Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγκατέστησα το Flashify, κατέβασα και το TWRP και το πέρασα. Μπήκε σε ένα Recovery και υποθέτω πως έγινε η δουλειά. Όταν βέβαια πήγα να επανεκκινήσω στο σύστημα, κόλλησε και αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μολις έβαλα την 5.10.16 και έχω ακόμα TWRP. Λογικα απο την 5.10.15 και μετα θα έβαζαν την recovery της xiaomi... que pasa?

Δεν ήξερα ότι βγήκε διορθωμένη έκδοση 5.10.16...... είχα βάλει την αρχική 5.10.15 εγώ....

...και πάλι τα ίδια... Δεν κάνει εγκατάσταση την 5.9.16 δείχνοντας ότι το αρχείο zip είναι corrupted.... Άσε που μπαίνει στο Mi recovery και όχι στο TWRP ...

Τι κάνω;

Ακολουθησε τις οδηγιες απο το post #1805# που σε παει στο επισημο site της miui στην Ελλαδα.

OnePlus 12R

Δοκίμασε να μπεις μέσω power button + volume up. Λογικά θα μπεί έτσι.

Πάλι στο Mi recovery με βγάζει...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από τη στιγμή που έβαλες την 5.10.15 δεν θα βρεις το twrp. Μπορείς να βάλεις το flasify που αναφέρουν ένα ποστ πάνω από το δικό σου, να βάλεις το twrp και μετά να περάσεις την 5.10.16.

Το εγκατέστησα το Flashify, έχω κατεβάσει και το TWRP από το miui.gr αλλά πάλι δεν το εγκαθιστά.... Τί κάνω λάθος;

Εγκατέστησα το Flashify, κατέβασα και το TWRP και το πέρασα. Μπήκε σε ένα Recovery και υποθέτω πως έγινε η δουλειά. Όταν βέβαια πήγα να επανεκκινήσω στο σύστημα, κόλλησε και αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία.

Από που κατέβασες το TWRP ; Πως το πέρασες;

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Απ' το Miui.gr. Έκανα αποσυμπίεση το zip και μετά ακολούθησα κανονικά τις οδηγίες. Διαδικασία 2 δευτερολέπτων είναι ουσιαστικά. Περίμενα περισσότερη ώρα. :p

Από browser τι χρησιμοποιείται για λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Απ' το Miui.gr. Έκανα αποσυμπίεση το zip και μετά ακολούθησα κανονικά τις οδηγίες. Διαδικασία 2 δευτερολέπτων είναι ουσιαστικά. Περίμενα περισσότερη ώρα. :p

Αυτό ήταν ρε φίλε, να αποσυμπιεσω το TWRP έπρεπε, για να μπορεί να το δει το αρχείο recovery το Flasify...

Μετά, αφού μπήκε το TWRP, φλασαρα και την 5.9.16 και όλα ΟΚ....

Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες παιδιά ..

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από browser τι χρησιμοποιείται για λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας?

Εγώ έχω συνηθίσει στον UC Browser...

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Τίποτα φίλε. Βέβαια δεν μου bootαρει στο System με τίποτα. Σκαλώνει. Δοκίμασες να bootαρεις σε System εσύ;

Να και μια εικόνα του Recovery. Ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω απ' τη camera του laptop. :p

http://i60.tinypic.com/2ynfc02.jpg

Οφειλω να ομολογησω μετά απο 10+ μερες με το κινητο, εχει στρωσει κατα πολύ η μπαταρία, ειδικα αφου εκανα το update που μου εβγαζε το συστημα.

Επειδη δε σταματαω να το χρησιμοποιω για κλησεις, χαρτες, viber μνμτα κ κλησεις, internet, ακομα και tethering .. Μπορώ να πω οτι μου κρατάει ολη μερα εξω κ εχω κ για το σπιτι ενα ~15%.

Σε αλλο smartphone, θα ειχα κανει ηδη δευτερη φορτιση στα μισα της μερας με ολα αυτά!

Δεν εχω δυστυχως τη δυνατοτητα να δοκιμασω το remote, μιας και εδω που ειμαι δεν υπαρχει συμβατή συσκευή .. :wacko:

Οι χαρτες (google maps) μου τη σπανε απολυτα. Ειναι τελειως αφερέγγυοι.. Σημερα με εβγαλαν 1,5 km off διαδρομης .. Κ ζωντας στο εξωτερικό δεν ειναι κ ό,τι καλυτερο να περπατας τετοιες αποστασεις, οταν ηδη καθημερινα κανεις τις 12πλασιες! :X

Με ενοχλει λιγο ο proximity sensor στις κλησεις .. Δεν εχει κ πολυ αποδοση. Τον εβγαλα βεβαια κ θα δω πως θα παει κ ετσι.

Το γυαλι που εχω βαλει απο το πρωτο λεπτο, σημερα μου εβγαλε νερά, πανω αριστερα. Δεν το πειράζω.. Δε με ενοχλει ετσι κι αλλιως. Δεν επεσε, δε βραχηκε, δεν ιδρωσε.. Γενικα του φέρομαι άψογα!

Το προβλημα με τη μουσική / player / radio που ανεφερα τις προαλλες, να ειμαι ειλικρινης δεν εχω καταφερει να το απομονωσω.. Απλα προς το παρον ακουω μουσικη απο το ηχειο εντος σπιτιου..

Αυτος ηταν απο μενα ο οβολος μου...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Τίποτα φίλε. Βέβαια δεν μου bootαρει στο System με τίποτα. Σκαλώνει. Δοκίμασες να bootαρεις σε System εσύ;

Να και μια εικόνα του Recovery. Ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω απ' τη camera του laptop. :p

http://i60.tinypic.com/2ynfc02.jpg

Μολις περασεις το recovery οπως ειναι μην κανεις reboot απλα πατησε vol+ και power (ναι οπως ειναι ξαναμπες στο recovery απο το recovery :lol:) και μετα κανε reboot system και πες μου τα νεα σου φιλε μου...:D

OnePlus 12R

Μολις έβαλα την 5.10.16 και έχω ακόμα TWRP. Λογικα απο την 5.10.15 και μετα θα έβαζαν την recovery της xiaomi... que pasa?

Στο δικό μας NOTE 2 εξακολουθεί να υπάρχει κανονικά το TWPR σε συγκεκριμένες συσκευές το αφέρεσαν .. μην ταλαιπωρήστε άδικα.. το γράφει καθαρά το MIUI GR

Μολις περασεις το recovery οπως ειναι μην κανεις reboot απλα πατησε vol+ και power (ναι οπως ειναι ξαναμπες στο recovery απο το recovery :lol:) και μετα κανε reboot system και πες μου τα νεα σου φιλε μου...:D

Yeap, επανεκκινεί στο σύστημα. Thanks for the tip! :up:

Αν ενδιαφέρει κανέναν έχω μια σιλικονουχα διαφανή και ένα κίτρινο καπάκι καινούρια αχρησιμοποίητα.

Το καπάκι θα με ενδιέφερε.

Σήμερα μου ήρθε το bluetooth της xiaomi. Ενώ το βάζω σαν trusted device για να μην βάζω τον κωδικό κάθε φορά που θέλω να ξεκλειδώσω την οθόνη, αυτό δεν το κάνει. Μου ζητάει πάντα τον κωδικό.

Έχει κάνει κανένας το bluetooth του κάτι τέτοιο να μου πει αν δουλεύει;

:D

Εμενα δε μου βγαζει τετοιο θεμα με το bt..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εμενα δε μου βγαζει τετοιο θεμα με το bt..

Το δικό μου δεν θέλει να κάνει την δουλειά αυτή. Θα δοκιμάσω και με άλλο bluetooth.

:D

Διαβάζω διάφορα για TWPR & αδυναμία περάσματος νέας έκδοσης. Είχα την ελληνική 5.10.8 κι αναβάθμισα εύκολα (με τον 1ο τρόπο - βλ. link στο αρχικό post του θέματος) στην -επίσης ελληνική- 5.9.16, χωρίς να μου βγει κάποιο περίεργο μήνυμα. Ως μη γνώστης λοιπόν, θέλω να ρωτήσω:

• Αν συνεχίσω να βάζω ελληνικές εκδόσεις από το miui.gr, είναι πιθανό να έχω κάποιο πρόβλημα ή/& να χρειαστεί να κάνω κάτι πέραν των ενεργειών που περιγράφονται στον 1ο τρόπο;

...lost in translation...

Καινουργιος κατοχος του note 2 prime και εγω εδω και 10 μέρες περίπου, θα ηθελα να ρωτησω αν έχει δυνατοτητα για βιντεοκλησεις οχι μεσω skype, viber κτλ αλλα απευθειας.

και επίσης μετα απο την τελευταια αναβαθμηση σε 5.10.8 μου βγάζει Antutu score 51025, ειναι καλα?

Διαβάζω διάφορα για TWPR & αδυναμία περάσματος νέας έκδοσης. Είχα την ελληνική 5.10.8 κι αναβάθμισα εύκολα (με τον 1ο τρόπο - βλ. link στο αρχικό post του θέματος) στην -επίσης ελληνική- 5.9.16, χωρίς να μου βγει κάποιο περίεργο μήνυμα. Ως μη γνώστης λοιπόν, θέλω να ρωτήσω:

• Αν συνεχίσω να βάζω ελληνικές εκδόσεις από το miui.gr, είναι πιθανό να έχω κάποιο πρόβλημα ή/& να χρειαστεί να κάνω κάτι πέραν των ενεργειών που περιγράφονται στον 1ο τρόπο;

Στη δική μας συσκευή Note 2 , θα κάνεις τις αναβαθμίσεις ( developer σε developer ) από την

αναβάθμιση (update) , απλά και ωραία .

Παιδιά καλημέρα, αν πάρω αυτή την έκδοση http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-2-4g-td-lte-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html μπορώ μετά να αλλάξω την ρομ για να υποστηρίζει τις ελληνικές μπαντες για 4G, η απλά παραμένω rooted στην δική τους έκδοση ρομ ;

Σήμερα παρέλαβα το δικό μου prime. :)

καλοριζικο και καλοδουλευτο!!!Πες μας κ εντυπωσεις!! :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Στη δική μας συσκευή Note 2 , θα κάνεις τις αναβαθμίσεις ( developer σε developer ) από την

αναβάθμιση (update) , απλά και ωραία .

Αν είναι έτσι, τότε γιατί παιδευόμαστε με το TWRP;!

Για το backup μαλλον.. Αλλα πλεον υπαρχουν κιαλλοι τροποι

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.