Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχεις δικιο φιλε μου.Ομως αντι για θυελλες θα μπορουσες να με βοηθησεις.Αν δεν θες να το κανεις τουλαχιστον μην κοροιδευεις...Παρολαυτα Διαβασα περιπου 10 σελιδες πισω και δεν βρηκα κατι και ψιλο απελπιστηκα :P...

Ευχαριστω πολυ τον zenix για την αμεση πληροφορια!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δεν σε κοροϊδεύω καθόλου, απεναντίας σου λέω ότι θα έπρεπε να διαβάσεις σελίδες πίσω και θα έβλεπες ότι τουλάχιστον στις πρώτες 20 ή και μετά ότι το ανέφεραν πολλοί χρήστες (για το αυτοκόλλητο της μπαταρίας) έτσι δεν την πάτησα ΚΑΙ εγώ. Όπως και θα πρόσεχες ότι είμαι η Ζαφείρα.

Αυτο ειναι ζητημα που σε χτυπάει στο δοξα πατρι, κανείς δεν κοιταει πισω.. :lol:

Μονο τον Zenix? Καλα σου..

Δεν πειράζει:)

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω μια χαρα το βλεπω για την ωρα.

Δεν σε κοροϊδεύω καθόλου, απεναντίας σου λέω ότι θα έπρεπε να διαβάσεις σελίδες πίσω και θα έβλεπες ότι τουλάχιστον στις πρώτες 20 ή και μετά ότι το ανέφεραν πολλοί χρήστες (για το αυτοκόλλητο της μπαταρίας) έτσι δεν την πάτησα ΚΑΙ εγώ. Όπως και θα πρόσεχες ότι είμαι η Ζαφείρα.

Δεν πειράζει:)

Απάντησα γρήγορα γιατί καταλαβαίνω τον κρύο ιδρώτα τους. :)

Και που να προσπαθήσει για καθαρή εγκατάσταση και να μην βλέπει το miflash το κινητό, ε? :lol::lol::lol:

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Μου ήρθε το τηλέφωνο σήμερα, ωστόσο έχω πρόβλημα. Δεν φορτίζει. Το δοκίμασα σε διάφορες πρίζες και πισι, αλλά δεν φορτίζει με τίποτα. Σκέφτεστε κάτι για αυτό ή να το στείλω στην Κίνα;

Αγορά από βικμολ note 2 απλό.

Το βαρομετρικό χαμηλωνει παλι

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μου ήρθε το τηλέφωνο σήμερα, ωστόσο έχω πρόβλημα. Δεν φορτίζει. Το δοκίμασα σε διάφορες πρίζες και πισι, αλλά δεν φορτίζει με τίποτα. Σκέφτεστε κάτι για αυτό ή να το στείλω στην Κίνα;

Αγορά από βικμολ note 2 απλό.

Άντε πάλι τα ιδια:(

Το αυτοκόλλητο από την μπαταρία πρέπει τελικά να μπει στο πρώτο ποστ με κεφάλαια γράμματα :p

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είχα αλλάξει γραμματοσειρά, έκανα update την νέα dev, και ξαναγύρισε στην παλιά :confused:

Οπότε, επειδή δεν μ αρέσει να κάνω το ίδιο πράγμα κάθε βδομάδα, μένω στην ιδια

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Τη χανει αμα κανεις τα wipes με το φλασαρισμα.

Αμα δεν κανεις, μαλλον δε θα τα χανει, αλλα δεν το εχω κανει χωρις.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μου ήρθε και εμένα σήμερα και δεν φορτ...............

Πλάκα κάνω μη βαράτε. Αύριο παραλαμβάνω εγώ και θα πέσει Cm κατευθείαν δε κάθομαι στιγμή με Miui. Υπάρχει συνδυασμός πλήκτρων για να μπω σε recovery κατευθείαν να γλυτώσω την διαδικασία?

Άντε πάλι τα ιδια:(

Το αυτοκόλλητο από την μπαταρία πρέπει τελικά να μπει στο πρώτο ποστ με κεφάλαια γράμματα :p

Ποιο αυτοκόλλητο λέτε; αυτό έχει αφαιρεθεί από την μπαταρία. Το κινητό ανοίγει, η μπαταρία του είναι στο 25%,αλλά δεν φορτίζει!!!!! Edited by isskon

έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τις ip ρυθμίσεις? στα καλά των καθουμενων εξαφανιζονται και απλά δεν έχει Internet ενώ δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο. φοράω ελληνική stable 7.1.0.0

Εδώ

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Βγήκε η Ελληνική 6.1.11. Δοκίμασε κανείς;

Εγώ την έχω βάλει κάνα τρίωρο. Δεν έχω δει διάφορα εκτός από ένα θέμα αποσυνδεσης wifi, αλλά μάλλον ήταν παροδικό. Changelog προσπάθησα να διαβάσω από τον updater αλλά έβγαζε μηνυμα λαθους.

..Αύριο παραλαμβάνω εγώ και θα πέσει Cm κατευθείαν δε κάθομαι στιγμή με Miui. Υπάρχει συνδυασμός πλήκτρων για να μπω σε recovery κατευθείαν να γλυτώσω την διαδικασία?

υπάρχει συνδιασμός (volume + & power) αλλά θα μπείς στο recovery της miui.

το καλύτερο θά' ταν να ακολουθήσεις τη διαδικασία με το flashαρισμα μέσω MiFlash, για να έχεις έτσι το TWRP..

Εγώ την έχω βάλει κάνα τρίωρο. Δεν έχω δει διάφορα εκτός από ένα θέμα αποσυνδεσης wifi, αλλά μάλλον ήταν παροδικό. Changelog προσπάθησα να διαβάσω από τον updater αλλά έβγαζε μηνυμα λαθους.

Ούτε εγώ βρήκα changelog κάπου μέχρι στιγμής.

Ούτε εγώ βρήκα changelog κάπου μέχρι στιγμής.

Βρήκα στο en.miui το changelog του 6.1.14 :)

Σου κάνει? Είναι και για note 2

MIUI 7 China Developer ROM 6.1.14 Update Highlights

[Data Usage]

Data connection will be disabled if extra data plan is also used up after the original data plan reached its limit

MIUI 7 China Developer ROM 6.1.14 Full Changelog

[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]

Fix - HiFi volume could not be adjusted after updating to Android 6.0 (01-11)

Fix - Power button menu could not be read out or operated on in Accessibility mode (01-12)

[Home screen]

Fix - It asked to change folder name when first open the folder in Mi Space mode after rebooting (01-12)

[Data Usage]

Optimization - Data connection will be disabled if extra data plan is also used up after the original data plan reached its limit (01-11)

Ποιο αυτοκόλλητο λέτε; αυτό έχει αφαιρεθεί από την μπαταρία. Το κινητό ανοίγει, η μπαταρία του είναι στο 25%,αλλά δεν φορτίζει!!!!!

Αδερφέ μου είχε συμβεί σε ένα 1s αγορασμένο από μινιντιλ πέρυσι.... Χρειάζεται άλλη μπαταρία. Δοκίμασε βέβαια και όλους τους γνωστούς συνδιασμούς με φορτιστές , καλώδια, σύνδεση με Η/Υ άλλη μπαταρία εάν βρεις από άλλο τηλ, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστείς καινούρια μπαταρία.

Αδερφέ μου είχε συμβεί σε ένα 1s αγορασμένο από μινιντιλ πέρυσι.... Χρειάζεται άλλη μπαταρία. Δοκίμασε βέβαια και όλους τους γνωστούς συνδιασμούς με φορτιστές , καλώδια, σύνδεση με Η/Υ άλλη μπαταρία εάν βρεις από άλλο τηλ, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστείς καινούρια μπαταρία.
Ευχαριστώ για την απάντηση

@zenix υποθέτω η ίδια ROM είναι. Τώρα γιατί είναι .11 σε εμάς, δεν ξέρω.

Thanks. :)

Και γω αυτο υποθέτω. Οπότε μάλλον αύριο θα βγει ή 15?

Και γω αυτο υποθέτω. Οπότε μάλλον αύριο θα βγει ή 15?

Λέει ότι βγήκε καθαρά για εμάς που διορθώνει τα bugs της τελευταίας devs.

Όμως αύριο βγαίνει η επόμενη... Οπότε και θα φλασαρω αύριο!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Λέει ότι βγήκε καθαρά για εμάς που διορθώνει τα bugs της τελευταίας devs.

Όμως αύριο βγαίνει η επόμενη... Οπότε και θα φλασαρω αύριο!

Εγώ την έβαλα το απόγευμα την 11.Την μόνη διαφορά που είδα είναι οτι μου δείχνει γραμμές στο σήμα.Στην 6.1.7 παρόλο που έπαιρνα κανονικά τηλ οι γραμμές του σήματος ήταν κενές

Εγώ την έβαλα το απόγευμα την 11.Την μόνη διαφορά που είδα είναι οτι μου δείχνει γραμμές στο σήμα.Στην 6.1.7 παρόλο που έπαιρνα κανονικά τηλ οι γραμμές του σήματος ήταν κενές

Και εγώ το μόνο θέμα που είχα ήταν το σήμα στην δεύτερη σιμ. Θα περιμένω μέχρι αύριο, όμως.

Με το YouTube όλα καλά. Δεν ξέρω εάν είχε και κανένα άλλο θέμα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1