Jump to content

Microsoft Lumia 535

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκεφτωμαι να το παρω σαν δευτερη συσκευη,αλλα ειχα διαβασει για διαφορα θεματακια που παρουσιαζε...με πιο σημαντικο το touch στην οθονη....

Εχει γενικα νγαλει προβληματα η αξιζει η αγορα του???το θεμα με την οθονη ισχυει η το εφτιαξε με καμξα αναβαθμηση η MS???

Bασικα δεν περιμενω να ειναι ουτε σαν τα 920 1520 που ειχα αλλα πιστευω οτι στεκετε με αξιοπρεπεια....

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σκεφτωμαι να το παρω σαν δευτερη συσκευη,αλλα ειχα διαβασει για διαφορα θεματακια που παρουσιαζε...με πιο σημαντικο το touch στην οθονη....

Εχει γενικα νγαλει προβληματα η αξιζει η αγορα του???το θεμα με την οθονη ισχυει η το εφτιαξε με καμξα αναβαθμηση η MS???

Bασικα δεν περιμενω να ειναι ουτε σαν τα 920 1520 που ειχα αλλα πιστευω οτι στεκετε με αξιοπρεπεια....

Αν το αγοράσεις τώρα από κάποιο μαγαζί που έχει πάρει νέες παρτίδες, θα έχει εξαλειφθεί το πρόβλημα με την οθόνη το οποίο είναι hardware κι όχι software, που σημαίνει ότι αν πάρεις κάποιο που έχει το παλιό/ελαττωματικό panel, απλά το αφήνεις λίγες ώρες σε κάποιο Nokia Care και στο φτιάχνουν μέσα στην εγγύηση (είναι αναγνωρισμένο το λάθος από την MSFT)

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Μεταχειρισμενο ειναι δυο μηνων....ειναι απο τις νεες παρριδες???

Ποτε αναγνωρισε η MS το προβλημα??

Μεταχειρισμενο ειναι δυο μηνων....ειναι απο τις νεες παρριδες???

Ποτε αναγνωρισε η MS το προβλημα??

Και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να είναι δύο μηνών αγορασμένο και το κατάστημα να το είχε από πέρυσι στις αποθήκες του ή μπορεί να είναι νέο. Μην σε αγχώνει, η MSFT το έχει αναγνωρίσει σχεδόν από την πρώτη στιγμή (έλεγε πως ήταν θέμα sw, αλλά όταν έδωσε το "διορθωτικό" update που ήταν μια τρύπα στο νερό, αναγνώρισε ότι ήταν hw) κι έτσι μπορείς να πάς σε ένα Nokia Care και θα το αλλάξουν κατευθείαν το panel εντός εγγύησης.

Αν ψάξεις λίγο το θέμα, θα δεις ότι υπάρχουν ήδη "δοκιμασμένα" Care που έχουν πάει αρκετά μέλη και είναι ενήμεροι και το αλλάζουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αν η αγορά γίνει face to face, πες του να κρατήσει το λογαριασμό του μέσα ή να περάσεις δικό σου και με το Hardware Tests από το Store μπορείς να ελέγξεις για multi touch αν συμπεριφέρεται νορμάλ με 3 δάκτυλα κι άνω, αν αρχίζει να "τρελαίνεται" = προβληματικό.

Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Βασικα με αντικαταβολη θα το παρω,την εφαρμογη την γνωριζω μιας και στο παρελθον ειχα και το 920 και το θηριο 1520.

Απλα αυτη τη στιγμη θελω ενα κινητο για δευτερη συσκευη μιας και η κυρια ειναι ενα S5 ,και το συγκεκριμενο ειναι μια χαρα...

Εννοειτε οτι μολιςς το παραλαβω θα κανω το τεστ με την εφαρμοηη και αφου γινετε αντικατασταση του προβληματικου panel ολα καλα....

Edited by jimlost

Καλησπερα παιδια,εχω εδω και δυο εβδομαδες το lumia 535 και εχω παρατηρησει ενα τριξιμο στο ακουστικο σε ολες τις κλησεις!! το κινητο ειναι καινουργιο,τι μπορει να συμβαινει;;; ειναι ελατωματικο??

Καλησπερα....πηρα ενα 535 μεταχειρησμενο και φοραει windows 10...ο πρωην κατοχος δεν το γυρισε στα 8.1

Αν κανω επαναφορα θα γυρισει στα 8.1 η θα μεινει στα 10??

Ευχαριστω

Καλησπερα....πηρα ενα 535 μεταχειρησμενο και φοραει windows 10...ο πρωην κατοχος δεν το γυρισε στα 8.1

Ευχαριστω

Εννοείται πως θα γυρίσει αφού τα 10άρια δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα ακόμα.

Ευχαριστω

Αν κάνεις επαναφορά από τον υπολογιστή ναι.

Αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όχι βέβαια.

Xiaomi 12 Pro

Καλησπερα παιδια,εχω εδω και δυο εβδομαδες το lumia 535 και εχω παρατηρησει ενα τριξιμο στο ακουστικο σε ολες τις κλησεις!! το κινητο ειναι καινουργιο,τι μπορει να συμβαινει;;; ειναι ελατωματικο??

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Πιθανόν να έχει κάποιο πρόβλημα το ακουστικό και να ακούγεται το τρίξιμο. Αν μπορείς πήγαινέ το σε κάποιο Nokia Care να σου το ελέγξουν και να στο επισκευάσουν αν εντοπίσουν κάποιο θέμα.

Ευχαριστω

Όπως τα είπε ο φίλος Chryssostomos είναι. Αν κάνεις επαναφορά μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής δεν θα επιστρέψεις στα 8.1. Μπορείς να το επαναφέρεις χρησιμοποιώντας το Windows Device Recovery Tool από τον υπολογιστή σου.

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Όταν απάντησα πριν και εγώ βιαστικά με το "επαναφορά" είχα στο νου το recovery tool. Με εκείνο θα πάρεις την πιο πρόσφατη 8.1. Με reset στο τηλέφωνο μένεις φυσικά στην preview των 10ριων.

Καρτα σιμ και καρτα μνημης τις βγαζουμε κατα την επαναφορα

Δεν έχει και τόσο σημασία αν θα είναι μέσα οι κάρτες στη συσκευή κατά την επαναφορά.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Λοιπον εκανα επαναφορα μεσω υπολογηστη στα 8.1 και ειναι αλλο τηλεφωνο...

Κανενα κολημα ...ακομα τα 10 δεν ειναι ετοιμα και η insider εκδοση εχει πολλα προβληματα...

Το πιο ενθαρυντικο για μενα ειναι οτι στα 10 θα υποστηριζει live str3aming κατι που τωρα δεν....

Εχθες εβλεπα εναν αγωνα....Στο s5 μπορω αλλα τωρα που γυρισα σε 8.1 χαθηκε αγτη η δυνατοτιτα.

Ακομα εκανα το τεστ με την multitouch εφαρμογη και μου εδειξε κανονικα 5 δαχτυλα...

Λετε να μην εχει προβλημα η οθονη??

Επειδη το πηρα μεταχειρησμενο ειδα οτι η αγορα εχει γινει απο public 1/8..θα το ελενξω και με αλλη εφαρμογη...

Το μονο κολημα σε οτι εχει να κανει με το internet ειναι μερικες φορες οταν μπαινω σε σελιδες στοιχηματος....κατα τ αλλα δεν μου εχει βγαλει κανενα αλλο προβλημα...το μονο που φοβαμαι ειναι η οθονη....

Καποιο αλλο τεστ υπαρχει να κανω στην συσκευη για να σιγουρευτω αν οντως δεν εχει προβλημα??

Ευχαριστω

Το μονο κολημα σε οτι εχει να κανει με το internet ειναι μερικες φορες οταν μπαινω σε σελιδες στοιχηματος.

Δοκίμασες να μπεις με UC Browser ;

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Δοκίμασες να μπεις με UC Browser ;

Η αληθεια ειναι οτι δεν το δοκιμασα....θα τον κατεβασω και θα κανω μια δοκιμη....

Παντος αυτο που εχω να πω ειναι οτι εκανα μια συγκριση του s5 με το 535 πιο ανοιγει πιο γρηγορα τος σελιδες χρησιμοποιωντας google chrome για το s5 και IE για το 535 με καρτα vodafone το s5 και wind το 535 με H σημα και τα δυο και πραγματικα το αποτελεσμα με αφησε εκπληκτο...το 535 ανοιγε πολυ ποο γρηγορα σχεδον ολες τις σελιδες....

Και δεν νομιζω να εχει να κανει με το σημα,γιατι εδω η wind ειναι τραγικη.....

Το επομενο τεστ θα ειναι μεσω wi-fi και θα ξαναγραψω τα αποτελεσματα....

Η αληθεια ειναι οτι δεν το δοκιμασα....θα τον κατεβασω και θα κανω μια δοκιμη....

Παντος αυτο που εχω να πω ειναι οτι εκανα μια συγκριση του s5 με το 535 πιο ανοιγει πιο γρηγορα τος σελιδες χρησιμοποιωντας google chrome για το s5 και IE για το 535 με καρτα vodafone το s5 και wind το 535 με H σημα και τα δυο και πραγματικα το αποτελεσμα με αφησε εκπληκτο...το 535 ανοιγε πολυ ποο γρηγορα σχεδον ολες τις σελιδες....

Και δεν νομιζω να εχει να κανει με το σημα,γιατι εδω η wind ειναι τραγικη.....

Το επομενο τεστ θα ειναι μεσω wi-fi και θα ξαναγραψω τα αποτελεσματα....

Για συγκρίσεις συσκευών μπορείς να απευθυνθείς στην ενότητα Τεχνολογικοί διαξιφισμοί καθώς στα θέματα των συσκευών δεν επιτρέπεται.

Τελικά Τι νέα Έχουμε σήμερα θα πάρουμε επίσημα την 10 >?

Όχι όχι! Πρώτα θα βγούν στην αγορά οι συσκευές με την καινούρια έκδοση του λειτουργικού και μετά θα αρχίσει να γίνεται διαθέσιμο σιγά σιγά και για τις παλαιότερες.

Έχω ένα θέμα, προσπαθώ να συνδεθώ στο wifi μέσω router baudtec

της οτενετ και δεν μπορώ. Όπου αλλού κι αν πάω συνδέομαι. Σε αυτό ήμουν συνδεμένος αλλά μετά από σημερινή αναβάθμιση του κινητου δεν γίνεται τίποτα. Δεύτερη φορά μου το κάνει στο συγκεκριμένο router. Την πρώτη έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και συνδέθηκε αλλά δεν γίνεται τρεις και λίγο αυτό. Ξέρει κανείς κάτι;

scos :innocent:

Έχω ένα θέμα, προσπαθώ να συνδεθώ στο wifi μέσω router baudtec

της οτενετ και δεν μπορώ. Όπου αλλού κι αν πάω συνδέομαι. Σε αυτό ήμουν συνδεμένος αλλά μετά από σημερινή αναβάθμιση του κινητου δεν γίνεται τίποτα. Δεύτερη φορά μου το κάνει στο συγκεκριμένο router. Την πρώτη έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και συνδέθηκε αλλά δεν γίνεται τρεις και λίγο αυτό. Ξέρει κανείς κάτι;

Δοκίμασε να κάνεις ένα soft reset το κινητό και μια επανεκκίνηση το ρουτεράκι.

Ναι φίλε μου, έκανα και τα δύο. Ένα pc και αλλα τηλέφωνα συνδέονται, εγώ όχι.
scos :innocent:

• The title was changed to Microsoft Lumia 535