manolisg10 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 όταν πάτε στο checkout διαλέγετε checkout with paypal ή απλο checkout; επειδή μου το βγάζει 81 ευρώ στο paypal, τι να αλλάξω στις ρυθμίσεις; Βάλε την αλλαγή της ισοτιμίας να την κάνει η τράπεζα σου και όχι το paypal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Επειδη εχει γινει τρελο θεμα,η θηκη σιλικονης ειναι στανταρ απο το εργοστασιο.Οπως σε πολλα μοντελα (THL T6s,Doogee DG310 και ολα τα Landvo) ασχετα αν καποια σαιτ τη πουλανε χωρια. Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnop Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 (edited) τρελο θεμα την εχετε κανει μερικοι τη θηκη.......για 2 ευρω....ελεος 15 ποστ με τη γ@νη τη θηκη ασχολειστε...... κατσε να το παρουμε με το καλο. Edited November 28, 2014 by johnnop Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Μη γκρινιάζετε τόσο !!! θα το γρουσουζέψετε το τηλέφωνο :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Έχετε δίκιο που κράζετε πολλοί αλλά κάποιοι που είμαστε λίγο ''απρόσεχτοι'' η θήκη είναι απαραίτητη.Προσφέρει μεγαλύτερη τριβή και καλύτερη λαβή στο χέρι.Αν στο Jiayu G2F μου δεν του είχα θήκη,τώρα θα μου έκανε σινιάλο από τα θυμαράκια....:ninja: Τώρα όποιο καλό παιδί λάβει tracking number από gearbest,να μας το πεί για να υπολογίζουμε πάνω κάτω αν θα πατήσει στο Ελλάδα το 2014 ή με το νέο χρόνο.Εγω παντως το ψηνω να το παρω απο minideal η ακομα και απο vickmall,και ας δωσω και ενα 10αρακι παραπανω. Full ερασιτεχνισμος στο gearbest,dont like ... Edited November 28, 2014 by nikolaos8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδιά εμένα ο Κινέζος μου το ακύρωσε και μου ζητάει να το ξανακάνω παραγγελία, θέμα με το paypal λέει το οποίο όμως εμένα μου κράτησε τα χρήματα, το είχα πάρει με 86$ μυρίζομαι ακύρωση λόγω κουπονιού! -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδιά εμένα ο Κινέζος μου το ακύρωσε και μου ζητάει να το ξανακάνω παραγγελία, θέμα με το paypal λέει το οποίο όμως εμένα μου κράτησε τα χρήματα, το είχα πάρει με 86$ μυρίζομαι ακύρωση λόγω κουπονιού! Είσαι μάλλον ο τέταρτος - δεν εμφανίστηκε ακόμη ένας... - τα χρήματα θα αποδεσμευθούν σε 2-3 μέρες... By the way, we have find a way to deal with the five failed orders. It is not about gearbest, but paypal and bank. I will send you an email as soon as I can Αναμένουμε την συνέχεια... OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Τα χρηματα θα ειναι διαθεσιμα σε 3 εργασιμες μην υπολογιζετε το σ/κ Τωρα κατι αλλο εσεις που χρησιμοποιησατε ποντους κ ακυρωθηκε η παραγγελια σας σας επθστραφηκαν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Για εσας που ακυρώθηκε η παραγγελία, επειδή ψάχνω να βρω τον λόγο, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν μετά την παραγγελία και την δέσμευση του ποσού από την τράπεζα, είχατε επιπλέον διαθέσιμο υπόλοιπο στον λογαριασμό σας/κάρτα από τον/την οποίο/α κάνατε την παραγγελία ;;; Γιατί στην δικιά μου περίπτωση που έγινε δεκτή η παραγγελία και βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας, μου δέσμευσε η τράπεζα 69.11 ευρώ αλλά μόλις το κατάστημα είχε διαθέσιμο το κινητό και άρχισε την φάση της επεξεργασίας και ο πωλητής ζήτησε τα χρήματα του εκείνη την μέρα επειδή υπήρχε άλλη ισοτιμία δολαρίου/ευρώ μου χρέωσε τελικώς η τράπεζα 69.69 ευρώ. Αν δεχόνταν ο πωλητής εξαρχής τα χρήματα τότε θα πήγαινα με την αρχική ισοτιμία δηλαδή με τα 69.11 ευρώ !!! Αν λοιπόν εγω μέσα δεν είχα αυτά τα 0.58 ευρώ δεν θα προχωρούσε η παραγγελία και θα έβγαινε off. Μήπως αυτό έγινε και με σας ??? Αν είχατε διαθέσιμο υπόλοιπο στην κάρτα σας ή στον λογαριασμό σας δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εμένα απο την τράπεζα μου ειπαν οτι τα λεφτά που δεσμεύτηκαν όταν έγινε η παραγγελία (22/11)θα γινουν επιστροφη και όταν η παραγγελία έγινε paid(26/11)ξαναδεσμευτηκε το ποσο απο υπολοιπο που υπήρχε στο λογαριασμο. Τα αλλά μου ειπαν απο τη τράπεζα θα είναι διαθέσιμα απο δεύτερα απόγευμα. Οποτε παιζει αυτό που λέει ο φίλος παραπανω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Για εσας που ακυρώθηκε η παραγγελία, επειδή ψάχνω να βρω τον λόγο, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν μετά την παραγγελία και την δέσμευση του ποσού από την τράπεζα, είχατε επιπλέον διαθέσιμο υπόλοιπο στον λογαριασμό σας/κάρτα από τον/την οποίο/α κάνατε την παραγγελία ;;; Γιατί στην δικιά μου περίπτωση που έγινε δεκτή η παραγγελία και βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας, μου δέσμευσε η τράπεζα 69.11 ευρώ αλλά μόλις το κατάστημα είχε διαθέσιμο το κινητό και άρχισε την φάση της επεξεργασίας και ο πωλητής ζήτησε τα χρήματα του εκείνη την μέρα επειδή υπήρχε άλλη ισοτιμία δολαρίου/ευρώ μου χρέωσε τελικώς η τράπεζα 69.69 ευρώ. Αν δεχόνταν ο πωλητής εξαρχής τα χρήματα τότε θα πήγαινα με την αρχική ισοτιμία δηλαδή με τα 69.11 ευρώ !!! Αν λοιπόν εγω μέσα δεν είχα αυτά τα 0.58 ευρώ δεν θα προχωρούσε η παραγγελία και θα έβγαινε off. Μήπως αυτό έγινε και με σας ??? Αν είχατε διαθέσιμο υπόλοιπο στην κάρτα σας ή στον λογαριασμό σας δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε !!!! Επειδή μιλάω συνέχεια με paypal και την τράπεζα μου (εθνική) , το μπέρδεμα έχει γίνει με το ρεζερβε των χρημάτων όταν κάναμε παραγγελία . Όταν παραγγείλαμε , το paypal ζήτησε από την τράπεζα μας να κάνει ρεζερβε το ποσό , για όταν το ζητήσει ο πωλητής (gearbest) , οπότε η τράπεζα καβάτζωσε το ποσό . Όταν όμως πήγε χθες - προχθές το gearbest να πάρει το χρήμα , σε ορισμένους δεν δόθηκε το ρεζερβέ ποσό αλλά πήρε καινούριο χρήμα από την κάρτα , σε μερικούς όπως και εμένα αν δεν είχε χρήμα αρκετό η κάρτα μετά από είκοσι περίπου προσπάθειες , όπως μου είπε η τράπεζα μου , γύρισαν την παραγγελία σε payment failled στο gearbest . To paypal λέει δεν είναι δικό μας θέμα , έπρεπε η τράπεζα σας να δώσει το ρεζερβε ποσό. H Εθνική μου λέει ότι πρέπει η τράπεζα του paypal να τους στείλει αίτημα για την αποδέσμευση των χρημάτων για να γίνει η συναλλαγή εφόσον αυτοί ζήτησαν να δεσμευτούν τα χρήματα.Τελικά ζήτησα από την Εθνική να μου ξεμπλοκάρουν τα χρήματα που είχαν δεσμευτεί εφόσον τελικά πληρώθηκε η παραγγελία με φρέσκο casheri και μου είπαν πάλι να ζητήσω από το paypal να μιλήσουν με την τράπεζα τους.Τελικά μετά από μερικές φωνές , τους είπα απλά "για τα δικά μου λεφτά θα ζητήσω άλλον να τα αποδεσμεύσει ;" μου είπε πως θα αμφισβητήσουν η πως αλλιώς λέγεται τη δέσμευση των χρημάτων που έγινε κατά την παραγγελία και να επιστρέψουν τα χρήματα μου στη κάρτα μου . Τελικά αυτά τα δεσμευμένα χρήματα που βόσκουν ; Τα συμπεράσματα δικά σας , πάντως κατ εμέ , η τράπεζα μου και μερικές άλλων φίλων εδώ χάσανε τη μπάλα με το ρεζερβέ LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Μάλιστα...τραγική η Εθνική που το τελευταίο διάστημα επειδή έχω κάτι προθεσμιακές καταθέσεις με πρήζει στην κυριολεξία μια φορά την εβδομάδα να βγάλω την prepaid card ή να πάρω με το έτσι θέλουν πιστωτική !!! Μάλλον και οι άλλοι φίλοι με Εθνική την πάτησαν...εγω σε αυτή την συναλλαγή είχα χρησιμοποιήσει την χρεωστική της Πειραιώς και όλα πήγαν καλώς !!! Μεγάλο φάουλ της Εθνικής αυτό γτ δεν πρόκειται για άλλη συναλλαγή αλλά για την ίδια και το μόνο που έπρεπε να κάνει είναι να κρατήσει την διαφορά που θα προέκυπτε από την μετατροπή συναλλάγματος των δυο ημερών !!! Σπύρο ευχαριστώ για την ενημέρωση την επόμενη φορά που θα μου τηλεφωνήσει η Εθνική θα ξέρω πολύ καλά τι θα την απαντήσω !!! Ερασιτέχνες ως εκει που δεν πάει...αλλά τι περιμένεις, όταν σε καλούν για να σου πουλήσουν την άυλη προπληρωμένη κάρτα και σου λένε ότι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σε καταστήματα που απαιτούν την φυσική παρουσία του αγοραστή...αυτό τα λέει όλα !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Σαν να εχουν αργησει λιγο ποτε θα τα στειλουν τελος παντων? του Αγιου Π.....υ? καμια αδιαβροχη θηκουλα κανεις ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 poulaki είχαν πει 3-5 εργάσιμες επομένως το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα πρέπει να τα στείλουν και μεις Θεού θέλοντος και ταχυδρομικών υπηρεσιών επιτρέποντος θα τα δούμε από 26/12-31/12 στα σπίτια μας !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παίδες τους έχετε ζαλίσει τον έρωτα και δεν ξέρουν πλέoν και αυτοί σε πoιον απαντάνε τώρα μου ήρθε στο δικό μου e-mail το παρακάτω : Hello, I am Lily from Gearbest.com. We have ever talked on Myphone.gr. About your order, I have some information to update. We didn't charge your money. It is paypal. There is a user spiros7777 has the same problems, he find the reason: Because the paypal has your money, if we don't cancel your order, the paypal would not reback your money. Now, you can order the phone again and then tell me your order number, I will add an earphone on it. Look forward to your reply soon. Αν μου ακυρώσουν κανένα τηλέφωνο θα μου το δώσετε εσείς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Επειδή θέλω το άσπρο για εναν φιλο ποτε θα είναι διαθέσιμο για αποστολη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Επειδή θέλω το άσπρο για εναν φιλο ποτε θα είναι διαθέσιμο για αποστολη Νομιζω 6 Δεκεμβρίου είπε το gb στο νήμα του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Νομιζω 6 Δεκεμβρίου είπε το gb στο νήμα του. Και λογικά 3-4 μέρες μέχρι να το στείλουν; αρα πάμε για αρχές του χρονου να ερθη.ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Όταν παραγγείλαμε, το paypal ζήτησε από την τράπεζα μας να κάνει ρεζερβε το ποσό, για όταν το ζητήσει ο πωλητής (gearbest), οπότε η τράπεζα καβάτζωσε το ποσό. Όταν όμως πήγε χθες - προχθές το gearbest να πάρει το χρήμα, σε ορισμένους δεν δόθηκε το ρεζερβέ ποσό αλλά πήρε καινούριο χρήμα από την κάρτα, σε μερικούς όπως και εμένα αν δεν είχε χρήμα αρκετό η κάρτα μετά από είκοσι περίπου προσπάθειες, όπως μου είπε η τράπεζα μου, γύρισαν την παραγγελία σε payment failled στο gearbest. Και σε μένα αυτό συνέβη Εκανα νέα παραγγελία (μετά την ακύρωση, με extra money - τα άλλα θα εμφανιστουν μάλλον από Δευτέρα), στην νεα τιμή $96 κατι και για να μου "χρυσώσουν" το χάπι, μου στέλνουν και μένα τα ακουστικά... OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Δείτε και ενα βιντεακι για το τουμπανακι,τελικά έχει αρκετές διάφορες με το s168! Edited November 28, 2014 by dimi_1982 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδιά ξέρετε αν έχει notification led και φωτιζόμενα πλήκτρα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλησπέρα παιδια, Γνωρίζει κανεις μεχρι ποτε θα ισχυει το κουπονακι S200MK?? Να προχωρήσω αφοβα για την αγορα μεσω Gearbest?? Δεν εχω ξανακανει αγορα από κει.... Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλησπέρα παιδια, Γνωρίζει κανεις μεχρι ποτε θα ισχυει το κουπονακι S200MK?? Να προχωρήσω αφοβα για την αγορα μεσω Gearbest?? Δεν εχω ξανακανει αγορα από κει.... ναι προχωρα .το μισο φορουμ το εχει παραγγειλει:) iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Το κουπονι φιλε μου θα υπαρχει και αυριο ή την Δευτερα?? Παρεπιμπτοντως μπορω να βρω καποιον στο τσατ αυριο΄, ώστε να διεκδικησω κανενα δωρακι και να παραγγειλω?? Αναμενεται πιο αξιοπιστο από το ηδη καλο όπως ακουω Cubot S168?? Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) συνιθησμενος απο αλλες αγορες απο κινα , μου κανει ασχημη εντυπωση που ενω εχει πληρωθει δεν εχει φυγει ακομα. το αλλο που δεν μου αρεσει ειναι οτι ακομα δεν τραβηξαν τα χρηματα απο τον λογαριασμο μου απλα τα εχουν δεσμευσει. στο paypal δειχνει οτι εχει ολοκληρωθει η συναλλαγη με το gearbest Edited November 29, 2014 by tempes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts