vivalaflam Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 (edited) παιδια ηρεμηστε, δεν ειμαι ασχετος, με βγαλατε ασχετο λογω της υπουλης ταινιας... ναι το πραιμ πηρα.... αλλα ψιλοχαθηκα γιατι ειχα συνηθησει σε AOSP σε ολα τα προηγουμενα κινητα μου, πρωτη φορα κινεζια για μενα... ξεπαρθενιαστηκα χαχαχα βρηκα ηδη 2 bugs, αλλα βαριεμαι να κανω update. κατεβασα το google now launcher, το εβαλα default αλλα στις ρυθμισεις δε μπορω να βρω το "Settings->Home" που με παραπεμπει για ρυθμισεις αρχικης. Και κατεβασα και το plugin της ΗΡ για τον εκτυπωτη μου, αλλα παω στη λιστα, και το εχει off, και δε μπορω να το επιλεξω για να το ενεργοποιησω.... δηλαδη μπαινει μεσα, και γραφει service disabled.... οσο για τα ελληνικα, δε μου χρειαζονται πουθενα εκτος του φορουμ οποτε θα βαλω κανα int rom. Edited December 17, 2015 by vivalaflam Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Εγω μόνο με το printerShare έχω καταφέρει να εκτυπώσω, σε όλες τις συσκευές Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 με εφαρμογη απ το playstore δοκιμασες? κατέβασα μία αλλά τίποτα, ίσως κατεβάσω και 2η μπορεί να το προσθέσουν σε ελληνική ρομ στο μέλλον! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 δοκιμασε κανεις την cm12.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Για να μπορέσεις να βαλεις αρχικη οθονη της GOOGLE καταβασε και μια άλλη ασχετη και τοτε θα σου εμφανισει 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 μπορεί να μου πει κάποιος πως να ορίσω διαφορετικό ringtone για κάθε sim; Αν πας ρυθμισεις->ηχος->ηχος κλησης και τικαρεις την επιλογη διπλη σιμ δεν σου βγαζει επιλογη να βαλεις ξεχωριστο ηχο σε καθε σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Αν πας ρυθμισεις->ηχος->ηχος κλησης και τικαρεις την επιλογη διπλη σιμ δεν σου βγαζει επιλογη να βαλεις ξεχωριστο ηχο σε καθε σιμ; έχει όντως αυτό που αναφέρεις παρόλα αυτά δεν έχει κάποια άλλη επιλογή με αποτέλεσμα ότι ήχο και να βάλεις να ισχύει γενικά και για τις 2 σιμ Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) έχει όντως αυτό που αναφέρεις παρόλα αυτά δεν έχει κάποια άλλη επιλογή με αποτέλεσμα ότι ήχο και να βάλεις να ισχύει γενικά και για τις 2 σιμΑν απενεργοποιήσεις την επιλογή "Ρυθμίσεις διπλής SIM" σου βγάζει να επιλέξεις ήχο για κάθε SIM ξεχωριστά, τουλάχιστον έτσι συμβαίνει στην τελευταία ελληνική dev rom που έχω. http://s3.postimg.org/pku9jn7wz/Screenshot_2015_12_18_11_59_06_com_android_setti.png Edited December 18, 2015 by panospc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Αν απενεργοποιήσεις την επιλογή "Ρυθμίσεις διπλής SIM" σου βγάζει να επιλέξεις ήχο για κάθε SIM ξεχωριστά, τουλάχιστον έτσι συμβαίνει στην τελευταία ελληνική dev rom που έχω. http://s3.postimg.org/pku9jn7wz/Screenshot_2015_12_18_11_59_06_com_android_setti.png Σε ολες τις ρομ νομιζω εχει αυτη την επιλογη...φιλε βλεπω τη φωτο...πως εχεις μαυρο φοντο στις ρυθμισεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 πως εχεις μαυρο φοντο στις ρυθμισεις;;;Επειδή έχω αλλάξει θέμα. Το Eureka reMi-X έχω βάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Επειδή έχω αλλάξει θέμα. Το Eureka reMi-X έχω βάλει Ωραιος!!!ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Αν εχεις καρτα ειναι σαν να εχεις paypal, απλα μια εγγραγη κανεις και πληρωνεις το paypal απο τη πιστωτικη σου.Δυστυχως οταν πηρα το lte απο vickmall στα 137$ σε ευρω τα εκανε 127$ αλλα οταν πληρωσα χρεωθηκα σχεδον 137 ευρω, χρεωνε σχεδον 10 ευρω το paypal.Δεν εχω κανει πολες αγορες με paypal αλλα παλιοτερα δε θυμαμαι εξτρα χρεωση αλλα πρεπει να ηταν αγορες απο ebay νομιζω. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χθες απο το messenger εκανα videoκληση αν και αρχικα δε μπορουσα τελικα επρεπε να κανω πρωτα κανονικη κληση και μετα πατησα να παει σε βιντεο .Βεβαια ημουνα σε κοινοχρητο wifi και αποτι διαβασα ενω εψαχνα για λυση επρεπε να ελευθερωσω ram και οντως βοηθησε, μπορει να ηταν και τυχαιο δε ξερω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα παντως ποτε δεν εμφανιστηκε στο τρακιν του ελτα πριν το παραλαβω. παρομοιως και σε εμενα. Στα ελτα δεν εμφανιστηκε ποτε, απο την σελιδα του singapore post μου εβγαλε οτι εφτασε ταχυδρομειο και σημερα ηρθε το ειδοποιητηριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Αν απενεργοποιήσεις την επιλογή "Ρυθμίσεις διπλής SIM" σου βγάζει να επιλέξεις ήχο για κάθε SIM ξεχωριστά, τουλάχιστον έτσι συμβαίνει στην τελευταία ελληνική dev rom που έχω. http://s3.postimg.org/pku9jn7wz/Screenshot_2015_12_18_11_59_06_com_android_setti.png Ααααααα σωστός!!! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 το πηρα guys!!!! πρωτη εντυπωση θετικη!!! 4g στον ευοσμο πιανει πολυ καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosimeoni Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 δοκιμασε κανεις την cm12.1? Φαίνεται αρκετά smooth και διάβασα θετικότατα σχόλια απλά μόλις την έβαλα και είδα πως δεν υποστηρίζει 4G, την έβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Τελικά ποια είναι η καλύτερη δοκιμασμένη εφαρμογή GPS πλοήγησης για τη συσκευή μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Τελικά ποια είναι η καλύτερη δοκιμασμένη εφαρμογή GPS πλοήγησης για τη συσκευή μας; δοκιμασε αυτο Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Τελικά ποια είναι η καλύτερη δοκιμασμένη εφαρμογή GPS πλοήγησης για τη συσκευή μας; Κανένα δεν είναι σαν το iGO Primo. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Φαίνεται αρκετά smooth και διάβασα θετικότατα σχόλια απλά μόλις την έβαλα και είδα πως δεν υποστηρίζει 4G, την έβγαλα. 4g υποστηριζει στην πρωτη σιμ μονο. ή καταλαβα λαθος? τουμπανακι η συσκευη! η θηκη που στελνει το βικμολ τιποτα το ιδιαιτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Κανένα δεν είναι σαν το iGO Primo. Που την βρίσκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsts Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Που την βρίσκω; Ρε παιδια αν το εχει κανενας ανεβαστε το πουθενα, εστω και χωρις τα νομιμα αρχεια (.exe- license-χαρτη κλπ) τα εχουμε απο παλια. Να ειναι απλα σεταρισμενο με τις καινουργιες ρυθμισεις για το redemi note 2. Στειλτε pm αν υπαρχει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Και το here maps δεν είναι άσχημο απλά καμιά φορά δεν μου το ανοίγει... ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το here maps δεν είναι άσχημο απλά καμιά φορά δεν μου το ανοίγει... Και είναι και free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Λοιπόν παιδιά επειδή δε βγάζω άκρη με το τυχαίο reboot που με κάνει θα του ρίξω φορματ και ο Θεός βοηθός. Πως μπορώ να το κάνω με ασφάλεια και από που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kimnag Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Λοιπόν παιδιά επειδή δε βγάζω άκρη με το τυχαίο reboot που με κάνει θα του ρίξω φορματ και ο Θεός βοηθός. Πως μπορώ να το κάνω με ασφάλεια και από που; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9969-Note-2-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-MiFlash-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-updated/?pageNo=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Επειδή έχω αλλάξει θέμα. Το Eureka reMi-X έχω βάλει Παίρνει και θέματα το MiUI; Πω... Πόσο πίσω είμαστε οι υπόλοιποι! :lol: Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts