Jump to content

Κλείσε τα Mάτια (Mega)

Bayern7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον Trivil

μα καλα ρε παιδια οι αντιγραφες πιες ειναι;;

μπορειτε να μου πειτε απο πιο εργο αντεγραψε καποια σκηνη και σε πια σκηνη το εβαλε;

γιατι εγω δεν εχω παρατηριση κατι που το εχω ξαναδει καπου αλλου

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=65783#post65783

Τράβα εδώ να δεις για τι λέμε... ;)

Παπακαλιάτης ο Mr CopyPaste :p

• Απαντήσεις 667
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τον έχει σήμερα στην "Ανατροπή";

Πωπω μην το δείτε και αρχίζετε να θάβετε μετά :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Αντε να δούμε τι 8α γίνει σήμερα.. το πρώτο επεισόδιο εξαιρετικό αρκετά καλο..! =) απο τις λίγες δραμάτικες σειρές τις ελληνικής τηλεόρασης που πορώθηκα μαζί της!
It's what you do to me..

Αρχικό Μήνυμα από τον nelly

Τον έχει σήμερα στην "Ανατροπή";

Πωπω μην το δείτε και αρχίζετε να θάβετε μετά :p

Κανονικό όβερντόουζ θα πάθουμε σου λέω! :wacko: :D

o xeilakis einai guest star?

kai kala ton guest, ton star pou to eidane?

kai epitelous pali me tous gay, pos tin exei dei o papakalia? apeleftheromenos ki etsi?

den nomizo i elliniki koinonia na masisei toso efkola.

kai an thelei na to gyrisei, mporei apla na mas to pei... :p

Καλά εε...με αυτό το (σιχαμένο) φιλί των gay, θα γίνει ΤΟ σούσουρο αύριο. Όλοι γι αυτο θα μιλάνε. Κυρίως οι φυλλάδες, και οι τατιανολαμπιρηδες... Θα φάει κράξιμο ο παπακαλιάτης ότι και καλά προωθεί την ομοφυλοφυλία και τέτοια.

Λέτε να του γυρίσει μπούμεραγκ ;

HTC Desire Root User

Λέτε να του γυρίσει μπούμεραγκ ;

Εγώ είμαι σίγουρος.Φαντάζομαι όμως ότι και αυτός το ξέρει,μήπως θέλει να περάσει κάποιο μύνημα? ;)

Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K.

Εγώ λέω ότι το διαφημιστικό κάθε φορά προιδεάζει για μεγάλα πράγματα και όλο κάτι λίγα στο τέλος βλέπουμε.

Δεν περίμενα πάντως ότι θα αποκαλυφθεί τόσο γρήγορα ο Χειλάκης. Με τον ρυθμό που τρέχουν τα γεγονότα (ο Παπακαλιάτης έκατσε στη φυλακή 1-2 επεισόδια μόνο) η λογική λέει μέχρι τα Χριστούγεννα θα κρατήσει. Η λογική το λέει βέβαια γιατί ο Παπακαλιά έχει φαντασία που μπορεί να το τραβήξει 5 χρόνια ακόμα :p

MΠΛΙΑΧ!!! :wacko: :wacko: :wacko:

θα πάρει τον .. ο ορεστοδημήτρης :p :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

sallax τράβουσα κι εγώ φώτος απο τη συγκεκριμένη σκηνή για να τις ποστάρω και έβριζα που δεν πρόλαβα τη συγκεκριμένη. :mad:

Η διαφορά είναι ότι θα έβαζα σχόλιο "ΑΗΔΙΑ", "ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ" η κάτι ανάλογο τεσπά :p

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

Η λογική το λέει βέβαια γιατί ο Παπακαλιά έχει φαντασία που μπορεί να το τραβήξει 5 χρόνια ακόμα :p

Mην ανησυχείτε έχει μεγάλη ταινιοθήκη το παλικάρι... :whistle:

Όρεξη να έχει να αντιγράφει.. :p :whistle:

Ο αιμίλ rulez... Πολύ κουμπί όμως...

Έχασα το φιλί των πούστηδων.. Το έβλεπα μόνο στις διαφημίσεις του Mission.. Μήπως το κράτησες σε screenshot? :p :whistle:

Balte kai mia prohdopoihsh prin apo tetoies photos.Mbainoun kai paidia sto forum.Mhn tous dhmiourghsoume kai psyxologika problhmata bradiatika

:D :D

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον sallax

http://users.forthnet.gr/the/tavuk/myp/xeil.jpg

ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ!!! :happy:

Φίλε sallax η φωτογραφία σου σε ανάλυση 800x600 ήταν τραγικά μεγάλη με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν scroll μερικοί χρήστες. Αν θες μείωσέ την και εμφάνισέ την πάλι.

Αλλιώς άστην έτσι όπως είναι τώρα... :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Η φαση με τους 2 gay να φιλιουντε?? Πουριτανοι ολου του κοσμου ενωθειτε! :p

...γουσταραμε ομως το φιλι Britney-Madona-Aguillera! :rolleyes:

Ειμαι της αποψης "Μακρια απο τον κωλο μας κι οπου θελει ας ειναι" :whistle: , οποτε δεν με ενοχλησε, εφοσον δεν το τραβηξε παραπανω σε διαρκεια!

Πιστευω βαλανε τη συγκεκριμενη σκηνη

α) Για να προκαλεσουν λιγο την κοινη γνωμη, να γινει λιγο θεμα συζητησης

β) Για να δειξει ο Παπακαλιατης οτι δεν ειναι συντηρητικος, οτι αυτο το θεμα δεν ειναι ταμπου

Ο Αιμιλιος Χειλακης γρηγορα αποκαλυφτηκε, αλλα και παλι δεν ξερουμε πως θα χειριστει την κατασταση...οποτε μπορει να τραβηξει η παρουσια του στο σηριαλ παραπανω επεισοδια.

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Και γω το ίδιο πιστεύω.

Το έδειξε όσο χρειαζόταν για να τραβήξει την προσοχή αλλά όχι ενοχλητικά. Καλύτερη ήταν η Madonna; :p και αυτή για τον ίδιο λόγο το έκανε ;)

Καλά να πάθει ο Χειλάκης είχε αρχίσει να με εκνευρίζει :confused:

Μα που ξέρεις, μπορεί,

Αρχικό Μήνυμα από τον nelly

Και γω το ίδιο πιστεύω. Το έδειξε όσο χρειαζόταν για να τραβήξει την προσοχή αλλά όχι ενοχλητικά.

Και γω μια απ'τα ίδια, άλλωστε μόνο στο στόμα δε φιλήθηκαν. Προσέξτε και θα δείτε (οι φώτος ποστάρονται ειδικά για το μπάγιερν που τις ζήτησε, πρώτα το λάγνο βλεμματάκι κι έπειτα το ζεστό φιλάκι :p ):

http://users.forthnet.gr/the/tavuk/myp/g1.jpg

http://users.forthnet.gr/the/tavuk/myp/g2.jpg

ΥΓ1. Και στο Να Με Προσέχεις δεν είχε βάλει τους 2 γκέη να φιληθούν ο Παπακαλιάς? :confused:

ΥΓ2. Σόρρυ Μύθο, το αίτημα σου πήρε ήδη σάρκα κι οστά :o

Vale Staaaar sou leeeew!! Xallllaraaa opws eitan anamenomeno xespathwnoun simera TatianoLampirides.....o vlakas Liagas parathyra sto deltio "eidisewn"tou Star kai de symmazevete...gia to epimaxo fili!!

Re ooooust koproskyla!

:D :p

Hhhhhmaaartooon! :cool:

Αρχικό Μήνυμα από τον Quasimodo

Vale Staaaar sou leeeew!! Xallllaraaa opws eitan anamenomeno xespathwnoun simera TatianoLampirides.....o vlakas Liagas parathyra sto deltio "eidisewn"tou Star kai de symmazevete...gia to epimaxo fili!!

Re ooooust koproskyla!

:D :p

Hhhhhmaaartooon! :cool:

koproskyla ennoeis tou star?

eidame kai tou mega ta skylakia apo spiti. xalara tou ta espaga ta moutra tou papakalia, oxi gia tous gay, epeidi einai komplexaras kai kavalimenos.

Μια φορά είπα να δώ dvd κ' να τι έχασα!!! Όμως το είδα 100 φορές σε δελτία ειδήσεων στις 8! Δε ξέρω άν είδατε τις δίκες τύπου Λiάγκα αλλά άκουσα κάτι τρελλά πράγματα τύπου: έβλεπα το σήριαλ με το 4χρονο παιδί μου κ' με ρώτησε.... ΩΩΩΩΠΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ εγω 4 χρονών 11:30 το βράδυ ψοφοκοιμόμουν.. Και πού κατάλαβε το παιδι τί έγινε??? Μήπως είναι Αϊνστάιν κ' δεν το γνώριζαν οι δικοί του???? Ειδικά όταν βγήκε μια γριά κ' είπε ότι ο εγγονός της έχει ώς ίνδαλμα τον Παπακαλιά οπως όλα τα παιδάκια... Ε εκεί δεν άντεξα, παρέδωσα ψυχή! Γουστάρω να δώ τέλος σειράς τύπου: να το σκάει ο Παπακαλιά με τον άντρα της Ζούνη αγκαλιά!!

Αρχικό Μήνυμα από τον Nantia

Μια φορά είπα να δώ dvd κ' να τι έχασα!!! Όμως το είδα 100 φορές σε δελτία ειδήσεων στις 8! Δε ξέρω άν είδατε τις δίκες τύπου Λiάγκα αλλά άκουσα κάτι τρελλά πράγματα τύπου: έβλεπα το σήριαλ με το 4χρονο παιδί μου κ' με ρώτησε.... ΩΩΩΩΠΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ εγω 4 χρονών 11:30 το βράδυ ψοφοκοιμόμουν.. Και πού κατάλαβε το παιδι τί έγινε??? Μήπως είναι Αϊνστάιν κ' δεν το γνώριζαν οι δικοί του???? Ειδικά όταν βγήκε μια γριά κ' είπε ότι ο εγγονός της έχει ώς ίνδαλμα τον Παπακαλιά οπως όλα τα παιδάκια... Ε εκεί δεν άντεξα, παρέδωσα ψυχή! Γουστάρω να δώ τέλος σειράς τύπου: να το σκάει ο Παπακαλιά με τον άντρα της Ζούνη αγκαλιά!!

Βρε ουστ τα κοπρόσκυλα όπως είπε και ο Quasimodo, δουλειά δεν είχαν βρήκαν και θέμα να ασχοληθούν. Καλά και γω ξεράθηκα στα γέλια με τους καραγκιόζηδες που παίρνανε στο star, ειδικά μερικές που λέγανε ότι με δυσκολία μιλάνε γιατί έχουν σοκαριστεί και είναι πολύ τσαντισμένες με αυτό που είδανε. Και να δείχνει συνεχώς τη σκηνή μέχρι το φιλί και να το παγώνει και καλά εμείς δε θα αναπαραγάγουμε τη σκηνή που βλέπουν μικρά παιδιά στις ...11.30 το βράδυ να λέει όλη την ώρα ο Λιάγκας!!! Μ΄ αυτά και μ' αυτά το 40άρι που έπιασε η σειρά χθες θα γίνει 50άρι την επόμενη, τόση διαφήμιση πια!!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Λοιπόν το Μακεδονία Τιβί παίζει αυτές τις μέρες Δυναστεία (τα πρώτα επεισόδια, τρελό γέλιο). Εκεί ο Μπλέικ Κάριγκτον, μεγιστάνας πετρελαιάς, δεν χωνεύει τον γιο του, Στίβεν, επειδή είναι γκέι. Τον έδιωξε και από το σπίτι και από την εταιρία. Σας θυμίζει τίποτε?
http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac