Jump to content

Microsoft Lumia 535

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To απλό έχω εγώ...

Στέλιο, η δικιά σου αναβάθμιση διόρθωσε το πρόβλημα με το touch?

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ απλό έχω της κοσμοτε

Αλλά τώρα που γράφω από κινητό στο σκρολαρισμα πάνω κάτω είναι λίγο δύσκολο

:ninja:

Και εγώ απλό έχω της κοσμοτε

Αλλά τώρα που γράφω από κινητό στο σκρολαρισμα πάνω κάτω είναι λίγο δύσκολο

24002 δεν έχεις και εσύ φίλε μου?

Στέλιο, η δικιά σου αναβάθμιση διόρθωσε το πρόβλημα με το touch?

Νομίζω ότι ειμαι στα ίδια επίπεδα, ισως όμως η αναβάθμιση να έγινε για να αλλάξει το partition για τα windows 10, έτσι νομίζω δεν βλέπω κάτι άλλο...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

προχθες πηγα σρ γερμανο και περιεργαστηκα την συσκευη. η οθονη δεν ειχε κανενα θεματακι. εντυπωση με κανε! δεν ειδα τι εκδοση κλπ φορουσε

Καλησπέρα, εδώ και μια εβδομάδα, όταν πατάω να δω εάν υπάρχει νέα αναβάθμιση στο 535 Dual Sim της συζύγου, βγάζει το παρακάτω μήνυμα διαρκώς, αλλά η σύνδεση με Wi-Fi είναι πάντα κανονική..... Καμία ιδέα;

[ATTACH]59127[/ATTACH]

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλησπέρα, εδώ και μια εβδομάδα, όταν πατάω να δω εάν υπάρχει νέα αναβάθμιση στο 535 Dual Sim της συζύγου, βγάζει το παρακάτω μήνυμα διαρκώς, αλλά η σύνδεση με Wi-Fi είναι πάντα κανονική..... Καμία ιδέα;

[ATTACH]59127[/ATTACH]

Αν προσπαθείς από wifi, δοκίμασε να σβήσεις και να ξανανάψεις το router. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Huawei Nova 5T

Αν προσπαθείς από wifi, δοκίμασε να σβήσεις και να ξανανάψεις το router. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Φυσικά με Wi-Fi συνδέεται το κινητό στο σπίτι..... Αλλά δεν το έχω κάνει όπως λες, για να το δοκιμάσω τώρα να δω αν θα γίνει κάτι....

Update: Τίποτα πάλι, ξανά το ίδιο βγάζει....

Edited by topmar

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

[ATTACH]59127[/ATTACH]

Εχεις χώρο στο κινητό? Αν όχι σβήσε εφαρμογές...

Τελικά το βρήκα, για άγνωστο λόγο, ενώ συνδέεται με το Wi-Fi του σπιτιού, δεν είχε δίκτυο ίντερνετ..... Αυτό μόνο στο συγκεκριμένο κινητό, και όχι στις άλλες 3 συσκευές που ήταν συνδεδεμένες ήδη στο μόντεμ και στο ίντερνετ....

Η λύση λοιπόν, δεν είναι ούτε το restart του μόντεμ, ούτε της συσκευής, ούτε του Wi-Fi του κινητού, αλλά η διαγραφή της αποθηκευμένης σύνδεσης Wi-Fi και η εκ νέου σύνδεση και πέρασμα του κωδικού του Wi-Fi ....

Πάντα τέτοια.

με moulti toucch test 3 δακτυλα κανενα προβλημα μετα και την αναβαθμιση που πηρα ακομη και με 4 δεν εχει προβλημα μαγκες ολα ειναι οκ:) ,αρα λυθηκε το οποιο θεμα υπηρχε που για εμενα δεν ηταν πρακτικο και μονο στο τεστ με πανω με 3 δακτυλα το καταλαβαινες,με προστασια οθονης και μετα απο το update ακομα και 4 δακτυλα δεν εχει προβλημα και ευτυχως γιατι το γουσταρω το κινητο με χιλια ,αφου εχω το ανδροιντ στην τσαντα μου και εχω να το ανοιξω 10 μερες:D

To τελευταίο update έχει σίγουρα φτιάξει το διπλό ταπ για το ξύπνημα της συσκευής αφού μετά την αναβάθμιση εδώ και δυο μέρες δεν μου έκανε πάλι θέμα να μην το αναγνωρίσει. Για το μουλτιτατς ξανάβαλα μια αντίστοιχη εφαρμογή να το δω και τις περισότερες φορές παρακολουθεί τα τρία δάχτυλα πάνω στην οθόνη κανονικά χωρίς να σημαίνει πως πότε πότε δεν τα χάνει. Οπότε χωρίς να είναι 100% εντάξει στο μουλτιτατς για την χρήση που κάνει το 90% των χρηστών δεν θα παρατηρήσει πρόβλημα. Σίγουρα υπάρχει κάποιο θέμα λάθος σχεδιασμού στο κινητό (δεν πιστεύω οτι φταίνε τα πάνελ) αλλά με έξυπνη διαχείριση από το σοφτγουερ πλέον έχουν καταφέρει να το φιλτράρουν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το μοναδικό παράπονο που έχω από την συσκευή είναι ότι δεν έχουν βάλει ειδική επίστρωση για προστασία από δαχτυλιές στην οθόνη όπως τα ακριβότερα μοντέλα με συνέπεια το τζάμι να λερώνει εύκολα.

Καλημερα κ παλι, δεν μπορω να βγαλω ακρη,κανω οτι μου ειπαν παραπανω για την αυξηση των χαρακτηρων,μολισ το φτιαχνω κ κανω επανεκινηση ειναι ολα οκ,την αλλη μερα παλι τα ιδια,μου χρεωνει 2 κ 3 μηνυματα.

Έκανα το test με την "γνωστή" εφαρμογή και θα έλεγα ότι βελτιώθηκε και το multi-touch (με τέσσερα δάχτυλα)

χα!, κατάλαβα γιατί δεν μου ερχόταν η αναβάθμιση... είχα ανοιχτό το developers preview :O Μόλις το έκλεισα, άρχισε να κατεβάζει ... για να δούμε λοιπόν, 294 Mb λέει... :D

edit: τρομάρα μου, θέλω και developers preview!!! :P

Edited by fostirop

Επειδή δεν έχω καταλάβει,

εσείς που λέτε ότι αναβαθμίσατε, σε ποια έκδοση ήσασταν και σε ποιά σας πήγε;

Εγώ που έχω αναβαθμίσει με lumia recovery tool και είμαι στην

8.10.14234.375

και το απο κάτω

15053.24003

Υπάρχουν νεότερες; Το lumia recovery tool πάντως δε βρίσκει νεότερη και φυσικά ούτε η ενημέρωση του τηλεφώνου.

8.10.14234.375

και το απο κάτω

15053.24003

Υπάρχουν νεότερες; Το lumia recovery tool πάντως δε βρίσκει νεότερη και φυσικά ούτε η ενημέρωση του τηλεφώνου.

Υπάρχει η 15114.43004 και απο ότι έγγραψε πιο πάνω ο georgb και η 15114.43005 τουλάχιστον για dual sim. Μήπως, έχεις κατεβάσει και ενεργοποιήσει το developers preview?

Αυτο το developers ενεργοποιειται οπως στο android , μεσα απο το κινητο ?

Όχι, είναι εφαρμογή που κατεβάζεις απο το market και πρέπει να έχεις εγγραφεί ως developer για να μπορέσεις να το ενεργοποιήσεις. Μετά σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις νέες εκδόσεις λειτουργικού (όταν αυτές είναι διαθέσιμες) που είναι σε δοκιμαστική φάση, από το μενού αναβάθμισης του κινητού . Εγώ που το είχα ενεργοποιήσει μου μπλόκαρε την αναβάθμιση.

Edited by fostirop

Όχι, είναι εφαρμογή που κατεβάζεις απο το market και πρέπει να έχεις εγγραφεί ως developer για να μπορέσεις να το ενεργοποιήσεις. Μετά σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις νέες εκδώσεις λειτουργικού (όταν αυτές είναι διαθέσιμες) που είναι σε δοκιμαστική φάση, από το μενού αναβάθμισης του κινητού . Εγώ που το είχα ενεργοποιήσει μου μπλόκαρε την αναβάθμιση.

Οκ θενξ ! :)

8.10.14234.375

και το απο κάτω

15053.24003

Αν έχεις single sim θα πάρεις την αναβάθμιση 02063.00000.15114.43004

Υπάρχει η 15114.43004 και απο ότι έγγραψε πιο πάνω ο georgb και η 15114.43005 τουλάχιστον για dual sim. Μήπως, έχεις κατεβάσει και ενεργοποιήσει το developers preview?

Όχι δεν έχω ενεργοποιήσει τίποτα.

Τώρα το έκανα και περιμένω. Του έχω βάλει να κάνει έλεγχο για ενημερώσεις, έχει μείνει στο "Έλεγχος....". Για να δούμε.

dual sim έχω.

Όχι δεν έχω ενεργοποιήσει τίποτα.

Τώρα το έκανα και περιμένω. Του έχω βάλει να κάνει έλεγχο για ενημερώσεις, έχει μείνει στο "Έλεγχος....". Για να δούμε.

dual sim έχω.

Ε, τότε λογικά πρέπει να σου κατεβάσει την 15114.43005

• The title was changed to Microsoft Lumia 535