zaf_4 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Εε εντάξει δεν πειράζει μπερδεύτηκα!!! Κατάλαβες τι εννοούσα, θα το διορθώσω:lol **και εσύ βρούτε Roid_rage:lol: edit: Eντάξει παιδιά, πλάκα έχουμε! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 H stable δεν γίνεται root. Αν σε ενδιαφέρει το root πρέπει να περάσεις κάποια dev. Γίνεται! Αν flash-αρεις το super-su μεσα απο τη twrp, μπορείς να κάνεις root και τη stable http://en.miui.com/thread-146299-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Ε, ναι. Που κάνω λάθος? Γι αυτή την έκδοση μιλάω. Ή fdd- lte είναι που παίζει 4g σε όλες τις συχνότητες. Αυτήν που λες εσύ δεν παίζει μόνο στα 800 της wind. Σε όλες τις άλλες δεν έχει προβλημα. Προφανώς το 4g που λες ότι παίζει χωρίς πρόβλημα , δεν ειναι το 800 hrz της wind. Σου απάντησε ο xander. fdd-lte είναι γενικά το δίκτυο 4G που υποστηρίζεται στην ευρώπη. Το tdd-lte είναι οι μπαντες που υποστηρίζονται στην Κινα για να έχεις 4G. Στο κινητό μας φοράει modem που υποστηρίζει και τις fdd-lte μπαντες οπότε με ένα απλό φλασάρισμα με τον σχετικό οδηγό απο miui, το κινητό πιάνει κανονικά 4G. 800αρα μπάντα δεν υποστηρίζει καμια έκδοση του hongmi note 2.. Ελπίζω να μην πηρες την συσκευη νομίζοντας ότι έχει την 800αρα μπάντα. Επίσης προς ενημέρωση, σε 800αρα θα παίξουν σε κάποιες περιοχές όλοι οι πάροχοι. Απλά η wind επειδή τώρα αναπτύσσει το δίκτυο της, ειδικά επαρχία, το δικτυό της είναι κυρίως στην 800αρα. οποτε ναι, το προβλημα είναι και θα είναι πολυ μεγαλύτερο σε σχέση με τις άλλες εταιρίες στο θέμα κάλυψη 4G. Ούτε η fdd παίζει στην 800αρα. Κανονικά η tdd είναι μόνο για τα κινέζικα δίκτυα αλλά πιθανότατα έχουν βάλει μόντεμ που λειτουργεί σε όλα τα δίκτυα. Τώρα γτ υπάρχουν 2 εκδόσεις δεν ξέρω Για να μοσχοπουλήσουν ακριβότερα προς ευρώπη πλευρά προφανώς. Εάν διάβασες καλά προηγούμενες σελίδες εγώ προσωπικά αναφέρω ότι υπάρχει λύση και έδινα και το λινκ στο miui.gr Αλλά από προσωπική άποψη θεωρώ ότι προτιμότερο θα ήταν να πας στα σίγουρα με FTD-LTE. Από εκεί και πέρα είναι στην ευχέρια του καθενός να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά.:) Θα διαφωνίσω στο σημείο του οτι "τρομάζουμε" από μια άποψη τους υποψηφιους αγοραστές. Και εξηγώ. 1ον. όλα τα καταστήματα αναγράφουν ότι δουλεύει στην fdd-lte με περασμένη ρομ από αυτούς. Αρα γινεται κανονικά η μετατροπη. Αν δεν δουλευε, δεν θα το έγραφαν. Και ΑΝ ποτέ αλλάξει κάτι η xiaomi, θα το μάθουμε γιατι πλέον δεν θα το αναγράφουν μιας και δεν θα μπορουν να το πουλησουν σαν fdd-lte. 2oν. ΔΕΝ την συμφέρει την xiaomi να αλλάξει την γραμμή κατασκευή της. τώρα με 2 γραμμές παραγωγής, βγάζει 2 διαφορετικά hardware και απλώς στο μικρό μοντέλο φλασάρει διαφορετική ρομ που υποστηρίζει μόνο τα tdd-lte δίκτυα. Ξαφνικά να αλλάξει την γραμμή παραγωγή της για ένα προιόν, θα της κοστίσει πολλά πολλά χρήματα και εργατοώρες. οποτε είναι ανώφελο να το κάνει και, πιστεύω, όσο κυκλοφορεί και παράγει την μικρή έκδοση του note2, η tdd-lte θα φορά το ίδιο hardware με την φθηνή fdd-lte. Δεν λεω, καλά κάνετε σαν διαχειριστές κ χρήστες να προστατέψετε τους υποψήφιους αγοραστές από τυχόν λάθη και μελοντικά προβλήματα αλλά σε όσα ποστ έχω διαβάσει (γενικά πάντα μιλάω) κυριαρχεί η εντυπωση ότι θα έχει προβλημα αν πάρεις την tdd-lte. Edited December 12, 2015 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Τι γίνεται σημερα με την dev? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 1ον. όλα τα καταστήματα αναγράφουν ότι δουλεύει στην fdd-lte με περασμένη ρομ από αυτούς. Αρα γινεται κανονικά η μετατροπη. Αν δεν δουλευε, δεν θα το έγραφαν. Και ΑΝ ποτέ αλλάξει κάτι η xiaomi, θα το μάθουμε γιατι πλέον δεν θα το αναγράφουν μιας και δεν θα μπορουν να το πουλησουν σαν fdd-lte. 2oν. ΔΕΝ την συμφέρει την xiaomi να αλλάξει την γραμμή κατασκευή της. τώρα με 2 γραμμές παραγωγής, βγάζει 2 διαφορετικά hardware και απλώς στο μικρό μοντέλο φλασάρει διαφορετική ρομ που υποστηρίζει μόνο τα tdd-lte δίκτυα. Ξαφνικά να αλλάξει την γραμμή παραγωγή της για ένα προιόν, θα της κοστίσει πολλά πολλά χρήματα και εργατοώρες. οποτε είναι ανώφελο να το κάνει και, πιστεύω, όσο κυκλοφορεί και παράγει την μικρή έκδοση του note2, η tdd-lte θα φορά το ίδιο hardware με την φθηνή fdd-lte. Δεν λεω, καλά κάνετε σαν διαχειριστές κ χρήστες να προστατέψετε τους υποψήφιους αγοραστές από τυχόν λάθη και μελοντικά προβλήματα αλλά σε όσα ποστ έχω διαβάσει (γενικά πάντα μιλάω) κυριαρχεί η εντυπωση ότι θα έχει προβλημα αν πάρεις την tdd-lte. Μιλάω με βάση τι έχω διαβάσει από το miui.gr και μου έχουν πει χρήστες ή mods που γνωρίζουν αρκετά πράγματα. Αναφέρουν ότι μπορείς να την αλλάξεις αλλά να προτιμήσεις την έκδοση FTD-LTE. Και προσωπικά συμμερίζομαι την άποψη τους γιατί συνάπτει με την δική μου. Όταν θα μπεις εδώ μέσα θα διαβάσεις γνώμες, την δική μου, την δική σου. Και βγάζεις συμπεράσματα... Κανείς δεν θέλει να τρομοκρατήσει αλλά να ενημερώσει και θα επαναλάβω ότι είναι μετά στην κρίση του μελλοντικού ιδιοκτήτη εάν θέλει να μπει σε αυτή την διαδικασία ή να πάει στην 100% σίγουρα έκδοση της FTD. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Από το vickmall δεν το στέλνουν έτοιμο φλασαρισμένο με την fdd-lte rom?? Αν θες να ακολουθήσεις τις αναβαθμίσεις από το miui.gr θα έχει πρόβλημα; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Μιλάω με βάση τι έχω διαβάσει από το miui.gr και μου έχουν πει χρήστες ή mods που γνωρίζουν αρκετά πράγματα. Αναφέρουν ότι μπορείς να την αλλάξεις αλλά να προτιμήσεις την έκδοση FTD-LTE. Και προσωπικά συμμερίζομαι την άποψη τους γιατί συνάπτει με την δική μου. Όταν θα μπεις εδώ μέσα θα διαβάσεις γνώμες, την δική μου, την δική σου. Και βγάζεις συμπεράσματα... Κανείς δεν θέλει να τρομοκρατήσει αλλά να ενημερώσει και θα επαναλάβω ότι είναι μετά στην κρίση του μελλοντικού ιδιοκτήτη εάν θέλει να μπει σε αυτή την διαδικασία ή να πάει στην 100% σίγουρα έκδοση της FTD. Καλό θα ήταν τότε στην πρώτη σελίδα να μπει λινκ στον οδηγό για μετατροπή της tdd-lte->fdd-lte. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που ψάχνουν για την συγκεκριμένη έκδοση οπότε από το να ρωτάνε ξανά και ξανά, προτιμότερο είναι να υπάρχει σχετικός σύνδεσμος στο πρώτο ποστ, μαζί με όλα τα άλλα. σωστά; Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Παιδιά προσπαθώ να βρω αν υπαρχει flip cover θηκη για αγορά από ελλάδα επειδη την βιάζεται η μητέρα μου και δεν βρίσκω κάτι. έχετε τιποτα υπόψιν σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOMPLA Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 παιδιά Με dev rom δουλεύει το Nova go? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 η μπαταρια του Note 3 ταιριαζει στο 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Από το vickmall δεν το στέλνουν έτοιμο φλασαρισμένο με την fdd-lte rom?? Αν θες να ακολουθήσεις τις αναβαθμίσεις από το miui.gr θα έχει πρόβλημα; όλα τα κινεζομάγαζα που στέλνουν, την φλασάρουν με κάποια έκδοση που έχει μέσα τo μοντεμ για την fdd-lte και multilanguage. Για να του περάσεις την ελληνική ρομ από miui.gr, ακολουθείς τον οδηγό εγκατάστασης μέ mi flash o οποιος είναι πολυ απλός και γρήγορος και είσαι κομπλέ μετά. Ο παρακάτω τρόπος σου περνάει αυτόματα και custom recovery και μετά σου ειναι ευκολο να φλασαρεις το οτιδήποτε σου κάνει κέφι. Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 η μπαταρια του Note 3 ταιριαζει στο 2? Στο 3 δεν είναι αποσπώμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 αν χαλασει η μπαταρια δηλαδη, το κινητο παει για πεταμα; δε νομιζω. καπως θα αλλαζει. αρα τελικα μηπως ταιριαζει στο 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Έχω κάνει backup την dev που έχω τώρα μέσω TWRP. Αν περάσω μια άλλη, και δεν μου αρέσει η whatever κάνω wipe και restore και είμαι κομπλέ; Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzole Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Επειδη παρακολουθω το thread σαν υποψηφιος αγοραστης εδω και καιρο και βλεπω οτι αυτη η "διενεξη" μεταξυ td-fdd εκδοσης εχει απασχολησει πολλα απο τα μελη, προτεινω αν μπορει καποιος να στειλει ενα e-mail στην ιδια την xiaomi να μαθουμε τι λενε και οι ιδιοι για το θεμα αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Έχω κάνει backup την dev που έχω τώρα μέσω TWRP. Αν περάσω μια άλλη, και δεν μου αρέσει η whatever κάνω wipe και restore και είμαι κομπλέ; ακριβως αυτο θα κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 ακριβως αυτο θα κανεις Ευχαριστώ φίλε μου! Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Επειδη παρακολουθω το thread σαν υποψηφιος αγοραστης εδω και καιρο και βλεπω οτι αυτη η "διενεξη" μεταξυ td-fdd εκδοσης εχει απασχολησει πολλα απο τα μελη, προτεινω αν μπορει καποιος να στειλει ενα e-mail στην ιδια την xiaomi να μαθουμε τι λενε και οι ιδιοι για το θεμα αυτο. Mα τι νομίζεις οτι θα σου απαντησουν; θα σου πουν την επίσημη γραμμή της εταιρίας που είναι οτι η tdd-lte εκδοση είναι μόνο για την αγορά της κίνας. υπάρχει περιπτωση να σου πουν πέρνα άφοβα την fdd-lte ρομ, όταν έχουν αντίστοιχο μοντέλο που μοσχοπουλάνε 30 δολάρια παραπάνω; όλα όσα κάνουμε με την αλλαγή της ρομ ειναι unofficial και πατάμε πάνω στο ότι tdd-lte και fdd-lte, είναι το ίδιο hardware (μέχρι στιγμής) αλλά με διαφορετική ρομ. Όσο τα κινεζομάγαζα βλέπεις να μπορουν να περνανε fdd-lte rom μέσα στο κινητο, τόσο και εμεις θα μπορουμε να τους περνάμε την ελληνική ρομ μετέπειτα και να έχουμε ένα πλήρως λειτουργικό κινητό. Για το παληκάρι που ρώτησε για nova go, επειδή είναι root οι dev, νομιζω δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 αν χαλασει η μπαταρια δηλαδη, το κινητο παει για πεταμα; δε νομιζω. καπως θα αλλαζει. αρα τελικα μηπως ταιριαζει στο 2? Όχι mol οι ενσωματωμένες μπαταρίες αλλάζουν μόνο μετά από εγχείριση του κινητού. Και ειδικά σε μεταλλικές συσκευές είναι δύσκολο να τις ανοίξεις μόνο σου χωρίς να κάνεις ζημιά. Οπότε ακόμα και να καταφέρεις να το ανοίξεις σίγουρα η μπαταρία δεν θα έχει form factor για να μπει στο NOTE 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Παιδιά καινούργιο firmware τελικά έχουμε ή όχι; Δε βρίσκω κάτι και έχει σπάσει το κεφάλι μου να βρω τρόπο να γλύτωσω από αυτό το τυχαίο shut down που κάνει το τηλέφωνο 1 με 2 φορές τη μέρα. Φοράω 5.11.26 firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 ρε παιδια για να καταλαβω κ εγω ο ανιδεος. αν δεν με νοιαζει το 4g κ το βγαλουμε τελειως αυτο.οι 2 εκδοσεις td-fd ειναι κατα τα αλλα ιδιες δηλ στο σημα με οποια εταιρεια κ να μαι δεν θα εχω προβλημα ουτε στο απλο ιντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) ρε παιδια για να καταλαβω κ εγω ο ανιδεος. αν δεν με νοιαζει το 4g κ το βγαλουμε τελειως αυτο.οι 2 εκδοσεις td-fd ειναι κατα τα αλλα ιδιες δηλ στο σημα με οποια εταιρεια κ να μαι δεν θα εχω προβλημα ουτε στο απλο ιντερνετ? Θα έχεις κανονικά φωνητικές υπηρεσίες αλλά δεδομένα θα έχεις μόνο σε 2G. δλδ υπερβολικά αργές ταχύτητες. το μόνο κοινό που έχουν οι συσκευές που ειναι fdd ή tdd, είναι η GSM (2G) μπάντα. 3G και 4G χρησιμοποιούν διαφορετικές μπάντες. οπότε αν παρεις οποιοδήποτε κινητό απο Κινα που υποστηριζει μόνο tdd συχνότητες, δεν θα εχεις γενικώς καλό ιντερνετ παρά μόνο με wifi. το απλό tdd-lte note 2 που πουλανε μέχρι τώρα, φοράει hardware που υποστηρίζει και τα 2 δικτυα. και για αυτό με το φλασαρισμα μιας άλλης ρομ, εχουμε κανονικά fdd στην συσκευή μας. Edited December 12, 2015 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Θα έχεις κανονικά φωνητικές υπηρεσίες αλλά δεδομένα θα έχεις μόνο σε 2G. δλδ υπερβολικά αργές ταχύτητες. το μόνο κοινό που έχουν οι συσκευές που ειναι fdd ή tdd, είναι η GSM (2G) μπάντα. 3G και 4G χρησιμοποιούν διαφορετικές μπάντες. οπότε αν παρεις οποιοδήποτε κινητό απο Κινα που υποστηριζει μόνο tdd συχνότητες, δεν θα εχεις γενικώς καλό ιντερνετ παρά μόνο με wifi. το απλό tdd-lte note 2 που πουλανε μέχρι τώρα, φοράει hardware που υποστηρίζει και τα 2 δικτυα. και για αυτό με το φλασαρισμα μιας άλλης ρομ, εχουμε κανονικά fdd στην συσκευή μας. οκ σε ευχαριστω φιλε μου τωρα το καταλαβα οποτε fdd για μενα Edited December 12, 2015 by giorgosmessa ορθογραφικό λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Παιδιά καινούργιο firmware τελικά έχουμε ή όχι; Δε βρίσκω κάτι και έχει σπάσει το κεφάλι μου να βρω τρόπο να γλύτωσω από αυτό το τυχαίο shut down που κάνει το τηλέφωνο 1 με 2 φορές τη μέρα. Φοράω 5.11.26 firmware.Εχεις μείνει πίσω, ήδη είχε βγει η 5.12.3 εδώ :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Εχεις μείνει πίσω, ήδη είχε βγει η 5.12.3 εδώ :p ...αλλά ή καινούργια που περιμένουμε, ακόμα να βγει. Ξέρεις κανείς γιατί? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts