Jump to content

Κλείσε τα Mάτια (Mega)

Bayern7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον tasulm

agori eisai re? ektos tou oti to nelly einai karga thiliprepes, mono mia gomena tha mporouse na goustarei tis seires tou papakaliatsi :p

xarika ki ego oti tha pianame kouventa

nelly=agori?

koufathika twra,anywayyyyz!! mh parexigithei kai O nelly! :D :D

• Απαντήσεις 667
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον alfa 156

οπα, δεν το πιασα αυτό...ποιός αμφιταλαντευεται για το φύλο του?

Ο γιός της Ζου-Ζούνη :p

Δεν κατάλαβα,έχει κανένας πρόβλημα με το όνομά μου;μια χαρά αγορίστικο είναι :wacko:

Δήλαδή τώρα δε θες να πιάσουμε κουβέντα tasulm; :( Ελα ρε θα πούμε για γκόμενες :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Δηλαδή οι άντρες δε μπορούν να έχουν αδυναμία στις γάτες; :mad:

Τέλοσπάντων ήταν ιδέα της κοπέλας μου και δεν της χαλάω

ποτέ χατήρι :)

Αλλά δε νομίζω να απασχολεί κανέναν το φύλο μου,είναι πιο ενδιαφέρον να θάβετε την προσφιλή μου σειρά :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

Πρώτα απ'ολα το ήμαρτον γράφεται με ΗΤΑ.

Δεύτερον απ'ολα σε πρόλαβε ήδη άλλος με το ίδιο ερώτημα, αρχίζετε να γίνεστε γραφικοί...

Τρίτον απ'ολα ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΣΑΤ & ΦΑΝ (να το ξαναπώ ή μήπως να κάνω και κακά?).

Τέταρτον απ'ολα, αν δε σ'αρέσει το θέμα μπορείς απλά να μη μπεις και να παραμένεις στα δικά σου σοβαρότερα, πχ είμαι 29 κι οι γονείς μου δε θέλουν τη σχέση μου με μια 18χρονη, τι να κάνω???

Δεν την είπε πολύ άσχημα,και λίγα είπε :mad:

Τι θα γίνει ρε παιδιά,κάθε 3 και λίγο θα μας ξενερωνετε με τα άσχετα ποστ σας;

Το θέμα φτιάχτηκε για όσους γουστάρουν τη σειρά και γενικά για όσους θέλουν να πουν τη γνώμη τους,και αρνητική φυσικά.

Τώρα αν εσένα δε σου φαίνεται σοβαρό,είναι αποκλειστικά ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω και ο άλλος "φίλος"που του το είχα πει δεν είχε τα κότσια να απαντήσει,είναι πως γιατι τόσο άγχος για τη σοβαρότητα του συγκεκριμένου θέματος,ενώ :

α) Βρίσκεται στο "Chat and fun" και πληρεί όλες τις προυποθέσεις για να βρίσκεται εδω.

β)Σου φαίνεται ΜΗ σοβαρό το θέμα; Γιατί δεν πας να γράψεις το ίδο και στο θέμα "Οι πιο όμορφες και μη γυναίκες"? Η μήπως αυτό σου αρέσει και είναι απόλυτα σοβαρό;

γ)Θέλεις να έρθω εγώ στο θέμα που έχεις ανοίξει και να γράψω τη γνώμη μου; γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλήσω αλλά βλέπεις εγώ σέβομαι την προσωπικότητα του άλλου.Και γω διάβασα το θέμα σου και ξενέρωσα γιατί δεν είμαστε εδώ Δρούζα οκ;Επρεπε να το γράψω;αλλά εσύ μπαίνεις να κρίνεις ένα θέμα που δε σε αφορά.

Λοιπόν ξεκολλήστε,διαβάστε τους κανονισμούς του φόρουμ και αν έχετε πρόβλημα να στέλνετε πμ στους moderators οκ;Εμείς δε φταίμε σε τίποτα.

:mad: :mad: :wacko: :mad: :mad: :wacko: :mad: :mad:

Μα που ξέρεις, μπορεί,

Αρχικό Μήνυμα από τον David

Πωπωωω...του την είπες πολύ άσχημα. Προβλέπω flame war! :alien:

Σοβαρά μιλλάs? Θα ασχοληθώ με άτομα που μου συγκρίνουν τιs σαχλοσαπουνόπερεs με ένα προσωπικο μου πρόβλημα? Με άτομα που προσπαθούν να φακελώνουν τουs άλλουs?(εγω δεν κυττάω σε τι αλλο θέμα εχει απαντήσει ο καθέναs.Kαι αν φίλε φιτσουλα δεν σου αρέσει η ορθογραφία μου,μην διαβάζειs τα γραπτά. Κάτω ο ρατσισμόs των δήθεν μορφωμένων.

πωπω.. αντε παλι..

VIDEOMIX πηγενε στα topics που σε αφορουν και ασε μας στην ησυχεια μας, το ειπες κ μονος αφου δεν θες να ασχολεισε με ατομα σαν εμας τοτε πιος ο λογος να γραφεις εδω;

τελος παντων...

τελος, δεν χρειαζετε να συνεχιστει :)

:) :) :)

κατι πηρε το αυτι μου πως ο χειλακης θα απαγαγει την χριστινα και θα ζητησει λιτρα :devil:

Rules are made to be broken...

Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX

Σοβαρά μιλλάs? Θα ασχοληθώ με άτομα που μου συγκρίνουν τιs σαχλοσαπουνόπερεs με ένα προσωπικο μου πρόβλημα? Με άτομα που προσπαθούν να φακελώνουν τουs άλλουs?(εγω δεν κυττάω σε τι αλλο θέμα εχει απαντήσει ο καθέναs.Kαι αν φίλε φιτσουλα δεν σου αρέσει η ορθογραφία μου,μην διαβάζειs τα γραπτά. Κάτω ο ρατσισμόs των δήθεν μορφωμένων.

pos kataferneis na grafeis synexeia "s" anti gia "σ"?

Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX

Φίτσουλα λέει ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Καλό καλό :D :p

Ρε παιδιά τι ασχολείστε μαζί του. Αν είναι να ασχολούμαστε με τον καθένα που μπαίνει και γράφει ότι του κατέβει.. Μπήκε, έκανε το κομμάτι του και μας έδειξε ότι είναι επιπέδου (λέμε τώρα). Και ασχοληθήκατε μαζί του και. ΑΓΝΟΗΣΤΕ τον και μην του δίνετε άλλη αξία. :)

Αρχικό Μήνυμα από τον tasulm pos kataferneis na grafeis synexeia "s" anti gia "σ"?
Στο τέλος κάθε λέξης κάθεται και πατάει αλτ+σιφτ :lol:

Βίντεομίξ και γω βρήκα το θέμα σου για τη Δρούζα όπως ήδη ειπώθηκε αλλά δε μπήκα μέσα να στην πω γιατί είμαστε άλλωστε στο τσατ & φαν. Νεξτ τάημ (την επόμενη φορά) που θα ενοχληθείς από ένα παρόμοιο ασόβαρο θρεντ που προσβάλλει τη σοβαρή νοημοσύνη σου καλύτερα να στείλεις απευθείας πμ στον Βαμπάιρ που είναι κι ο αρμόδιος μοντ. Πχ γράψτου: "Βαμπάιρ, είναι κάτι άτομα στο Μάη Μούβιζ & ΤΙΒΙ που αναλύουν μια σειρά της... ΤΙΒΙ!" ;)

Κυττάω? σε τί γλώσσα είναι αυτό?

Αρχικό Μήνυμα από τον sallax

Στο τέλος κάθε λέξης κάθεται και πατάει αλτ+σιφτ :lol:

Βίντεομίξ και γω βρήκα το θέμα σου για τη Δρούζα όπως ήδη ειπώθηκε αλλά δε μπήκα μέσα να στην πω γιατί είμαστε άλλωστε στο τσατ & φαν. Νεξτ τάημ (την επόμενη φορά) που θα ενοχληθείς από ένα παρόμοιο ασόβαρο θρεντ που προσβάλλει τη σοβαρή νοημοσύνη σου καλύτερα να στείλεις απευθείας πμ στον Βαμπάιρ που είναι κι ο αρμόδιος μοντ. Πχ γράψτου: "Βαμπάιρ, είναι κάτι άτομα στο Μάη Μούβιζ & ΤΙΒΙ που αναλύουν μια σειρά της... ΤΙΒΙ!" ;)

Κυττάω? σε τί γλώσσα είναι αυτό?

Ακριβώς, υπάρχουν τα ΡΜ και το report. Χρησιμοποιήστε τα αντί να κάνετε off topic posts...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

To επίπεδο δεν έχει σχέση με τη μόρφωση.

Το κακό είναι ότι κάποιοι δεν έχουν κανένα από τα 2 :p

Επίσης όταν δεν έχουν τι να απαντήσουν το παίζουν ανώτεροι - τα κανα και γω στο δημοτικό αυτά - μόνο που ήξερα να γράφω :p

Αντε να δούμε τι θα γίνει στο αυριανό επεισόδιο να αρχίσει το θάψιμο να επανέρθουμε στα κανονικά μας :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

HΡΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΤΟΣΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ. ΦΙΛΕ SALLAX,ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ .......- ΤΡΙΒΙΛ, ΠΟΙΑ ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ? ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΣΟΥ ΒΡΗΣΚΕΣΑΙ? gkr 42, ΠΕΤΥΧΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΕΣ ΣΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ PC ΕΠΕΙΔΗ ΕΘΙΞΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΑΥΤΟ MEGAΛΕΙΩΔΕΣ ΕΠΟΣ ?

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΤΕ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΠΑΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΘΙΓΑ

ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΜΕΤΡΟ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Άμα είναι τσαντήρι μη σώσεις και ξαναμπείς Βίντεομίξ. Νισάφι πια. Μέχρι κι ο μοντ στην είπε αλλά σ'αυτόν δεν απήντησες βλέπω, άρχισες τα κοκοκο. Την ειρωνεία πρώτος και καλύτερος εσύ την εισήγαγες εδώ μέσα και σε παρακαλώ μη ξαναφωνάξεις και ξαναγράψεις ΟΦ-ΤΟΠΙΚ, οκ? Εδώ μιλάμε ΜΟΝΟ για τον Παπακαλιά και την σειρά του όλοι εμείς οι τιβιμάνιαξ που δεν έχουμε επίπεδο... :whistle:

Άμα είναι τσαντήρι μη σώσεις και ξαναμπείς Βίντεομίξ. Νισάφι πια. Μέχρι κι ο μοντ στην είπε αλλά σ'αυτόν δεν απήντησες βλέπω, άρχισες τα κοκοκο. Την ειρωνεία πρώτος και καλύτερος εσύ την εισήγαγες εδώ μέσα και σε παρακαλώ μη ξαναφωνάξεις και ξαναγράψεις ΟΦ-ΤΟΠΙΚ, οκ? Εδώ μιλάμε ΜΟΝΟ για τον Παπακαλιά και την σειρά του όλοι εμείς οι τιβιμάνιαξ που δεν έχουμε επίπεδο... :whistle:

ΒΙΑΙΕ sallax! Έτσι, έτσι να σε φοβούνται. :p :D :lol:

Καλύτερα έκαναν και το μετέθεσαν πάντως Δευτέρα βράδυ γιατί την Πέμπτη έπεφτε πανω στο Μητσιχώστα και είχα τρελαθέι στο ζάπινγκ. :whistle:

Ο Σερβετάλης πάλι γιατί ξύρισε τα γένια και άφησε μαλλούρα πάλι; Μια χαρά ήταν τόσο καιρό.. :o

Εγω δεν έχει κατηγορία; Ζηλεύω :p

Ανοιξε λεξικό,δεν εξηγείται αλλιώς.

Λοιπόν ζήτησε συγγνώμη το παιδί,μην είστε κακοί ρε.. ;)

Χάλια το μαλλί του Σερβετάλη ε; Πολύ Λάζαρο μου θυμίζει!

Μα που ξέρεις, μπορεί,

Αρχικό Μήνυμα από τον nelly Χάλια το μαλλί του Σερβετάλη ε; Πολύ Λάζαρο μου θυμίζει!
και που το κακό μ'αυτο? :p

Βρισκόμαστε σε μια... off-topic περιοχή με Chat & πολύ Fun.

Οποιοσδήποτε δεν θέλει να διαβάσει το συγκεκριμένο thread, απλά επιλέγει αυτά που θέλει και συμμετέχει σε αυτά. Δεν είναι ανάγκη να επιτίθεται προσωπικά σε άλλα άτομα και φυσικά... ούτε το αντίθετο. Θα παρακαλούσα την επόμενη φορά που πραγματοποιηθεί μια επίθεση, αντί να απαντήσετε στον "επιτιθέμενο" να χρησιμοποιήσετε το κουμπάκι του report. Το σίγουρο είναι ότι θα παρέμβει ο αρμόδιος moderator μέσα σε λίγες ώρες και το θέμα θα έχει λυθεί και... θα συνεχισθεί η συζήτηση.

Θα σας παρακαλέσω λοιπόν για μια ακόμη φορά να συνεχίσετε τη συζήτηση για το Κλείστε τα Μάτια σε αυτό το thread και να αφήσετε τα περιτά απ' έξω :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

και που το κακό μ'αυτο? :p

Δεν ταιριάζει με το ρόλο του. :rolleyes:

Κι ενώ εμείς εδώ σφαζόμαστε για ένα καλύτερο θρεντ για τον Παπακαλιά, ο αγαπητός σηριαλ-ποιός είναι ο καλεσμένος της σημερινής Ανατροπής στο μέγκα. Η αποθέωση του καλλιτέχνη ή αλλιώς το ντεκαντάνς του δημοσιογράφου... :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από τον nelly

Αφού αγαπητέ Kaveiros αμφιταλλαντέυσαι για το φύλο μου,σε βοηθάω- αγόρι είμαι.

Καταρχήν δεν αμφιταλαντεύομαι για το φύλο σου, δηλαδή δεν με απασχολεί, απλά πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να δηλώσει ότι θέλει για την ταυτότητά του (όχι ότι με έπεισες κιόλας). :!:

Το κουμπάκι search ίσως να μην το ξέρω όπως λες αλλά και εσύ αν θες να με ενημερώσεις ή ακόμα και να μου την πεις :p φαντάζομαι θα ξέρεις το ΚΟΥΜΠΑΚΙ PM. :mad:

Και για να τελειώνουμε, η σειρά είναι χάλια σεναριακά, αντιγεγραμμένη λέξη προς λέξη και σκηνή προς σκηνή από οτιδήποτε έκανε επιτυχία στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο τα τελευταία 20 χρόνια. :!: :!: :cool:

If you can't change the world, change yourself, but if you can't change yourself then change the world

μα καλα ρε παιδια οι αντιγραφες πιες ειναι;;

μπορειτε να μου πειτε απο πιο εργο αντεγραψε καποια σκηνη και σε πια σκηνη το εβαλε;

γιατι εγω δεν εχω παρατηριση κατι που το εχω ξαναδει καπου αλλου

Rules are made to be broken...