Jump to content

Cubot S200 (παραγγελίες)

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποση υπομονη ακομα ?

σε λιγο θα κλεισουμε μηνα απο την ημερομηνια πληρωμης ετσι οπως παμε ?

μεχρι ποτε refund ? :stupid:

μεχρι ποτε dispute ? :protest:

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποιον τροπο αποστολης να επιλεξω απο το gearbest ? Singapore Post ή NL post ?

To gearbest προτεινει το NL. Αργει περισσοτερο ομως αυτο ?

Αλλα sites στελνουν χωρις προβλημα με Sing.Post .

απο οσο ξερω ολοι singpost επιλεγουμε.διαλεξε αυτο να εισαι σιγουρος και χωρις εξοδα

Βρε παιδιά αφού το Gearbest γράφει ξεκάθαρα οτι αποστολές γινονται με NLpost λόγου οτι είχαν προβλήματα με SingaporePost.

Τον ίδιο χρόνο κανει και δεν περνάει τελωνείο.

Τι δεν καταλαβαίνετε ;

http://opelclub.gr/Smileys/akyhne/thinking.gif

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Οτι κινητο εχω παρει ειναι απο μινιντιλ μεσω sg post, ολα ηρθαν σε 10-12 ημερες απο τη στιγμη που εδωσα παραγγελια μεχρι την πορτα μου , ακομα και σε δυσκολες συγκυριες, χριστουγεννα, εθνικες γιορτες κινεζων κλπ . Δεν καταλαβαινω τις δυσκολιες του gearbest και τις προτασεις του για nl post.

Διάβασε λίγο παραπάνω.

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Τι να διαβάσουμε ; Όλοι οι Κινέζοι με singpost στέλνουν κινητά , ταμπλετς, μπαταρίες ...

Ξαφνικά μας λένε ( Μόνο από το gearbest ) ότι δεν στέλνουν με sing post γιατί έχουνε πρόβλημα με μπαταρίες κτλ.

Δεν ξέρω για εσάς , αλλά εγώ δεν τους πιστεύω καν ότι έχουνε πάρει τα κινητά μας και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο με διάφορες ********.

Δυστυχώς το παράγγειλα κι εγώ χτες γιατί άκουσα την γυναίκα μου ... Δεν πειράζει ...Το ακυρώνουμε ξανα αν χρειαστεί

Μάλιστα τους το έγραψα και στο δικό τους τοπικ ( gearbest ).

Edited by snapy13

Δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα. Πιθανών να άλλαξε πολιτική το SGpost πρόσφατα. Ο χρόνος θα δείξει. http://opelclub.gr/Smileys/akyhne/oh_well.gif

Α.Einstein

Το ακούσαμε και αυτό...δεν στέλνει η sg post κινητά με μπαταρίες,χαχαχα !!! Χθες μόλις μου έστειλε το to2c.com ένα κινητό αλλά και ένα άλλο δέμα με 2 μπαταρίες με sg post...αλλά είπαμε εγω είμαι "ψεύτης, συκοφάντης, γκρινιάρης" και πολλά ακόμη !! Θα το προσθέσω στο υπ'αριθμ.653 σχόλιο μου που βρίσκεται λίγες σελίδες πιο πίσω!!!

Δεν μου προκαλεί έκπληξη οτιδήποτε και αν ακούσω πλέον...ειλικρινά νιώθω τυχερός που δεν αγοράζω πρώτη φορά από Κίνα, γτ αν ήταν η πρώτη μου φορά και συνδέονταν με το παραπάνω κατάστημα θα είχα το λιγότερο αηδιάσει με τις αγορές εξ'ανατολάς, και δεν θα ξαναδοκίμαζα ποτε να αγοράσω. Αλλά επειδή η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική θα συνεχίσω να αγοράζω αλλά σίγουρα όχι από αυτούς !!!

Και μια συμβουλή σε όλους...μόλις πλησιάσουν οι 45 μέρες από την ημέρα που έγινε η χρέωση στο paypal τραβήξτε τους ένα dispute για να είστε ήσυχοι...γτ μπορεί να σας στείλουν κανένα πακέτο με πατάτες μέσα και όχι με κινητό !!! Και δεν συζητάμε καν πότε θα παραλάβετε όσοι ακόμα δεν έχετε πάρει αριθμό καταδίωξης...εννοείται στην καλύτερη περίπτωση το πρώτο 10ημερο του Φεβρουαρίου !!!

Edited by aggelosn

Καλά , αυτό με την σινγκ ποστ είναι μεγάλος δράκος !!! :-)

Αλλά μόνο 2-3 το προσεξαμε ;

Εννοείται ότι θα κάνουμε dispute φίλε μου πολύ νωρίτερα από τις 45 μέρες.

Δεν περίμενα πάντως να έχουν τόσο θράσος και να λένε πάλι ψέματα ότι τα παρέλαβαν .

Ας βάζανε και μια φωτογραφία από το στοκ τους τουλάχιστον .

Εγω ήμουν υποψιασμένος , αλλά μου τα έπρηξε η σύζυγος και την έκανα την λαλακια

Edited by snapy13

Εντάξει ρε παιδιά έχετε δίκιο να τους κραζετε για την αργοπορια,αλλά αυτό με τις μπαταρίες ισχυει με china post(πιο συχνα)και sg post(πιο σπάνια).

Δεν τα ελέγχουν όλα αλλά οπου γινεται έλεγχος τα στέλνουν πίσω(έτυχε σε μένα τον Μάιο και τελικά μου το στείλανε με Sweden post)!

Α και με sg έχω παραλάβει απο 14 έως 38 μέρες(ανάλογα την εποχή).

Πάνω από 20 συσκευές έχω πάρει για μένα και φίλους , όλες με σινγκποστ ,τους τελευταίους 6 μηνες από 6-7 διαφορετικά κινεζομαγαζα.

Ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα.

εκδοθηκε ο λογαριασμος απο την τραπεζα μου της πιστωτικης καρτας την οποια εχω συνδεσει με πειπαλ για να πληρωσω τα 2 τηλεφωνα μεχρι 5 - 1 - 2015 και τα τηλεφωνα δεν εχουν φυγει ακομα απο Κινα

............................................................

θα πηδηχτω απο το παραθυρο :chair::knife::dash::whip:

Ρε παιδιά , κάνει μπαμ ότι είναι ψεύτες οι τυποι από το gearbest.

Από την στιγμή που το έχουνε σε στοκ από την Παρασκευή όπως λενε, από την Δευτέρα άντε Τρίτη έπρεπε να είχαμε πάρει ολοι tr.nr .

Αυτός ο δήθεν έλεγχος που κάνουν είναι 5 λεπτά για κάθε κινητό ( αν τον κάνουν ).

Σε μια μέρα τα έχουνε ξεπεταξει.

Με πρόφαση αυτό μας καθυστερούν.

Μετά για να κερδίσουν επιπλέον χρόνο λένε τις μπούρδες για Singapore post.

Φαίνεται ότι με NL αργεί να ενημερωθεί η κατάσταση ενώ με Singapore δεν είναι έτσι.

Αυτά πιστεύω εγώ και το συντομότερο θα την ακυρώσω , εκτός αν δω κάτι να αλλάζει δραματικά προς το καλύτερο.

Μακάρι να βγω εγώ ψεύτης.

εκδοθηκε ο λογαριασμος απο την τραπεζα μου της πιστωτικης καρτας την οποια εχω συνδεσει με πειπαλ για να πληρωσω τα 2 τηλεφωνα μεχρι 5 - 1 - 2015 και τα τηλεφωνα δεν εχουν φυγει ακομα απο Κινα

............................................................

θα πηδηχτω απο το παραθυρο :chair::knife::dash::whip:

Ζήτα Επιστροφή και πήγαινε παρτα από άλλο μαγαζί που το έχει in stock.....

Και για να ζηλεψετε.......:D

Ή σελινα καθάρισε ως συνήθως και πετάει προς Ελλάδα.......

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πριν λίγο τους ζήτησα να ακυρώσουν της παραγγελίες μου ( άσπρο και λευκό ) και επιστροφή των χρημάτων και εν συνεχεία παραγγελία από το minideal που είναι αξιόπιστο, έχει καταντήσει ανέκδοτο η ιστορία.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Ζήτα Επιστροφή και πήγαινε παρτα από άλλο μαγαζί που το έχει in stock.....

Και για να ζηλεψετε.......:D

Ή σελινα καθάρισε ως συνήθως και πετάει προς Ελλάδα.......

ετσι...εμενα ειναι πιο καλιτεχνικη ομως :lol:.περα απο την πλακα αποδειχτηκαν αξιοπιστοι ειπαν απο εβδομαδα και δευτερα εφυγε το κινητο.κριμα παντως τοσο σπασιμο νευρων στα παιδια που περιμενουν απο gbest:(

...κριμα παντως τοσο σπασιμο νευρων στα παιδια που περιμενουν απο gbest:(

Τα "παιδιά" που περιμένουν από GearBest εχουν πλήρη γνώση της κατάστασης - υπάρχουν άτομα που ακυρώνουν εδώ και 15 μέρες (και το γράφουν εδώ!) - οσοι "κρατήσαν" παραγγελίες, απλώς δίνανε πίστωση χρόνου στους "ψεύ τες"...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Καλημέρα σε όλους,

Ως αρχάριος μία ερώτηση: Ποια η διαφορά refund και dispute και ποια διαδικασία ακολουθώ για το καθένα. Επίσης, το 45ήμερο που ακούω για το dispute από ποια μέρα λογίζεται?? Έχω κάνει π.χ παραγγελία από 29/11..

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Το minideal εχει διαθεσιμο το μαυρο

Και το vickmall σημερα

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Καλημέρα σε όλους,

Ως αρχάριος μία ερώτηση: Ποια η διαφορά refund και dispute και ποια διαδικασία ακολουθώ για το καθένα. Επίσης, το 45ήμερο που ακούω για το dispute από ποια μέρα λογίζεται?? Έχω κάνει π.χ παραγγελία από 29/11..

Αν θέλεις για πιο άμεσα επικοινωνείς πρώτα με τον πωλητή, του ζητάς να ακυρώσει την παραγγελία σου και να κάνει refund τα χρήματα σου.

Refund ειναι η επιστροφή των χρημάτων. Dispute ειναι η " διαμάχη " , διαφωνία που πιθανών έχεις με κάποιο πωλητή. Αν πιστεύεις οτι έχεις πέσει θύμα από κάποιο πωλητή , ανοίγεις υπόθεση στο paypal , στέλνεις τα στοιχεία που αποδεικνύουν την άπατη και ζητάς refund τα χρήματά σου.

Η 45 μέρες έχω την εντύπωση οτι μετράνε από την ήμερα της πληρωμής.

Κανε μια αναζήτηση στο forum και θα βρεις πολλές πληροφορίες όπως και στην σελίδα του paypal.

Ας μην φορτώνουμε και άλλο το θέμα του S200.

Γνώμη μου με τις πρώτες παραλαβές να ανοιχτεί καινούριο θέμα γιατί έχουμε χάσει την μπάλα. (Ἠ να καθαριστεί το παρών)

Α.Einstein

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φιλε μου, εμαθα βασιικές έννοιες που πράγματι αγνοούσα..

Μόλις μου έστειλε tracking number με NL..Γνωρίζει κανείς που παρακολουθώ την πορεία αποστολής του κινητού?? Υπάρχει σχετικό link?

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φιλε μου, εμαθα βασιικές έννοιες που πράγματι αγνοούσα..

Μόλις μου έστειλε tracking number με NL..Γνωρίζει κανείς που παρακολουθώ την πορεία αποστολής του κινητού?? Υπάρχει σχετικό link?

Στο http://www.17track.net/en/

Αν και το πιο πιθανό ειναι να φανεί η κίνηση σε 2-3 μέρες αργότερα.

Διάβασε λίγο και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

http://i.imgur.com/fM9Fobd.png

P.S. Έλαβα κι εγώ Τracking Number πριν από λίγο .

Α.Einstein

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...