geokostas Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 ρε παιδια σε τι κατασταση πρεπει ναναι το κινητο για να κανω flash με flash tools ?? Μονο να ειναι root, δεν χρειαζεσαι κατι αλλο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 ρε παιδια σε τι κατασταση πρεπει ναναι το κινητο για να κανω flash με flash tools ?? Μονο να ειναι root, δεν χρειαζεσαι κατι αλλο. Ούτε καν root! Βασικά δε χρειάζεσαι τίποτα το ιδιαίτερο! Σε ό,τι κατάσταση και να είναι, το κάνεις flash. :) Γι΄αυτό άλλωστε και μπορείς να το "επαναφέρεις" έτσι, αν (φτου φτου) σου έχει γίνει... brick! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Ούτε καν root! Βασικά δε χρειάζεσαι τίποτα το ιδιαίτερο! Σε ό,τι κατάσταση και να είναι, το κάνεις flash. :) Γι΄αυτό άλλωστε και μπορείς να το "επαναφέρεις" έτσι, αν (φτου φτου) σου έχει γίνει... brick! ναι... εγω φταιω που δεν καταλαβατε καλα... ενω εχω πατησει download στο sp , συνδεω κλειστο το κινητο και δεν το αναγνωριζει.. drivers εχω, pdanet, μηπως φταινε τα 8.1? θα δοκιμασω τωρα σε 7... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 παιδια πλιζ χελπ ! δωστε μου λινκ για ρομ και διαδικασια. εστω ρομ . εβαλα την 4.3.2 http://www.needrom.com/download/kolina-k100/ και ... δε λειτουργει το menu button και γενικα ειναι χαλια. με touchwiz της samsung και κινεζιες... μαυτη ζειτε εσεις ? θα το σπασω ! απο χτες το βραδι παλευω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 παιδια πλιζ χελπ ! δωστε μου λινκ για ρομ και διαδικασια. εστω ρομ . εβαλα την 4.3.2 http://www.needrom.com/download/kolina-k100/ και ... δε λειτουργει το menu button και γενικα ειναι χαλια. με touchwiz της samsung και κινεζιες... μαυτη ζειτε εσεις ? θα το σπασω ! απο χτες το βραδι παλευω... Φίλε μου εγώ με 4.3.2 έχω άλλο τηλέφωνο μάλλον κάτι δεν θα έκανες καλά, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω αλλά αγγαρεψα φίλο, θα τον ρωτήσω όμως η μάλλον θα τον βάλω να ποσταρι εδώ όλοι την διαδικασία. Μου κάνει εντύπωση πού έχεις θέμα εγώ την έχω περασμένη εδώ και αρκετές μέρες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Φίλε μου εγώ με 4.3.2 έχω άλλο τηλέφωνο μάλλον κάτι δεν θα έκανες καλά, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω αλλά αγγαρεψα φίλο, θα τον ρωτήσω όμως η μάλλον θα τον βάλω να ποσταρι εδώ όλοι την διαδικασία. Μου κάνει εντύπωση πού έχεις θέμα εγώ την έχω περασμένη εδώ και αρκετές μέρες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ευχαριστω για την απαντηση ... τελικα εβαλα μεσω recovery την http://www.needrom.com/download/kolina-100-rom-without-backpad-function/ η οποια ειναι 4.2.2 και ειναι μια χαρα εκτος απτο πληκτρολογιο που κανει ολη την ωρα fc. αυτο θα το λυσω ευκολα. πριν δεν εβρισκα τροπο να φλασαρω με flash tools. ενω ειχα τη ρομ για flash tools , δεν μπορουσα να κανω να το δει ο υπολογιστης , που κανονικα το βαζεις κλειστο το κινητο. μηπως κι εσυ εχεις αυτη ? Edited May 24, 2015 by galaxy_singer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 ευχαριστω για την απαντηση ... τελικα εβαλα μεσω recovery την http://www.needrom.com/download/kolina-100-rom-without-backpad-function/ η οποια ειναι 4.2.2 και ειναι μια χαρα εκτος απτο πληκτρολογιο που κανει ολη την ωρα fc. αυτο θα το λυσω ευκολα. πριν δεν εβρισκα τροπο να φλασαρω με flash tools. ενω ειχα τη ρομ για flash tools , δεν μπορουσα να κανω να το δει ο υπολογιστης , που κανονικα το βαζεις κλειστο το κινητο. μηπως κι εσυ εχεις αυτη ? Όχι φίλε μου έχω την 4.3.2 και δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Όχι φίλε μου έχω την 4.3.2 και δουλεύει άψογα. απο ποιο link.... θυμασαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 απο ποιο link.... θυμασαι? Απ ότι θυμάμαι από needrom την κατέβασε, είχε 4 ρομ νομίζω και η μία είναι η 4.3.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouv Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλησπερα παιδια εγινα πριν λιγες μερες κατοχος του κινητου!!!Φανταστικο αλλα οταν ειναι κλειστο και το ανοιγω μου εμφανιζει οτι κανει ενημερωση στο android!!!Επισης μου δειχνει οτι στο background λειτουργουν 2 εφαρμογες (TimeService και Monkeytest) και το Avast τα βρισκει σαν ιους!!!Κανω εκκαθαριση και απεγκατασταση και ολα οκ!!!Αλλα στην επομενη επανεκινηση του κινητου ξανα τα ιδια!!!Τι προτεινεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλησπερα παιδια εγινα πριν λιγες μερες κατοχος του κινητου!!!Φανταστικο αλλα οταν ειναι κλειστο και το ανοιγω μου εμφανιζει οτι κανει ενημερωση στο android!!!Επισης μου δειχνει οτι στο background λειτουργουν 2 εφαρμογες (TimeService και Monkeytest) και το Avast τα βρισκει σαν ιους!!!Κανω εκκαθαριση και απεγκατασταση και ολα οκ!!!Αλλα στην επομενη επανεκινηση του κινητου ξανα τα ιδια!!!Τι προτεινεται??? Αλλαγή ρομ φίλε, βάλε την 4.3.2 η την v6 δες με πια από τις δύο δουλεύει καλύτερα και θα απαλλαγείς από τις ενοχλητηκες κινεζιες και το επίσης ενοχλητικό για μένα buck touch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 απο ποιο link.... θυμασαι? Καλά 3 ποστ πιο πάνω την αναφέρουν, δεν κοίταξες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Καλά 3 ποστ πιο πάνω την αναφέρουν, δεν κοίταξες; καλα, δεν κοιταξες πως 3 ποστ πιο πανω ειναι ενα λινκ που εδωσα εγω? αλλο λινκ ζητουσα.. αν το ξερεις ποσταρε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 http://www.needrom.com/?s=kolina+k100%2B&sa=search&scat=0 παιδια εδω ειναι η 4.3.2 και η v6 σε καποιους δουλευει η μια σε καποιους η αλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 http://www.needrom.com/?s=kolina+k100%2B&sa=search&scat=0 παιδια εδω ειναι η 4.3.2 και η v6 σε καποιους δουλευει η μια σε καποιους η αλλη. την εβαλα για πεμπτη φορα ... δε μου λειτουργει καθολου σωστα. σα να ειναι για αλλο τηλεφωνο. το μενου button δεν βγαζει το μενου αλλα φαινεται να δεχεται την εντολη γιατι αναβουν τα soft buttons. το playstore fc για παντα κ γεματο κινεζικα.. το λινκ παντως εχει μια ρομ οχι δυο. τα αλλα δυο ειναι recoveries. δοκιμασα και με το αλλο recovery μηπως αλλαξει τιποτα... τα ιδια. εχω μια ρομ 4.2.2 που δουλευει φλασαροντας την με sp αλλα λειτουργει το πισω αγγιγμα που δε μενοχλει αλλα εχω ενα αλλο προβλημα. στο messenger του fb εσας πατιεται κατευθειαν και παντα το send button? εμενα μια πιανει , και μια θελει 2-3 πατηματα. κ δεν ειναι θεμα οτι δεν πιανει το touch γενικα γιατι φαινεται πως πατιεται το send (γιατι αλλαζει χρωμα) αλλα το μηνυμα δεν το στενει παντα ... σε εσας συμβαινει αυτο ? για καντε ενα τσατ και πειτε μου ρε παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampisstyl Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 το τηλ το εχω λιγες μερες, ολα δουλευουν τελεια.ειχα ενα θεμα που κατεβαζε οτι ηθελε, αλλα το εκανα επαναφορα και μετα απενεργοποιησα απο το play stor τις αυτοματες ενημερωσεις και ησυχασα.το δικο μου προβλημα ειναι οτι ενω λεει οτι με 2 τικ στο back touch ανοιγει η οθονη με τρια ανοιγει η καμερα εμενα δεν κανει τιποτα αμα ξερει κανεις τι πρεπει να ρυθμισω ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 το τηλ το εχω λιγες μερες, ολα δουλευουν τελεια.ειχα ενα θεμα που κατεβαζε οτι ηθελε, αλλα το εκανα επαναφορα και μετα απενεργοποιησα απο το play stor τις αυτοματες ενημερωσεις και ησυχασα.το δικο μου προβλημα ειναι οτι ενω λεει οτι με 2 τικ στο back touch ανοιγει η οθονη με τρια ανοιγει η καμερα εμενα δεν κανει τιποτα αμα ξερει κανεις τι πρεπει να ρυθμισω ευχαριστω. αυτό με το back touch δουλεύει σε κανένα; φίλος που το έχει δεν μπορέσαμε να το δουλέψουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 αυτό με το back touch δουλεύει σε κανένα; φίλος που το έχει δεν μπορέσαμε να το δουλέψουμε. Για όσο διάστημα είχα την 4.2.2 το touch τις πλάτης δούλευε μόνο πάνω κάτω δεξιά αριστερά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Για όσο διάστημα είχα την 4.2.2 το touch τις πλάτης δούλευε μόνο πάνω κάτω δεξιά αριστερά μπα το δοκιμάσαμε αλλά τίποτε,έλεγα μήπως έχει καμία ρύθμιση.αλλά μάλλον δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 μπα το δοκιμάσαμε αλλά τίποτε,έλεγα μήπως έχει καμία ρύθμιση.αλλά μάλλον δεν Μήπως φοράει άλλη ρομ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 πιθανόν,οπότε είναι θέμα ρομ, άστο βολεύεται κ χωρίς αυτά,ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 εσπασε η οθονη του φιλου μου υστερα απο ασχημο πεσιμο και δεν ανταποκρινεται...κατι βρηκα στο αλι με 35 δολλαρια..πηρε καποιος αλλος πιο οικονομικα κατι? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampisstyl Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 εσπασε η οθονη του φιλου μου υστερα απο ασχημο πεσιμο και δεν ανταποκρινεται...κατι βρηκα στο αλι με 35 δολλαρια..πηρε καποιος αλλος πιο οικονομικα κατι? αν ειναι σωστη παρτην εγω μονο αυτη βρηκα http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Replacement-LCD-Display-Touch-Digitizer-Screen-Assembly-Complete-For-For-KOLINA-K100-V6-Phone/707842_32332041918.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 αν ειναι σωστη παρτην εγω μονο αυτη βρηκα http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Replacement-LCD-Display-Touch-Digitizer-Screen-Assembly-Complete-For-For-KOLINA-K100-V6-Phone/707842_32332041918.html Yπολογισε και +20-25 ευρω για αντικατασταση, μαλλον καλυτερα να αγορασης καινουριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Και ενώ μέχρι σήμερα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος.... Ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το ηχείο του... Ούτε στην ανοιχτή ακρόαση ούτε στην αναπαραγωγή βίντεο,τραγουδιων... Που μπορούμε να βρούμε ηχείο? Έχει ψαχτει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts