panospc Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Έχω την εντύπωση οτι το πορτ της φόρτισης παλαντζαρει λίγο όταν συνδεω το καλωδιο.... Σε εσάς γίνεται σφιχτή συναρμογή? Με το δικό του καλώδιο ήταν πάρα πολύ σφιχτό στην αρχή, τώρα μετά από 3 μήνες είναι λίγο πιο χαλαρό σε σχέση με τις πρώτες μέρες αλλά δεν κουνιέται. Έχω και 2 καλώδια otg, το ένα είναι παλιό και είναι χαλαρό και το άλλο που είναι καινούριο είναι σφιχτό. Πριν λίγες μέρες είχα δοκιμάσει 2 καλώδια από κινητά φίλων και το βύσμα "κολυμπούσε" μέσα στη θύρα. Έπρεπε να το κρατάω με το χέρι αλλιώς χανόταν η επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Στην αρχη νόμιζα ότι την πάτησα γιατί δεν έμπαινε, μπαίνει με μεγάλη δυσκολία (άρα και δε βγαίνει εύκολα). Αν χαθεί παιρνεις κιαλλα http://www.tinydeal.com/upgraded-magnetic-cable-spare-adsorption-connector-f-smartphone-p-157420.html και για να βάλεις και στις άλλες συσκευές σου Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το έχεις μόνιμα το βύσμα στο τηλέφωνο? Γιατί μου άρεσε και θα το παραγγείλω μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ναι μονιμα, δεν υπαρχει λόγος να βγαίνει, αλλιώς τι σκοπό θα είχε; κλεινει και την τρύπα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Όλες τις προηγούμενες μέρες ήμουν με wind στη sim2 και όλα οκ Τώρα αναγκάστηκα να ενεργοποιήσω τα data στη sim1 με Q αλλά κλειδώνει μόνο σε 3g αντε και H και από download τζίφος Φταίει η θέση sim λέτε; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Εενεργοποιησες το 4g στην θέση 1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδιά είμαι με 5.11.26 ελληνική dev και είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος. Υπάρχει κάποιος λόγος να αλλάξω στην πιο καινούρια τον 5.12.χχχ ? Ρωταω αυτούς που το κανανε εάν είδαν κάτι που να αξίζει? Επίσης ξέρετε κάνα καλό wizet για καιρο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδιά είμαι με 5.11.26 ελληνική dev και είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος. Υπάρχει κάποιος λόγος να αλλάξω στην πιο καινούρια τον 5.12.χχχ ? Ρωταω αυτούς που το κανανε εάν είδαν κάτι που να αξίζει? Επίσης ξέρετε κάνα καλό wizet για καιρο?? Weather & clock widget.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Εενεργοποιησες το 4g στην θέση 1? Έχω βάλει στη σιμ1 δηλαδή στη Q το prefer LTE Υπάρχει και κάτι άλλο αλλού; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Εενεργοποιησες το 4g στην θέση 1? πως το ενεργοποιουμε αυτο ??? με ενδιαφερει και μενα εχω f2go !!!:) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidnick10 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Όχι όλα είναι εντάξει αυτά. Εξαντλησα όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Φιλε εχεις βρει λυση με το viber? Γτ και εγω με ελληνικη stable 7.0.8 τα ιδια αντιμετωπιζω και δεν την παλευω αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 το θέμα λέγεται hysteria και η γραμματοσειρά vir mix theme v1 κάπως έτσι!! :)Το θέμα το βρήκα, αλλα τη γραμματοσειρά όχι ..... Ας ελπίσουμε πως θα μπορώ να το βάλω στο Note 3 .... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas1 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφερομαι να παρω το εν λογω κινητο. Το βρήκα σε καλή σχετικά τιμή απο ευρωπαική αποθήκη αλλά θελω να ρωτησω για το καταστημα αν ειναι αξιοπιστο. Αν εχει κανενας να προτεινει αλλο καταστημα με ευρωπαικη αποθηκη και σε λογικη τιμη το κινητο, καλοδεχουμενος ( βιαζομαι γιατι θα ειμαι για λιγες μερες ακομα ελλαδα).Αυτη ειναι η προσφορα: http://www.honorbuy.com/529-xiaomi-redmi-note2-2gb-ram-16gb-rom-gray.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφερομαι να παρω το εν λογω κινητο. Το βρήκα σε καλή σχετικά τιμή απο ευρωπαική αποθήκη αλλά θελω να ρωτησω για το καταστημα αν ειναι αξιοπιστο. Αν εχει κανενας να προτεινει αλλο καταστημα με ευρωπαικη αποθηκη και σε λογικη τιμη το κινητο, καλοδεχουμενος ( βιαζομαι γιατι θα ειμαι για λιγες μερες ακομα ελλαδα).Αυτη ειναι η προσφορα: http://www.honorbuy.com/529-xiaomi-redmi-note2-2gb-ram-16gb-rom-gray.html Αξιοπιστο είναι. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενώνονται με μαγνήτη, πολύ βολικό, δεν αλλάζει τίποτα στη φόρτιση και τα δεδομένα. http://www.tinydeal.com/magnetic-1m-micro-usb-cable-synccharge-cable-for-samsung-p-156704.html Ρε φιλέ, από κάτω γραφείς "no more deal with tinydeal" και μας δίνεις λινκ για το εν λόγω μαγαζί? Πολύ μας μπερδεύεις, ε? :lol: Δώσε κάνα λινκ και από άλλο μαγαζί :rolleyes: Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 .......... Ρε φιλέ, από κάτω γραφείς "no more deal with tinydeal" και μας δίνεις λινκ για το εν λόγω μαγαζί? Πολύ μας μπερδεύεις, ε? :lol: Δώσε κάνα λινκ και από άλλο μαγαζί :rolleyes: Υπάρχει και στο ebay, εγώ από εκεί παρήγγειλα 1 καλώδιο και 3 φυσακια για να βάλω στις διαφορες συσκευές μου .... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Ρε φιλέ, από κάτω γραφείς "no more deal with tinydeal" και μας δίνεις λινκ για το εν λόγω μαγαζί? Πολύ μας μπερδεύεις, ε? :lol: Δώσε κάνα λινκ και από άλλο μαγαζί :rolleyes: Άστα, εγω το παρήγγειλα από banggood όταν πρωτοβγηκε στα 8$ :wacko: και η τιμή του πέφτει συστηματικά, εδώ είδα το φτηνότερο, για τέτοια ψιλοπράγματα παρε και απο tinydeal, μια ζωή την έχουμε... Παρήγγειλα και μερικά spare βυσματα από αυτο Edited December 27, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Υπάρχει και στο ebay, εγώ από εκεί παρήγγειλα 1 καλώδιο και 3 φυσακια για να βάλω στις διαφορες συσκευές μου .... Λινκ πλιζ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Ορίστε και τα links από το eBay που τα παρήγγειλα 1. Το καλώδιο 2. Τα φυσακια Διάλεξα απλα κάποιους με καλο reputation προκειμενου να μην εχουμε θεματακια. Αλοιως κατά τα αλλα τα πουλάνε κι άλλοι. Το μονο αρνητικο είναι πως θα κάνουν κανένα μηνα να έρθουν από Κινα ..... :worry: Edited December 27, 2015 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παρακαλώ λίγο την προσοχή σας προσπαθώ εδώ και μήνες να δείξω την οθόνη του κινητού μου στην tv. Στην ενεργοποίηση ασύρματης οθόνης εμφανίζεται η τηλεόραση μου μόνο όταν απομακρύνομαι στα 4 μέτρα από την τηλεόραση. Όταν πάω κοντά εξαφανίζεται. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα? Εντωμεταξυ πατάω για σύνδεση πάνω στο όνομα της τηλεόρασης μου αλλά δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να επιλέξω κάτι στην tv? Μπορεί κάποιος με developer ROM να δει παρακαλώ και να μου πει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Για τον φίλο που ρώτησε για το viber να πω ότι όλα καλά πλέον. Έβαλα μια αρκετά παλιά έκδοση κ έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις. Κ εγώ με stable 7.0.8 Ελληνική. Έχω μόνιμα κλειδωμένη με το λουκετακι την εφαρμογή να τρέχει στο παρασκήνιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 το θεμα λεγεται hysteria και η γραμματοσειρα vir mix theme v1 καπως ετσι!! :) Πώς αλλάζει μόνο η γραμματοσειρά; Έψαξα αλλά δεν το βρήκα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ποια Ρομ έχεις? Εγώ την τελευταία ελληνική developer! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή applock που νά δουλεύει στην συσκευή μάς, έχω την τελευταίαdev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδια γεια σας, χρονια πολλα κ με υγεια, λεω να παρω την εκδοση td-lte απο vickmall, θα εχω θεμα με τις νεες εκδοσεις miui (ευρωπαικες-international-multilingual)? Update μπορω να κανω και χειροκινητα, δεν ειναι απαραιτητο το ota, εαν εχει. Με ενδιαφερει να ειναι σταθερη, να υποστηριζει ελληνικες μπαντες lte και να τρεχει lollipop. Πειτε μου που μπορω να διαβασω γι αυτο το θεμα, ευχαριστω. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Να πάρεις την FDD έκδοση για να μην εχεις κανένα πρόβλημα με τα ελληνικά δίκτυα. Μπορείς κάθε εβδομάδα να φλασαρεις την ελληνική ντεβ ή απλα φλασαρεις την ελληνική σταβλε και είσαι οκ. Εκτός αν θες να παίξει με αοσπ, οποτε σε προτείνω την cm12.1 Ινφο θα βρεις στο πρώτο ποστ του παρόντος τοπικιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Να πάρεις την FDD έκδοση για να μην εχεις κανένα πρόβλημα με τα ελληνικά δίκτυα. Μπορείς κάθε εβδομάδα να φλασαρεις την ελληνική ντεβ ή απλα φλασαρεις την ελληνική σταβλε και είσαι οκ. Εκτός αν θες να παίξει με αοσπ, οποτε σε προτείνω την cm12.1 Ινφο θα βρεις στο πρώτο ποστ του παρόντος τοπικιου Φίλε μου απότι καταλαβαίνω τρέχεις CM. Είχα βάλει και εγώ και το snapchat δεν έκανε login με τίποτα. Με καινούριο account έμπαινε. Αλλά με παλιό ή logout + login δεν έμπαινε ποτέ. Το έχεις δοκιμάσει; Ήταν η μόνη εφαρμογή που δεν μου δούλευε Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts