Jump to content

Cubot S200 (παραγγελίες)

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν μπορω να καταλαβω πως το Minideal to εχει διαθεσιμο και το στελνει αμεσα και αυτοι μας δουλευουν τοσες μερες , και συμφωνα με αυτα που λετε παραπανω θα επρεπε να εχουν εφοδιαστει με αρκετα στοκ αφου ηταν προπαραγγελιες , αρα εχουν μαζεψει χρημα

Αν βρείς χρόνο γράψε λεπτομέρειες για το πώς γίνεται. Μέσω καταστήματος δεν είδα να υπάρχει πουθενά cancel.

Μου περνάει και μένα από το μυαλό...

εκει που λεει livechat σου δινει επιλογη να ακυρωσεις την παραγγελια

Edited by tempes

δεν μπορω να καταλαβω πως το Minideal to εχει διαθεσιμο και το στελνει αμεσα και αυτοι μας δουλευουν τοσες μερες , και συμφωνα με αυτα που λετε παραπανω θα επρεπε να εχουν εφοδιαστει με αρκετα στοκ αφου ηταν προπαραγγελιες , αρα εχουν μαζεψει χρημα

Στην προπαραγγελια δεν μαζεψαν χρημα , δεσμευσαν χρημα .

Εγω πιστευω οτι τους κρεμασαν απο το εργοστασιο/προμηθευτη .

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Παιδιά, το κουράζουμε άσκοπα...

Ειναι τηλέφωνο που ήταν σε προ-παραγγελία.-

Για πολλούς λόγους (εγώ θα σκεφτόμουνα καταρχήν το εργοστάσιο) "αστόχησαν" στην ημερομηνία παράδοσης - συμβαίνει συνέχεια!

Τα σοβαρά/παλιά μαγαζιά (πχ vickmall, to2c, minideal) ΔΕΝ το πουλάνε γι' αυτό ακριβώς τον λόγο (δεν ξέρουν ακριβή ημερομηνία παράδοσης σε αυτούς...)

Κάποιοι άλλοι (πχ Gearbest) βρήκαν μια ευκαιρία να κάνουν κέρδη μέσω υψηλού αριθμού πωλήσεων (αντι ποσοστού)...

Για να είμαστε ρεαλιστές, ας αναμένουμε ΑΦΙΞΗ στα καταστήματα 10 Δεκεμβρίου και απόστολή προς Ελλάδα κατόπιν... (και πλεόν, ας μην περιμένουμε παράδοση εντός 2014 - ήταν ήδη τραβηγμένο και στα ΕΛΤΑ γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ ήδη // 1η φορά έχω ΠΕΝΤΕ δέματα που ξεπεράσανε τις 40 μέρες παράδοσης...!)

Οσοι αντέχουν περιμένουν - οσοι έχουν εναλλακτική αγορά, ας ζητήσουν ακύρωση (αν και θα σας σπάσουν τα @ρχ!δι@ υποψιάζομαι...)

Στην προπαραγγελια δεν μαζεψαν χρημα , δεσμευσαν χρημα .

Εγω πιστευω οτι τους κρεμασαν απο το εργοστασιο/προμηθευτη .

Απο τη στιγμη που στα περισσότερα κινεζομαγαζα οπως πχ στο banggood λεει Usually dispatched in 6-9 business days

Αρα το εργοστασιο τους κρεμασε, ας περιμενουμε λοιπον, το να το ακυρωσεις για να πας σε αλλο μαγαζι που θα ειναι στην ιδια μοίρα δε λεει κατι. τώρα οτι του αρεσει του καθενος. εμενα αυτο που με χαλασε ηταν η επικοινωνια στο chat και τα ψεματα που λενε στο καθε ενα απο εμας. τελος νομιζω το κουραζουμε το θεμα και αδικα κατηγορουμε το gearbest. αν μας κανουν καμια λαμογια τοτε ναι, να πέσουμε ολοι μαζι πάνω τους να τους φαμε

εγω το παρειγγειλα για καποιον αλλο και παρολο που δεν βιαζεται νιωθω εκτεθημενος ,οποτε αν μεχρι το βραδυ δεν απαντησουν και δεν το στειλουν θα κανω dispute απο το paypal και μολις επιστρεψουν τα χρηματα θα το παρω απο minideal που μεχρι τωρα , ειναι αμεσο και αξιοπιστο. και πιστευω οτι θα μου ερθει και πιο γρηγορα

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά βλέπω και διαβάζω κάτι πράγματα που δεν μου κάθονται καλά.

Όσοι συμμετέχουν σε αυτό το threat αγοράζουν κινέζικο κινητό σε pre-sale περίοδο για πρώτη φορά;

Είναι το τρίτο μου, και πριν κάνω την παραγγελία είπα "οκ, ξέχνα ότι το παρήγγειλες για να μην σου σπάσουν τα νεύρα με την αναμονή. Όταν με το καλό έρθει λιώσ' το στον έλεγχο να δεις ότι είναι οκ για αποφυγή επιστροφής".

Αν βιαζόμουν να πάρω κινητό θα προτιμούσα να πάρω κανένα LG g2 mini LTE από σκρουτζομάγαζο.

Εδώ, διαθέσιμα μοντέλα υπάρχουν σε αρκετά κινέζικα καταστήματα και κάνουν 3 βδομάδες στην καλύτερη περίπτωση να έρθουν. Αυτό που είναι ΚΑΙ pre-sale ΚΑΙ σε περίοδο εορτών ΚΑΙ σχετικά καινούριο το κατάστημα, είναι 1000% σίγουρο ότι η παραλαβή θα ξεπεράσει τον μήνα, και περιμένετε να έρθει.. Χτες;

Κάντε υπομονή ρε παιδιά. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι μπορούμε να απευθυνθούμε στο PayPal πριν περάσει η 45η μέρα, και με μια μικρή ταλαιπωρία 2 ημερών θα πάρουμε τα χρήματα μας πίσω στην έσχατη περίπτωση.

Το ότι λένε άλλα αντί άλλων στο φόρουμ, στην σελίδα τους, μέσω eMail και μέσω σημάτων καπνού είναι ότι έχουν χάσει την μπάλα με πιθανή καθυστέρηση του προμηθευτή τους (δική μου υπόθεση, το είχα γράψει νωρίτερα, δεν ξέρω κάτι εκ των έσω) και τους τα πρηζουμε κι εμείς με τις συνεχόμενα επαναλαμβανόμενες ίδιες ερωτήσεις. Επιπλέον, δε νομίζω να επικοινωνούμε με ένα μόνο άτομο, γνωρίζουμε το γνωμικό "όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει" . Ο καθένας κινέζος λέει τα δικά του.

Απλά τα πράγματα, όποιος το βιάζεται να ξέρει ότι δεν θα του έρθει σύντομα. Θα ήταν συνετό.. Είτε να ακυρώσει την παραγγελία του, είτε να κάνει υπομονή και να βάλει την 45η μέρα υπενθύμιση στο κινητό του.

Ζητησα Refund... και θα αργησει απο οτι φαινετε υπερβολικα πολυ

και το κινητο δε με τρελανε απο το καινουργιο βιντεακι που ειδα απο banggood

Σήμερα είναι η 5η εργάσιμη μέρα απο την στιγμή που άρχισε η επεξεργασία των προ-παραγγελιών και για να επεξεργάζονται τις παραγγελίες σημαίνει οτι έχουν απόθεμα σε κινητά και πρέπει να τα στείλουν σήμερα γιατι είναι η τελευταία ημέρα σύμφωνα με τα λεγόμενα τους. Οτιδήποτε διαφορετικό δεν είναι ουτε καν δικαιολογία για το κατάστημα...αν λοιπόν δεν τα στείλουν σήμερα τότε είναι ψεύτες, αν τα στείλουν τότε θα είναι μέσα στο χρονοδιάγραμμα και θα ξανά σκεφτόμουν να παραγγείλω απο αυτούς...αν όχι θα φάνε πολύ κραξιμο και θα αποδειχθεί οτι δεν είναι επαγγελματίες και θα ναι η πρώτη και η τελευταία παραγγελία μου απο το συγκεκριμένο κατάστημα !!! Δεν μπορεί να σου λένε στην αρχή, ότι την στιγμή που θα έχουν διαθέσιμα τα κινητά θα σου κρατήσουν τα χρήματα και θα αρχίσουν τις δοκιμές των κινητών, και όλο αυτό θα πάρει 3-5 εργάσιμες μέρες και όταν περάσουν αυτές οι 5 εργάσιμες μέρες ακόμα να μην τα έχουν στείλει. Κάτι /κάποιος λέει ψέμματα !!! Και δεν με ενδιαφέρει ούτε η τιμή του κινητού, ούτε η χώρα προέλευσης του πωλητή...με ενδιαφέρει να είναι ξεκάθαρος ο πωλητής από την αρχή μαζί μου !!! Και μέχρι στιγμής ήταν ξεκάθαρος και είχε πει οτι τα κινητά θα τα στείλει την 5η εργάσιμη ημέρα από την έναρξη επεξεργασίας της παραγγελίας μου...δηλαδή σήμερα !!! Edited by aggelosn

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά βλέπω και διαβάζω κάτι πράγματα που δεν μου κάθονται καλά.

Όσοι συμμετέχουν σε αυτό το threat αγοράζουν κινέζικο κινητό σε pre-sale περίοδο για πρώτη φορά;

Είναι το τρίτο μου, και πριν κάνω την παραγγελία είπα "οκ, ξέχνα ότι το παρήγγειλες για να μην σου σπάσουν τα νεύρα με την αναμονή. Όταν με το καλό έρθει λιώσ' το στον έλεγχο να δεις ότι είναι οκ για αποφυγή επιστροφής".

Αν βιαζόμουν να πάρω κινητό θα προτιμούσα να πάρω κανένα LG g2 mini LTE από σκρουτζομάγαζο.

Εδώ, διαθέσιμα μοντέλα υπάρχουν σε αρκετά κινέζικα καταστήματα και κάνουν 3 βδομάδες στην καλύτερη περίπτωση να έρθουν. Αυτό που είναι ΚΑΙ pre-sale ΚΑΙ σε περίοδο εορτών ΚΑΙ σχετικά καινούριο το κατάστημα, είναι 1000% σίγουρο ότι η παραλαβή θα ξεπεράσει τον μήνα, και περιμένετε να έρθει.. Χτες;

Κάντε υπομονή ρε παιδιά. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι μπορούμε να απευθυνθούμε στο PayPal πριν περάσει η 45η μέρα, και με μια μικρή ταλαιπωρία 2 ημερών θα πάρουμε τα χρήματα μας πίσω στην έσχατη περίπτωση.

Το ότι λένε άλλα αντί άλλων στο φόρουμ, στην σελίδα τους, μέσω eMail και μέσω σημάτων καπνού είναι ότι έχουν χάσει την μπάλα με πιθανή καθυστέρηση του προμηθευτή τους (δική μου υπόθεση, το είχα γράψει νωρίτερα, δεν ξέρω κάτι εκ των έσω) και τους τα πρηζουμε κι εμείς με τις συνεχόμενα επαναλαμβανόμενες ίδιες ερωτήσεις. Επιπλέον, δε νομίζω να επικοινωνούμε με ένα μόνο άτομο, γνωρίζουμε το γνωμικό "όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει" . Ο καθένας κινέζος λέει τα δικά του.

Απλά τα πράγματα, όποιος το βιάζεται να ξέρει ότι δεν θα του έρθει σύντομα. Θα ήταν συνετό.. Είτε να ακυρώσει την παραγγελία του, είτε να κάνει υπομονή και να βάλει την 45η μέρα υπενθύμιση στο κινητό του.

Όταν το παρειγγειλα ήταν πλέον διαθέσιμο και μάλιστα περίμενα μέχρι να τελειώσουν οι προ παραγγελίες για να κάνω την αγορά

Δύσκολα τα πράματα παιδιά...

Απάντηση που πήρα πριν κανά τρίωρο

Dear, ....

Thanks for your message.

I have checked the system and sorry to tell you that the items are still out of stock

due to the delay in delivery of the supplier. Unfortunately, we have no idea about when will them be available.

Therefore, we would like you to replace the unavailable items for other products. We hope this is acceptable.

If you have any other idea, you can tell us.

I would look forward to hearing from you and assist you.

Best Regards,

Angelia

Υπομονή από όλους

Ζητησα refund εγω και με ειπε απο 3 εως και 7 μερες για να γινει.. αμα σε μια εβδομαδα δηλαδη απο σημερα

δε με δωσουν τα λεφτα ανοιγω ενα dispute στο paypal ε και μετα θελωντας και μη θα τα δωσουν.

Νομιζω αύριο λήγει η προθεσμία των 5 εργασιμων ημερών, μέχρι 26/11 ηταν presale και απο 27/11μέχρι 3/12 ειναι 5 εργασιμες!

Φίλε μου dimi_1982 σε μένα η επεξεργασία άρχισε από τις 25/11/2014 και ώρα 19:00 και στο μήνυμα τους ήταν απολύτως ξεκάθαροι: "What happens next: We are carefully checking and packaging your order, it will be shipped out within 3-5 business days to the shipping address you provided. "

Τώρα αν αυτό ήταν ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα και δεν ξεκίνησε πότε εκείνη την μέρα η επεξεργασία δεν μπορώ να το γνωρίζω. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά και πιστεύω οτι θα τα στείλουν τα κινητά σήμερα...βαριά βαριά αύριο !!!

Τώρα αυτό που γράφουν ότι δεν έχουν stock ελπίζω να μην αφορούν και τις προπαραγγελίες γτ εκεί πλέον θα μιλάμε για μεγάλο αίσχος από την πλευρά του καταστήματος και δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές ούτε οι ρίψεις ευθυνών στο εργοστάσιο, ούτε φυσικά οι εναλλακτικές που προσφέρει το κατάστημα να αγοραστεί κάτι διαφορετικό με τα χρήματα που ήδη έχει δεσμεύσει...γιατι σύμφωνα με το ίδιο...από την στιγμή που θα δεσμεύσει τα χρήματα από τις προπαραγγελίες...σημαίνει ότι έχει διαθέσιμα κινητά...από την στιγμή που στο site τους γράφει ότι θα τα στείλει σε 3-5 εργάσιμες για αυτούς που δεν είχαν προπαραγγείλει πάλι σημαίνει ότι έχει διαθέσιμα. Αν δεν είχε διαθέσιμα κινητά δεν θα έπρεπε ποτε να δεσμεύσει τα χρήματα των αγοραστών !!!

Και στην τελική όταν ο πελάτης ζητάει refund και ακύρωση παραγγελίας πρέπει να γίνεται άμεσα γιατί είναι δικαίωμα του και δεν πρέπει κανείς (δεν αναφέρομαι σε σένα γενικά μιλάω) να απαντάει στους συμφορήτες εδω μέσα, ότι δεν ήξερες από που αγόραζες ή πρώτη φορά αγοράζεις από Κίνα ;;; Επειδή λοιπόν δεν αγοράζουμε πρώτη φορά και επειδή μας αρέσει να έχουμε να κάνουμε με ξεκάθαρους πωλητές και με πωλητές που αναλαμβάνουν το κόστος όταν δεν έχουν διαθέσιμα τα εμπορεύματα δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε απαντήσεις του τύπου: "Therefore, we would like you to replace the unavailable items for other products. We hope this is acceptable.If you have any other idea, you can tell us."

Edited by aggelosn

Σ αυτο το βιντεο ...

στο 1:19 και μετα,εχω την εντυπωση οτι ο κινεζος εσπασε την οθονη στο crash test ! :lol:

ή ειναι γρατσουνιες ?

Edited by kokolokor5a

Σ αυτο το βιντεο ...

στο 1:19 και μετα,εχω την εντυπωση οτι ο κινεζος εσπασε την οθονη στο crash test ! :lol:

ή ειναι γρατσουνιες ?

Ισχύει,και εγώ το πρόσεξα...μα καλά το OGS CAPACITIVE σημαίνει ότι η οθόνη είναι gorilla glass γενικά?Ξέρει κανείς?

Μας κοροιδεύουν σε όλα τα site μου φαίνεται οι κινέζοι,κάνουν κινεζιές! :p :worry:

Η γνωστή σε όλους Σελίνα :) σήμερα μου έγραψε ότι θα το έχουν διαθέσιμο στο τέλος αυτής της εβδομάδας

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ισχύει,και εγώ το πρόσεξα...μα καλά το OGS CAPACITIVE σημαίνει ότι η οθόνη είναι gorilla glass γενικά?Ξέρει κανείς?

Μας κοροιδεύουν σε όλα τα site μου φαίνεται οι κινέζοι,κάνουν κινεζιές! :p :worry:

OGS = ONE GLASS SOLUTION

http://www.kingsouq.com/media/wysiwyg/MobilePhone/AndroidPhones/S104770_11.jpg

Δεν λεει πουθενα Gorilla

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Η γνωστή σε όλους Σελίνα :) σήμερα μου έγραψε ότι θα το έχουν διαθέσιμο στο τέλος αυτής της εβδομάδας

τωρα τι θες? αν μπω στο live chat τους να μου πουν παλι σε 15 μερες? :p

θα τρελαθεί ο κοσμος. τεσπα υπομονή. εγω ουτε ακύρωση θα κάνω ούτε τίποτα. 2 χρόνια πριν ειχα πάθει το ιδιο με ταμπλέτα. στις γιορτές ειναι δύσκολο να γίνουν ολα στην ωρα τους οταν υπάρχει τόση μεγάλη ζητηση

κατσε να δεις τι εχει να γινει το φλεβαρη που εχουν την πρωτοχρονια τους ........

Ο τύπος από το GB μου απάντησε με pm ότι θα το στείλει όσο πιο άμεσα γίνεται... μάλλον για Φλεβάρη το βλέπω που λέει και ο φίλος παραπάνω.

Pixel 6a

το τοπικ πρεπει να μετανομασθει σε "παραπονα για το gearbest" Μιας το 95% των ποστ αφορα το καταστημα.

δεν απαντησαν στο εμαιλ που εστειλα το πρωι , τωρα τους ρωτησα απο το description στα χαρακτηριστηκα του κινητου , για να δουμε

Καλησπερα

Εχω παραγγειλει κι εγω το κινητο μεσω gearbest ( δυστυχως ).

Αλλα επειδη δεν βρισκομαι Ελλαδα , εβαλα εναν φιλο μου να το παραγγειλει ( μεσω paypal ) και να το παραλαβει αυτος.

Με πηρε τηλεφωνο πριν λιγο ο φιλος μου εδω που βρισκομαι , και μου λεει οτι τον εχουνε χρεωσει 2 φορες !!!

Τον χρεωσανε μια φορα στις 20 του μηνα που εγινε η παραγγελια και αλλες 2 φορες στις 25 του μηνα , απο τις οποιες ομως αφαιρεθηκε η μια .

Δηλαδη τον εχουνε χρεωσει 2 φορες !!! Αυτο φαινεται και στην καρτα του ( Εθνικη τραπεζα ). Μου το εδειξε απο την καμερα.

Επειδη ανησυχει ( δικαιολογημενα ) με ρωτησε τι πρεπει να κανει.

Εγω του ειπα σε πρωτη φαση να παει αυριο το πρωι στην Εθνικη τραπεζα να δει γιατι αυτες οι χρεωσεις και να στειλει κι ενα μειλ στο paypal να δει τι θα του πουνε.

Επειδη κι εγω αισθανομαι πολυ ασχημα για αυτο που συμβαινει ( μακαρι να μην το παραγγελνα ) θα ηθελα να ρωτησω οποιον γνωριζει απο εδω τι ακριβως πρεπει να του πω να κανει και αν υπαρχει λογος ανησυχιας.

Ευχαριστω , σας παρακαλω απαντηστε μου εφοσον γνωριζετε.

Πήγε ο φίλος μου χτες στην Εθνική τράπεζα να δει γιατι έχει χρεωθεί 2 φορές η κάρτα του και τι του είπανε ;

Και που ξέρουμε εμείς ότι δεν έχεις αγοράσει κάτι άλλο ;

Χαχαχαχα.

Είναι τελείως για γέλια.

Θα ξαναπάει σήμερα είπε.

Έλα που όμως εγώ νοιώθω εκτεθειμένος απέναντι του...

Άσε που βλέπω το κινητό να έρχεται του Αγίου Κινέζου ανήμερα .

Μπλεξαμε ...

Να τι εγραψε σημερα στο νημα του :

Hello guys,

I am so sorry for the delay message about cubot s200.

I know everybody worried about it.

Now, I want to update the information about it.

We can ship all the packages (white and black) within 3 to 5 business days.

Before, I promise you that we will offer you an earphone to per order. We will do that.

I hope you can understand, there are two many orders about cubot s200. We need many time to add the earphone(And before it is not enough, we have to get some. Now it is ok), and testing the phone and the earphone, add the case and the film.

We have to make sure everything is all right.

Your understanding and your support means a lot to me.

Thank you.........

Μέχρι και στο dispute που άνοιξα δεν απαντάνε. Περιμένω απάντηση και σε 3 Μάιλ που τους έστειλα καθώς και το τελευταίο για να ακυρώσω την παραγγελία. Απαράδεκτο, δεν το θέλω για μένα και έχω εκτεθεί

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...