Jump to content

Snapdragon Vs Exynos

UNEXPECTEDGR
 Κοινοποίηση

SNAPDRAGON ή EXYNOS  

329 members have voted

1. 1. SNAPDRAGON ή EXYNOS

Recommended Posts

Να υπενθυμίσω οτι συζητήσεις σχετικά με αξεσουάρ που αφορούν το Νote 4 γίνονται εδώ.Μετακινήθηκαν τα σχετικά μυνήματα. Edited by truckman

• Απαντήσεις 538
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρατηρησα οτι στο xperia z είχα 2 gb ram και με τις ίδιες περίπου εφαρμογές χρησιμοποιουσα 1-1,2 gb ενώ στο note από 1.9- 2.4 gb η περίπου χρησιμοποιεί το 80% μνήμης και χρησιμοποιω το c cleaner για να τη ρίχνω. Δεν μου λαγκαρει αλλά είναι φυσιολογικό να δουλεύει τόσο ψηλά?

Παρατηρησα οτι στο xperia z είχα 2 gb ram και με τις ίδιες περίπου εφαρμογές χρησιμοποιουσα 1-1,2 gb ενώ στο note από 1.9- 2.4 gb η περίπου χρησιμοποιεί το 80% μνήμης και χρησιμοποιω το c cleaner για να τη ρίχνω. Δεν μου λαγκαρει αλλά είναι φυσιολογικό να δουλεύει τόσο ψηλά?

Μη χρησιμοποιείς τιποτα τέτοιες βλακειες,μομο κακο κανουν!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Kαλησπερα και απο μενα!Μια γρηγορη ρωτηση θα κανω μιας και τα πολλα τα χω διαβασει.Επειδη γενικα ασχολουμαι με το modding μου ειναι δυσκολο να αφησω το κινητο τελειως στοκ(αντε να αντεξω κανα μηνα για να δω οτι δουλεουν ολα σωστα).Λεω να παω σε snapdragon.Τυχον λοξυγγες και καλυτερη μπαταρια θα δω με πειραγμα?
Δημήτρης

Παιδιά γειά σας καινούργιος στο note 4 έχω μερικές ερωτήσεις αν ξέρετε

Πως μπορώ να προσθέσω άτομα στης εκτακτες κλήσεις; δυχνη ότι μπορώ1ροσθέσω άτομα όμως δεν το βρίσκω και κάτι ακόμα υπάρχει στα ελληνικά στο YouTube βιντεακι με της οδηγίες του s Pen;

Kαλησπερα και απο μενα!Μια γρηγορη ρωτηση θα κανω μιας και τα πολλα τα χω διαβασει.Επειδη γενικα ασχολουμαι με το modding μου ειναι δυσκολο να αφησω το κινητο τελειως στοκ(αντε να αντεξω κανα μηνα για να δω οτι δουλεουν ολα σωστα).Λεω να παω σε snapdragon.Τυχον λοξυγγες και καλυτερη μπαταρια θα δω με πειραγμα?

http://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev

Rules are meant to be broken :shifty:

Aυτα τα ξερω.Κανεις απο δω εχει πειραξει να μας πει 2 πραγματα εννοω

Δημήτρης

http://forum.xda-developers.com/note-4/development

εγω οχι δεν θα μπω στην διαδικασια να χασω εγγυηση εσκασα τοσα λεφτα μετα απο 1.5 χρονο που θα ληξει και η εγγυηση σχεδον τοτε θα αρχιζω να πειραζω! αν και δεν χρειαζεται να κανεις τπτ ετσι το κινητο ειναι αρτιο και smooth

http://forum.xda-developers.com/note-4/development

εγω οχι δεν θα μπω στην διαδικασια να χασω εγγυηση εσκασα τοσα λεφτα μετα απο 1.5 χρονο που θα ληξει και η εγγυηση σχεδον τοτε θα αρχιζω να πειραζω! αν και δεν χρειαζεται να κανεις τπτ ετσι το κινητο ειναι αρτιο και smooth

Ε ολο και κατι χρειαζεται..να κοψεις καμια διαφημιση να περασεις titanium xposed κλπ..:lol:

Δημήτρης

Ε ολο και κατι χρειαζεται..να κοψεις καμια διαφημιση να περασεις titanium xposed κλπ..:lol:

Προσωπικά τα είχα λιώσει αυτά στο προηγούμενο κινητό μου με το s2!Μέχρι στιγμής με το note 4 δεν έχω μπει καν στο τρυπάκι αν και με το C δεν νομίζω να βγούνε και πολλές custom roms σε σύγκριση με το F ενώ και το «κάψιμο» της εγγύησης όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω είναι ένας αποτρεπτικός λόγος!Αnyway... Μια χαρά πάει το κινητό και ούτε θα φύγω από την kit kat σύντομα… Μόνο ένα nova launcher του έχω βάλει και τίποτα άλλο...Τα «πειράγματα» με βλέπω να τα αρχίζω όταν θα πηγαίνω για κανένα note 7-8… :D Μέχρι τότε το απολαμβάνω όπως είναι! :)

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Αληθεύει ότι ο exynos έχει καλύτερή αυτονομία?κι αν ναι,πόσες ώρες οθόνη?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αληθεύει ότι ο exynos έχει καλύτερή αυτονομία?κι αν ναι,πόσες ώρες οθόνη?

Αυτό με ενδιέφερε και εμένα και πηρα το C τελικά σε δύο μέρες θα έχω αναλυτική άποψη.:)

Θοδωρής

Αυτό με ενδιέφερε και εμένα και πηρα το C τελικά σε δύο μέρες θα έχω αναλυτική άποψη.:)

Μπαταρια θα δεις από τις 4 πλήρης φορτίσεις και μετά! Πολλοί βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα στις 2 φορτίσεις και άλλαξαν γνώμη μετά :p

Ο ήχος κλήσης ξεκινάει στην αρχή σιγά και αυξάνει την ένταση του μετά από ένα δύο δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να μην ακούω τις αναπάντητες. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να χτυπάει από την αρχή κανονικά ?

Ο ήχος κλήσης ξεκινάει στην αρχή σιγά και αυξάνει την ένταση του μετά από ένα δύο δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να μην ακούω τις αναπάντητες. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να χτυπάει από την αρχή κανονικά ?

Βάλε το Disable Increasing Ring από το play και τελείωσες. Δεν υπάρχει άλλη ρύθμιση.

Βάλε το Disable Increasing Ring από το play και τελείωσες. Δεν υπάρχει άλλη ρύθμιση.

Ευχαριστω φιλε δουλευει μια χαρα.. αυτο ομως που με ξενερωνει καπως στο note 4 οσο ασημαντο και αν φαινεται ειναι οτι το ηχειο του ειναι στο πισω μερος τις συσκευης με αποτελεσμα σε οποια μαλακη επιφανεια ακουμπαει κρεβατι, καναπες κλπ να φραζει το ηχειο και να μην ακουγεται δυνατα καθολου. Θα μπορουσαν να το ειχαν βαλει στην ακρη οπως το εχει η sony.

Μπαταρια θα δεις από τις 4 πλήρης φορτίσεις και μετά! Πολλοί βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα στις 2 φορτίσεις και άλλαξαν γνώμη μετά :p

Όντως από την 5η φόρτιση με πλήρη αποφόρτιση έως τότε είδα διαφορά, αλλά το χρησιμοποιώ ελάχιστα προς το παρόν γιατί έχω μπλέξει με την κάρτα μνήμης που περιμένω. Έως τότε χρησιμοποιώ ακόμη το S4.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Εχω το κινητο μια εβδομαδα.. τις τελευταιες δυο μερες μου τραβηξε δυο ακυρες επανεκινησεις απο μονο του και σταματησε αλλες κανα δυο φορες το app της καμερας. το εκλεισα το ξαναανοιξα δουλευουν ολα τελεια προς το παρον.. το εχει παθει και κανενας αλλος , να ανησυχω ?

Εχω το κινητο μια εβδομαδα.. τις τελευταιες δυο μερες μου τραβηξε δυο ακυρες επανεκινησεις απο μονο του και σταματησε αλλες κανα δυο φορες το app της καμερας. το εκλεισα το ξαναανοιξα δουλευουν ολα τελεια προς το παρον.. το εχει παθει και κανενας αλλος , να ανησυχω ?

Το κινητό είναι απροβλημάτιστο φίλε στους περισσότερους εδώ μέσα -να μην πω σε όλους- που το έχουμε 3-4 μήνες… Μπορεί να είναι κάποια εφαρμογή που τα κάνει αυτά...Παρατήρησε το...

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Καλησπέρες, είχα πιο πριν το f τώρα έχω το c. Βλέπω ότι το c μέτα από κάποια ώρα χρήσης wifi σερφάρισμα, ζεστένεται, δεν ζεματάει αλλά ζεστενεται. Στο f δεν είχα προσέξει κάτι παρόμοιο. Είναι φυφιολογικό να ζεστένεται παραπάνω το c από το f; :O

Καλησπέρες, είχα πιο πριν το f τώρα έχω το c. Βλέπω ότι το c μέτα από κάποια ώρα χρήσης wifi σερφάρισμα, ζεστένεται, δεν ζεματάει αλλά ζεστενεται. Στο f δεν είχα προσέξει κάτι παρόμοιο. Είναι φυφιολογικό να ζεστένεται παραπάνω το c από το f; :O
Φιλικη ερωτηση, γιατι αλλαξες το f ? εγω το f εχω και δεν μου εχει ζεσταθει ποτε.. και δεν ξερω για το c αλλα απο ενα xperia που ειχα μου πιανει τα routers των wifi λιγο καλυτερα.

Εγω παλι, χωρις να εχω εμπειρια απο F, εχω εκπλαγει με τη θερμοκρασια του.

Ισα που ζεστενει κατω απο την καμερα, μονο μετα απο Gaming. Σε σημειο που οταν βγει κανας καλος kernel, το overclocking το εχω σιγουρο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Snapdragon Vs Exynos