Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεις να τη βαλεις λουκετακι και να μη κλεινει οταν κανεις καθαρισμο εφαρμογων απο ram. Συρε προς τα πανω το εικονιδιακι

η προς τα κατω δε θυμαμαι.

Προς τα κατω ...

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

1η φόρτιση με μια σιμ και ανοιχτό wifi και 3g και έβγαλε 3 ώρες οθόνη ακριβώς. Με την τελευταία stable. Παιζει να βελτιωθεί η κατάσταση μετά από 3-4 κύκλους φόρτισης;

Edit: στο viber παρόλο που την κλειδωνω όπως μου υποδειξατε, πολλές φορες δεν ερχονται τα μηνυματα. Μόλις μπω μέσα στην εφαρμογή έρχονται τοτε. Γιατί να συμβαίνει αυτό; υπάρχει καμια αλλη ρύθμιση;

Edited by mitsos

Σημερα μου ηρθε το TD rooted απο vickmall στα 149.99$ (που το ειχε).Φοραει την 5.9.2 πολυγλωσσικη και χωρις καμια κινεζια.Η μπαταρια κατεβαινει αρκετα γρηγορα.Περιμενω να δω αν περνοντας αλλη ρομ χασω το 3G,το οποιο και με 2 γραμμες (WIND) παει κομματια.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Έχει βαλει κανεις παιδια την stable εκδοση είτε του deer είτε την official να μας πει πως τα παει απο μπαταρια; Έγω εχω την deer v2.0 developer Και βγαζω 4 ωρες οθονης και γενικα 2 μερες χρησης με την χρηση που κανω. Βγαζει παραπανω ή official γιατι βαριεμαι να αλλαζω χωρις λογο :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1η φόρτιση με μια σιμ και ανοιχτό wifi και 3g και έβγαλε 3 ώρες οθόνη ακριβώς. Με την τελευταία stable. Παιζει να βελτιωθεί η κατάσταση μετά από 3-4 κύκλους φόρτισης;

Edit: στο viber παρόλο που την κλειδωνω όπως μου υποδειξατε, πολλές φορες δεν ερχονται τα μηνυματα. Μόλις μπω μέσα στην εφαρμογή έρχονται τοτε. Γιατί να συμβαίνει αυτό; υπάρχει καμια αλλη ρύθμιση;

το wifi και το 3g τα ειχες συνεχεια ανοικτα γιατι αν ειναι ετσι ειναι μια χαρα 3 ωρες...μπορεις να κανεις μια συγκριση με τις developer(καλυτερα ή χειροτερα; )...πολλα λεγονται οτι αν αφησεις 1 ωρα να φορτισει μετα το 100% τοτε γεμιζει full μπαταρια και εγω το εχω παρατηρησει οτι διαρκει περισσοτερο ετσι τουλαχιστον στις developer. Τωρα στην stable μπορει να το φτιαξανε αυτο

Edited by bossntepe

Να υπενθυμίσω ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν αναφέρεται στο PayPal και στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Να δω πόσες φορές πρέπει να το πούμε. :!:

Βάλτο να ξεκινάει και αυτόματα. Κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Αυτόματη Έναρξη.

alkis_7 έχει ρυθμιστεί να εκκινεί αυτόματα και στο viber και στο hangouts αλλά παρατήρησα και στα 2 πως αν δεν μπω μέσα στην εφαρμογή δεν έρχονται τα μηνύματα. Και το viber το έχω μάλιστα κλειδωμένο στη μνήμη. Θα το παρακολούθησω λίγο και θα επανελθω.

bossntepe, δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με developer γιατί μόλις χθες παρέλαβα και πέρασα κατευθείαν την τελευταία stable. Θα κάνω 3-4 πλήρεις κύκλους και θα γράψω τις εντυπώσεις μου. Ναι, είχα συνεχώς wifi και 3g ανοιχτό πάντως.

Σημερα μου ηρθε το TD rooted απο vickmall στα 149.99$ (που το ειχε).Φοραει την 5.9.2 πολυγλωσσικη και χωρις καμια κινεζια.Η μπαταρια κατεβαινει αρκετα γρηγορα.Περιμενω να δω αν περνοντας αλλη ρομ χασω το 3G,το οποιο και με 2 γραμμες (WIND) παει κομματια.

Με ενδιαφέρει αρκετά η περίπτωση σου, γιατί αν το td είναι ίδιο με το wcdma τότε γλυτώνεις αρκετά λεφτά...!

Πέρασε Rom και πες μας!

alkis_7 έχει ρυθμιστεί να εκκινεί αυτόματα και στο viber και στο hangouts αλλά παρατήρησα και στα 2 πως αν δεν μπω μέσα στην εφαρμογή δεν έρχονται τα μηνύματα. Και το viber το έχω μάλιστα κλειδωμένο στη μνήμη. Θα το παρακολούθησω λίγο και θα επανελθω.

Τότε ίσως είναι θεματάκι της Stable. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις.

Δοκίμασε να πας στο Κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Δικαιώματα και από εκεί βρες το viber, μπες μέσα και κάνε scroll τέρμα κάτω εκεί που λέει "Προβολή αναδυόμενου παραθύρου" και ενεργοποίησε το. Edited by panospc

εγώ και το περιμένω:rolleyes:

ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ

Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by alkis_7

Λοιπόν, μόλις έκανα update στην τελευταία stable ελληνική. Εκανα wipe cache και dalvik κανονικά όπως πάντα.

Δεν αναγνωρίζει πλέον τις κάρτες σιμ. Μου δείχνει μόνο μια σιμ και δεν μπορει να βρεί σήμα...

Το έχει και άλλος αυγτό το πρόβλημα? είναι πρόβλημα της Rom ή να την ξανακάνω εγκατάσταση μπας και διορθωθεί...

Λοιπόν, μόλις έκανα update στην τελευταία stable ελληνική. Εκανα wipe cache και dalvik κανονικά όπως πάντα.

Δεν αναγνωρίζει πλέον τις κάρτες σιμ. Μου δείχνει μόνο μια σιμ και δεν μπορει να βρεί σήμα...

Το έχει και άλλος αυγτό το πρόβλημα? είναι πρόβλημα της Rom ή να την ξανακάνω εγκατάσταση μπας και διορθωθεί...

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών και μετά εγκατάσταση

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών και μετά εγκατάσταση

Επίσης μου πετάει συνέχεια μάυρη οθόνη και κολλάει η εφαρμογή ασφαλείας...

Περιμένω λίγο να γεμίσει μπαταρία και κάνω αυτό που λές.

Μπήκα και στο .gr αλλά και στο .com αλλά δεν βρήκα κάτι για τη νέα Dev. :confused:

Δες εδώ

Μαλλον θα την αγνοησω την developer αυτης της εβδομαδας. Ψιλο αδιαφορα Addons.
Πολλές φορές κάνουν μικρο-αλλαγές σε επίπεδο kernel της συσκευής ή στην διαχείριση της μπαταρίας που δεν το αναφέρουν στο changelog

κανένα link για το συγκεκριμένο?

Eγώ βρήκα τη θήκη-καπάκι στο ebay με 6,29 ευρώ --> http://www.ebay.com/itm/Aluminum-Bumper-Tempered-Glass-Back-Battery-Cover-Case-For-XiaoMi-Redmi-Note-2-/252129070376?hash=item3ab4104d28:g:OmAAAOSwo6lWIdV~

και σε άσπρο, χρυσό, μαύρο, μαύρο με ασημί --> http://www.ebay.com/itm/For-XiaoMi-Redmi-Note2-Aluminum-Bumper-Tempered-Glass-Back-Battery-Cover-Case-/371464381040?var=640522269217&hash=item567d00a270:m:mo0SPQWrScfEtuoA8KyCRPg

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Μικροπράγματα από αλλαγές που φαίνονται, όπως στις περισσότερες Dev. Περιμένουμε και την Ελληνική σύντομα!

Προσπαθώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και το κινητό κολλάει. Εκανα πάλι εγκατάσταση την Rom την τελευταία ελληνική και πάλι το πρόβλημα επιμένει. Κρασάρουν σχεδόν όλες οι εφαρμογές και μετά μου βγάζει μαύρη οθόνη.

Να κάνω format data απο το recovery και να κάνω μετά την εγκατάσταση της Rom?

Προτείνετε να βάλω κάποια επίσημη stock rom μεσω flash tools?

Μέσα απο το android πάντως δεν με αφήνει να κάνω τίποτα

Προσπαθώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και το κινητό κολλάει. Εκανα πάλι εγκατάσταση την Rom την τελευταία ελληνική και πάλι το πρόβλημα επιμένει. Κρασάρουν σχεδόν όλες οι εφαρμογές και μετά μου βγάζει μαύρη οθόνη.

Να κάνω format data απο το recovery και να κάνω μετά την εγκατάσταση της Rom?

Προτείνετε να βάλω κάποια επίσημη stock rom μεσω flash tools?

Μέσα απο το android πάντως δεν με αφήνει να κάνω τίποτα

Χρειάζεται να κάνεις καθαρή εγκατάσταση.

Ακολούθα κατά γράμμα αυτόν τον οδηγό, χωρίς "πατέντες" δικές σου. ----> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php?thread/9969-note-2-flash-την-ελληνική-rom-με-το-miflash-καθαρή-εγκατάσταση/&pageNo=1

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Μου βγαλε ενημερωση για 5.10.8.Αν την κανω λετε,χανω Ελληνικα και 3G?

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ