Bayern7 Δημ. October 6, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trivil μα καλα ρε παιδια οι αντιγραφες πιες ειναι;; μπορειτε να μου πειτε απο πιο εργο αντεγραψε καποια σκηνη και σε πια σκηνη το εβαλε; γιατι εγω δεν εχω παρατηριση κατι που το εχω ξαναδει καπου αλλου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=65783#post65783 Τράβα εδώ να δεις για τι λέμε... ;) Παπακαλιάτης ο Mr CopyPaste :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Τον έχει σήμερα στην "Ανατροπή"; Πωπω μην το δείτε και αρχίζετε να θάβετε μετά :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Αντε να δούμε τι 8α γίνει σήμερα.. το πρώτο επεισόδιο εξαιρετικό αρκετά καλο..! =) απο τις λίγες δραμάτικες σειρές τις ελληνικής τηλεόρασης που πορώθηκα μαζί της! Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nelly Τον έχει σήμερα στην "Ανατροπή"; Πωπω μην το δείτε και αρχίζετε να θάβετε μετά :p Κανονικό όβερντόουζ θα πάθουμε σου λέω! :wacko: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 o xeilakis einai guest star? kai kala ton guest, ton star pou to eidane? kai epitelous pali me tous gay, pos tin exei dei o papakalia? apeleftheromenos ki etsi? den nomizo i elliniki koinonia na masisei toso efkola. kai an thelei na to gyrisei, mporei apla na mas to pei... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trivil Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 πωπω.. εκει που εδειξε τους gay να φιλιουντε συχαθηκα την ζωη μου! Παράθεση Rules are made to be broken... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 ego sixathika tin zoi tous pali :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Καλά εε...με αυτό το (σιχαμένο) φιλί των gay, θα γίνει ΤΟ σούσουρο αύριο. Όλοι γι αυτο θα μιλάνε. Κυρίως οι φυλλάδες, και οι τατιανολαμπιρηδες... Θα φάει κράξιμο ο παπακαλιάτης ότι και καλά προωθεί την ομοφυλοφυλία και τέτοια. Λέτε να του γυρίσει μπούμεραγκ ; Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reginald Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Λέτε να του γυρίσει μπούμεραγκ ; Εγώ είμαι σίγουρος.Φαντάζομαι όμως ότι και αυτός το ξέρει,μήπως θέλει να περάσει κάποιο μύνημα? ;) Παράθεση Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Εγώ λέω ότι το διαφημιστικό κάθε φορά προιδεάζει για μεγάλα πράγματα και όλο κάτι λίγα στο τέλος βλέπουμε. Δεν περίμενα πάντως ότι θα αποκαλυφθεί τόσο γρήγορα ο Χειλάκης. Με τον ρυθμό που τρέχουν τα γεγονότα (ο Παπακαλιάτης έκατσε στη φυλακή 1-2 επεισόδια μόνο) η λογική λέει μέχρι τα Χριστούγεννα θα κρατήσει. Η λογική το λέει βέβαια γιατί ο Παπακαλιά έχει φαντασία που μπορεί να το τραβήξει 5 χρόνια ακόμα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 http://users.forthnet.gr/the/tavuk/myp/xeil.jpg ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ!!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 MΠΛΙΑΧ!!! :wacko: :wacko: :wacko: θα πάρει τον .. ο ορεστοδημήτρης :p :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 sallax τράβουσα κι εγώ φώτος απο τη συγκεκριμένη σκηνή για να τις ποστάρω και έβριζα που δεν πρόλαβα τη συγκεκριμένη. :mad: Η διαφορά είναι ότι θα έβαζα σχόλιο "ΑΗΔΙΑ", "ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ" η κάτι ανάλογο τεσπά :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 6, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Η λογική το λέει βέβαια γιατί ο Παπακαλιά έχει φαντασία που μπορεί να το τραβήξει 5 χρόνια ακόμα :p Mην ανησυχείτε έχει μεγάλη ταινιοθήκη το παλικάρι... :whistle: Όρεξη να έχει να αντιγράφει.. :p :whistle: Ο αιμίλ rulez... Πολύ κουμπί όμως... Έχασα το φιλί των πούστηδων.. Το έβλεπα μόνο στις διαφημίσεις του Mission.. Μήπως το κράτησες σε screenshot? :p :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Balte kai mia prohdopoihsh prin apo tetoies photos.Mbainoun kai paidia sto forum.Mhn tous dhmiourghsoume kai psyxologika problhmata bradiatika :D :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sallax http://users.forthnet.gr/the/tavuk/myp/xeil.jpg ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ!!! :happy: Φίλε sallax η φωτογραφία σου σε ανάλυση 800x600 ήταν τραγικά μεγάλη με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν scroll μερικοί χρήστες. Αν θες μείωσέ την και εμφάνισέ την πάλι. Αλλιώς άστην έτσι όπως είναι τώρα... :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Η φαση με τους 2 gay να φιλιουντε?? Πουριτανοι ολου του κοσμου ενωθειτε! :p ...γουσταραμε ομως το φιλι Britney-Madona-Aguillera! :rolleyes: Ειμαι της αποψης "Μακρια απο τον κωλο μας κι οπου θελει ας ειναι" :whistle: , οποτε δεν με ενοχλησε, εφοσον δεν το τραβηξε παραπανω σε διαρκεια! Πιστευω βαλανε τη συγκεκριμενη σκηνη α) Για να προκαλεσουν λιγο την κοινη γνωμη, να γινει λιγο θεμα συζητησης β) Για να δειξει ο Παπακαλιατης οτι δεν ειναι συντηρητικος, οτι αυτο το θεμα δεν ειναι ταμπου Ο Αιμιλιος Χειλακης γρηγορα αποκαλυφτηκε, αλλα και παλι δεν ξερουμε πως θα χειριστει την κατασταση...οποτε μπορει να τραβηξει η παρουσια του στο σηριαλ παραπανω επεισοδια. Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Και γω το ίδιο πιστεύω. Το έδειξε όσο χρειαζόταν για να τραβήξει την προσοχή αλλά όχι ενοχλητικά. Καλύτερη ήταν η Madonna; :p και αυτή για τον ίδιο λόγο το έκανε ;) Καλά να πάθει ο Χειλάκης είχε αρχίσει να με εκνευρίζει :confused: Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nelly Και γω το ίδιο πιστεύω. Το έδειξε όσο χρειαζόταν για να τραβήξει την προσοχή αλλά όχι ενοχλητικά.Και γω μια απ'τα ίδια, άλλωστε μόνο στο στόμα δε φιλήθηκαν. Προσέξτε και θα δείτε (οι φώτος ποστάρονται ειδικά για το μπάγιερν που τις ζήτησε, πρώτα το λάγνο βλεμματάκι κι έπειτα το ζεστό φιλάκι :p ): http://users.forthnet.gr/the/tavuk/myp/g1.jpg http://users.forthnet.gr/the/tavuk/myp/g2.jpg ΥΓ1. Και στο Να Με Προσέχεις δεν είχε βάλει τους 2 γκέη να φιληθούν ο Παπακαλιάς? :confused: ΥΓ2. Σόρρυ Μύθο, το αίτημα σου πήρε ήδη σάρκα κι οστά :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Μπορεί να χει κανένα αποθημένο.. =ρ απλα δείχνουν ένα κομμάτι της .. κοινωνίας μας [?] Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Vale Staaaar sou leeeew!! Xallllaraaa opws eitan anamenomeno xespathwnoun simera TatianoLampirides.....o vlakas Liagas parathyra sto deltio "eidisewn"tou Star kai de symmazevete...gia to epimaxo fili!! Re ooooust koproskyla! :D :p Hhhhhmaaartooon! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Quasimodo Vale Staaaar sou leeeew!! Xallllaraaa opws eitan anamenomeno xespathwnoun simera TatianoLampirides.....o vlakas Liagas parathyra sto deltio "eidisewn"tou Star kai de symmazevete...gia to epimaxo fili!! Re ooooust koproskyla! :D :p Hhhhhmaaartooon! :cool: koproskyla ennoeis tou star? eidame kai tou mega ta skylakia apo spiti. xalara tou ta espaga ta moutra tou papakalia, oxi gia tous gay, epeidi einai komplexaras kai kavalimenos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Μια φορά είπα να δώ dvd κ' να τι έχασα!!! Όμως το είδα 100 φορές σε δελτία ειδήσεων στις 8! Δε ξέρω άν είδατε τις δίκες τύπου Λiάγκα αλλά άκουσα κάτι τρελλά πράγματα τύπου: έβλεπα το σήριαλ με το 4χρονο παιδί μου κ' με ρώτησε.... ΩΩΩΩΠΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ εγω 4 χρονών 11:30 το βράδυ ψοφοκοιμόμουν.. Και πού κατάλαβε το παιδι τί έγινε??? Μήπως είναι Αϊνστάιν κ' δεν το γνώριζαν οι δικοί του???? Ειδικά όταν βγήκε μια γριά κ' είπε ότι ο εγγονός της έχει ώς ίνδαλμα τον Παπακαλιά οπως όλα τα παιδάκια... Ε εκεί δεν άντεξα, παρέδωσα ψυχή! Γουστάρω να δώ τέλος σειράς τύπου: να το σκάει ο Παπακαλιά με τον άντρα της Ζούνη αγκαλιά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nantia Μια φορά είπα να δώ dvd κ' να τι έχασα!!! Όμως το είδα 100 φορές σε δελτία ειδήσεων στις 8! Δε ξέρω άν είδατε τις δίκες τύπου Λiάγκα αλλά άκουσα κάτι τρελλά πράγματα τύπου: έβλεπα το σήριαλ με το 4χρονο παιδί μου κ' με ρώτησε.... ΩΩΩΩΠΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ εγω 4 χρονών 11:30 το βράδυ ψοφοκοιμόμουν.. Και πού κατάλαβε το παιδι τί έγινε??? Μήπως είναι Αϊνστάιν κ' δεν το γνώριζαν οι δικοί του???? Ειδικά όταν βγήκε μια γριά κ' είπε ότι ο εγγονός της έχει ώς ίνδαλμα τον Παπακαλιά οπως όλα τα παιδάκια... Ε εκεί δεν άντεξα, παρέδωσα ψυχή! Γουστάρω να δώ τέλος σειράς τύπου: να το σκάει ο Παπακαλιά με τον άντρα της Ζούνη αγκαλιά!! Βρε ουστ τα κοπρόσκυλα όπως είπε και ο Quasimodo, δουλειά δεν είχαν βρήκαν και θέμα να ασχοληθούν. Καλά και γω ξεράθηκα στα γέλια με τους καραγκιόζηδες που παίρνανε στο star, ειδικά μερικές που λέγανε ότι με δυσκολία μιλάνε γιατί έχουν σοκαριστεί και είναι πολύ τσαντισμένες με αυτό που είδανε. Και να δείχνει συνεχώς τη σκηνή μέχρι το φιλί και να το παγώνει και καλά εμείς δε θα αναπαραγάγουμε τη σκηνή που βλέπουν μικρά παιδιά στις ...11.30 το βράδυ να λέει όλη την ώρα ο Λιάγκας!!! Μ΄ αυτά και μ' αυτά το 40άρι που έπιασε η σειρά χθες θα γίνει 50άρι την επόμενη, τόση διαφήμιση πια!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Λοιπόν το Μακεδονία Τιβί παίζει αυτές τις μέρες Δυναστεία (τα πρώτα επεισόδια, τρελό γέλιο). Εκεί ο Μπλέικ Κάριγκτον, μεγιστάνας πετρελαιάς, δεν χωνεύει τον γιο του, Στίβεν, επειδή είναι γκέι. Τον έδιωξε και από το σπίτι και από την εταιρία. Σας θυμίζει τίποτε? Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts