Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες καλησπερα , ενδιαφερομαι να παρω το prime (32 gb me 2.2 ghz cpu σωστα ? ) για τη γυναικα και μου εχουν προτεινει το minideal . Βλεπω παιζει πολυ vickmall .... Απο που προτεινετε να το παρω και τι να τους αναφερω ? Περνανε το miui v7 και ελληνικα η πρεπει να τα βαλω εγω ? Δεν θελω να ταλαιπωριεμαι ουτε να συνδεω καθε μερα το κινητο στο pc και να κανω διαφορα και θελω να δουλευουν σταθερα ολα ........ Διαβασα οτι περνανε αυτοι την ελληνικη ρομ , ισχυει αυτο ? Ποσες ημερες κανει να ερθει ξερουμε ?

Παρτο απο βικμαλλ που ειναι εγγυηση..πες του αν μπορουν να σου περασουν την τελευται ελληνικη..αν και βλεπω οτι ηδη το κανουν σε μερικους απο μονοι τους καξ θα σαι κομπλε.και βαλε με sg post καλυτερα....

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο το πραγμα που με ολες τις ρομ που ειχα οποτε ειμαι στον πειραια στο λιμανι σε συγκεκριμενο σημειο και το widget του καιρου μου βγαζει αγνωστο δεν μπορω να το καταλαβω...ουτε στη νεβαδα να μουνα στην περιοχη 51.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν έχω καταλάβει καλά και συγγνώμη αν κουράζω.

Για να βάλω stable ενώ τώρα έχω developer με twrp. Προφανώς Θέλω καθαρή εγκατάσταση. Οπότε μπαίνω recovery κάνω wipe τα πάντα και data. Μετά πως περνάω την stable? Πρέπει να την έχω κατεβάσει στην εξωτερική μνήμη και να την μετονόμασω σε update.zip? Μετά βάζω και το su.zip για root?

Αν έχω καταλάβει καλά και συγγνώμη αν κουράζω.

Για να βάλω stable ενώ τώρα έχω developer με twrp. Προφανώς Θέλω καθαρή εγκατάσταση. Οπότε μπαίνω recovery κάνω wipe τα πάντα και data. Μετά πως περνάω την stable? Πρέπει να την έχω κατεβάσει στην εξωτερική μνήμη και να την μετονόμασω σε update.zip? Μετά βάζω και το su.zip για root?

Μπαινεις ρεκοβερυ και κανεις wipe data, dalvik και cache.αν θες και wipe system που κανω εγω(αλλα μην το κανεις αν εχεις μεσα φωτο και βιντεο).

Οχι τιποτα αλλο ομως...μην κανεις wipe internal storage...παιζει να γινει στραβη.εχοντας περασει την ρομ οπως ειναι στην sd (δεν την αποσυμπιεζουμε) και ουτε υπαρχει λογος να την μετονομασεις update zip,πας στο install,βρισκεις την ρομ και κανεις swipe to install...με τον ιδιο τροπο και το su.zip...

Edited by pitspan

Για κάποιον φίλο που ρωταγε για θήκη, εγώ έχω αυτή http://www.everbuying.net/product1082441.html

Είναι με μαγνητακι και η φωτογραφία την αδικη πολύ! Φτηνή, καλή και πολύ ποιο ωραία από την φώτο που έχει

Ρε παιδια δεν ειναι θεμα που απο vickmall θα παρουμε οπωσδηποτε την TD-LTE έκδοση? Εχει αντιμετωπίσει κανεις προβληματα με το 4G μετα το φλασαρισμα ?
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Ρε παιδια δεν ειναι θεμα που απο vickmall θα παρουμε οπωσδηποτε την TD-LTE έκδοση? Εχει αντιμετωπίσει κανεις προβληματα με το 4G μετα το φλασαρισμα ?

Έχει και την fdd έκδοση. 10$ πιο ακριβή

Να σου πώ εγώ, που έχασα 10 χρόνια απο την ζωή μου για να κάνω επιτέλους το πρώτο μου φλασάρισμα.

Δοκίμασε την μέθοδο μέσω fastboot. Ομορφα γρήγορα και ωραία πράγματα. Σε αυτήν την περίπτωση, όντως περνάς άλλη ρομ πρώτα, σαν βάση, και απο πάνω την ελληνική μετά, με τον τρόπο που το κάνεις τώρα. Δλδ copy το αρχείο στο root του κινητού, και το τρέχεις μέσα απο το update της συσκευής.

Δηλαδή θα ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό, θα περάσω πρώτα μία fastboot rom και αμέσως θα φλασάρω την Ελληνική, σωστά???

Δηλαδή θα ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό, θα περάσω πρώτα μία fastboot rom και αμέσως θα φλασάρω την Ελληνική, σωστά???

Ο ιδιος οδηγος ειναι στην πρωτη σελιδα στα ελληνικα

Έχει και την fdd έκδοση. 10$ πιο ακριβή

Ενταξει σε αυτην μετα 139$ στον τιτλο λεει μονο FDD αλλα στο πινακα με τα specs αναφερει και την TD. Απ την αλλη δεν εχει ολο το πινακα-κειμενο που εξηγει οτι σουξου μουξου.

Μου φαινεται οτι παραγγελνουμε τραβανε ενα και το στελνουν. :p

(Εκτος αν αυτα στα 139 στη συσευασια θα γραφει μονο για FDD.)

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Ενταξει σε αυτην μετα 139$ στον τιτλο λεει μονο FDD αλλα στο πινακα με τα specs αναφερει και την TD. Απ την αλλη δεν εχει ολο το πινακα-κειμενο που εξηγει οτι σουξου μουξου.

Μου φαινεται οτι παραγγελνουμε τραβανε ενα και το στελνουν. :p

(Εκτος αν αυτα στα 139 στη συσευασια θα γραφει μονο για FDD.)

Συνήθως τα Fdd υποστηρίζουν και Tdd.

Βγήκε η miui 7.1

http://en.miui.com/thread-204184-1-1.html

Έχει αρκετά fixes

καλή χρονιά παιδιά,

προσπαθώ να flashάρω τη cm, αλλά στην εκκίνηση μένει στο "Android is starting... Starting apps."

Η διαδικασία που έχω ακολουθίσει είναι flashάρισμα μέσω fastboot πρώτα μιας miui με twrp, έπειτα flashαρα την cm και τα gaps απο το twrp.

Τί στο καλό κάνω λάθος? flashara μέχρι και το recovery.img του twrp που δίνει για την cm στο αντίστοιχο thread του xda..

any tip??

ρωτησα και αλλη φορα , ξαναρωταω μηπως δεν το παρατηρησατε, εχει δοκιμασει κανεις καποιο προγραμμα applock που να δουλευει??

2 -3 που δοκιμασα δεν δουλευαν , δεν κλειδωναν τις εφαρμογεςς

καλή χρονιά παιδιά,

προσπαθώ να flashάρω τη cm, αλλά στην εκκίνηση μένει στο "Android is starting... Starting apps."

Η διαδικασία που έχω ακολουθίσει είναι flashάρισμα μέσω fastboot πρώτα μιας miui με twrp, έπειτα flashαρα την cm και τα gaps απο το twrp.

Τί στο καλό κάνω λάθος? flashara μέχρι και το recovery.img του twrp που δίνει για την cm στο αντίστοιχο thread του xda..

any tip??

είσαι σίγουρος ότι το αρχείο της rom κατέβηκε όλο-σωστά?

Σήμερα ήρθε και η θήκη σιλικόνης της nillkin μετά από 2 μήνες. Απλά απίστευτη. Καμία σχέση με την θήκη του vickmall. Πολύ λεπτή με καπάκια για το usb, ακουστικά. Καλύπτει ακόμα και τα κουμπιά έντασης.

http://s10.postimg.org/raatntvrt/IMG_20160105_120726.jpg

image hosting site no sign up

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

καλή χρονιά παιδιά,

any tip??

Wipes έκανες? Πάντως αν περάσει το boot logo της Cm και σου βγάλει το μήνυμα που λες πάει να πει ότι περάστηκε η Rom απλά θέλει πολλή ώρα για να bootάρει πρώτη φορά.

Έχει ανέβει η κινέζικη stable V7.1.1.0 στο miui.com

Tην δοκίμασες; Το σκέφτομαι να αφήσω την ελληνική και να την δοκιμάσω:D

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σήμερα ήρθε και η θήκη σιλικόνης της nillkin μετά από 2 μήνες. Απλά απίστευτη. Καμία σχέση με την θήκη του vickmall. Πολύ λεπτή με καπάκια για το usb, ακουστικά. Καλύπτει ακόμα και τα κουμπιά έντασης.

Ωραία, φαίνεται μεγειά κιόλας. Βάλτην με το κινητό να το δούμε και "ντυμένο";!:lol:

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

καλή χρονιά παιδιά,

any tip??

Δηλαδη το φλασαρισμα ηταν επιτυχης αλλα κολαει στο boot;για κανε wipe data μπας και ξεκολησει..κανε βασικα και τα 3 wipe.

Tην δοκίμασες; Το σκέφτομαι να αφήσω την ελληνική και να την δοκιμάσω:D

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωραία, φαίνεται μεγειά κιόλας. Βάλτην με το κινητό να το δούμε και "ντυμένο";!:lol:

ευχαριστω φιλε μου!!θα το βαλω το απογευμα!!τωρα περιμενω και αυτο εδω το battery cover!!

http://www.ebay.com/itm/121850871474?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

είσαι σίγουρος ότι το αρχείο της rom κατέβηκε όλο-σωστά?

ναι, μάλλον κάτι τρέχει με το τελευταίο build της unofficial.

Δοκίμασα την έκδοση του Jo-san CM12.1_02.01.2016 και μπούταρε κανονικά.

Μάλλον πρέπει να δοκιμάσω παλαιότερο build της unofficial αλλά για την ώρα θα το δουλέψω ως έχει..

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Wipes έκανες? Πάντως αν περάσει το boot logo της Cm και σου βγάλει το μήνυμα που λες πάει να πει ότι περάστηκε η Rom απλά θέλει πολλή ώρα για να bootάρει πρώτη φορά.

ναι, κανονικά όλα τα wipes..

το ήξερα ότι θέλει ώρα να μπουτάρει, αλλά εδώ μιλάμε ότι απο 80% έπεσε στο 50%!!!

τελικά όπως έγραψα νωρίτερα, με διαφορετικό build όλα καλά!

Ρε παιδιά θελω να δουλεψω το Ir remote για μα χειριζομαι τον αποκωδικοποιητη της doop που εχω αλλα δεν μπορεσα να βρω πουθενα καποιο συμβατο τηλεχειριστηρειο

Καποιος που να ξερει κατι

Φοράω την τελευταια stable

ευχαριστω φιλε μου!!θα το βαλω το απογευμα!!τωρα περιμενω και αυτο εδω το battery cover!!

http://www.ebay.com/itm/121850871474?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Φίλη είμαι! Δεν πειράζει...

Όσο για την άλλη την έχω. Την έβαλα 1 εβδομάδα, δεν τρελάθηκα. Το ψεύτικο μεταλλικό με ξενέρωσε. Αλλά μην σε ξενερώσω αλλά 2 παιδιά την βρήκαν εξαιρετική. Περί γούστου δηλαδή... Κολοκυθόπιτα.

Για την τελευταία κινέζικη ρομ νομίζω ότι γενικώς μόνο κινέζικα και αγγλικά υποστηρίζει; Δεν είμαι σίγουρη βέβαια. Σαν χρήση, πως σας φάνηκε;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Έψαχνε κολλητός φίλος δώρο για την αδερφή του και τελικα κατέληξε στο note 2 TDD version. Το κινητό ήρθε μέσα σε χρόνο ρεκόρ από το vickmall (8 μέρες!!! ). Μου το φέρνει λοιπον να το σενιαρω να του περάσω την ρομ από την ελληνική κοινότητα του miui και τι να δω;;;;

ΦΟΡΟΥΣΕ ΗΔΗ MIUI 7 by xiaomi-miui.gr!! :lol::lol::lol: την GTV 5.12.17 beta συγκεκριμένα. Βεβαια μιας και προοριζεται για μικρό άτομο που δεν εχει σχέση με root και τέτοια, θα περάσω καθαρή ρομ από πάνω να φύγει το οτιδηποτε ξένο, αλλά για όποιον ενδιαφέρεται και ψάχνει να αγοράσει, ας το έχει υποψιν του ότι το vickmall το στέλνει με αυτή την ρομ.

πάρα πολυ σημαντικό για αυτούς που θέλουν να μην κάνουν το παραμικρό στο κινητό τους!

Αστο όπως είναι. Μια χαρά είναι η 5.12.17!

Σε μένα δε το στείλε με ελληνική ντεβ πάντως!

Oυτε καν. Και που ξερω με ποιον τροπο την περασε την ρομ ο κινέζος; και τι αλλα περιεργα προγραμματα ίσως τρεχουν στο παρασκήνιο. Προτιμότερο καθαρή ρομ για να δουλευει 100% το κινητό καλά παρά να πρέπει να κανω τα ίδια αργότερα κ φτου στησιμο το κινητό από την αρχή.