Jump to content

Microsoft Lumia 535

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν επιτρέπεται από ποιό μαγαζί το πήρες? Δηλαδή βάζεις στο multitouch 3 δάχτυλα ταυτόχρονα και είμαι όλα ΟΚ?

Σε παρακαλώ μπορείς να βάλεις μια φώτο εδώ με τα Settings > extras + info, να δούμε τι version software hardware κτλ έχεις, να δούμε αν θα ρισκάρουμε κι εμείς αγορά?

Ευχαριστώ πολύ

Ναι με 3 δάκτυλα είναι κομπλέ. Και 4 και 5. Τα προβλήματα ξεκινάνε αν πάω τα δάκτυλα πολύ κοντά το ένα στο άλλο ή αν πατήσω την οθόνη πολύ δυνατά.

Αν εξαιρέσεις το τεστ, στην καθημερινή χρήση (ως τώρα τουλάχιστον) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αξιοσημείωτο τουλάχιστον ή άξιο αναφοράς. Θα δείξει στο μέλλον.

Το πήρα από Kaiser shop.

http://1drv.ms/1ukPy8r

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά από πόσο καιρό άρχισε να σου κάνει τα χαζά;

μέχρι προχθές είχε τα κλασσικά προβλήματα (ζουμ κτλ)..από εκεί και πέρα θυμάμαι το έβαλα να φορτίσει και απάντησα μια κλήση όσο φόρτιζε..

από εκείνη την στιγμή άρχισε τα υπερβολικά τρελά..

σκρολάρει μόνο του και ανοίγει εφαρμογές και πληκτρολογεί ότι θέλει στα sms..

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

update,hardware κ software,εξορκισμο θελει το ρημαδιασμενο που θελαμε στο 100ευρω τηλ της προκοπης μωρη Microsoft.

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

Σήμερα πήγα να το αγοράσω χωρίς να πτοούμαι από τα λεγόμενα όλων των φίλων πιο πάνω....και μου είπαν ότι περιμένουν νέα παραλαβή την τρίτη . οπότε μπορεί να είμαι τυχερός και να πάρω από τη νέα σειρά!!!!αναμένουμε!!!

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει με την μπαταρια..την φορτιζω φουλ κ μετα απο 2 λεπτα χωρις να κανω κατι παει στο 97%...στο 620 ποτε δεν εκανε κατι τετοιο..

Όσοι το χρησιμοποιείτε καιρό τι εντυπώσεις έχετε από την μπαταρία του;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπέρα!

Εγω το έχω απο τα Χριστούγεννα στα χέρια μου. Με αρκετή χρήση μέσα στη μέρα (χωρίς να παίζω παιχνίδια) αλλά internet και διάφορες άλλες εφαρμογές, τηλέφωνα, μυνήματα και μόνιμο wifi, μου πέφτει στο 40% μέχρι το απόγευμα όπου και το βάζω να φορτίσει. Δεν το αφήνω να φορτίζει όλο το βράδυ. Δηλαδή ξεκινάω το πρωί με 90% και το απόγευμα έχει πέσει στο 40%.

Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος απο την μπαταρία του με λίγα λόγια. :p

Γενικότερα με το κινητό είσαι ευχαριστιμενος ?

σε ρωτάω γιατί θέλω να το αγοράσω !

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα!

Εγω το έχω απο τα Χριστούγεννα στα χέρια μου. Με αρκετή χρήση μέσα στη μέρα (χωρίς να παίζω παιχνίδια) αλλά internet και διάφορες άλλες εφαρμογές, τηλέφωνα, μυνήματα και μόνιμο wifi, μου πέφτει στο 40% μέχρι το απόγευμα όπου και το βάζω να φορτίσει. Δεν το αφήνω να φορτίζει όλο το βράδυ. Δηλαδή ξεκινάω το πρωί με 90% και το απόγευμα έχει πέσει στο 40%.

Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος απο την μπαταρία του με λίγα λόγια. :p

γενικοτερα με το κινητο εισαι ευχαριστιμενος?

σε ρωταω γιατι θελω να το αγορασω.

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

γενικοτερα με το κινητο εισαι ευχαριστιμενος?

σε ρωταω γιατι θελω να το αγορασω.

προσωπικά θα σου έλεγα να μείνεις μακριά από αυτό το τηλέφωνο..τουλάχιστον μέχρι (και εαν) η micorsoft κάνει κάτι για την οθόνη.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ναι ειμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος για την αγορά του. Αρχικα κατά τη γνώμη μου ο σχεδιασμός του είναι πολύ όμορφος κάτι το οποίο θα το δεις και εσύ αν πας σε κάποιο μαγαζί που το έχει.

Όσον αφορά τις επιδόσεις του είναι ένα άξιο και τίμιο Windows phone. Τρέχει όπως πρέπει το λειτουργικό και έχει πολύ καλή απόδοση στα παιχνίδια (στα high end games προφανώς και κολλάει λίγο αλλά όλα όσα έχω δοκιμάσει είναι playable!). Με λίγα λόγια δεν κολλάει, ανοίγει τα πάντα άμεσα και η πλοήγηση στα μενου είναι άμεση χωρίς μικροκολλήματα.

Το μόνο θέμα είναι η οθόνη αφής και τα σχόλια στο thread πιστεύω θα σε οδηγήσουν στην σωστή απόφαση. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου απλά το ψάχνω το θέμα καθαρά απο περιέργεια :p

Αν δεχτώ σαν δεδομένο ότι όλα τα Lumia 535 συμπεριφέρονται στο θέμα της αφής σαν το δικό μου(και όχι χειρότερα) τότε στο προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη!!

Αποδεκτη, εγω με τη χρηση που το κανω πλεον αν ξεκινησω την μερα με 100%, μεχρι το βραδυ φτανει στο 20%. Αλλα ολη μερα chat και γενικα πολλες ωρες στα χερια μου.

Καλημέρα σας,

μήπως γνωρίζει κανείς τα τηλέφωνα επικοινωνίας του κεντρικού σέρβις για το κινητό, στην Αθήνα;

Ήθελα να επικοινωνήσω μαζί τους, για να δω τι γίνεται με την επισκευή του κινητού... ..

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλημέρα σας,

μήπως γνωρίζει κανείς τα τηλέφωνα επικοινωνίας του κεντρικού σέρβις για το κινητό, στην Αθήνα;

Ήθελα να επικοινωνήσω μαζί τους, για να δω τι γίνεται με την επισκευή του κινητού... ..

Καλημέρα το service είναι η arvato και να ξέρεις οτί θα ταλαιπωρηθείς είναι μακράν το χειροτερο service.

Λεωφόρος κηφισού 38-38A

210 5197-500

---Από Ομάδα Διαχείρισης---

Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Καλημέρα το service είναι η arvato και να ξέρεις οτί θα ταλαιπωρηθείς είναι μακράν το χειροτερο service

Λεωφόρος κηφισού 38-38A

210 5197-500

---Από Ομάδα Διαχείρισης---

Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Ο.Π.Χ.

Ωχ, και εδώ θα ταλαιπωρηθουμε; Ευχαριστώ για το τηλέφωνο, θα δοκιμάσω την τύχη μου αύριο.. ...

Edited by impreza_sti

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Ειναι καλη η μπαταρια του, οχι τιποτα το φοβερο αλλα δεν θα σε αφησει ξεκρεμαστο. Δεν ξερω πως συμπεριφερεται με τα παιχνιδια ομως γιατι δεν παιζω. Εμενα 1.5 - 2 μερες τις βγαζει με κλησεις μηνυματα κανα 2ωρο σερφαρισμα, ραδιοφωνο και μουσικη, κλησεις skype.

Καλησπέρα, νεότερο επί του θέματος μου με το κινητό, είναι το ότι ούτε στα κεντρικά της Αθήνας μπορεί να επισκευαστεί, οπότε φεύγει εξωτερικό..... Έτσι μου είπαν από το Nokia Care Center....

Η εταιρεία πώλησης από όπου το αγόρασα, δέχεται να μου το αντικαταστήσει με άλλη συσκευή, χωρίς επιπλέον κόστος....

Επειδή όμως δεν έχει και πολλές επιλογές το συγκεκριμένο μαγαζί, και επειδή η γυναίκα είναι κολλημένη με τα ΝΟΚΙΑ, βλέπω να παίρνω πάλι το ίδιο..... Πόσο γκαντέμης πια να είμαι, που θα πάρω πάλι προβληματική συσκευή.... Χαχαχαχα

UPDATE: Και παρήγγειλα τελικά σχεδόν το ίδιο, την έκδοση Dual SIM όμως, σε πράσινο......είδομεν.....

Edited by topmar
Update

Καλησπέρα, νεότερο επί του θέματος μου με το κινητό, είναι το ότι ούτε στα κεντρικά της Αθήνας μπορεί να επισκευαστεί, οπότε φεύγει εξωτερικό..... Έτσι μου είπαν από το Nokia Care Center....

Η εταιρεία πώλησης από όπου το αγόρασα, δέχεται να μου το αντικαταστήσει με άλλη συσκευή, χωρίς επιπλέον κόστος....

Επειδή όμως δεν έχει και πολλές επιλογές το συγκεκριμένο μαγαζί, και επειδή η γυναίκα είναι κολλημένη με τα ΝΟΚΙΑ, βλέπω να παίρνω πάλι το ίδιο..... Πόσο γκαντέμης πια να είμαι, που θα πάρω πάλι προβληματική συσκευή.... Χαχαχαχα

UPDATE: Και παρήγγειλα τελικά σχεδόν το ίδιο, την έκδοση Dual SIM όμως, σε πράσινο......είδομεν.....

κοιτά να βάλεις το update πριν αρχίσεις να το παραμετροποιεις όταν με το καλό το πάρεις.

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

κοιτά να βάλεις το update πριν αρχίσεις να το παραμετροποιεις όταν με το καλό το πάρεις.

Γιατί έτσι φίλε μου??

Γιατί έτσι φίλε μου??

όταν βγήκε αυτό το update αρκετοί (όχι όλοι) είδαν βελτίωση μετά από hard reset.

οπότε υποθέτω ότι ειναι καλύτερα να μπει το update σε καθαρό κινητό.

Δεν ειναι κάτι που μπορω να σου πω με βεβαιότητα αλλά δεν ειναι και κάτι δύσκολο.

Απλά με το που θα μπεις στο κινητό πατά ελεγχω για ενημερώσεις και αφού μπει και κάνει τα restart θα είσαι ετοιμος. έτσι κι αλλιώς θα το έβαζες το update. ε βάλτω από την αρχή αν θες.

Υπάρχει τρόπος να φορτίσω σβηστο το τηλέφωνο χωρίς να ανοίγει μόνο του μετά απο 20 δευτερόλεπτα αφού το κλείσω με power off?

φιλε και εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και μαλιστα και σε Nokia 930 δεν προσεξα εαν σου απαντησαν

Στα καινουργια το πιο πιθανο ειναι να εχει preinstalled το update (οπως στο δικο μου) οποτε αν δεν σου βγαλει update μην ανησυχησεις!

Παω και εγω για αγορα δευτερου 535 για την κοπελια..αφου παιζει με το 535 γυρναει στο galaxy core που εχει και ξενερωνει :lol:

@george664

Δεν ειναι προβλημα αυτο, ετσι δουλευουν ολα τα lumia. Δεν φορτιζουν κλειστα.

Καλησπέρα ! κι εγώ εχθές το αγόρασα και δεν μου ήρθε κανένα update και ούτε έχω καταλάβει κάτι από θέματα αφής .

οσο για το τηλ απλα τα σπαει!!!!:D:D

Καλησπέρα...αγόρασα και εγώ πριν 2 μέρες από τον ΟΤΕ(λόγω επιδότησης) το 535 single sim και αντιμετώπισα την ίδια μέρα πρόβλημα με το double tap και το multitouch σε κάποιες εφαρμογές και παιχνίδια.. μετά από επανεγκατάσταση του λειτουργικού με Lumia recovery tool από PC μέσω usb πέρασα ξανά την τελευταία ενημερωμένη έκδοση αλλά και πάλι δεν είδα να λύνεται το πρόβλημα.

Στο Nokia Service που πήγα πριν λίγη ώρα μου είπανε ότι δεν έχουνε κάποια επίσημη ενημέρωση για βλάβη στην αφή..ο ένας έλεγε θα γίνει αναβάθμιση και θα λυθεί το πρόβλημα, ο άλλος μου είπε άφησέ το να στο κάνουμε επανεγκατάσταση του λειτουργικού και όσον αφορά την αντικατάσταση με καινούρια συσκευή δεν είναι σίγουρο ότι ακόμη και στο εξωτερικό θα το δεχτούνε.

Οπότε αναγκάστηκα και έφυγα χωρίς να τους το αφήσω. Ας ελπίσουμε οι έχοντες πρόβλημα να βρεθεί κάποια λύση, μέσω αναβάθμισης ή αντικατάστασης συσκευής.

Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει με την μπαταρια..την φορτιζω φουλ κ μετα απο 2 λεπτα χωρις να κανω κατι παει στο 97%...στο 620 ποτε δεν εκανε κατι τετοιο..

Καλησπέρα..το ίδιο κάνει και σε μένα με την μπαταρία μετά απο πλήρη φόρτιση. Γενικά όμως σαν διάρκεια κρατάει αρκετά..

Edited by panthan
Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black

Καλησπέρα..το ίδιο κάνει και σε μένα με την μπαταρία μετά απο πλήρη φόρτιση. Γενικά όμως σαν διάρκεια κρατάει αρκετά..

το έκανε και σε εμένα .. αλλά μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης έστρωσε.

• The title was changed to Microsoft Lumia 535