giorgosmc Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ειναι αξιοπιστο και στέλνει γρήγορα το minideal. το ποτε θα παραλάβεις έχει να κάνει καθαρά με την μεταφορική και όχι το κατάστημα. αν και νομιζω ότι το vickmall το έχει φθηνότερα και το στελνει σενιαρισμένο κομπλέ. Μολης το παρρειγειλα απο minideal, μεγια μου :) μπαα καλυτερη προσφορα απ το minideal δε παιζει σου δινει δωρο και προστατευτικο οθονης και θηκη σιλικονης, και σχετικα με διευκρινησεις τους ξεκαθαρισα απο κατω στα comment με αριθμο παραγγελιας 1) Root the phone latest firmware and latest MIUI and check that it works properly (100%), Install Google Play Store 2) Install Greek and English language menu and keyboard (set greek as main) 3) Make sure there is an EU charger-adapter (GREECE) 4) Declare the package as gift to avoid custom taxes 5) Install Google playstore and apps 6) Remove all Chinese apps 7) Make sure that it's well packed and has no damages before you send it 8) Check the phone for any damage (software or hardware) or any screenproblem (dead pixels or scratches) 9) Make sure that the phone is working 10) Make sure all gifts and extra leather case are included 11) please make sure that this is the correct version of 4G: FDD-LTE 1800/2100/2600MHz for EU bands Ελπιζω μονο να τα τηρησουν και να μη μου ερθει αλλα αντι αλλων, αν πιθστευετε πως πρεπει να διευκρινισω κατι αλλο σημαντικο που εχω παραλειψει πειτε μου. Και κατι τελευταιο ρε παιδια η τελικη τιμη εβγενε 134 ευρω γιατι στο paypall στο τελος μου εφαγε 147 ευρω? τι παιζει με τις ισοτιμιες και με το paypall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Πού την ξεθαψες αυτη την εκθεση; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvou Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Πολυ ωραία φαίνεται η θήκη! Είναι βολική?? Μπορείς να μου πεις το link απο το ebay που το αγόρασες, μήπως την πάρω και εγώ? Επίσης ποιο είναι το θέμα που έχεις και ποια η γραμματοσειρά?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 (edited) δε ξερω αν μπορεις να απαντησεις ενω εχεις κλειστο το καλλυμα. Εχω απαντήσει στην απορία σου δύο ποστ πιο κατω Edited January 5, 2016 by zenix Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ηδου η θήκη και φορεμενη http://s2.postimg.org/99yzapt95/image_bcaee83f8b1817cfb171b5ea8cfffe21321938b70e.jpg free upload pictures http://s14.postimg.org/6y7501ow1/image_b3f7f7deb2219578a1bf961dc36af90be4d4714a16.jpg screen grab http://s29.postimg.org/lzu8holc7/image_398694790370f79d42318ac57ecb050ec910224311.jpg upload an image Τη θελω αυτη τη θηκη! Στειλε μου link που μπορω να τη βρω πιο οικονομικα αν μπορεις να τη παραγγειλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 εχει παρει κανεις αυτην την θηκη? καλη μου φαινεται http://www.ebay.com/itm/301789841477?var=600600952431 Είναι μια χαρά θήκη. Την έχω πάρει από banggood. Το πάνω μέρος έχει καλλυμα από πλαστικό και το κάτω είναι ανοικτό για να μπορείς να συρεις το δάχτυλο σου για να απαντησεις. Μιλάς χωρίς να ανοίξεις την θηκη. Δεν "παχαινει" το τηλεφ., είναι κομψή και έχει μαγνήτη. Το τηλεφ. κουμπωνει πολυ δυνατα και δεν βγαινει ευκολα. Το μόνο κακό είναι ότι είναι ψευτοδερμάτινη και δεν ξέρω ποσό θα αντέξει. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Μολης το παρρειγειλα απο minideal, μεγια μου :) μπαα καλυτερη προσφορα απ το minideal δε παιζει σου δινει δωρο και προστατευτικο οθονης και θηκη σιλικονης, και σχετικα με διευκρινησεις τους ξεκαθαρισα απο κατω στα comment με αριθμο παραγγελιας και το vickmall ίδια προσφορά έχει με τρία δώρα http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-prime-2-2ghz-2gb-32gb-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-5-5-inch-fhd-13-0mp.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Σήμερα ήρθε και η θήκη σιλικόνης της nillkin μετά από 2 μήνες. Απλά απίστευτη. Καμία σχέση με την θήκη του vickmall. Πολύ λεπτή με καπάκια για το usb, ακουστικά. Καλύπτει ακόμα και τα κουμπιά έντασης. http://s10.postimg.org/raatntvrt/IMG_20160105_120726.jpg image hosting site no sign up ΚΑι εμενα σημερα ηρθε μετα απο 45 ημερες . Πραγματι πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Είναι μια χαρά θήκη. Την έχω πάρει από banggood. Το πάνω μέρος έχει καλλυμα από πλαστικό και το κάτω είναι ανοικτό για να μπορείς να συρεις το δάχτυλο σου για να απαντησεις. Μιλάς χωρίς να ανοίξεις την θηκη. Δεν "παχαινει" το τηλεφ., είναι κομψή και έχει μαγνήτη. Το τηλεφ. κουμπωνει πολυ δυνατα και δεν βγαινει ευκολα. Το μόνο κακό είναι ότι είναι ψευτοδερμάτινη και δεν ξέρω ποσό θα αντέξει. ευχαριστω για την απαντηση, σημερα εκανα παραγγελεια απο ebay και οσο κρατησει ,βολευει παντως να απαντας χωρις να ανοιγεις την θηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 προσπαθω τωρα 4 μερες να καταφερω να ελεγξω τον διαολεμενο τον αποκωδικοποιητη κ δεν μπορω ειναι εξωτερικος κ ειναι της doop http://www.plaisio.gr/thleoraseis/perifereiaka-tv/apokodikopoiitis-mpeg4/Doop-HDMP-100-Digital-Tunner-HR550.htm οποιαδηποτε γνωμη δεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 προσπαθω τωρα 4 μερες να καταφερω να ελεγξω τον διαολεμενο τον αποκωδικοποιητη κ δεν μπορω ειναι εξωτερικος κ ειναι της doop http://www.plaisio.gr/thleoraseis/perifereiaka-tv/apokodikopoiitis-mpeg4/Doop-HDMP-100-Digital-Tunner-HR550.htm οποιαδηποτε γνωμη δεκτη δοκιμασε αυτο Anymote smart remote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 δοκιμασε αυτο Anymote smart remote το δοκιμασα δεν το χει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spkou Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 (edited) Καλησπέρα.δε μπορώ να δω βίντεο στο messenger τραβηγμένο από άλλο κιν.ενώ πάει να το διαβάσει σταματά στα 5 δευτερόλεπτα.έχει κανείς καμία ιδέα τι παίζει;5.12.31* Edited January 5, 2016 by spkou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Τη θελω αυτη τη θηκη! Στειλε μου link που μπορω να τη βρω πιο οικονομικα αν μπορεις να τη παραγγειλω. Απο εδω την πηρα!! :) http://www.ebay.co.uk/itm/221894896137?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=520788315731&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Παιδια sos! Στο minideal που τους ειπα να μου στειλουν ρουταρισμενο το τηλεφωνο υπαρχει περιπτωση να χασω την εγγηυση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Παιδια sos! Στο minideal που τους ειπα να μου στειλουν ρουταρισμενο το τηλεφωνο υπαρχει περιπτωση να χασω την εγγηυση??? Οχι φιλε μου! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Και η εγγυηση ισχυει και στην Ελλαδα ή θα εχω προβλημα επειδη το παρειγκειλα απο εξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Και η εγγυηση ισχυει και στην Ελλαδα ή θα εχω προβλημα επειδη το παρειγκειλα απο εξω? Αμα παθει κατι χτυπα ξυλο θα χρειαστει να το στειλεις εξω απο εκει που το πηρες. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ωχ! αυτο ειιν το μονο ασχημο οταβν παραγγελκνεις απο εξω αρα μετα η μονη λυση ειναι αν το πας επισκευη στηνμ ελληνικη αντιπροσοπεια που απο οτι εχω ακουσει υπαρχει σρτην Ελλαδα και να στο φτιαξουν με χρεωση βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ωχ! αυτο ειιν το μονο ασχημο οταβν παραγγελκνεις απο εξω αρα μετα η μονη λυση ειναι αν το πας επισκευη στηνμ ελληνικη αντιπροσοπεια που απο οτι εχω ακουσει υπαρχει σρτην Ελλαδα και να στο φτιαξουν με χρεωση βεβαια Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Και η εγγυηση ισχυει και στην Ελλαδα ή θα εχω προβλημα επειδη το παρειγκειλα απο εξω? μη σκεφτεσε αρνητικα ολα καλα , το μονο που ισχυει στην αγορα κινητων απο κινα ειναι οπως πας να παρεις καρπουζι ,δεν ξερεις τι θα σου βγει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 η xiaomi δεν απευθυνεται στην ελληνικη αγορα. το οτι τα αγοραζουμε εμεις, ειναι αλλο θεμα. οποτε εγγυηση μονο το κινεζοκαταστημα σε δινει/ για αυτο προσεχε απο που θα παρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Να ρωτήσω ποια ειναι η διάφορα το 16gb με το 32gb και ποιος ο λόγος να πληρώσω έχτρα αφού παίρνει sd κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 το prime εχει υπερχρονισμενο επεξεργαστη στα 2.2 και υψηλοτερα χρονισμενη gpu κατα τα αλλα τα ιδια. διαλεγεις οποιο θες και κανεις μια χαρα τη δουλεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Παντως οσοι το εχετε παρει απο minideal σας ειχε βγει καλο ή ειχε προβληματα μικρα ή μεγαλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts