dimitriszam Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 καλημερα και παλι απο εμενα !!μια ερωτηση ακομα αν μπορει καποιος να μου απαντησει.. coolpad f1 ισως και f2 η το kolina ???? απο εσας που το εχετε ισως ειναι πιο ευκολο να με βγαλετε απο το διλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 καλημερα και παλι απο εμενα !!μια ερωτηση ακομα αν μπορει καποιος να μου απαντησει.. coolpad f1 ισως και f2 η το kolina ???? απο εσας που το εχετε ισως ειναι πιο ευκολο να με βγαλετε απο το διλημα... Δεν ειχα ποτε f1-f2, για το κολινα εδω και 2 μηνες που το εχω δεν μου παρουσιασε το παραμικρο προβλημα για τα χρηματα του ειναι παρα πολυ καλο η επιλογη ειναι δικη σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Δεν ειχα ποτε f1-f2, για το κολινα εδω και 2 μηνες που το εχω δεν μου παρουσιασε το παραμικρο προβλημα για τα χρηματα του ειναι παρα πολυ καλο η επιλογη ειναι δικη σου![/QUOT σευχαριστω παρα πολυ.. μπορω να πω οτι μου ειναι αρκετο αυτο για να αποφασισω.. να σε ρωτησω αν μπορεις πες μου απο φωτο τι λεει?? η οθονη του ειναι τοσο καλη οσο υποσχετε η αναλυση του???? σευχαριστω ξανα Edited April 24, 2015 by dimitriszam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δεν ειχα ποτε f1-f2, για το κολινα εδω και 2 μηνες που το εχω δεν μου παρουσιασε το παραμικρο προβλημα για τα χρηματα του ειναι παρα πολυ καλο η επιλογη ειναι δικη σου![/QUOT σευχαριστω παρα πολυ.. μπορω να πω οτι μου ειναι αρκετο αυτο για να αποφασισω.. να σε ρωτησω αν μπορεις πες μου απο φωτο τι λεει?? η οθονη του ειναι τοσο καλη οσο υποσχετε η αναλυση του???? σευχαριστω ξανα Από φωτογραφίες νομίζω πώς f1 f2 kolina δεν έχουν διάφορα πάνω κάτω είναι το ίδιο, καλές φωτογραφίες την ημέρα, μέτριες νυχτερινές το ίδιο και το βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 γεια σας παιδια , ειμαι ετοιμος να παρω δυο τετοια μωρακια... θελω να μου πειτε εαν τα touch buttons αναβουν τοσο αμυδρα ωστε να δημιουργουν προβλημα, και εαν γενικα αξιζει να τα παρω στην τιμη των 125 ευρω. ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 γεια σας παιδια , ειμαι ετοιμος να παρω δυο τετοια μωρακια... θελω να μου πειτε εαν τα touch buttons αναβουν τοσο αμυδρα ωστε να δημιουργουν προβλημα, και εαν γενικα αξιζει να τα παρω στην τιμη των 125 ευρω. ευχαριστω εκ των προτερων :) Ναι είναι πολύ αμυδρά. Αλλά δεν είναι τόσο τραγικό πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Για τα λεφτά του είναι τίμιο σε όλα. Αν θες τρομερή μπαταρία ή φώτο πρέπει να αναβάζεις το budget. junglist ποσο sot βγαζεις ? Αν μπορεις ανεβασε στατιστικα με καμια εφαρμογη πχ gsam Εχεις 1 ή 2 sim μεσα ? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 γεια σας παιδια , ειμαι ετοιμος να παρω δυο τετοια μωρακια... θελω να μου πειτε εαν τα touch buttons αναβουν τοσο αμυδρα ωστε να δημιουργουν προβλημα, και εαν γενικα αξιζει να τα παρω στην τιμη των 125 ευρω. ευχαριστω εκ των προτερων :) 125 ειναι τιμη σκοτωμα παρτα χθες! που τα βρηκες σε τετοια τιμη? μηπως η τιμη ειναι για το ασπρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 junglist ποσο sot βγαζεις ? Αν μπορεις ανεβασε στατιστικα με καμια εφαρμογη πχ gsam Εχεις 1 ή 2 sim μεσα ? Ευχαριστω εκ των προτερων Το έχει η γυναίκα, γιατί εγώ δουλεύω το Meizu, αλλά αν μπορέσω θα το τσεκάρω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 125 ειναι τιμη σκοτωμα παρτα χθες! που τα βρηκες σε τετοια τιμη? μηπως η τιμη ειναι για το ασπρο? ειναι το ασπρο στα 125,6€ (βρισκω την ισοτιμια απο google γραφωντας πχ 140$ to euros), και το γκρι στα 134,6€. αααα και δινουν και για το καθενα θηκη leather με δυο παραθυρακια... τωρα για ποιοτητα ο θεος ξερει. Υπαρχει θηκη που να ειναι ενεργή γιαυτο το κινητο? και για του λογου το αληθες... 100+ V6 (100C) Smartphone 2.0Ghz Octa Core MTK6592 Turbo 2GB RAM 32GB ROM With 5.5 inch 1080P 3200MAH Battery 13MP Camera OTG Color Grey Gift Black Leather Case with dual window, Screen Film Edit Move $149.99 $149.99 Remove item 100+ V6 (100C) Smartphone 2.0Ghz Octa Core MTK6592 Turbo 2GB RAM 32GB ROM With 5.5 inch 1080P 3200MAH Battery 13MP Camera OTG 100+ V6 (100C) Smartphone 2.0Ghz Octa Core MTK6592 Turbo 2GB RAM 32GB ROM With 5.5 inch 1080P 3200MAH Battery 13MP Camera OTG Color White Gift Black Leather Case with dual window, Screen Film Edit Move $139.99 $139.99 οποτε καταλαβα πως ειναι καλη ευκαιρια... αααααααα στο Vickmall ολα αυτα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 ειναι το ασπρο στα 125,6€ (βρισκω την ισοτιμια απο google γραφωντας πχ 140$ to euros), και το γκρι στα 134,6€. αααα και δινουν και για το καθενα θηκη leather με δυο παραθυρακια... τωρα για ποιοτητα ο θεος ξερει. Υπαρχει θηκη που να ειναι ενεργή γιαυτο το κινητο? και για του λογου το αληθες... 100+ V6 (100C) Smartphone 2.0Ghz Octa Core MTK6592 Turbo 2GB RAM 32GB ROM With 5.5 inch 1080P 3200MAH Battery 13MP Camera OTG Color Grey Gift Black Leather Case with dual window, Screen Film Edit Move $149.99 $149.99 Remove item 100+ V6 (100C) Smartphone 2.0Ghz Octa Core MTK6592 Turbo 2GB RAM 32GB ROM With 5.5 inch 1080P 3200MAH Battery 13MP Camera OTG 100+ V6 (100C) Smartphone 2.0Ghz Octa Core MTK6592 Turbo 2GB RAM 32GB ROM With 5.5 inch 1080P 3200MAH Battery 13MP Camera OTG Color White Gift Black Leather Case with dual window, Screen Film Edit Move $139.99 $139.99 οποτε καταλαβα πως ειναι καλη ευκαιρια... αααααααα στο Vickmall ολα αυτα :p Εννοειται οτι ειναι πολυ καλη τιμη,αν δεν σε χαλαει το οτι φοραει 4.2 παρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 ειναι το ασπρο στα 125,6€ (βρισκω την ισοτιμια απο google γραφωντας πχ 140$ to euros), και το γκρι στα 134,6€. αααα και δινουν και για το καθενα θηκη leather με δυο παραθυρακια... τωρα για ποιοτητα ο θεος ξερει. Υπαρχει θηκη που να ειναι ενεργή γιαυτο το κινητο? και για του λογου το αληθες... 100+ V6 (100C) Smartphone 2.0Ghz Octa Core MTK6592 Turbo 2GB RAM 32GB ROM With 5.5 inch 1080P 3200MAH Battery 13MP Camera OTG Color Grey Gift Black Leather Case with dual window, Screen Film Edit Move $149.99 $149.99 Remove item 100+ V6 (100C) Smartphone 2.0Ghz Octa Core MTK6592 Turbo 2GB RAM 32GB ROM With 5.5 inch 1080P 3200MAH Battery 13MP Camera OTG 100+ V6 (100C) Smartphone 2.0Ghz Octa Core MTK6592 Turbo 2GB RAM 32GB ROM With 5.5 inch 1080P 3200MAH Battery 13MP Camera OTG Color White Gift Black Leather Case with dual window, Screen Film Edit Move $139.99 $139.99 οποτε καταλαβα πως ειναι καλη ευκαιρια... αααααααα στο Vickmall ολα αυτα :p Εγώ νομιζω πως με 25-30€ περισσότερα πας σε καλυτερα τηλέφωνα. 4g, lolipop κ.λ.π Επίσης αν υπήρχε μια αναθεώρηση της τιμής στα 100€ θα ηταν ίσως vfm αγορά. Αν και πιστεύω οτι οποίος μπαίνει ίντερνετ στις μέρες μας απο κινητο, τα 4g τηλ. είναι μονόδρομος. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Εγώ νομιζω πως με 25-30€ περισσότερα πας σε καλυτερα τηλέφωνα. 4g, lolipop κ.λ.π Επίσης αν υπήρχε μια αναθεώρηση της τιμής στα 100€ θα ηταν ίσως vfm αγορά. Αν και πιστεύω οτι οποίος μπαίνει ίντερνετ στις μέρες μας απο κινητο, τα 4g τηλ. είναι μονόδρομος. Ποιος τα λέει αυτά; Μήπως ζεις Αγγλία ή Γερμανία; Δηλαδή έχεις παντού κάλυψη 4G και δεν μπορείς χωρίς αυτό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Εγώ νομιζω πως με 25-30€ περισσότερα πας σε καλυτερα τηλέφωνα. 4g, lolipop κ.λ.π Επίσης αν υπήρχε μια αναθεώρηση της τιμής στα 100€ θα ηταν ίσως vfm αγορά. Αν και πιστεύω οτι οποίος μπαίνει ίντερνετ στις μέρες μας απο κινητο, τα 4g τηλ. είναι μονόδρομος. Δοκίμασα το k100 σε σημείο με πολύ καλό 3g με jiayu s3 με καλό 4g αποτέλεσμα? Tο s3 κατέβασε την αρχική σελίδα του gazzeta κατά 1-1,5 δευτερόλεπτο πιο γρήγορα, κατά την γνώμη μου αν υπάρχει καλή κάλυψη 3g υπέρ καλύπτει το 80% των χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Δοκίμασα το k100 σε σημείο με πολύ καλό 3g με jiayu s3 με καλό 4g αποτέλεσμα? Tο s3 κατέβασε την αρχική σελίδα του gazzeta κατά 1-1,5 δευτερόλεπτο πιο γρήγορα, κατά την γνώμη μου αν υπάρχει καλή κάλυψη 3g υπέρ καλύπτει το 80% των χρηστών Συμφωνώ αλλά με την τιμή του Κολίνα στα 140-150€, εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε 4g. Δεν είναι μονο για την ταχύτητα αλλά και το οτι παιρνεις συγχρονο 64 bit socket (πολύ πιο γρήγορο απο 6592,ειδικα η κάρτα γραφικών), λολιποπ (και όχι το "αρχαιο 4.2), ίσως περισσότερη Ραμ, φυσικα καλυτερη καμερα κ.λ.π. Και όλα αυτά με λιγα περισσότερα χρήματα η και τα ίδια. Αλλά αυτά είναι για πολλους λεπτομέρειες και το τι θα πάρουν είναι θέμα γούστου... Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) Συμφωνώ αλλά με την τιμή του Κολίνα στα 140-150€, εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε 4g. Δεν είναι μονο για την ταχύτητα αλλά και το οτι παιρνεις συγχρονο 64 bit socket (πολύ πιο γρήγορο απο 6592,ειδικα η κάρτα γραφικών), λολιποπ (και όχι το "αρχαιο 4.2), ίσως περισσότερη Ραμ, φυσικα καλυτερη καμερα κ.λ.π. Και όλα αυτά με λιγα περισσότερα χρήματα η και τα ίδια. Αλλά αυτά είναι για πολλους λεπτομέρειες και το τι θα πάρουν είναι θέμα γούστου... 126€ και 135€ γιναν για σενα 140-150? και μιλαμε για τιμη ΜΑΖΙ με θηκη που την πουλανε στο δεκαρικο και λιγο παραπανω . oποτε η "καθαρη" τιμη ειναι 116€ για το ασπρο και 125€ για το γκρι. βρες μου εσυ FHD 5,5" 4g 64bit , καλη μπαταρια, σαυτη την τιμη να το παρω. Δεν ειναι λεπτομερειες αυτα που λες αλλα για την αγορα ενος κινητου μεγαλη σημασια εχει το τι χρηση θελει να κανει καποιος στο κινητο και τι απαιτησεις εχει. Πηρα τα κολινακια τελικα και πηρα κιενα mlais m52 που ειναι ενα απτα οικονομικα 4g(http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-mlais-m52-red-note#hardware). και για πειτε μου γιατι δεν ξερω... τι θα παθω αν δεν εχω lolipop? υπαρχουν εφαρμογες που μπαινουν μονο σαυτο ? αμα ειναι ετσι πρεπει να πεταχτουν πολλα κινητα.... και κατι τελευταιο μιας και τα λεμε .. οσο και καλο ή κακο-αρχαιο-μετριο να 'ναι το hardware ενος κινητου... η ρομ ειναι αυτη που στο τελος θα το αναδειξει ή θαψει.... Edited May 6, 2015 by galaxy_singer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 126€ και 135€ γιναν για σενα 140-150? και μιλαμε για τιμη ΜΑΖΙ με θηκη που την πουλανε στο δεκαρικο και λιγο παραπανω . oποτε η "καθαρη" τιμη ειναι 116€ για το ασπρο και 125€ για το γκρι. βρες μου εσυ FHD 5,5" 4g 64bit , καλη μπαταρια, σαυτη την τιμη να το παρω. Δεν ειναι λεπτομερειες αυτα που λες αλλα για την αγορα ενος κινητου μεγαλη σημασια εχει το τι χρηση θελει να κανει καποιος στο κινητο και τι απαιτησεις εχει. Πηρα τα κολινακια τελικα και πηρα κιενα mlais m52 που ειναι ενα απτα οικονομικα 4g(http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-mlais-m52-red-note#hardware). και για πειτε μου γιατι δεν ξερω... τι θα παθω αν δεν εχω lolipop? υπαρχουν εφαρμογες που μπαινουν μονο σαυτο ? αμα ειναι ετσι πρεπει να πεταχτουν πολλα κινητα.... και κατι τελευταιο μιας και τα λεμε .. οσο και καλο ή κακο-αρχαιο-μετριο να 'ναι το hardware ενος κινητου... η ρομ ειναι αυτη που στο τελος θα το αναδειξει ή θαψει.... Τίποτα Δεν θα πάθεις. Απλά μερικές εφαρμογές ζητάνε τουλάχιστον 4.4 για να μπούνε. Αλλά είναι λίγες περιπτώσεις. Και όταν το πάρεις, δες αν είσαι ευχαριστημένος από την Ρομ που φοράει και σαν εναλλακτική προτείνω την original Κινεζική Ρομ, Cloud V6 Os. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 126€ και 135€ γιναν για σενα 140-150? και μιλαμε για τιμη ΜΑΖΙ με θηκη που την πουλανε στο δεκαρικο και λιγο παραπανω . oποτε η "καθαρη" τιμη ειναι 116€ για το ασπρο και 125€ για το γκρι. βρες μου εσυ FHD 5,5" 4g 64bit , καλη μπαταρια, σαυτη την τιμη να το παρω. Δεν ειναι λεπτομερειες αυτα που λες αλλα για την αγορα ενος κινητου μεγαλη σημασια εχει το τι χρηση θελει να κανει καποιος στο κινητο και τι απαιτησεις εχει. Πηρα τα κολινακια τελικα και πηρα κιενα mlais m52 που ειναι ενα απτα οικονομικα 4g(http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-mlais-m52-red-note#hardware). και για πειτε μου γιατι δεν ξερω... τι θα παθω αν δεν εχω lolipop? υπαρχουν εφαρμογες που μπαινουν μονο σαυτο ? αμα ειναι ετσι πρεπει να πεταχτουν πολλα κινητα.... και κατι τελευταιο μιας και τα λεμε .. οσο και καλο ή κακο-αρχαιο-μετριο να 'ναι το hardware ενος κινητου... η ρομ ειναι αυτη που στο τελος θα το αναδειξει ή θαψει.... Μα νομιζω οτι το βρηκες και το πήρες κιόλας. Στα 140€ που το έχει το geekbuying είναι κελεπουρι. Δεν ξέρω απο ποιότητα ποιο είναι καλυτερο αλλά είναι καλη αγορά. Η οθόνη του Κολίνα έχει πιο μεγάλη ανάλυση αλλά το mlais είναι πολύ πιο σύγχρονο. Πάντως εγώ για 20€ θα προτιμούσα κάτι πιο σύγχρονο και ας έχει οθόνη hd και όχι fhd. Θα τρώει και λιγότερη μπαταρία... Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dwarves Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 πάντως προσωπικά το Kolina που αγόρασα το Φεβρουάριο...είναι super... δεν το έχω μετανιώσει... και θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα... μόνο το 4G θεωρώ ότι είναι μείον.. αλλά έτσι και αλλιώς ακόμα και το 3G εγώ το κλείνω σε όλα τα κινητά μου για να μην τρώει μπαταρία (στα iphone μου την έσκιζε...) επίσης είδα σε κάποια κινητά παρόμοια με kolina (κινέζικα δηλαδή) που είχαν 4g ότι δεν έδιναν επιλογή απενεργοποίησης σε 2G παρά μόνο σε 3G! δεν ήταν δικό μου το κινητό οπότε δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Mlais M52 Red Note Android 4.4 4G LTE Smartphone Phablet with 5.5 inch HD IPS OGS Screen USD 147.99 απο gearbest(πρωτη φορα ψωνιζω απο κει), απο geekbuying εχει 150$ αλλα η μεγαλη διαφορα των δυο μαγαζιων ειναι πως το gearbest εχει τη smart θηκη 5,61$ ενω το geek 15$.... και ακριβως ιδιες τιμες εχουν και για τις extra μπαταριες . παντως η θηκη που κλεινει και δειχνει το στρογγυλο ρολοι ειναι θεικο ... και με λιγα λογια το κινητο ειναι αντιγραφη του επισης κινεζικου xiaomi redmi note με μια νοτα απο lg(oσο αφορα στο flip-smart cover. ok... offtopic. και μια γρηγορη συγκριση των δυο κινητων.. mlais m52 : hd 5,5", χειροτερη καμερα(συμφωνα με kimovil), 16ρομ, lolipop(ακομα θελει δουλεια ομως), 4g, bluetooth 4.0 , χαμηλοτερη τιμη 137€ με θηκη απο gearbest ενω : kolina 100+ v6 FHD 5,5" , καλυτερη καμερα(?), 32ρομ, android 4.2, 3g, bluetooth 3.0, χαμηλοτερη τιμη με θηκη : 129,3€ απο vickmall ε ναι, αν ηταν να παρω ενα κινητο απο αυτα... θα διαλεγα το mlais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Mlais M52 Red Note Android 4.4 4G LTE Smartphone Phablet with 5.5 inch HD IPS OGS ScreenUSD 147.99 απο gearbest(πρωτη φορα ψωνιζω απο κει), απο geekbuying εχει 150$ αλλα η μεγαλη διαφορα των δυο μαγαζιων ειναι πως το gearbest εχει τη smart θηκη 5,61$ ενω το geek 15$.... και ακριβως ιδιες τιμες εχουν και για τις extra μπαταριες . παντως η θηκη που κλεινει και δειχνει το στρογγυλο ρολοι ειναι θεικο ... και με λιγα λογια το κινητο ειναι αντιγραφη του επισης κινεζικου xiaomi redmi note με μια νοτα απο lg(oσο αφορα στο flip-smart cover. ok... offtopic. και μια γρηγορη συγκριση των δυο κινητων.. mlais m52 : hd 5,5", χειροτερη καμερα(συμφωνα με kimovil), 16ρομ, lolipop(ακομα θελει δουλεια ομως), 4g, bluetooth 4.0 , χαμηλοτερη τιμη 137€ με θηκη απο gearbest ενω : kolina 100+ v6 FHD 5,5" , καλυτερη καμερα(?), 32ρομ, android 4.2, 3g, bluetooth 3.0, χαμηλοτερη τιμη με θηκη : 129,3€ απο vickmall ε ναι, αν ηταν να παρω ενα κινητο απο αυτα... θα διαλεγα το mlais Φίλε είσαι σε λάθος θέμα που αναφέρεις άλλα κινητά και κάνεις αναλυτικές συγκρίσεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Mlais M52 Red Note Android 4.4 4G LTE Smartphone Phablet with 5.5 inch HD IPS OGS Screen USD 147.99 απο gearbest(πρωτη φορα ψωνιζω απο κει), απο geekbuying εχει 150$ αλλα η μεγαλη διαφορα των δυο μαγαζιων ειναι πως το gearbest εχει τη smart θηκη 5,61$ ενω το geek 15$.... και ακριβως ιδιες τιμες εχουν και για τις extra μπαταριες . παντως η θηκη που κλεινει και δειχνει το στρογγυλο ρολοι ειναι θεικο ... και με λιγα λογια το κινητο ειναι αντιγραφη του επισης κινεζικου xiaomi redmi note με μια νοτα απο lg(oσο αφορα στο flip-smart cover. ok... offtopic. και μια γρηγορη συγκριση των δυο κινητων.. mlais m52 : hd 5,5", χειροτερη καμερα(συμφωνα με kimovil), 16ρομ, lolipop(ακομα θελει δουλεια ομως), 4g, bluetooth 4.0 , χαμηλοτερη τιμη 137€ με θηκη απο gearbest ενω : kolina 100+ v6 FHD 5,5" , καλυτερη καμερα(?), 32ρομ, android 4.2, 3g, bluetooth 3.0, χαμηλοτερη τιμη με θηκη : 129,3€ απο vickmall ε ναι, αν ηταν να παρω ενα κινητο απο αυτα... θα διαλεγα το mlais[/quote Μου είναι εντελώς αδιάφορο σχεδιαστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Μου είναι εντελώς αδιάφορο σχεδιαστικά αυτο λυνεται πολυ ευκολα... ΜΗΝ το αγορασεις ποτε ! κιας εχει smart θηκη που οταν το κλεινεις δειχνει το αναλογικο ρολοι. ναι το κολινα ειναι πιο ομορφο σα συσκευη αλλα δεν ειναι το βασικοτερο κριτηριο αγορας Edited May 9, 2015 by galaxy_singer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) Μολις αλλαχτηκε και η ρομ,με την βοηθεια φιλου φυσικα γιατι δεν το κατεχω το αθλημα.Ξεκινησαμε με την v6 που πρωτεινε ο φιλος junglist αλλα ειχαμε θεματακια με το πληκτρολογιο και με το play store,το πληκτρολογιο το εχανε συνεχεια ενω το play store δεν ανοιγε με τιποτα! Τελικα εβαλα(ο φιλος) την εκδοση android 4.3.2 που στην αρχη δεν δουλευε το play store αλλα μεσω ενος browser (maxthon) που ηταν μεσα στην 4.3.2 κατεβασα χερατα το ps οχι ομως την τελευταια εκδοση 5.5.9(δεν την ανοιγε)αλλα δυο εκδοσης πριν και λειτουργει Α Ψ Ο Γ Α. το πισω touch ειναι παρελθον το τηλεφωνακη λειτουργει χωρις lag κολλιματα κλπ,και μαλιστα η 4.3.2 απο οτι ειδα μεχρι στιγμης εχει παραπανω μια καρτελα στο συρταρι των εφαρμογων οταν σερνεις την οθονη τερμα δεξιά, επίσης προστέθηκε μία extra λειτουργία στην φωτογραφική για να φωτογραφιζεις κινούμενα αντικείμενα. Edited May 14, 2015 by paptas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 ρε παιδια σε τι κατασταση πρεπει ναναι το κινητο για να κανω flash με flash tools ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts