Guest27 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Έχω μπερδευτεί λίγο. Θέλω να το παραγγείλω για ένα φίλο μου και βρήκα αυτό κι αυτό και δεν καταλαβαίνω ποια είναι η δοιαφορά τους. Η παραγγελία θα γίνει από minideal μιας και η διαφορά σε σχέση με τα άλλα μαγαζιά είναι τεράστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Έχω μπερδευτεί λίγο. Θέλω να το παραγγείλω για ένα φίλο μου και βρήκα αυτό κι αυτό και δεν καταλαβαίνω ποια είναι η δοιαφορά τους. Η παραγγελία θα γίνει από minideal μιας και η διαφορά σε σχέση με τα άλλα μαγαζιά είναι τεράστια. Η μια είναι η tdd έκδοση, η άλλη η fdd. Αφού έχουν τόσο μικρή διαφορά, πάρε την fdd. Η tdd θέλει φλασαρισμα με τον οδηγό miflash για να δουλέψουν τα ελληνικά δίκτυα.Κατά τα άλλα είναι το ίδιο hardware.αν διαβάσεις τις προηγούμενες τελευταίες σελίδες, έχει αναλυθεί εκτενώς το θέμα tdd/fdd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 'Εχεις δίκιο, γύρισα πίσω και κάτι κατάλαβα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Επειδή σήμερα το παρέλαβα και τώρα το φορτίζω καθώς ήρθε με 13% ευτυχώς είχα παραγγείλει μεταλλικό πίσω κάλλυμα γιατί παιδιά αυτό το κάλυμμα σπάει με ένα άγγιγμα το πλαστικό που έχουν θέλω τα φώτα σας. έχει το mui 6 και είδα στις επιλογές έχει updater κτλπ να το κάνω από εκεί κατευθείαν στη dev 5.12.10 ή μέσω miflash και ποια η διαφορά? επίσης το κουφό ηταν ότι επειδή επέλεξα στην οθόνη καλωσορίσματος ελληνικά μου έβγαζε μετά την επιλογη wifi μήνυμα σφάλματος ότι to mi cloud τερματίστηκε και με ξαναπήγαινε στη πίσω οθόνη... μόλις μου κοψς να επιλέξω τα αγγλικά όλα έγιναν κανονικά χωρίς μήνυμα λάθους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Επειδή σήμερα το παρέλαβα και τώρα το φορτίζω καθώς ήρθε με 13% ευτυχώς είχα παραγγείλει μεταλλικό πίσω κάλλυμα γιατί παιδιά αυτό το κάλυμμα σπάει με ένα άγγιγμα το πλαστικό που έχουν θέλω τα φώτα σας. έχει το mui 6 και είδα στις επιλογές έχει updater κτλπ να το κάνω από εκεί κατευθείαν στη dev 5.12.10 ή μέσω miflash και ποια η διαφορά? επίσης το κουφό ηταν ότι επειδή επέλεξα στην οθόνη καλωσορίσματος ελληνικά μου έβγαζε μετά την επιλογη wifi μήνυμα σφάλματος ότι to mi cloud τερματίστηκε και με ξαναπήγαινε στη πίσω οθόνη... μόλις μου κοψς να επιλέξω τα αγγλικά όλα έγιναν κανονικά χωρίς μήνυμα λάθους. μεταλλικο πισω καλλυμα?? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρε παιδια ειμαι ετοιμος να παρω κ εγω απο vickmall εχω μιλησει με την σελινα οπως ολοι κ παιρνω το xiaomi redni 2 note prime 32giga+ nillkin leather case+nillkin tempered glass 9h+silicone case+tempered glass+screen film+ earphone=184.97$=175.64euro υπαρχει κ κανενας κωδικος αλλος discount code να μου πει καποιος???λεω εγω τωρα..... Edited December 15, 2015 by giorgosmessa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Επειδή σήμερα το παρέλαβα και τώρα το φορτίζω καθώς ήρθε με 13% ευτυχώς είχα παραγγείλει μεταλλικό πίσω κάλλυμα γιατί παιδιά αυτό το κάλυμμα σπάει με ένα άγγιγμα το πλαστικό που έχουν θέλω τα φώτα σας. έχει το mui 6 και είδα στις επιλογές έχει updater κτλπ να το κάνω από εκεί κατευθείαν στη dev 5.12.10 ή μέσω miflash και ποια η διαφορά? επίσης το κουφό ηταν ότι επειδή επέλεξα στην οθόνη καλωσορίσματος ελληνικά μου έβγαζε μετά την επιλογη wifi μήνυμα σφάλματος ότι to mi cloud τερματίστηκε και με ξαναπήγαινε στη πίσω οθόνη... μόλις μου κοψς να επιλέξω τα αγγλικά όλα έγιναν κανονικά χωρίς μήνυμα λάθους. Σήμερα παρελαβες; πότε έκανες παραγγελία; και πότε ήταν στο αεροδρόμιο ρωτάω γιατί τις τελευταίες μέρες υπάρχει γενικά μία καθυστέρηση Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Πέρασα τελικά την Ελληνική ROM ρε παιδιά και είχα αναφέρει πρόβλημα ότι η συσκευή κλίνει μόνη της και δεν ανοίγει σε random χρονικά διαστήματα. Το πρόβλημα αυτό δεν λύθηκε ούτε με την νέα αυτή ROM. Εχει κανείς καμιά ιδέα να πάρω να του κάνω καμιά αλχημεία με τίποτα εφαρμογές μπας και στοχοποιήσουμε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Θα πρότεινα να πας για Prime μόνο εάν βάζεις πολλές εφαρμογές στο κινητό Επειδή οι πιο πολλές μπαίνουν στην μνήμη του κινητού , προσωπικά είχα θέμα με τα 16άρια που έπαιρνα. Και αυτό έκανα αγαπητέ, πήρα το prime. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 παιδιά πάω να φλασάρω με miflash μου αναγνωρίζει τη συσκευή και μου βηάζει μετά το flash ακαθόριστο σφάλμα can not load x: xiaomi που το έχω τέλος πάντων. τι κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Πέρασα τελικά την Ελληνική ROM ρε παιδιά και είχα αναφέρει πρόβλημα ότι η συσκευή κλίνει μόνη της και δεν ανοίγει σε random χρονικά διαστήματα. Το πρόβλημα αυτό δεν λύθηκε ούτε με την νέα αυτή ROM. Εχει κανείς καμιά ιδέα να πάρω να του κάνω καμιά αλχημεία με τίποτα εφαρμογές μπας και στοχοποιήσουμε το πρόβλημα. Εμενα δε μου το κανει. Θα πρεπει να πας σε clean install Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 ρε παιδια ειμαι ετοιμος να παρω κ εγω απο vickmall εχω μιλησει με την σελινα οπως ολοι κ παιρνω το xiaomi redni 2 note prime 32giga+ nillkin leather case+nillkin tempered glass 9h+silicone case+tempered glass+screen film+ earphone=184.97$=175.64euro υπαρχει κ κανενας κωδικος αλλος discount code να μου πει καποιος???λεω εγω τωρα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 ρε παιδια ειμαι ετοιμος να παρω κ εγω απο vickmall εχω μιλησει με την σελινα οπως ολοι κ παιρνω το xiaomi redni 2 note prime 32giga+ nillkin leather case+nillkin tempered glass 9h+silicone case+tempered glass+screen film+ earphone=184.97$=175.64euro υπαρχει κ κανενας κωδικος αλλος discount code να μου πει καποιος???λεω εγω τωρα.....Πολυ καλα :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 ρε παιδια ειμαι ετοιμος να παρω κ εγω απο vickmall εχω μιλησει με την σελινα οπως ολοι κ παιρνω το xiaomi redni 2 note prime 32giga+ nillkin leather case+nillkin tempered glass 9h+silicone case+tempered glass+screen film+ earphone=184.97$=175.64euro υπαρχει κ κανενας κωδικος αλλος discount code να μου πει καποιος???λεω εγω τωρα..... Επειδή σκέφτομαι να παραγγείλω και εγω το πήρες κανονικά από Κίνα η την ευρωπαϊκή αποθήκη; Τα δώρα τα ζητήσες στην συνομιλία η ειναι στάνταρ; Απο οτι ξέρω πάντως το Vick δεν δίνει κουπόνια. Βλέπεις πληρώνεις κατι παραπάνω γιατι ειναι κορυφαίο Μαγαζι απο οτι διαβάζω εδώ. Σε ποσο καιρό σου είπε θα το έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Παιδιά όταν δείχνει H+ είναι G4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Παιδιά όταν δείχνει H+ είναι G4 ? οχι,πρεπει να λεει 4G η ενδειξη! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το παρελαβα κι εγω σημερα απο την προσφορα.Δειτε βρε παιδια οταν ανοιγω την καμερα πως φαινεται η οθονη.Ειναι φυσιολογικό αυτό ή εχει προβλημα που μπορει να διορθωθει με software ή ειναι προβληματικη η συσκευη; http://youtu.be/HVt6-mtydwo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 οχι,πρεπει να λεει 4G η ενδειξη! Συνεπως στην Καλαματα δεν εχω 4G με Wind η Vodaphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το παρελαβα κι εγω σημερα απο την προσφορα.Δειτε βρε παιδια οταν ανοιγω την καμερα πως φαινεται η οθονη.Ειναι φυσιολογικό αυτό ή εχει προβλημα που μπορει να διορθωθει με software ή ειναι προβληματικη η συσκευη; http://youtu.be/HVt6-mtydwo Εβγαλες το αυτοκόλλητο πλαστικό από τον φακό ? Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasDriver Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το παρελαβα κι εγω σημερα απο την προσφορα.Δειτε βρε παιδια οταν ανοιγω την καμερα πως φαινεται η οθονη.Ειναι φυσιολογικό αυτό ή εχει προβλημα που μπορει να διορθωθει με software ή ειναι προβληματικη η συσκευη; http://youtu.be/HVt6-mtydwo το δοκίμασες κάπου αλλού ? Με άλλο φόντο εκτός από το άσπρο χαρτί που έχεις από κάτω από το κινητό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Επειδή σκέφτομαι να παραγγείλω και εγω το πήρες κανονικά από Κίνα η την ευρωπαϊκή αποθήκη; Τα δώρα τα ζητήσες στην συνομιλία η ειναι στάνταρ; Απο οτι ξέρω πάντως το Vick δεν δίνει κουπόνια. Βλέπεις πληρώνεις κατι παραπάνω γιατι ειναι κορυφαίο Μαγαζι απο οτι διαβάζω εδώ. Σε ποσο καιρό σου είπε θα το έχεις; οχι δεν το πηρα ακομα,το πηρα απο κινα,τα δωρα απο οτι καταλαβα εκτος απο το hands free απλα τα κλικαρεις στο λινκ με το κιν κ ειναι η ιδια τιμη απο τι βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το παρελαβα κι εγω σημερα απο την προσφορα.Δειτε βρε παιδια οταν ανοιγω την καμερα πως φαινεται η οθονη.Ειναι φυσιολογικό αυτό ή εχει προβλημα που μπορει να διορθωθει με software ή ειναι προβληματικη η συσκευη; http://youtu.be/HVt6-mtydwo Πήγαινε στις ρυθμίσεις της κάμερας κ άλλαξε το στα 50Hz.Έτσι σταμάτησε σε δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Συνεπως στην Καλαματα δεν εχω 4G με Wind η Vodaphone Δοκίμασες να πάρεις τον πάροχο σου να στο ενεργοποιήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Καλησπέρα, η έκδοση miui-hellas-5.0.1_hermes_V7.0.8.0 είναι σταθερή?? Έχει κανένα πρόβλημα? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamouhalos Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 4G η Vodafone έχει σίγουρα στη Καλαμάτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maximvs Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα, ηθελα να ρωτησω κατι αν αυτες οι συχνοτητες δουλευουν με τους παροχους κινητης στην Ελλαδα 2G: GSM B2/3/8; 3G: TD-SCDMA B34/39; 4G: TD-LTE B38/39/40/41 Eκανα παραγγελεια τηλεφωνο και δεν ειδα τις συχνοτητες ... θα πρεπει να το γυρισω πισω? Eυχαριστω πολυ! Edited December 16, 2015 by Maximvs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts