deimos Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Εχει κανένας τπτ "link" για να παιζει "καλά" το Tomeraider 3.1.16 ? Εάν έχει κανείς ας μου στήλει ένα pm :D Ευχαριστώ :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 IMDB Huge Movie Database http://img145.imageshack.us/img145/9917/imdb1qc.jpg All the IMDB movie information on nearly 400,000 movies. Features plot summaries, reviews, cast lists, and theatre schedules. This database At 83 megabytes it is a big file but if you want a portable movie reference there simply is not anything better, bigger or more useful. Download IMDB Huge Movie Database ebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 johner, ανανεώνεται όμως με κάποιο τρόπο η db; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 johner να'σαι καλα, απιστευτη database...:) Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 johner, ανανεώνεται όμως με κάποιο τρόπο η db; Θα βγαίνουν ανανεώσεις υποθέτω, όπως η wikipedia, η οποία έχει φτάσει το 1,1GB btw!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Κάνουμε εγκατάσταση, μετονομάζουμε ή το ρίχνουμε χύμα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man61 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Δυστυχώς το αρχείο δεν είναι διαθέσιμο πια. Το αφαίρεσαν :( Αν μπορεί να το ανεβάσει κανείς κάπου, θα ήταν πολύ χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Δυστυχώς το αρχείο δεν είναι διαθέσιμο πια. Το αφαίρεσαν :( Αν μπορεί να το ανεβάσει κανείς κάπου, θα ήταν πολύ χρήσιμο. http://tomeraider.com/#getBookDetails:628 Κάνω edit και το post μου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man61 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Johner thanx, αλλά δεν είναι αυτό. :( Στη σελίδα που έβαλες υπάρχει το IMDB People Database TR3 το οποιο έχει όλες τις βιογραφίες, των ηθοποιών και των σκηνοθετών Δεν είναι αυτό που αρχικά είχες βάλει που ήταν ένας κατάλογος ταινιών. (και το είχα κατεβάσει αλλά το έσβησα κατά λάθος) :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Johner thanx, αλλά δεν είναι αυτό. :( Στη σελίδα που έβαλες υπάρχει το IMDB People Database TR3 το οποιο έχει όλες τις βιογραφίες, των ηθοποιών και των σκηνοθετών Δεν είναι αυτό που αρχικά είχες βάλει που ήταν ένας κατάλογος ταινιών. (και το είχα κατεβάσει αλλά το έσβησα κατά λάθος) :O Καλημέρα, απ'οτι βλέπω υπάρχει το IMDB Huge Movie Database και IMDB People Database TR3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danil0 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Ρε παιδιά μια ερώτηση... Έχω το S200 qtek το οποίο έχει pdf reader ... Αυτό που θέλω είναι να φτιάξω μερικά μεγάλα αρχεία (100-700 kb) που έχω στο Word του PC μου (Στίχοι/Ακόρντα κ.α) ... αλλά θέλω δύο πράγματα 1. Να μήν περιμένω 3-4 λεπτά να ανοίξει το αρχείο 300-400kb πράγμα που μου κάνει τώρα όταν ανοίγω τα word αρχεία στο s200. 2. Αφού θα ανοίγει αμέσως, να μπορώ να αλλάζω και το κείμενο όταν θέλω και να το σώζω με τις αλλαγές.. τώρα χρησιμοποιώ μια java εφαρμογή που λέγεται bookReader και αισθάνομαι "αρχαίος":cry: ...εκτός του ότι δεν μπορώ να κάνω αλλαγές στο κειμενο κτλ please Help!! Παράθεση τρελά πακέτα !:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Ρε παιδιά μια ερώτηση... Έχω το S200 qtek το οποίο έχει pdf reader ... Αυτό που θέλω είναι να φτιάξω μερικά μεγάλα αρχεία (100-700 kb) που έχω στο Word του PC μου (Στίχοι/Ακόρντα κ.α) ... αλλά θέλω δύο πράγματα 1. Να μήν περιμένω 3-4 λεπτά να ανοίξει το αρχείο 300-400kb πράγμα που μου κάνει τώρα όταν ανοίγω τα word αρχεία στο s200. 2. Αφού θα ανοίγει αμέσως, να μπορώ να αλλάζω και το κείμενο όταν θέλω και να το σώζω με τις αλλαγές.. τώρα χρησιμοποιώ μια java εφαρμογή που λέγεται bookReader και αισθάνομαι "αρχαίος":cry: ...εκτός του ότι δεν μπορώ να κάνω αλλαγές στο κειμενο κτλ please Help!! Δοκίμασε το TextMaker 2006. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danil0 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Δοκίμασε το TextMaker 2006. ...gia na doume.. thanxs kalo fainetai:confused: Παράθεση τρελά πακέτα !:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danil0 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 mpa... telika einai argo...ayto einai san to word poy idi exei to S200... thelw mia efarmogi poy anoigei grigora san to BookReader poy einai Java mesa apo tin opoia na anoigw megala txt arxeia alla na ta anoigei episis grigora. kai na exei anazitisi... Polla zitaw? Παράθεση τρελά πακέτα !:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUB220 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 καμια σελιδουλα με ε βοοκ στα ελληνικα εχω βρει καταπληκτικα βιβλια αλλα ολα στα αγγλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 καμια σελιδουλα με ε βοοκ στα ελληνικα εχω βρει καταπληκτικα βιβλια αλλα ολα στα αγγλικα http://www.e-bookshop.gr/ebooks/default.asp?SEED=1&Categ=Literature στο παρελθόν δεν ήθελε registration και είχα κατεβάσει αρκετά βιβλιαράκια, πιστεύω να είναι ακόμη δωρεάν Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 http://www.e-bookshop.gr/ebooks/default.asp?SEED=1&Categ=Literature στο παρελθόν δεν ήθελε registration και είχα κατεβάσει αρκετά βιβλιαράκια, πιστεύω να είναι ακόμη δωρεάν Εξαιρετικό site.Από ότι είδα , μάλλον όλα είναι δωρεάν.:) :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 kalispera ra sas pedia! piga na katevaso tin wikipedia simera ke apo ti vlepo den iparxei pia sto midiawiki apo pu katevazume tis nees ekdoseis?? ke pia ine i pio prosfati?? Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Στη διεύθυνση : http://download.wikimedia.org/tomeraider/ υπάρχει μιά (last Modified 2006-Oct-13) πάρα πολύ πρόσφατη έκδοση (1.1 GB) αλλά δυστυχώς χωρίς εικόνες. Αν πέσει στην αντίληψη μου η έκδοση με τις εικόνες θα στείλω το link. Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Ευρέθη !! : http://download.wikimedia.org/images/tomeraider/ προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το WP_EN_(P)PC_IMG_210.TR3 (16-05-2005) Δεν ξέρω αν μπορεί να βρει κάποιος πιό πρόσφατο αρχείο, με εικόνες, χωρίς να πληρώσει. Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Kατέβασα την imdb database,αλλά αντιμπετωπίζω ένα προβληματάκι...Μόλις πάω να ανοίξω το αρχείο μου λέει ότι είναι παλιό tr file ή είναι write protected.Με παραπέμπει να ανοίξω το tomeraider3 των windows για να το μετατρέψω στο νέο format .tr3 Το πρόβλημα είναι ότι το αρχείο είναι ήδη .tr3 αν δεν κάνω λάθος :confused: κι αυτό προφανώς το βλέπει σαν .tr2 Τελικά κατέβασα την windows έκδοση του tomeraider αλλά δεν βρίσκω κάπου επιλογή για να κάνω convert το αρχείο για παν ενδεχόμενο :wacko: Κανείς με το ίδιο πρόβλημα υπάρχει;:confused: update:έβαλα το αρχείο στον φάκελο του προγράμματος και όταν πήγα από τον explorer να το τρέξω,το άνοιξε κανονικά.Αλλά υπάρχει ένα άλλο θέμα.Ενώ πριν που το έβαζα σε έναν άσχετο φάκελο,όταν άνοιγα το πρόγραμμα,μου έβρισκε το αρχείο,άσχετο αν δεν μου το άνοιγε.Τώρα ενώ μου το ανοίγει μέσω του explorer,όταν ανοίξω το πρόγραμμα για να το ανοίξω από εκεί,δεν το βρίσκει.Δεν μπορώ να καταλάβω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Αυτό το παθαίνω κι εγώ. Πολλά αρχεία του tomeraider αν πάω να τα ανοίξω μέσω του προγράμματος του ίδιου δεν τα βρίσκω, ενώ αν πάω μέσα από τον explorer μου τα ανοίγει κανονικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό ή πως αντιμετωπίζεται; Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς, ας στείλει καλύτερα pm και συγγνώμη για το off-topic! Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο ελληνικο site με δωρεαν μεταφρασμενες ιστοριες επιστημονικης φαντασιας. Απλα μπειτε και κατεβαστε δεκαδες στο PDA σας! http://www.altfactor.ath.cx/library/fiction.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο ελληνικο site με δωρεαν μεταφρασμενες ιστοριες επιστημονικης φαντασιας. Απλα μπειτε και κατεβαστε δεκαδες στο PDA σας! http://www.altfactor.ath.cx/library/fiction.html Poli kalo! Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Ενα πολυ καλο ξενο site για δωρεαν ebooks: http://www.memoware.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts