johnnyman25 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Mια σημερινη απο mediterranean cosmos θεσσαλονικη!! IMG_20160114_212824 by Guardian, on Flickr Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 υπάρχει συνδιασμός (volume + & power) αλλά θα μπείς στο recovery της miui. το καλύτερο θά' ταν να ακολουθήσεις τη διαδικασία με το flashαρισμα μέσω MiFlash, για να έχεις έτσι το TWRP.. Κοίτα θα μου έρθει από Vick mall και απο οτι είδα αυτοί περνάνε ελληνική miui. Έλεγα μήπως περνάνε και καμια Twrp κατευθείαν να μην μπλεξω καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Κοίτα θα μου έρθει από Vick mall και απο οτι είδα αυτοί περνάνε ελληνική miui. Έλεγα μήπως περνάνε και καμια Twrp κατευθείαν να μην μπλεξω καθόλου από vickmall ισχύει αυτό. Εάν έρθει με προ εγκατεστημένη από την ελληνική κοινότητα τότε θα είσαι με TWRP και καλά flashαρίσματα..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Mια σημερινη απο mediterranean cosmos θεσσαλονικη!! IMG_20160114_212824 by Guardian, on Flickr Πολύ καλή! Μπράβο! Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τον χαμηλό φωτισμό . Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 από vickmall ισχύει αυτό. Εάν έρθει με προ εγκατεστημένη από την ελληνική κοινότητα τότε θα είσαι με TWRP και καλά flashαρίσματα..!!! Μια χαρά τότε. Volume up και power δηλαδή. Αν και μπορεί να δοκιμάσω μωρέ και την ελληνική κρίμα είναι τόσο κόπο ρίχνουν τα παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλημέρα!! Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να σβήνει ή οθόνη όταν κλείνω το καπάκι της θήκης? Έχω την ελληνική dev 5.12.31. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλημέρα!! Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να σβήνει ή οθόνη όταν κλείνω το καπάκι της θήκης? Έχω την ελληνική dev 5.12.31. Πατας το κουμπακι που κλεινει το κινητο και σβηνει η οθονη.Τα κινητα που κανουν αυτή τη λειτουργια εχουν ειδικο αισθητηρα που ενεργοποιείτε με το μαγνητακι που υπαρχει στο πορτακι της θηκης στο υψος της καμερας.Οχι το μαγνητακι που κραταει την θηκη κλειστη.Εχει άλλο μαγνητακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλημέρα!! Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να σβήνει ή οθόνη όταν κλείνω το καπάκι της θήκης? Έχω την ελληνική dev 5.12.31. Με την εφαρμογή "gravity screen". Το είχε αναφέρει κάποιος συμφορουμίτης πριν από 10-15 σελιδες και πραγματικά κάνει καταπληκτική δουλειά. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο στις ρυθμίσεις. Εγώ το λειτουργώ με ενεργοποιημένο το "Pocket Sensor--> Any Direction και Proximity Sensor--> Turn Screen Off, Turn Screen On και Start at boot". Επίσης κλειδωμένη ενεργή η εφαρμογή ούτως ώστε να μην κλείνει ποτέ όταν καθαρίζω τη RAM και στο "Κεντρο Ασφαλείας--> Δικαιώματα", ενεργές οι 2 ρυθμίσεις (όχι οι χρεώσεις). Δουλεύει super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Κατάλαβα οπότε δεν υποστηρίζεται από την συσκευή μαμισια. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag02 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλημέρα παιδιά, αγόρασα το Redmi Note 2 για τον αδερφο μου και θέλω να του περάσω την ελληνική rom. Λογω απόστασης δεν θα μπορώ να έχω το κινητο στα χέρια μου για τυχόν αντιμετώπιση προβλημάτων και ο αδερφός μου δεν ασχολείται με αυτά για να το λύσει μόνος του. Ποιά εκδοση μου προτείνετε να βάλω; Ποιά ειναι η πιο σταθερή - πιο απροβλημάτιστη; Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 5.12.17 και μην ξεχάσεις να περάσεις και το mod για τους 160 χαρακτήρες στα μηνύματα και δε θέλει τίποτα αλλο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 5.12.17 και μην ξεχάσεις να περάσεις και το mod για τους 160 χαρακτήρες στα μηνύματα και δε θέλει τίποτα αλλο που θα βρω το mod για τους 160 χαρακτηρες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6074-MOD-SMS-160-χαρακτήρων-για-το-Xiaomi-RedMi-Note-2-Hermes/#files Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 που θα βρω το mod για τους 160 χαρακτηρες ? στην πρωτη σελιδα που εχει οδηγιες για φλασαρισμα την ελληνικη ρομ εχει τα links που σε πανε κατευθειαν στο xiaomi-miui.gr.εκει θα βρεις τα παντα.. 5.12.17. σου προτεινω και γω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Παιδιά καμμία καλή CM παίζει? Χωρίς προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaros10 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Φλασαρα την τελευταία ελληνική stable και το κινητό πετάει. Ένα θέματα κι μόνο. Έβαλα στην εφαρμογή Gmail δύο email που έχω και έχει συχρονησει όλες τις επαφές με αποτέλεσμα όταν πάω στον κατάλογο να γίνεται μπάχαλο. Μπορώ στη μαμά εφαρμογή να επιλέξω τις επαφές από ποιο email να εμφανίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Φλασαρα την τελευταία ελληνική stable και το κινητό πετάει. Ένα θέματα κι μόνο. Έβαλα στην εφαρμογή Gmail δύο email που έχω και έχει συχρονησει όλες τις επαφές με αποτέλεσμα όταν πάω στον κατάλογο να γίνεται μπάχαλο. Μπορώ στη μαμά εφαρμογή να επιλέξω τις επαφές από ποιο email να εμφανίζει; Ψάξε διαμόρφωση λίστα επαφών Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaros10 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ψάξε διαμόρφωση λίστα επαφών Το θέμα είναι ότι δε βρίσκω τέτοια επιλογή. Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Φλασαρα την τελευταία ελληνική stable και το κινητό πετάει. Ένα θέματα κι μόνο. Έβαλα στην εφαρμογή Gmail δύο email που έχω και έχει συχρονησει όλες τις επαφές με αποτέλεσμα όταν πάω στον κατάλογο να γίνεται μπάχαλο. Μπορώ στη μαμά εφαρμογή να επιλέξω τις επαφές από ποιο email να εμφανίζει; φλασαρες και το mod για τα μηνυματα?δουλευουνε κανονικα η κρασαρουνε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 (edited) https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6074-MOD-SMS-160-χαρακτήρων-για-το-Xiaomi-RedMi-Note-2-Hermes/#files Φλασαρεται μεσω TWRP οπως ειναι ζιπαρισμενο και χωρις αλλαγη ονοματος ?? κάποιο wipe ? Edited January 15, 2016 by aanastasopoulos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaros10 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 φλασαρες και το mod για τα μηνυματα?δουλευουνε κανονικα η κρασαρουνε? Όχι δε φλασαρα κάποιο μοντ. Τα κινητά τα πήρα και τα δουλεύουνε οι αδερφές μου και δεν μου είπαν να έχουν κάποιο θέμα με μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Το θέμα είναι ότι δε βρίσκω τέτοια επιλογή. Ευχαριστώ πάντως Ρυθμισεις-->Λογαριασμοι-->google--> και μπαινεις στο λογαριασμό που θέλεις και ξετικαρεις το συγχρονισμός επαφών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Παιδιά καμμία καλή CM παίζει? Χωρίς προβλήματα? Εγώ έχω αυτή του needrom χωρίς προβλήματα.. Την συστήνω σε όποιον δεν του αρέσει η miui η θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και πιο ελαφρύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπέρα! Παρέλαβα και εγώ χθες, από Vickmall με περασμένη την 5.12.17 από εκείνους. Το κινητό πετάει! Α, για SMS έβαλα το Messenger της Google και έτσι δε θέλω mod για 160χαρακτήρες. Έχει το app αυτό στις ρυθμίσεις του. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Φλασαρεται μεσω TWRP οπως ειναι ζιπαρισμενο και χωρις αλλαγη ονοματος ?? κάποιο wipe ? Ναι.ρεκοβερυ-install και τελος..χωρις wipe... Περιττο ειναι... Απλα οι 160 χαρακτηρες δουλευουνε μονο αμα γραφεις με κεφαλαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts