venividivici Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Υπάρχει τίποτα νεοτερ ο με το κολημα στις ρυθμίσεις? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Υπάρχει τίποτα νεοτερ ο με το κολημα στις ρυθμίσεις? Και εμένα το ίδιο μου κάνει. Μόλις το πατήσω με πετάει πίσω στο "dsktop" του κινητού (αρχικό μενού που είναι όλες οι εφαρμογές μου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) Και εμένα το ίδιο μου κάνει. Μόλις το πατήσω με πετάει πίσω στο "dsktop" του κινητού (αρχικό μενού που είναι όλες οι εφαρμογές μου). Οπότε είναι κάποιο bug της ρομ λογικά έτσι? Edited September 25, 2015 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Οπότε είναι κάποιο bug της ρομ λογικά έτσι? Από ότι φαίνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Κρίμα ρε παιδιά. Πιστεύω, αν τα παιδιά ήταν λίγο πιο προσεκτικά, θα το είχαν εντοπίσει το πρόβλημα. Μακάρι να βγει ένα update σύντομα και να μην περιμένετε μια εβδομάδα για τη νέα έκδοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Ξανακατατεβάστε την. Απ' ό,τι λένε διορθώθηκε. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9841-GTV-5-9-24-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?postID=56839#post56839 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Οπότε είναι κάποιο bug της ρομ λογικά έτσι? Δυστυχώς επιστρεψαμε στα άσχημα της 5.9.2...πέρασα πάλι την 5.9.24 en τι να κάνουμε.:confused: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Ξανακατατεβάστε την. Απ' ό,τι λένε διορθώθηκε. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9841-GTV-5-9-24-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?postID=56839#post56839 Τα ίδια καμία διορθωση Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Τα ίδια καμία διορθωση Ωχ... ευτυχώς που μας το είπες φίλε μου! Μόλις κατέβηκε και ήμουν έτυμος να το βάλω :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siba2001 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Γιατι θελουμε ελληνικη ντε και καλα ρε αλανια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Εγώ μόλις την έβαλα.... Η εφαρμογή της μουσικής πάλι κρασάρει.... :( Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Γιατι θελουμε ελληνικη ντε και καλα ρε αλανια? Απ ότι φαίνεται για να φλασαρουμε Rom κάθε μισή ώρα;:lol: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tjole7 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Mολις ανεβηκε ξανα παιδια κ απο οτι λενε ειναι οκ.Ειχε γινει λαθος στο ανβασμα απ οτι καταλαβα.Τωρα κατεβαζω κ σας δινω update./ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Γιατι θελουμε ελληνικη ντε και καλα ρε αλανια? Την ίδια απορία έχω και εγώ βασικά... Ίσως βγάζουν τις κινέζικες εφαρμογές και την βελτιώνουν κιόλας? Αν απλά βάζουν την Ελληνική γλώσσα και η International version δεν έχει κινέζικες εφαρμογές τότε για μένα δεν υπάρχει λόγος μιας και έχω τα αγγλικά στο κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Όχι ρε π@#€%@#€%@ πάω για τριτη φλασια τώρα; Στις πόσες καίγομαι;:p Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tjole7 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Περαστικε ξανα με το τελευταιο χωρις wipes(δεν ξερω αν θα επρεπε)τα additional settings λειτουργουν κανονικα αλλα η μουσικη κρασαρει κ στις δυο γλωσσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Την ίδια απορία έχω και εγώ βασικά... Ίσως βγάζουν τις κινέζικες εφαρμογές και την βελτιώνουν κιόλας? Αν απλά βάζουν την Ελληνική γλώσσα και η International version δεν έχει κινέζικες εφαρμογές τότε για μένα δεν υπάρχει λόγος μιας και έχω τα αγγλικά στο κινητό μου. Εε τότε φιλέ μου δε νομίζω πως χρειάζεται να περνάς την Ελληνική. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περαστικε ξανα με το τελευταιο χωρις wipes(δεν ξερω αν θα επρεπε)τα additional settings λειτουργουν κανονικα αλλα η μουσικη κρασαρει κ στις δυο γλωσσες Ε τότε τι διορθώθηκε; Επανέρχομαι σε 30' Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ins0mniak Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Την ίδια απορία έχω και εγώ βασικά... Ίσως βγάζουν τις κινέζικες εφαρμογές και την βελτιώνουν κιόλας? Αν απλά βάζουν την Ελληνική γλώσσα και η International version δεν έχει κινέζικες εφαρμογές τότε για μένα δεν υπάρχει λόγος μιας και έχω τα αγγλικά στο κινητό μου. Άρα λοιπόν Ελληνική περνάς ΜΟΝΟ αν θες Ελληνική γλώσσα τηλεφώνου. Αν δεν θες βάζεις international που έχει γραφή σε Ελληνικά όμως ε? Παράθεση Le Max 2 X829 4/64 Le Max 2 Pro X820 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Εγώ μόλις την έβαλα.... Η εφαρμογή της μουσικής πάλι κρασάρει.... :( Νέο κατέβασμα και πέρασμα της ΡΟΜ ξανά, από το recovery με τα wipes και πάλι κρασάρει συνεχώς η εφαρμογή της μουσικής..... Καληνύχτα.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Άρα λοιπόν Ελληνική περνάς ΜΟΝΟ αν θες Ελληνική γλώσσα τηλεφώνου. Αν δεν θες βάζεις international που έχει γραφή σε Ελληνικά όμως ε? Εννοείται φιλέ μου αρκεί να κατεβάσεις την Ελληνική γλώσσα σε όποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Εγώ γυρισα στην προηγουμενη ελληνική αρκετά πειράματα Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Είχα το ίδιο θέμα και για κάποιο περίεργο λόγο το είδε μόνο όταν απενεργοποίησα το USB debugging. Επίσης δοκίμασε το reboot και του Pc Και του κινητού που λέει ο φιλοςειναι η τριτη μερα που προσπαθω οποτε και το κινητο εκλεισε και το pc οταν το συνδεω μου εμφανιζει πανω στη μπαρα Συσκευη πολυμεσων ΜΤΡ ατσεκαριστο το usb deb δε δειχνει κατι μολις το τσεκαρω εμφανιζεται ο οδηγος για εκγατασταση αλλα δεν το κανει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KiloMeater Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Την ίδια απορία έχω και εγώ βασικά... Ίσως βγάζουν τις κινέζικες εφαρμογές και την βελτιώνουν κιόλας? Αν απλά βάζουν την Ελληνική γλώσσα και η International version δεν έχει κινέζικες εφαρμογές τότε για μένα δεν υπάρχει λόγος μιας και έχω τα αγγλικά στο κινητό μου. Το δικό μου με την 5.9.18 που πήρε ΟΤΑ είναι εξαιρετικά σταθερό, εφαρμογές κινέΖικες δεν έχει ούτε μια, στα αγγλικά το έχω αλλά έβαλα και ελληνικό πληκτρολόγιο. Η συγκεκριμένη νομίζω δε θέλει αντικατάΣταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Το δικό μου με την 5.9.18 που πήρε ΟΤΑ είναι εξαιρετικά σταθερό, εφαρμογές κινέΖικες δεν έχει ούτε μια, στα αγγλικά το έχω αλλά έβαλα και ελληνικό πληκτρολόγιο. Η συγκεκριμένη νομίζω δε θέλει αντικατάΣταση. Εσύ την έβαλες από το αγγλικό σαιτ; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Τελικα μετα απο ξανακατεβασμα της τελευταιας ελληνικης δεν εχει θεμα με τις προσθετες ρυθμισεις...ομως στην μουσικη εχει ακομα το θεμα του.. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts