ziliastef Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Εμενα το πολυ 1 '5 μερα Το εχω βεβαια μονο 3 μερες ακομα Θα δειξει στο μελλον 'ευχαριστω για το ενδιαφερον σου τουλαχιστων να ξερω οτι δεν ειναι μονο το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Έχει άλλος πρόβλημα με φόρτωμα spam σελίδας σε browser; Ενώ έχω root και περασμένο adaway και ad push detector και δεν παίζουν γενικά διαφημήσεις, όποτε πάω να ανοίξω ένα Link σε κάποιον browser, μπαίνει σφήνα ένα συγκεκριμένο κινεζοlink. Συμβαίνει με όλους τους browser και δεν μπορώ να βρω τρόπο να το φτιάξω. Δεν είναι pop up, απλά φορτώνει ένα άλλο link από αυτό που θέλω εγώ. Αν πατήσω back, τότε βγάζει το δικό μου. Ένα update για το πρόβλημα αυτό. Ενώ το spam link βγαίνει στον στοκ browser και στον Dolphin, κανένα θέμα με τον Chrome. Πολύ κουλό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) λοιπον το δικο μου λογικα θα το εχω σημερα απο εδω http://en.efox-shop.com/kolina-k100-v6-mtk6592t-20ghz-octa-core-55-zoll-fhd-bildschirm-android-44-3g-smartphone-g-297176 και η θηκη που εχει ερθει εδω και καποιες μερες απο εδω http://www.pandawill.com/leather-flip-cover-stand-case-for-kolina-k100-smartphone-color-randomly-p95853.html δηλαδη εχεις ενα spam επιλεκτικο...?αναφερει και καποιος αλλος κατοχος το ιδιο? Edited January 16, 2015 by efmakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Βιάστηκα να μιλήσω. Τελικά δεν είναι επιλεκτικό το spam homepage, όπως είναι και το λογικό. Μετά από 3-4 ανοίγματα, άρχισε να βγαίνει το ίδιο Link και στον Chrome και στον Opera. Άρα πλέον το κάνει σε όλους τους browser. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Βιάστηκα να μιλήσω. Τελικά δεν είναι επιλεκτικό το spam homepage, όπως είναι και το λογικό. Μετά από 3-4 ανοίγματα, άρχισε να βγαίνει το ίδιο Link και στον Chrome και στον Opera. Άρα πλέον το κάνει σε όλους τους browser. Θύμισέ μου... Το κάνει σε *όλα* τα url που πας να ανοίξεις, ή μόνο σε κάποια συγκεκριμένα...; Είχα το ίδιο πρόβλημα μερικούς μήνες πίσω με ένα κινεζο-tablet, το έκανε όμως με κάποια (αρκετά όμως, και διαφορετικά, ως προς το είδος της σελίδας) links, και όχι όλα. Επίσης μου το έκανε με τον 'μαμά' browser και τον CM Browser, ενώ ανεπηρέαστος φαινόταν ο... Opera Classic(!) - τουλάχιστον αυτούς τους 3 είχα. Το είχα ψάξει αρκετά και δεν είχα μπορέσει να βρω λύση. Σε κάποια φόρουμ που βρήκα googlάροντας φαινόταν να πιστεύουν ότι είναι spam-ware που έχει προσβάλλει τις συγκεκριμένες σελίδες και όχι τον browser - πράγμα που συμφωνούσε με το ότι εμφανιζόταν σε κάποιες μόνο σελίδες. Έλεγαν επίσης ότι εμφανιζόταν μόνο ανοίγοντας τη σελίδα από Android/mobile browsers - και πράγματι, ανοίγοντας τις ίδιες από το PC δεν έβλεπα να συνμβαινει τίποτα περίεργο... Τελικά δε βρήκα κάτι να κάνω και εγκατέλειψα, φαίνεται όμως ότι το πρόβλημα -ό,τι κι αν ήταν αυτό- έπαυσε να υφίσταται, γιατί δε μου το 'χει ξανακάνει. Αν όντως αφορούσε συγκεκριμένες σελίδες (μία απ' αυτές που το έκανε, αν θυμάμαι καλά, ήταν μάλιστα και το slatedroid.com!), το πιο πιθανό είναι να το "τσάκωσαν" οι admins τους. Αν ήταν τοπικό, στο tablet, ίσως το έπιασε μετά από κάποια ενημέρωση / αναβάθμιση το antivirus (το οποίο κατά καιρούς διαμαρτύρεται ότι βρήκε το ένα ή το άλλο - κάποιο από αυτά μπορεί να ήταν και αυτό εδώ...) Πάντως, αν και εκ πρώτης όψεως μοιάζει με το δικό σου πρόβλημα, μάλλον τελικά δεν πρέπει να είναι το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Βιάστηκα να μιλήσω. Τελικά δεν είναι επιλεκτικό το spam homepage, όπως είναι και το λογικό. Μετά από 3-4 ανοίγματα, άρχισε να βγαίνει το ίδιο Link και στον Chrome και στον Opera. Άρα πλέον το κάνει σε όλους τους browser. ...που ακριβώς σε πάει; Μήπως βρούμε άκρη από τον τρόπο εμφάνισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 ...που ακριβώς σε πάει; Μήπως βρούμε άκρη από τον τρόπο εμφάνισης. http://www.coo123.net/touch/index.php?&c=2211601002&n=&adid=141005&imei=865228020097516&imsi=278210501607224&uid=356614795244248&sid=60001&cid=60001&tid=0&versionCode=13&platform=android&deviceName=100C&osVersion=4.2.2&countryCode=mt&lang=en Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ενταξει καλοοοο ειναι :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 http://www.coo123.net/touch/index.php?&c=2211601002&n=&adid=141005&imei=865228020097516&imsi=278210501607224&uid=356614795244248&sid=60001&cid=60001&tid=0&versionCode=13&platform=android&deviceName=100C&osVersion=4.2.2&countryCode=mt&lang=en ...για αρχή δες αυτά: http://android.stackexchange.com/questions/95357/browser-redirects-to-coo123-net http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s2/453282-mobile-internet-has-coo123-popup-anyone-know-how-fix.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 ...για αρχή δες αυτά: http://android.stackexchange.com/questions/95357/browser-redirects-to-coo123-net http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s2/453282-mobile-internet-has-coo123-popup-anyone-know-how-fix.html Προσπαθώ να βγάλω μια άκρη αφαιρώντας από το hosts όσα είναι άσχετα, αλλά έχει δεκάδες καταχωρήσεις. Μπορεί κάποιος να επισυνάψει εδώ ένα σωστό hosts από το Kolina του; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 ...υπάρχει περίπτωση να προήλθε μετά από root ή εγκατάσταση usb drivers (κινέζικα); Έχεις κάποια εγκατεστημένη πρόσφατη system εφαρμογή (downloaded); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 ...υπάρχει περίπτωση να προήλθε μετά από root ή εγκατάσταση usb drivers (κινέζικα); Έχεις κάποια εγκατεστημένη πρόσφατη system εφαρμογή (downloaded); Το ροοτ το είχε κάνει το Vickmall, άρα αν μπήκε τότε θα φταίει το κατάστημα. Εγώ δεν πέρασα καμία ΜΗ δοκιμασμένη εφαρμογή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Το ροοτ το είχε κάνει το Vickmall, άρα αν μπήκε τότε θα φταίει το κατάστημα. Εγώ δεν πέρασα καμία ΜΗ δοκιμασμένη εφαρμογή. ...κοίτα, δε ξέρω μετά βεβαιότητος, αλλά οι rom που βάζουν τείνουν να έχουν malware/adware (π.χ. Mobogenie), το διαπίστωσα πρόσφατα σε ένα THL T6 PRO αλλά και σε ένα ZTE NUBIA Z7 MAX. Μπορείς να αναζητήσεις στις εγκατεστημένες εφαρμογές κάποια άσχετη, πιθανόν και system; Πιθανόν να σε βοηθήσει και κάποιο εργαλείο τύπου System app remover σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 ...κοίτα, δε ξέρω μετά βεβαιότητος, αλλά οι rom που βάζουν τείνουν να έχουν malware/adware (π.χ. Mobogenie), το διαπίστωσα πρόσφατα σε ένα THL T6 PRO αλλά και σε ένα ZTE NUBIA Z7 MAX. Μπορείς να αναζητήσεις στις εγκατεστημένες εφαρμογές κάποια άσχετη, πιθανόν και system; Πιθανόν να σε βοηθήσει και κάποιο εργαλείο τύπου System app remover σε αυτό. Τα έχω ψάξει ήδη από την αρχή αυτά. Πίστεψέ με αυτά που είναι περίεργα τα έκανα disable ήδη και ξέρω καλά πώς να αφαιρώ κλπ system files. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω από πού ακριβώς γίνεται η στραβή. Η Ρομ πάντως είναι η μαμά. Μόνο ροοτ έκανε το μαγαζί. Αν δεν σου κάνει κόπο, θα ανεβάσεις το hosts σου να το τσεκάρω μήπως φταίει αυτό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Εδώ είναι το hosts μου αν θέλει να το δει κάποιος. https://app.box.com/s/pcodslbpmiyw6xqjdbsu2p5vmvhwbm5u Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) Εδώ είναι το hosts μου αν θέλει να το δει κάποιος. https://app.box.com/s/pcodslbpmiyw6xqjdbsu2p5vmvhwbm5u ...το hosts σου είναι όπως προκύπτει από το Adaway οπότε είναι χαοτικό αλλά δεν νομίζω να έχει θέμα. Είδα κάπου ότι το cool123.net ίσως συσχετίζεται με το μπλοκάρισμα ads του yahoo (http://android.stackexchange.com/questions/95357/browser-redirects-to-coo123-net). To έχεις σαν βασικό search engine; (αν ναι δοκίμασε να το αλλάξεις ή γενικότερα να ξαναορίσεις το βασικό search engine, π.χ. σε google) Θα μπορούσες να δοκιμάσεις αφού κρατήσεις backup, να αφαιρέσεις δοκιμαστικά τις αναφορές σε yahoo (δυστυχώς είναι πολλές). Προσωπικά, θα επέλεγα να ξαναπεράσω "καθαρή" rom εξ αρχής, όπου ελέγχω τη διαδικασία και μπορεί να εντοπιστεί το σημείο πιθανής επανεμφάνισης του προβλήματος. Δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/android/general/kolina-k100-unknown-phone-everything-t2956059/page9 Έχεις κάποιες ενδιαφέρουσες rom και σχετική συζήτηση με το πρόβλημά σου προς το τέλος (άκυρο ο RASTAVIPER είσαι εσύ τελικά :p ) Edited January 20, 2015 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 ...το hosts σου είναι όπως προκύπτει από το Adaway οπότε είναι χαοτικό αλλά δεν νομίζω να έχει θέμα. Είδα κάπου ότι το cool123.net ίσως συσχετίζεται με το μπλοκάρισμα ads του yahoo (http://android.stackexchange.com/questions/95357/browser-redirects-to-coo123-net). To έχεις σαν βασικό search engine; (αν ναι δοκίμασε να το αλλάξεις ή γενικότερα να ξαναορίσεις το βασικό search engine, π.χ. σε google) Θα μπορούσες να δοκιμάσεις αφού κρατήσεις backup, να αφαιρέσεις δοκιμαστικά τις αναφορές σε yahoo (δυστυχώς είναι πολλές). Προσωπικά, θα επέλεγα να ξαναπεράσω "καθαρή" rom εξ αρχής, όπου ελέγχω τη διαδικασία και μπορεί να εντοπιστεί το σημείο πιθανής επανεμφάνισης του προβλήματος. Δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/android/general/kolina-k100-unknown-phone-everything-t2956059/page10 Έχεις κάποιες ενδιαφέρουσες rom και σχετική συζήτηση με το πρόβλημά σου προς το τέλος (εκτός αν ο RASTAVIPER είσαι εσύ :p ) Έχω ήδη δοκιμάσει με άλλο search engine και όσα αναφέρονται στους XDA. Νομίζω ότι όντως το πέρασμα άλλης ρομ είναι η μόνη λύση πια Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 ...και ένα ωραίο/πλήρες review: http://www.madshrimps.be/articles/article/1000693/Kolna-K100-V6-Smartphone-Review/0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Το έχω καμιά ώρα στα χέρια μου και τώρα το έβαλα για φόρτιση. Ρε παιδιά, επειδή έχω κολλήσει:wacko:, δεν έχει δημιουργία φακέλου; ή ποτέ δεν είχε το jellybean με το μαμά launcher? Επίσης, στην επιλογή δικτύου, έχει 2G/3G (auto mode) και 3G (only). Καλό θα ήταν να έχει και 2G (only) Περνώντας η ώρα διαπιστώνω επίσης ότι η μπαταρία ούτε καν δεν πρέπει να είναι αυτό που λέει, στα μισά μπορεί (1600mah) αφού σε μια ώρα χωρίς φορτιστή με (όσο κι αν σας φανεί περίεργο λόγω πρώτης μέρας μαζί του) ελάχιστη χρήση, πήγε 90%.. Το πίσω touch ούτε είναι εξυπηρετικό ούτε κάνει αυτά πού λέει. Μόνο πέρα δώθε.. Edited January 21, 2015 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Επίσης, στην επιλογή δικτύου, έχει 2G/3G (auto mode) και 3G (only). Καλό θα ήταν να έχει και 2G (only) Εκεί που είσαι δηλαδή στην λειτουργία δικτύου απενεργοποίησε το 3G από πάνω και θα έχεις μόνο 2G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εκεί που είσαι δηλαδή στην λειτουργία δικτύου απενεργοποίησε το 3G από πάνω και θα έχεις μόνο 2G Μα ή και τα δυο ή μόνο 3g έχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μα ή και τα δυο ή μόνο 3g έχει Από πάνω σου λέω ρε συ, εκεί που λέει Ενεργοποίηση 3G, κάντο απενεργοποίηση και θα έχεις μόνο 2G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Από πάνω σου λέω ρε συ, εκεί που λέει Ενεργοποίηση 3G, κάντο απενεργοποίηση και θα έχεις μόνο 2G Έχεις απόλυτο δίκιο, :respect: Θέλω οπωσδήποτε να απενεργοποιήσω το πίσω touch αλλά για να γίνει αυτό που λέει ο junglist Έχω διαβάσει όμως ότι πας στο build.prop και κάνεις disable το persist.sys.backpad . μάλλον πρέπει να είσαι root. Άντε να το rootάρεις τώρα.:down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Έχεις απόλυτο δίκιο, :respect: Θέλω οπωσδήποτε να απενεργοποιήσω το πίσω touch αλλά για να γίνει αυτό που λέει ο junglist μάλλον πρέπει να είσαι root. Άντε να το rootάρεις τώρα.:down: Το ροοταρισμα είναι παιχνιδάκι με το Kingoapp.Το θέμα είναι ότι δεν αρκεί αυτό. Θέλει και άλλη Rom από ότι διαβάζω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Το ροοταρισμα είναι παιχνιδάκι με το Kingoapp.Το θέμα είναι ότι δεν αρκεί αυτό. Θέλει και άλλη Rom από ότι διαβάζω. Δηλαδή, ή ρουτ και άλλη ρομ γιατί αναδεικνύονται προβληματάκια που με όχι ρουτ δεν φαίνονται; κάπως έτσι; Μένω όπως είμαι; Εσύ που είσαι ρουτ, έχεις θέματα εκτός από αυτά με τις κινεζοσελίδες που προείπες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts