GATOSF4 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Έκανα την πληρωμή και μου ήρθε μόνο mail απο την gearbest oχι απο paypal...θα πρεπει να έρθει και απο paypal.? επίσης επειδή δεν είχα διαθέσιμα χρήματα μέσα στο paypal λογαριασμο μου τα αφαίρεσε τα υπολοιπα και απο την κάρτα που έχω συνδεδεμένη στο paypal. έτσι γίνεται ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Έκανα την πληρωμή και μου ήρθε μόνο mail απο την gearbest oχι απο paypal...θα πρεπει να έρθει και απο paypal.? επίσης επειδή δεν είχα διαθέσιμα χρήματα μέσα στο paypal λογαριασμο μου τα αφαίρεσε τα υπολοιπα και απο την κάρτα που έχω συνδεδεμένη στο paypal. έτσι γίνεται ε; Άμα έχει περάσει το paypal τη πληρωμή σου ως paid είσαι εντάξει και θα έρθει και email λογικά. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonLeKout Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Καλημέρα σε όλους σας.Σκεφτομαι να παρω το κινητο απο vickmall στην prime εκδοση.Σε συνομιλια που ειχα μαζι τους μου ειπανε οτι εφοσον μπορω να τους στειλω το link μπορουν οι ιδιοι να μου περασουν ελληνικη ρομ.Θα ηθελα την γνωμη σας σε δυο θεματα. 1 Είμαι αυτή τη στιγμή χρήστης του lg g2 32 rom και πρέπει πλεον να πάρω δίκαρτο.Πέρνοντας το xaomi readmi note 2 prime στα χέρια μου θα εχώ την αίσθηση ενος καλύτερου κινητού ή κάτι υποβαθμισμένου σε σχέση με πριν; 2 Εφόσον τελικά το αγοράσω ,επειδή δεν θέλω να σκαλισω ρομ και να την αλλαξω μονος μου αυτό που μου προτείνει το vickmall αξίζει;Εαν ναι θα ηθελα ένα λινκ από μια τελευταία σταθερή ελληνικη έκδοση που εσείς πιστευεται ότι λειτουργει καλύτερα το κινητό. Ευχαριστώ για το χρόνο σας 1. Στην πράξη, καθημερινά, και όσον αφορά την ταχύτητα σε οτιδήποτε και αν χρειαστείς (gps, δεδομεν, wifi κτλ) είναι το ίδιο και καλύτερο (πιο ισχυρο wifi, πιο γρήγορο gps). Στην πράξη λοιπόν δεν είναι υποβάθμιση σε καμία περίπτωση. Οι κυρίως διαφορές είναι οτι το g2 έχει καλύτερη gpu για παιχνίδια και NFC. Στις εφαρμογές όμως και στην πλοήγηση το redmi note 2 μου φαίνεται γρηγορότερο. Επίσης το g2 δεν έχει και καμία φοβερή ποιότητα κατασκευής, οπότε ούτε σε αυτόν τον τομέα πραγματικα θα χάσεις κάτι. 2. Εχω την τελευταία ελληνικη stable και είμαι μια χαρά. Δεν θα την αλλάξω παρα μόνο αν βγεί επίσημη παγκόσμια rom. Ψάξε και θα την βρείς έυκολα στο miui.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Στο banggood με χρηση κωδικου 35E9A1 τιμη στα 125€ .., http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-2-Dual-4G-5_5-inch-32GB-MTK-X10-2_2GHz-Octa-core-Smartphone-p-992914.html Σοβαρά το prime βγαινει τοσο φθηνα;;;; σκοτώνουν την αγορά! το έχει παραγγειλει κανείς; το εστειλαν σε κανεναν με χρηση αυτού του κωδικού ή θα φαμε κανα άκυρο και θα ψαχνομαστε με refund; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Έκανα την πληρωμή και μου ήρθε μόνο mail απο την gearbest oχι απο paypal...θα πρεπει να έρθει και απο paypal.? επίσης επειδή δεν είχα διαθέσιμα χρήματα μέσα στο paypal λογαριασμο μου τα αφαίρεσε τα υπολοιπα και απο την κάρτα που έχω συνδεδεμένη στο paypal. έτσι γίνεται ε; Στην σελιδα του Gearbest που βλεπεις την παραγγελια σου διπλα γραφει εαν ειναι πληρωμενη (paid) ή εχει μια πιστωτικη καρτα με ενα βελακι (waiting for payment). Παντως σε καθε πληρωμη μεσω paypal σου ερχετει ενα email απο Gearbest οτι εκανες την παραγγελια και απο Paypal οτι εγινε επιτυχης συναλλαγη. Παντως να ξερεις οτι το Gearbest δεν παιζει με paypal συνδεδεμενο με πιστωτικη καρτα λογω capital controls. Μονο μεσα απο send money to friends and family απο αλλο λογαριασμο.... Πιο πολλα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&highlight=paypal&page=434 Edited November 12, 2015 by ADISSON Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Στο banggood με χρηση κωδικου 35E9A1 τιμη στα 125€ .., http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-2-Dual-4G-5_5-inch-32GB-MTK-X10-2_2GHz-Octa-core-Smartphone-p-992914.html γιατι γραφει οτι λειτουργει μονο σε gsm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 γιατι γραφει οτι λειτουργει μονο σε gsm? Δες στο γαλαζιο banner κατω απο το καλαθι αγορας This phone will only work with 2G: GSM 900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz 4G: FDD-LTE 1800/2100/2600MHz Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Στο banggood με χρηση κωδικου 35E9A1 τιμη στα 125€ .., http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-2-Dual-4G-5_5-inch-32GB-MTK-X10-2_2GHz-Octa-core-Smartphone-p-992914.html Σοβαρά το prime βγαινει τοσο φθηνα;;;; σκοτώνουν την αγορά! το έχει παραγγειλει κανείς; το εστειλαν σε κανεναν με χρηση αυτού του κωδικού ή θα φαμε κανα άκυρο και θα ψαχνομαστε με refund; μιλησα μαζι τους στο chat πριν λιγο και περιμένουν νέα παραλαβή στις 22 του μηνός. Ξέρουμε μέχρι πότε θα είναι valid αυτό το κουπόνι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 μπαινω απ το κινητο και μαλλον δεν εμφανιζει σωστα το μπανερ :) αρα ειναι οκ για αγορα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 1. Στην πράξη, καθημερινά, και όσον αφορά την ταχύτητα σε οτιδήποτε και αν χρειαστείς (gps, δεδομεν, wifi κτλ) είναι το ίδιο και καλύτερο (πιο ισχυρο wifi, πιο γρήγορο gps). Στην πράξη λοιπόν δεν είναι υποβάθμιση σε καμία περίπτωση. Οι κυρίως διαφορές είναι οτι το g2 έχει καλύτερη gpu για παιχνίδια και NFC. Στις εφαρμογές όμως και στην πλοήγηση το redmi note 2 μου φαίνεται γρηγορότερο. Επίσης το g2 δεν έχει και καμία φοβερή ποιότητα κατασκευής, οπότε ούτε σε αυτόν τον τομέα πραγματικα θα χάσεις κάτι. 2. Εχω την τελευταία ελληνικη stable και είμαι μια χαρά. Δεν θα την αλλάξω παρα μόνο αν βγεί επίσημη παγκόσμια rom. Ψάξε και θα την βρείς έυκολα στο miui.gr Φίλε μου σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Εννοείς αυτήν(stable v7.0.5.0 https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6045-Stable-V7-0-5-0-Xiaomi-Redmi-Note-2/#description)έτσι ??? Aπό το vickmall μου λένε ότι μπορούν να την περάσουν αυτοί .Τι λές να τους αφήσω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 ας το στειλουν με οποια να ναι. μετα εσυ παιρνας αυτη που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Καλησπερα σε ολους. Μολις παρελαβα κι εγω το prime (vickmall μεσω Ελλαδας, ειμαι εξωτερικο), το κινητο φαινεται σουπερ. Δεν εχω παιξει ακομα, μονο το φορτισα. Επειδη σημερα θα εχω χρονο να το στησω θα ηθελα να ρωτησω αν χρησιμοποιει κανενας AOSP ως daily ROM μιας και δεν ειμαι σιγουρος αν θελω MIUI. Xposed framework kai xprivacy τα θεωρω αναντικαταστατα και νομιζω οτι δεν υποστηριζεται σε MIUI 7, σωστα? Επισης αυτη τη φορα θελω να πειραματιστω με pure Android χωρις να εχω οτιδηποτε απο Google. Η ελληνικη εχει μονο το Play store η ολα τα gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 καλησπέρα ειμαι και έγω έτοιμος να παραγγείλω το prime απο vickmall. για την θήκη που προσφέρει την Mofi Leather Case Black, την έχει αγοράσει κανένας? υπαρχει κατι καλύτερο σε ebay ή ελλάδα? σε τέτοιο στυλ πάντα. επισης το Free Tempered glass μπορείς να ζητήσεις να το τοποθετήσουν αυτοί? το Screen Film που σου δίνουν δώρο τι ακριβώς είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Καμία καλή γραμματοσειρά που να υποστηρίζει ελληνικά έχεται βάλει? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Καλησπερα σε ολους. Μολις παρελαβα κι εγω το prime (vickmall μεσω Ελλαδας, ειμαι εξωτερικο), το κινητο φαινεται σουπερ. Δεν εχω παιξει ακομα, μονο το φορτισα. Επειδη σημερα θα εχω χρονο να το στησω θα ηθελα να ρωτησω αν χρησιμοποιει κανενας AOSP ως daily ROM μιας και δεν ειμαι σιγουρος αν θελω MIUI. Xposed framework kai xprivacy τα θεωρω αναντικαταστατα και νομιζω οτι δεν υποστηριζεται σε MIUI 7, σωστα? Επισης αυτη τη φορα θελω να πειραματιστω με pure Android χωρις να εχω οτιδηποτε απο Google. Η ελληνικη εχει μονο το Play store η ολα τα gapps? Μόνο το playstore. Όλα ταλλα μπαίνουν εύκολα μετά. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Μόνο το playstore. Όλα ταλλα μπαίνουν εύκολα μετά. Ευχαριστώ πολύ. Να βγάλω θέλω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bossntepe Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Προς καθε μελλοντικο αγοραστη....εχοντας το note 2 με τα 16gb επειτα απο 1 μιση μηνα χρησης μπορω να πω οτι το κινητο ειναι οτι πιο value for money υπαρχει(ισως το prime να ειναι λιγο πιο value για καποιους...εγω απλα το θεωρουσα υπερβολη) και εξηγουμαι.....επειδη ειχα πριν ενα jiayu g4s και καταλαβα πως ειναι να σου σπαει τα νευρα το hardware(το gps δεν δουλεψε ποτε,το wifi επιανε τα μισα δικτυα απο του xiaomi, η κεραια κινητου για τα μπαζα και το μονο που κρατησα απο εκεινο ηταν η εξαιρετικες επιδοσεις του,η οθονη και η πολυ καλη μπαταρια) μπορω να πω πως δεν πρεπει να κοιταται μονο τα χαρακτηριστικα του καθε κινητου αλλα και το τι ποιοτητας ειναι αυτα... και το xiaomi σε αυτον τον κλαδο τα πηγαινει καλυτερα και απο samsung...το gps Κλειδωνει πριν καν του δωσεις οδηγια για πλοηγηση, το wifi ειναι απλα τρομερο, η κεραια του τρομερη,το ηχειο δυνατο και ποιοτικο το ιδιο και το μικροφωνο και η μπαταρια εχει βελτιωθει παρα πολυ εφοσον βγαζω 5-5:30 ωρες οθονης με την χρηση που κανω και συνολικα δυο μερες...μπορω να πω πως τα παει καλυτερα απο μεγαθυρια της samsung και της sony(γοα μπαταρια μιλαμε) Που δινεις ενα νεφρο για να τα αποκτησεις....τελος το miui ειναι ταχυτατο και αυτο γιατι το κανανε να καταναλωνει περισσοτερη ραμ απο αλλα....γενικα στην κινα το κινητο δεν εχει αντιπαλο και αυτο οχι μονο λογω του support και του software Που εχει καθως και τον helio x10 που τον συνανταμε σε ναυαρχιδες,αλλα κατα την γνωμη μου λογω της ποιοτητας του hardware του βασει της τιμης.... με λιγα λογια ειναι μονοδρομος...προσωπικα δεν θα προτεινα ουτε το meizu m2 note ουτε το lenovo k3 note που ειναι οι ανταγωνιστες του ουτε καποιο ακριβοτερο κινητο δεν υπαρχει λογος εξαλλου τα εχετε ολα σε ενα. Για την καμερα δεν θα πω πολλα...η μπροστινη χαλια και η πισω καταπληκτικη για ληψεις την μερα και μετρια εως κακη για ληψεις το βραδυ...αλλα προσωπικα αδιαφορω για την καμερα...ισως και το μονο ελαττωμα που εχει και το k3 note που λενε για καλυτερη καμερα μην φανταστειτε το εχω δει και μονο καλυτερο flash εχει γιαυτο και τα παει καλυτερα σε καταστασεις χαμηλου φωτισμου Ηθικο διδαγμα....μακρυα απο jiayu(αν και ειναι καλη μαρκα αλλα τα υλικα της ειναι για τα μπαζα) χααχαχχαχαχα Edited November 12, 2015 by bossntepe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Προς καθε μελλοντικο αγοραστη....εχοντας το note 2 με τα 16gb επειτα απο 1 μιση μηνα χρησης μπορω να πω οτι το κινητο ειναι οτι πιο value for money υπαρχει(ισως το prime να ειναι λιγο πιο value για καποιους...εγω απλα το θεωρουσα υπερβολη) και εξηγουμαι.....επειδη ειχα πριν ενα jiayu g4s και καταλαβα πως ειναι να σου σπαει τα νευρα το hardware(το gps δεν δουλεψε ποτε,το wifi επιανε τα μισα δικτυα απο του xiaomi, η κεραια κινητου για τα μπαζα και το μονο που κρατησα απο εκεινο ηταν η εξαιρετικες επιδοσεις του,η οθονη και η πολυ καλη μπαταρια) μπορω να πω πως δεν πρεπει να κοιταται μονο τα χαρακτηριστικα του καθε κινητου αλλα και το τι ποιοτητας ειναι αυτα... και το xiaomi σε αυτον τον κλαδο τα πηγαινει καλυτερα και απο samsung...το gps Κλειδωνει πριν καν του δωσεις οδηγια για πλοηγηση, το wifi ειναι απλα τρομερο, η κεραια του τρομερη,το ηχειο δυνατο και ποιοτικο το ιδιο και το μικροφωνο και η μπαταρια εχει βελτιωθει παρα πολυ εφοσον βγαζω 5-5:30 ωρες οθονης με την χρηση που κανω και συνολικα δυο μερες...μπορω να πω πως τα παει καλυτερα απο μεγαθυρια της samsung και της sony(γοα μπαταρια μιλαμε) Που δινεις ενα νεφρο για να τα αποκτησεις....τελος το miui ειναι ταχυτατο και αυτο γιατι το κανανε να καταναλωνει περισσοτερη ραμ απο αλλα....γενικα στην κινα το κινητο δεν εχει αντιπαλο και αυτο οχι μονο λογω του support και του software Που εχει καθως και τον helio x10 που τον συνανταμε σε ναυαρχιδες,αλλα κατα την γνωμη μου λογω της ποιοτητας του hardware του βασει της τιμης.... με λιγα λογια ειναι μονοδρομος...προσωπικα δεν θα προτεινα ουτε το meizu m2 note ουτε το lenovo k3 note που ειναι οι ανταγωνιστες του ουτε καποιο ακριβοτερο κινητο δεν υπαρχει λογος εξαλλου τα εχετε ολα σε ενα. Για την καμερα δεν θα πω πολλα...η μπροστινη χαλια και η πισω καταπληκτικη για ληψεις την μερα και μετρια εως κακη για ληψεις το βραδυ...αλλα προσωπικα αδιαφορω για την καμερα...ισως και το μονο ελαττωμα που εχει και το k3 note που λενε για καλυτερη καμερα μην φανταστειτε το εχω δει και μονο καλυτερο flash εχει γιαυτο και τα παει καλυτερα σε καταστασεις χαμηλου φωτισμου Τα είπες όλα σε δέκα γραμμές. Να ρωτήσω τώρα κάτι. Πέρασα την τελευταία stable ελληνική αλλά δεν μου έχει δώσει ροοτ πρόσβαση. Ξέρει κανείς τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bossntepe Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Τα είπες όλα σε δέκα γραμμές. Να ρωτήσω τώρα κάτι. Πέρασα την τελευταία stable ελληνική αλλά δεν μου έχει δώσει ροοτ πρόσβαση. Ξέρει κανείς τι να κάνω; δεν μπορεις να εχεις δικαιωματα ρουτ στην stable. μονο οι developer εχουν δικαιωματα ρουτ....περνα τελευταια developer(αν και εγω εχω την 5.10.29 γιατι ακουσα οτι εχει ελαχιστα καλυτερη μπαταρια) δεν εχει κανενα θεμα το ιδιο με την stable ειναι δεν εχω παρατηρησει καποιο bug....περιμενουμε για root σε stable....δεν νομιζω να ξεχασα κατι για το κινητο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Προς καθε μελλοντικο αγοραστη....εχοντας το note 2 με τα 16gb επειτα απο 1 μιση μηνα χρησης μπορω να πω οτι το κινητο ειναι οτι πιο value for money υπαρχει(ισως το prime να ειναι λιγο πιο value για καποιους...εγω απλα το θεωρουσα υπερβολη) και εξηγουμαι.....επειδη ειχα πριν ενα jiayu g4s και καταλαβα πως ειναι να σου σπαει τα νευρα το hardware(το gps δεν δουλεψε ποτε,το wifi επιανε τα μισα δικτυα απο του xiaomi, η κεραια κινητου για τα μπαζα και το μονο που κρατησα απο εκεινο ηταν η εξαιρετικες επιδοσεις του,η οθονη και η πολυ καλη μπαταρια) μπορω να πω πως δεν πρεπει να κοιταται μονο τα χαρακτηριστικα του καθε κινητου αλλα και το τι ποιοτητας ειναι αυτα... και το xiaomi σε αυτον τον κλαδο τα πηγαινει καλυτερα και απο samsung...το gps Κλειδωνει πριν καν του δωσεις οδηγια για πλοηγηση, το wifi ειναι απλα τρομερο, η κεραια του τρομερη,το ηχειο δυνατο και ποιοτικο το ιδιο και το μικροφωνο και η μπαταρια εχει βελτιωθει παρα πολυ εφοσον βγαζω 5-5:30 ωρες οθονης με την χρηση που κανω και συνολικα δυο μερες...μπορω να πω πως τα παει καλυτερα απο μεγαθυρια της samsung και της sony(γοα μπαταρια μιλαμε) Που δινεις ενα νεφρο για να τα αποκτησεις....τελος το miui ειναι ταχυτατο και αυτο γιατι το κανανε να καταναλωνει περισσοτερη ραμ απο αλλα....γενικα στην κινα το κινητο δεν εχει αντιπαλο και αυτο οχι μονο λογω του support και του software Που εχει καθως και τον helio x10 που τον συνανταμε σε ναυαρχιδες,αλλα κατα την γνωμη μου λογω της ποιοτητας του hardware του βασει της τιμης.... με λιγα λογια ειναι μονοδρομος...προσωπικα δεν θα προτεινα ουτε το meizu m2 note ουτε το lenovo k3 note που ειναι οι ανταγωνιστες του ουτε καποιο ακριβοτερο κινητο δεν υπαρχει λογος εξαλλου τα εχετε ολα σε ενα. Για την καμερα δεν θα πω πολλα...η μπροστινη χαλια και η πισω καταπληκτικη για ληψεις την μερα και μετρια εως κακη για ληψεις το βραδυ...αλλα προσωπικα αδιαφορω για την καμερα...ισως και το μονο ελαττωμα που εχει και το k3 note που λενε για καλυτερη καμερα μην φανταστειτε το εχω δει και μονο καλυτερο flash εχει γιαυτο και τα παει καλυτερα σε καταστασεις χαμηλου φωτισμου Ηθικο διδαγμα....μακρυα απο jiayu(αν και ειναι καλη μαρκα αλλα τα υλικα της ειναι για τα μπαζα) χααχαχχαχαχα Φιλε φιλε αυτή την στιγμή σου γράφω από την κινηταρα μου jiayu G4s ότι είπες για το jiayu συμφωνώ εμένα δεν είναι τόσο χάλια μόνο το gps δεν δουλεύει καλά.. Είμαι έτοιμος να παραγγείλω αυτο τώρα είναι μεγάλη η διαφορά τους; σε όλα; ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για αυτό το τηλέφωνό μιλάμεhttp://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-smartphone-td-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html γιατί έχει και ένα με 140€ και δε μπορώ να καταλάβω την διαφορά Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Το χτύπησα και γω το prime απο banggood στα 125ευρώπουλα! Τιμή που δεν παίζεται! Ελπίζω μόνο να μην παίξει άκυρο! Οπότε αν όλα πάνε καλά θα μπω και γω στην παρέα σας, γιατί το είχα ψήσει απο καιρό να τσιμπήσω ένα xiaomi αλλά περίμενα καμια καλή τιμή. Για πείτε τώρα από κανα αξεσουάρ τι να πάρω? Οποιαδήποτε πρόταση είτε απο banggood ειτε απο gearbest είναι ευπρόσδεκτη! Γιατι το banggood , αν το στείλει, θα το στείλει γυμνούλι, ούτε θήκη ούτε προστατευτικό οθόνης. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 μολις μιλησα με vickmall. με διαβεβαιωσε οτι το td θα λειτουργει στην ελλαδα και δ στα 3 δικτυα (2g/3g/4g). μηπως τελικα αξιζει η td version που ειναι αρκετα φθηνοτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 μολις μιλησα με vickmall. με διαβεβαιωσε οτι το td θα λειτουργει στην ελλαδα και δ στα 3 δικτυα (2g/3g/4g). μηπως τελικα αξιζει η td version που ειναι αρκετα φθηνοτερη?http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-smartphone-td-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html για αυτήν την έκδοση μιλάς; Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonLeKout Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Φίλε μου σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Εννοείς αυτήν(stable v7.0.5.0 https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6045-Stable-V7-0-5-0-Xiaomi-Redmi-Note-2/#description)έτσι ??? Aπό το vickmall μου λένε ότι μπορούν να την περάσουν αυτοί .Τι λές να τους αφήσω???? Αυτή εννοω ναι. Δουλεύει αψογα το κινητο. Μπορείς να τους πείς να σου την περάσουν αν θέλεις. Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι που παίρνουν κινητό απο ελλάδα, ζητούν να τους αλλάξουν την ROM και χρησιμοποιούν την multilanguage ROM. Δηλαδή αυτό που θέλω να πώ είναι οτι ούτως ή αλλως το κινητό το πειράζουν πριν το στείλουν εκτός και αν ζητήσεις να μην το κάνουν. Τέλος, αν κάνουν κάποιο λάθος ή δεν γίνει σωστά η εγκατάσταση (πράγμα σπάνιο), στο forum θα έχεις όσες οδηγίες χρειαστείς για να το φτιάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 μολις το αγορα απο banggood , αναμονη τωρα μεχρι να το παραλαβω ελπιζω να μην εκανα βιαστικη κινηση , δεν ειχα σκοπο αλλα ψηθηκα απο το κουπονι που εριξε τοσο πλυ την τιμη ευχαριστω τον φιλο anergos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts