gavromania Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 4g ταυτόχρονα (δλδ και τα δύο ταυτόχρονα να δίνουν data) δεν υπάρχουν, υπάρχουν μόνο 4g και στης δύο θύρες και απλός επιλέγεις ποια είναι κύρια και θα δίνει data ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Στο honor 6 μόνο η μια δίνει data! Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Στο honor 6 μόνο η μια δίνει data! παντως ειναι δικαρτο active σιγουρα ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ναι πέρνα από το thread να διαβάσεις :) Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Μπορεί ως Dual Sim Full Active να κάνει το παρακάτω ; Θέλω στην μια sim να χρησιμοποιώ το τηλεφωνικό μου νούμερο και στην δεύτερη sim θέλω να τοποθετήσω μια κάρτα data ( mobile broadband χωρίς ομιλία) που έχω με αρκετά gb για να κάνω tethering στο laptop όταν είμαι έξω και έτσι να μην κουβαλάω έξτρα usb stick modem ή mifi. Θα μπορώ να μιλάω με την πρώτη sim και να δίνω internet στo laptop από την δεύτερη sim χωρίς να κόβεται η συνομιλία και το internet την ίδια στιγμή ; Το έχει δοκιμάσει κάποιος να δουλεύει ταυτόχρονα internet από την μια sim και να μιλάει με κάποιο από την δεύτερη sim την ίδια στιγμή ; Ευχαριστώ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Καλημερα. Ψαχνω ενα δικαρτο (οχι αναγκαια dual active) να ειναι εξ' ισου καλο η λιγο καλυτερο απο το Vodafone smart prime 6. Τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Καλημερα. Ψαχνω ενα δικαρτο (οχι αναγκαια dual active) να ειναι εξ' ισου καλο η λιγο καλυτερο απο το Vodafone smart prime 6. Τι προτεινετε? Πόσα χρήματα θέλεις να ξοδέψεις το μέγιστο; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 €150 εως €200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 P8 light, zenfone 2 όταν σκεφτώ μερικά ακόμα θα στα ανεβάσω εδώ. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 οκ! Κοιτουσα το XIAOMI Redmi Note 3 Dual στα €199 αλλα διαβασα αρνητικα σχολια. Αν και νομιζω οτι ειναι "πολυ" αντι για λιγο καλυτερο απο το VSP6, τι γνωμη εχεις γι'αυτο? Βασικα αν το VSP6 ηταν δικαρτο θα ημουν ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 οκ! Κοιτουσα το XIAOMI Redmi Note 3 Dual στα €199 αλλα διαβασα αρνητικα σχολια. Αν και νομιζω οτι ειναι "πολυ" αντι για λιγο καλυτερο απο το VSP6, τι γνωμη εχεις γι'αυτο? Βασικα αν το VSP6 ηταν δικαρτο θα ημουν ευχαριστημενος. Το μόνο αρνητικό είναι αν είναι το μοντέλο που δεν πιάνει την band 20 στα 800. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Ααα εχουμε και τετοια... Σιγουρα πρεπει να περιοριστω σε κατι δοκιμασμενο απο σας τους Guru! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 (edited) Το μόνο αρνητικό είναι αν είναι το μοντέλο που δεν πιάνει την band 20 στα 800. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Στα 199 που λεει ο φιλος προφανως μιλαει για το special edition που φυσικα και εχει 800αρα μπαντα. Τα μεγαλα καταστηματα παντως αυτο εχουν (πχ γερμανος, κωτσοβολος, you κλπ). Μονο στη καμερα υστερει. Αν θες καλυτερη καμερα πας στο p8 lite 2017 https://www.skroutz.gr/s/10822530/Huawei-P8-Lite-Dual-2017-16GB.html Αν θες ταχυτερο επεξεργαστη, δυνατοτερη gpu, 5.5 ιντσες οθονης και μεγαλυτερη αυτονομια πας στο Redmi Note 3 pro se https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-redmi-note-3-(3gb-32gb)-dual-sim Edited April 11, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 j5 samsung galaxy 2016 duos Το έχει η γυναίκα μου εδώ και 6 μήνες περίπου. Διαμαντάκι για τα λεφτά του. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 j5 samsung galaxy 2016 duos Το έχει η γυναίκα μου εδώ και 6 μήνες περίπου. Διαμαντάκι για τα λεφτά του. Επιβεβαιωνω. Και εμενα η γυναικα μου το εχει και ολη την ωρα το εχω στα χερια μου. Και τι δεν εχει.... Αυτονομια, ταχυτητα, ραδιο, nfc, otg, αλλαζει η μπαταρια....... Για τα λεφτα του πολυ καλο. Και ομορφο. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TidusGR Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Είναι εργαλείο το j5 το έχουν αρκετοί φίλοι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Xiaomi Redmi note 3 pro. Το έχω 2 μήνες τώρα και είναι πολύ καλό. Έχω κάμποσες εφαρμογές όλες με ειδοποίηση, 4 mail με κανονικό συγχρονισμό και άπειρες ώρες στο internet. Φυσικά 2 κάρτες Vodafone με 4g. Χαλαρά μία μισή μέρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts