w2o4ts Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Γενικά υπάρχει ένας αριθμός από πράγματα που δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε από την (όποια) πληροφορία υπάρχει μέχρι στιγμής (βλ. βίντεο από τα μαγαζιά που το πουλάνε) και πρέπει να περιμένουμε κανένα ανεξάρτητο review ή εντυπώσεις από πραγματικό χρήστη, πριν πάρουμε την απόφαση να κάνουμε το... κλικ (στο "place order") Ποιότητα συνομιλίας: ακουστικό, μικρόφωνο. Ηχείο. Λήψη σήματος κινητής τηλεφωνίας (βασικά όλα αυτά! Πριν απ' όλα, η συσκευή είναι και πρέπει να είναι τηλέφωνο!) Ποιότητα οθόνης (καθαρότητα, φωτεινότητα, ορατότητα στον ήλιο, γωνίες θέασης, χρώματα κλπ) που αναφέρθηκε και παραπάνω Λήψη και λειτουργία wifi (βασικό και αυτό!) GPS (για όσους έστω ενδιαφέρει αυτό) Αυτονομία. Καλή η 3000-τόσο μπαταρία, αλλά οι Κινέζοι (και όχι μόνο, καμιά φορά...) μας έχουν συνηθίσει σε αβάσιμους ισχυρισμούς, ενώ επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και το πώς η συσκευή (hardware και ROM) διαχειρίζεται την μπαταρία. και διάφορα άλλα, τα οποία μπορεί να διαφέρουν για τον καθένα, ανάλογα με τις προτεραιότητές του. Πολύ σημαντικό είναι βεβαίως και το SAR, αλλά με αυτό ειδικά βαδίζουμε στα... τυφλά με τις περισσότερες κινέζικες συσκευές, οπότε μάλλον προσμετράται στους παράγοντες που... ρισκάρουμε ψωνίζοντας κινέζικα! :p Συνήθως βλέπουμε όλοι τις δυνατότητες που έχει μια καινούρια συσκευή σαν ένα απλό PDA (μιας και αυτό φαίνεται στα βίντεο, φωτογραφίες κλπ) και το... ερωτευόμαστε (κι εγώ μέσα!). Τελικά όμως χρειάζεται λίγη... αυτοσυγκράτηση μέχρι να έχουμε λίγο πιο ολοκληρωμένη εικόνα... Ενδιαφέρον επίσης έχει, στη γενική περίπτωση, να περιμένει και κανείς λίγο να κυκλοφορήσει πρώτα μια συσκευή, να "βγάλει" τυχόν... παιδικές ασθένειες, αλλά απ' ό,τι φαίνεται το 100+ έχει παρουσιαστεί στην Κίνα (μόνο με TD-SCDMA support για τα κινέζικα 3G δίκτυα) από την περασμένη άνοιξη, οπότε πρέπει να μετράει και κάποιους μήνες παρουσίας στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Ενα φρέσκο unboxing....προσγμένη και ωραία συσκευασία εκ πρώτης όψεως https://www.youtube.com/watch?v=jw5aS_FoxNk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=jw5aS_FoxNk ο πρωτος με unboxing ειναι δυνατον 143ευρω στο tinydeal κ 179 coolicool κατι παιζει μηπως? φαινεται να εχει απο μαμα google apps Ενα φρέσκο unboxing....προσγμένη και ωραία συσκευασία εκ πρώτης όψεως https://www.youtube.com/watch?v=jw5aS_FoxNk Το έχουμε δεί και αναμένουμε νεότερο ! ;) Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Το έχουμε δεί και αναμένουμε νεότερο ! ;) Ουτε καν το παρατηρησα..ακυρο το ποστ μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Η... χαρά στη φάτσα του τυπάκου στο βίντεο, που ανοίγει το δέμα με το καινούριο του τηλέφωνο είναι όλα τα λεφτά! :p (οκ, υποψιάζομαι ότι κι εμείς οι υπόλοιποι κάπως έτσι θα 'μαστε σε ανάλογη φάση...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εννοείται ότι έτσι θα είμαστε εάν επαληθευτούν τα χαρακτηριστικά του, σε συνάρτηση με την τιμή είναι κορυφαίο vfm ! Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Τελικα,εφοσον ειναι οντως συνεργασια της Baidu με καποια κατασκευαστρια εταιρεια,θα πρεπει να ναι πολυ καλο και οχι επιπεδου Star. Μαλλον εχουμε μπροστα μας το Κινεζικο Nexus.:lol: Αλλα και αυτοι,βρηκαν ονομα να του δωσουν.Ακομα να τους κανει μηνυση ο ρεφερι? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loupis Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εδώ δειχνει score 32189 (καλα δεν ειναι?) όπως επισης λέει και για μπαταρία ενσωματωμένη. Παράθεση ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Ενα review απο κινα απευθείας εδω :D με Baidu cloud ROM V6 Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth81 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 unboxing καινουργιο απο το τερατακι:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 τελικα απο που το παιρνουμε?ειναι το ιδιο με το kolina k100 που βλεπω αλλου? με βλεπω για vickmall μιας και ειμαι ευχαριστημενος.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ναι, το ίδιο είναι (ακόμα δεν έχουν αποφασίσει για το όνομα που θα χρησιμοποιήσουν στη... Δύση, μου φαίνεται, τα μπαγάσικα!) Όσο το σκέφτομαι, τόσο πιο εύστοχος μου φαίνεται ο παραλληλισμός με Nexus που κάνει ο arisg90 παραπάνω... Ελπίζω να μη μας απογοητεύσουν οι Κινέζοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PopCorn1 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ενα review απο κινα απευθείας εδω :D με Baidu cloud ROM V6 Εδώ δείχνει σε μια φωτογραφία, φορτωμένη μνήμη RAM 71% (σε τύπου Ram Booster)!!!! Νομίζω είναι πολύ για 2GB RAM!! έπρεπε να είναι πιο κάτω λογικά! Αυτό συμβαίνει συνήθως σε κινητά με 1GB RAM! Ποια είναι η γνώμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Εδώ δείχνει σε μια φωτογραφία, φορτωμένη μνήμη RAM 71% (σε τύπου Ram Booster)!!!! Νομίζω είναι πολύ για 2GB RAM!! έπρεπε να είναι πιο κάτω λογικά! Αυτό συμβαίνει συνήθως σε κινητά με 1GB RAM! Ποια είναι η γνώμη σας? Μπορεί να τρέχουν κάποιες εφαρμογές στο παρασκήνιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PopCorn1 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 ...και πάλι είναι πολύ για 2GB RAM!! εγώ από χθες ερωτεύθηκα το Jiayu S3 (http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-jiayu-s3) (http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-5-5-inch-mt6752-octa-core-ram-3gb-1080p-screen-dual-sim-4g-lte-mobile-phone.html) και περιμένω μέχρι 15 Γενάρη να βγει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. December 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 ...και πάλι είναι πολύ για 2GB RAM!! εγώ από χθες ερωτεύθηκα το Jiayu S3 (http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-jiayu-s3) (http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-5-5-inch-mt6752-octa-core-ram-3gb-1080p-screen-dual-sim-4g-lte-mobile-phone.html) και περιμένω μέχρι 15 Γενάρη να βγει! ...δεν παίζει να βγει σε αυτή την κατηγορία τιμής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Εξαιρετικό μου φαίνεται, αλλά όντως αν σκεφτούμε και την τιμή του G4S, αυτό μάλλον θα είναι κοντά στα $250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PopCorn1 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Εξαιρετικό μου φαίνεται, αλλά όντως αν σκεφτούμε και την τιμή του G4S, αυτό μάλλον θα είναι κοντά στα $250 το έχει ως σήμερα 6 Δεκ. η Coolicool, presale στα 160€ (http://www.coolicool.com/jiayu-s3-mtk6752-64-bit-octa-core-3gb-ram-55-inch-ips-fhd-screen-android-44-4g-lte-smartphone-g-35452?currency=EUR) και η ίδια η Jiayu στα (Special Price: $169.90) Πιστεύω και γω βέβαια ότι τελικά θα πάει πάνω από 200€ και κλείνει το θέμα :X με το JiaYu S3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. December 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 το έχει ως σήμερα 6 Δεκ. η Coolicool, presale στα 160€ (http://www.coolicool.com/jiayu-s3-mtk6752-64-bit-octa-core-3gb-ram-55-inch-ips-fhd-screen-android-44-4g-lte-smartphone-g-35452?currency=EUR) και η ίδια η Jiayu στα (Special Price: $169.90) Πιστεύω και γω βέβαια ότι τελικά θα πάει πάνω από 200€ και κλείνει το θέμα :X με το JiaYu S3 ...ας μην παραπληροφορούμε. Η τιμή 160 ευρώ presale από coolicool καμία σχέση δε βλέπω να έχει με την πραγματικότητα, τουλάχιστον όχι στο κοντινό μέλλον. Τώρα η τιμή 170$ presale από το JIAYU-STORE, προφανώς επίσης δεν παίζει και αφετέρου δεν έχει και καμία σχέση με τη JIAYU official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 επεσε παραγγελια σημερα,για ενα φιλο,για να δουμε! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 επεσε παραγγελια σημερα,για ενα φιλο,για να δουμε! Από που και πόσο φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Από που και πόσο φίλε μου; απο το βικ 150 ακριβως.:) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 απο το βικ 150 ακριβως.:) Θα υποθέσω 150 ευρώπουλα έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 προφανως,180 δολλαρια κανει.το κακο ειναι οτι ανεβηκε πολυ το δολλαριο και δε συμφερει πολυ τελευταια.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Το σκέφτομαι και εγώ, αλλά με 4.2.2 καινούριο τηλέφωνο πού πάει... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts