vaggos88 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Δηλαδή μαυρα και ασπρα στην ουσια θα ειναι διαθέσιμα ταυτόχρονα ε? αμα ειναι ετσι να το παρω σε ασπρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μετάνιωσα που δεν το πήρα από minideal. Αξιόπιστο και ταχύτατο σε όλες μου τις συναλλαγές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 παιδιά δε φαντάζομαι να φάμε καμιά φόλα ε? :p Μου κάνει εντύπωση που το to2c το έχει αρκετά ακριβότερα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-cubot-s200 Η τιμη που αναφερει ειναι χωρίς μεταφορικά τελική τιμη 83,5 € [ATTACH]53461[/ATTACH] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Αν δεν το στειλουνε αυριο θα βγαλω ΚΕΡΑΤΑ :devil::devil::devil::shoot::rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Αν δεν το στειλουνε αυριο θα βγαλω ΚΕΡΑΤΑ :devil::devil::devil::shoot::rocket: Τι να πουμε κι εμεις που τα θελαμε και ... ασπρο! :p Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasmark Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) Μόλις το παρήγγειλα ..... ευχομαι και εγω να μην φαμε καμια φόλα ...:lol::lol::lol: Άντε να δούμε, θα μου το το φέρει ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ή θα ειμαι κακο παιδι και θα το πάρω του χρόνου!!:) Edited December 1, 2014 by andreasmark Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos88 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μαλλον θα την φαμε την φολα παιδιά. μολις τωρα μιλησα μαζι τους Live chat και ο λεβεντης ο κινεζος μου ειπε οτι ακομα και τα μαυρα θα ειναι on stock μετα απο 10 μερες και τα ασπρα το ιδιο. καλη σαρακοστη θα τα παρουμε :P εγω παντος αλλαξα την παραγγελια σε ασπρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μαλλον θα την φαμε την φολα παιδιά. μολις τωρα μιλησα μαζι τους Live chat και ο λεβεντης ο κινεζος μου ειπε οτι ακομα και τα μαυρα θα ειναι on stock μετα απο 10 μερες και τα ασπρα το ιδιο. καλη σαρακοστη θα τα παρουμε :P εγω παντος αλλαξα την παραγγελια σε ασπρο αναφερεσαι σε αυτα που εγιναν παραγγελια τη προηγουμενη βδομαδα με το "καλο" κουπονι η σε παραγγελιες που θα γινουν απο δω και περα? iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos88 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 αυτο δεν γνωρίζω να στο απαντήσω. συγκεκριμένα τον ρώτησα για την δικια μου παραγγελία που έκανα στις 30/11 και μου είπε after 10 days will be back in stock. δεν έχουν και την καλύτερη ενημέρωση και το chat ακόμα ειναι χάλια σε εξυπηρέτηση, ο τυπος εκλεισε το chat χωρίς να μου απαντηση το τελευταίο ερώτημα που του έκανα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Πάντως ακόμη και αυτή τη στιγμή που μιλάμε το τηλέφωνο το έχουν ως "Ships within 3-5 business days". Άρα μας δουλεύουν ή δε ξέρουν τί τους γίνεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s_806 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Γεια σας και απο μενα!! Νεος στο φορουμ αν και το παρακολουθω καιρο. Διαβαζοντας τα σχολια σας , ψαχνοντας ενα κινητο για την γυναικα μου , αποφασισα και το παρηγγειλα και εγω το λευκο χθες απο το gearbest. Αν και εχω κανει αρκετες παραγγελειες απο διαφορα αλλα κινεζομαγαζα, απο το συγκεκριμενο ειναι πρωτη φορα και ελπιζω να ειναι αξιοπιστο. Χρησιμοποιησα το κουπονι και μου εβγαλε τιμη χρεωσης στο paypal Payment$96.59 USD ενω στην ολοκληρωση της παραγγελειας στη σελιδα του gear ελεγε The payment amount is: €74.84EUR. Τωρα τι θα χρεωθω θα το δω στην τραπεζα μαλλον οταν παρουν τα λεφτα. Στο τροπο αποστολης μου εβγαζε 3 επιλογες auto: free, sg post 0.30 euro , s post 0,70 και το αφησα στο free.Ελπιζω να μην ερθει με αυτοκινητο!! χα..Επισης μια παρατηρηση για το Gear μου εκανε εντυπωση οτι στην παρουσιαση του κινητου ειχε πολυ λιγα πραγματα (χαρακτηρηστικα κτλ) σε σχεσση με αλλα sites.. και ιδιαιτερα οτι στο κουτι λεει οτι περιλαμβανει 1 usb cable αλλα δεν εχει charger and adaptor EU. Λετε να το στελνουν χωρις φορτηστη;Τελος ελπιζω να εχουν περασμενα τα Google aps γιατι δεν αναφερεται καπου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Χωρις να θελω να γινω ερειστικος ή καυστικός,πάρτε το τηλεφωνάκι από αλλού πιο αξιοπιστα να έχετε και το κεφαλάκι σας ήσυχο.Εγώ από vickmall or minideal θα παραγγείλω,αφού δώ ποιος το έχει πιο γρηγορα διαθεσιμο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1999 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 απο efox εχει παραγγειλει κανεις; λεει in stock και η τιμη ειναι στα 76 με free shipping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) Αν όντως δεν το έχουν σε απόθεμα και γράφουν 3-5 μέρες τότε είναι ένα θέμα που πρέπει να το κοιτάξουν και σίγουρα δεν θα ξαναγοράσει κανείς από το συγκεκριμένο κατάστημα. Αύριο αναμένεται να σταλεί η αρχική παρτίδα με τα μαύρα...τουλάχιστον έτσι μας είχαν πει όταν ακόμα ήταν presale...θα περιμένουμε και θα δούμε !!! a_s_806, θα έχει κανονικά google playstore και τις εφαρμογές. Δεν ξέρω αν το free πάει πιο αργά από τα άλλα δυο αλλά πόσο πιο αργά να πάει !!! Το θέμα είναι να δίνει tracking number. Αν είχες internet banking μπορεί να έβλεπες αν κάτι σου κράτησε η τράπεζα. Το κινητό καλό θα βγει αν συγκρίνουμε τα σχόλια όσων έχουν πάρει το S168. Edited December 1, 2014 by aggelosn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 απο efox εχει παραγγειλει κανεις; λεει in stock και η τιμη ειναι στα 76 με free shipping Πρόσεξε: Shipments begin in 12.1.2015.Στο site νομίζω έχει ειπωθεί ότι είναι αξιόπιστο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Αν όντως δεν το έχουν σε απόθεμα και γράφουν 3-5 μέρες τότε είναι ένα θέμα που πρέπει να το κοιτάξουν και σίγουρα δεν θα ξαναγοράσει κανείς από το συγκεκριμένο κατάστημα. Αύριο αναμένεται να σταλεί η αρχική παρτίδα με τα μαύρα...τουλάχιστον έτσι μας είχαν πει όταν ακόμα ήταν presale...θα περιμένουμε και θα δούμε !!! a_s_806, θα έχει κανονικά google playstore και τις εφαρμογές. Δεν ξέρω αν το free πάει πιο αργά από τα άλλα δυο αλλά πόσο πιο αργά να πάει !!! Το θέμα είναι να δίνει tracking number. Αν είχες internet banking μπορεί να έβλεπες αν κάτι σου κράτησε η τράπεζα. Το κινητό καλό θα βγει αν συγκρίνουμε τα σχόλια όσων έχουν πάρει το S168. Στέλνει με SG ή NL post , το auto που λέει ως free σημαίνει να τους αφήσεις αυτούς να διαλέξουν ταχυδρομείο LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Θέλω να το αγροράσω για τον κουνιάδο μου.. αλλά βλέπω οτι το GB Καθυστερεί πολυ την αποστολή Γνωρίζει αν το διαθέτει καποιο άλλο αξιοπιστο κατασττημ με την ιδια περιπου τιμή για να το παραγγειλω ? το minideal.net το εχει €85 . . . ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos88 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) Στέλνει με SG ή NL post , το auto που λέει ως free σημαίνει να τους αφήσεις αυτούς να διαλέξουν ταχυδρομείο εγω που το αφησα free (auto) λες να εχω κανα θέμα? τελωνείο ας πουμε Edited December 1, 2014 by vaggos88 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 εγω που το αφησα free (auto) λες να εχω κανα θέμα? τελωνείο ας πουμε Δεν τίθεται κανένα θέμα τελωνείου με απλό ταχυδρομείο μόνο με κούριερ θα είχες θέμα αλλά αφού επέλεξες free τότε δεν έχεις να φοβάσαι τπτ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μια χαρά μαγαζί είναι το GB ειδικα για τα 70 ευρωπουλακια που βγηκε :p Πάντως με το s168 που μου ήρθε πριν μια βδομάδα απο εκεί όλα πήγαν μια χαρά και με auto free κλικαρισμενο(nl post). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλησπέρα σε όλους... έχω την αίσθηση ότι ο Κινέζος του GB μας δουλεύει ψιλό γαζί που λένε. Έβαλα την παραγγελία το Σάββατο το μαύρο και σήμερα μου στέλνει pm να περιμένω και κάλα τα ακουστικά(δώρο) κάμποσες μέρες διότι δεν τα έχει διαθέσιμα. Για κακή του τύχη έχω παραγγείλει και κάτι ακόμη από το ίδιο site, οπότε του απάντησα ότι θέλω άμεσα να αποσταλεί το τηλέφωνο και τα ακουστικά αργότερα με το άλλο αντικείμενο. Θα σας κρατάω ενήμερους. Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Να σας ρωτήσω εσάς που ακυρώθηκαν οι παραγγελίες σας με την ασυνεννοησία του paypal και των τραπεζών σας γύρισαν τα χρήματα στην κάρτα ? Γιατί και εμένα το ίδιο έγινε ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλησπερα Εχω παραγγειλει κι εγω το κινητο μεσω gearbest ( δυστυχως ). Αλλα επειδη δεν βρισκομαι Ελλαδα , εβαλα εναν φιλο μου να το παραγγειλει ( μεσω paypal ) και να το παραλαβει αυτος. Με πηρε τηλεφωνο πριν λιγο ο φιλος μου εδω που βρισκομαι , και μου λεει οτι τον εχουνε χρεωσει 2 φορες !!! Τον χρεωσανε μια φορα στις 20 του μηνα που εγινε η παραγγελια και αλλες 2 φορες στις 25 του μηνα , απο τις οποιες ομως αφαιρεθηκε η μια . Δηλαδη τον εχουνε χρεωσει 2 φορες !!! Αυτο φαινεται και στην καρτα του ( Εθνικη τραπεζα ). Μου το εδειξε απο την καμερα. Επειδη ανησυχει ( δικαιολογημενα ) με ρωτησε τι πρεπει να κανει. Εγω του ειπα σε πρωτη φαση να παει αυριο το πρωι στην Εθνικη τραπεζα να δει γιατι αυτες οι χρεωσεις και να στειλει κι ενα μειλ στο paypal να δει τι θα του πουνε. Επειδη κι εγω αισθανομαι πολυ ασχημα για αυτο που συμβαινει ( μακαρι να μην το παραγγελνα ) θα ηθελα να ρωτησω οποιον γνωριζει απο εδω τι ακριβως πρεπει να του πω να κανει και αν υπαρχει λογος ανησυχιας. Ευχαριστω , σας παρακαλω απαντηστε μου εφοσον γνωριζετε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Πιστεύω ότι ο προμηθευτής τους τους κρέμασε, γι αυτό και εμφανίζουν τώρα επιπλέον καθυστέρηση (προσωπική μου άποψη, δεν τους δικαιολογώ όταν έχουν δώσει ημερομηνίες αποστολής στην pre-sale διάρκεια ) . Έχουν χάσει την μπάλα με τις ερωτήσεις μας και δεν ξέρουν τι απαντάνε , γι αυτό και σε λίγο θα ξεκινήσουν οι εκνευρισμοί μας (ως πελάτες). Όπως δείχνουν τα πράγματα το κόβω να παραλαμβάνουμε αρχές Γενάρη. Έχω ήδη αγοράσει το s168 και έμεινα ικανοποιημένος και από το κινητό αλλά και από την τότε επικοινωνία μου με το gearbest. Ναι, αν θα ξαναβγάλουν κάποιο vfm κινητό θα το συστήσω σε φίλους/γνωστούς. Όμως, αν δω ότι πλησιάζουν οι 45 μέρες του PayPal, θα ανοίξω ticketing και πολύ πιθανόν είναι να με χάσουν από πελάτη. Υπομονή μέχρι να παραλάβουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts