vaggos88 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μερικοι εχουν παρει, αλλα δεν τηρηθηκε χρονολογικη σειρα συμφωνα με το ποτε εγινε η παραγγελια του καθενος κατι που προκαλεσε δικαια παραπονα. Αποψη μου ειναι οτι η ιστορια που μας κρατησε συντροφια τα κρυα βραδυα του Δεκεμβρη, φθανει στο τελος. Μαλλον παρελαβε μπολικα κομματια και απο δευτερα θα αρχισει να ταχυδρομει. Σαφως και δεν τηρηθηκε σειρα μιας και εγω ημουν απο τους τελευταιους (30/11) και απο τα ψιλοπαραπονα που εκανα την τρίτη φορά που ειχα live chat μαζί τους μου το έστειλαν απο τις 10/12. tracking number υπάρχει αλλα δε φαίνεται ακομα. λογικά μεσα στο 10ημερο. ολα καλα αφου εχουν ποσότητα θα αρχισουν να στέλνουν. και μη ξεχναμε οτι τα περισοτερα κινεζομαγαζα ειχαν ελαχιστα κομματια. τωρα εχουν ολοι. το θαψαμε για τα καλα το GB και τωρα ξερω οτι σε pre-order μπορει να υπαρχει θεμα. ομολογο οτι οταν εβαλα την παραγγελεια δεν ειχα ιδεα οτι ηταν pre-order. αντε να ερθει με το καλο να το λιωσουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Να κανω 2 παρατηρησεις ? Η πρωτη ειναι για πιο λογο πλεον να προτιμησει καποιος την αγορα απο το Gearbest με $96.59 και οχι απο καποιο αλλο μαγαζι με 4-5 $ παραπανω ? Και η βασικη απορια αυτη εγκειτε στο οτι στο Gearbest αναφερει 6 μηνες εγγυηση εδω : http://i.imgur.com/naCNDKq.png καθως και αυτο που λεει εδω : http://i.imgur.com/xZEGRjm.png Και δευτερο που αφορα τους mod/admin εαν ειναι δυνατον μολις παραλαβει ο 1ος απο εδω μεσα να καθαρισει ( split ) το topik και να μειναι καθαρο για την παρακολουθηση της πορειας και των ασθενειων (?) οδηγιων κλπ του τηλεφωνου αυτου ( να γινει ενα αλλο με θεμα πχ "σχετικα με παραλαβη του s200" ...... ) ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο οτι ειδα τωρα και το Tinydeal με κουπονι CUS200 που βγαινει στην τιμη των $99.44 λεει : http://i.imgur.com/I0uKrED.png Edited December 13, 2014 by villasg Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 θα φτασουμε 100 σελιδες χωρις ακομη να το εχει δει κανεις!!!αντε να δουμε τουλαχιστον αν αξιζει η αναμονη!αντε σελινα του vickmall βαλε τα δυνατα σου :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etos2001 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Δείτε αυτό: και στο τέλος την τιμή με κουπόνι!! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δείτε και αυτό: Το βίντεο έχει τεστ και την κάμερα με φλας και χωρίς φλάς. Δείχνει την ανάλυση και το μέγεθος των φωτογραφιών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Δείτε αυτό: και στο τέλος την τιμή με κουπόνι!! υποψην το efox χρεωνει μεταφορικα ! Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 υποψην το efox χρεωνει μεταφορικα ! απο περιεργια ποσο περιπου?γιατι βγαζει καποια μιση τιμη να ξερω τι να περιμενω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καπου διαβασα 8 ευρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Μια ερωτηση γιατι δεν το βρισκω , Τι Sim παιρνει ? κανονικη ή μικρη ? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καπου διαβασα 8 ευρω. Και εγω ετσι διαβασα , απο γερμανια στελνει ομως μονο με DHL http://en.efox-shop.com/shippinginfo.htm http://i.imgur.com/YB2Tfju.png Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Μια ερωτηση γιατι δεν το βρισκω , Τι Sim παιρνει ? κανονικη ή μικρη ? Μια mini και μια micro. Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s_806 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Δεν βλέπω ποια είναι η λάσπη φίλε μου. Εκτός και αν δεν μας αρέσει να βλέπουμε την αντικειμενική πραγματικότητα. Και καλώς ή κακώς, ανεξαρτήτως από ποια πλευρά το βλέπει ο καθένας, η πραγματικότητα και η αλήθεια είναι μια, δεν υπάρχουν δυο αλήθειες...γιατί αν δεχτούμε δυο ενδεχόμενα ως αληθινά τότε σίγουρα σφάλουμε και σε δεύτερη φάση θα πρέπει να δούμε ποια είναι η αλήθεια και πιο το ψέμα. Θα μιλήσω για τελευταία φορά για το gearbest και ειλικρινά όποιος δεν θέλει να παραδεχτεί ότι όσα πω δεν είναι η μοναδική αλήθεια τότε δεν έχει νόημα να συζητάμε. Είναι πολύ άσχημο να προσπαθήσουμε να στηρίξουμε την άποψη μας χωρίς να ξέρουμε όλα τα πραγματικά περιστατικά και είναι ακόμα χειρότερο όταν και αφού τα μάθουμε αυτά πάλι να πιστεύουμε ότι έχουμε δίκιο. Λοιπόν παραδοχή νο.1 (χρονικά πάντα με σειρά προτεραιότητας): οι προπαραγγελίες στο gearbest είχαν μια σαφή ενημέρωση από το κατάστημα, και δεν μπορεί κανείς να με διαψεύσει, σύμφωνα με την οποία το κατάστημα εως ότου είχε στα χέρια του τα κινητά τηλέφωνα δεν θα προέβαινε σε καμία δέσμευση χρημάτων, παρά μόνο αυτά θα είχαν δεσμευτεί από το paypal για να δοθούν σε μεταγενέστερο χρόνο στο κατάστημα, όταν δηλαδή το κατάστημα θα είχε τα κινητά και θα ζητούσε από το paypal τα χρήματα του. Οι προπαραγγελίες για το μαύρο έληξαν στις 25/11/2014 και μια μέρα αργότερα στις 26/11/2014 το gearbest χρέωσε τους λογαριασμούς των αγοραστών και η κατάσταση άλλαξε σε complete και άρχισε η επεξεργασία των παραγγελιών. Τάδε γράφει το site του gearbest: "Payment Authorization: Add to Cart now and submit payment. The payment will not be processed until 3-5 business days before product dispatch. Take advantage of the best price now and shop with confidence." Υπάρχει ένας...όχι δυο...ένας που να το αμφισβητεί ;;; Εδω είμαι να τον ακούσω !!! Πάμε παρακάτω... Παραδοχή νο.2 (χρονικά πάντα με σειρά προτεραιότητας) : Το gearbest είχε τονίσει πως μόλις έχει τα κινητά στην κατοχή του, ήτοι να θυμήσω μόλις χρεώσει τους λογαριασμούς των αγοραστών, μέσα σε 3-5 εργάσιμες μέρες θα γίνονταν η αποστολή τους. Αυτή είναι μια δεύτερη παραδοχή που δεν μπορεί να μου την αμφισβητήσει κανένας. Παραδοχή νο.3(χρονικά πάντα με σειρά προτεραιότητας) : Και τα ψέμματα που ήδη είχαν αρχίσει με τις παραπάνω 2 παραδοχές...μόλις είχαν αρχίσει !!! Επειδή κάτι συνέβη και δεν είχαν τα κινητά, που ίδιοι είχαν παραδεχτεί ότι τα έχουν, αφού χρέωσαν τους λογαριασμούς των αγοραστών, και πέρασαν οι 5 εργάσιμες μέρες, προσπάθησαν να δώσουν το "τυράκι" στον λαό, με το να τους χαρίσουν κάτι ακουστικά της κακιάς ώρας. Αλλά αυτό δεν είναι το κακό...αυτό που υποτιμάει την νοημοσύνη μας και μας φτύνουν στα μούτρα οι κινέζοι είναι η φοβερή ατάκα, ότι θα πρέπει να καθυστερήσουν άλλες 3-5 εργάσιμες μέρες για να ελέγξουν τα ακουστικά αν δουλεύουν και να τα βάλουν μέσα στα κουτιά. Αυτή είναι η τρίτη παραδοχή που δεν μπορεί να μου την αμφισβητήσει κανένας. Παραδοχή νο.4 (χρονικά πάντα με σειρά προτεραιότητας): Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών...στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Συνομιλίες που δεν ολοκληρώθηκαν ποτε, συνομιλίες που υπόσχονταν ότι το κινητό θα το στείλουν σε 1-3 εργάσιμες μέρες,τις έχω κρατημένες αν θέλετε τις ποστάρω, αν και έχουν υπάρξει πολλές παρόμοιες πιο πάνω, συνομιλίες που αφου ζητούσαν συγγνώμη, χωρίς να παραδέχονται ότι είναι ψεύτες, αντιπροτείναν να αντικαταστήσουν το κινητό με κάποιο άλλο προϊόν...ούτε λόγος φυσικά για άμεσο refund. Αυτή είναι η τέταρτη παραδοχή που δεν μπορεί να μου την αμφισβητήσει κανένας. Παραδοχή νο.5 (χρονικά πάντα με σειρά προτεραιότητας) : Ξαφνικά από τις 3-5 εργάσιμες μέρες ή τις 1-3 εργάσιμες μέρες, φτάσαμε στην ατάκα ότι είναι Χριστούγεννα και έχω πολύ κόσμο ακόμα να δουλέψω, για αυτό μην με κουράζεις ρε φουκαρά έλληνα με το κινητό σου...θα το έχω σε 20 μέρες. Αυτή είναι η πέμπτη παραδοχή που δεν μπορεί να μου την αμφισβητήσει κανένας. Παραδοχη νο.6 (χρονικά πάντα με σειρά προτεραιότητας) : Μέχρι σήμερα δεν έχουν βγει να πουν ότι είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες και πως από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα το μόνο που τους ένοιαζε είναι να πάρουν τα λεφτά των αγοραστών και να προσπαθήσουν να ρίξουν τις ευθύνες στον κατασκευαστή, ξεχνώντας όμως την υποχρέωση που είχαν αναλάβει από την παραδοχή νο.1. Μετά από όλα αυτά μου μιλάτε για λάσπη και υπάρχουν ακόμα άτομα που υποστηρίζουν το συγκεκριμένο μαγαζί ;;; Για όλα αυτά φταίνε ποιοι ;;; Οι ανυπόμονοι αγοραστές που θέλουν το κινητό τους και που τους είχε υποσχεθεί το κατάστημα, κάνοντας διαφήμιση μάλιστα, ότι έρχονται τα Χριστούγεννα και είναι ώρα για δώρα ;;; Μήπως αυτοί που πλήρωσαν στην ώρα τους ;;; Μήπως αυτοί που δέχτηκαν όλους τους όρους του καταστήματος;;; Το κατάστημα ποιον όρο τήρησε ;;; Ποια συγγνώμη είπε;;; Πότε βγήκε και είπε σας κοροιδεύουμε και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ;;; Ξέχασα, για όλα αυτά, φταίει το εργοστάσιο...αυτό τους κρέμασε...τα λεφτά όμως ξέρανε να τα κρατούν...κύριοι μου... ενω δεν είχαν κινητά !!! Άγιο το gearbest...εμείς είμαστε οι "συκοφάντες" !!! Υ.Γ. 1: Υπ'αριθμόν 408 μήνυμα του gearbest http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5800103#post5800103 στις 3.12.2014: We can ship all the packages (white and black) within 3 to 5 business days. Πείτε μου πότε να αρχίσω να γελάω με το αξιόπιστο αυτό κατάστημα ;;; Υ.Γ.2: Υπ'αριθμόν 408 μήνυμα του gearbest στο ίδιο νήμα:I hope you can understand.....testing the phone and the earphone, add the case and the film. Τι ακριβώς να τεστάρεις στην θήκη και στην ζελατίνα και στα ακουστικά ρε φουκαρά ;;; Μήπως η ζελατίνα είναι λίγο τσαλακωμένη ;;; Μήπως τα ακουστικά θα τα βάλεις και στα αυτιά σου και θα μου τα δώσεις μετά να τα φορέσω και γω ;;; Και που να τα βάλεις ρε συ gearbest;;; Όλα τα hands on που έχουν γίνει δείχνουν ξεκάθαρα οτι η κατασκευάστρια εταιρεία έχει μέσα μια θήκη και μια ζελατίνα...εσυ τι θα βάλεις ακριβώς και γιατι χρειαζόσουν 3-5 εργάσιμες μέρες για κάτι που ήδη υπάρχει μέσα ;;; Υ.Γ.3: Υπ' αριθμόν 434 μήνυμα του gearbest στο ίδιο νήμα στις 08.12.2014: Now, I should explain something about Cubot s200....Now we have got some phones....It will be shipped these days. Καλά πόσο θες να μας τρελάνεις ;;; Στις 3.12.2014 συ δεν ήσουν gearbest που έλεγες ότι θα στείλεις όλα τα μαύρα και άσπρα σε 3-5 εργάσιμες μέρες ;;; Μήπως έχει ποντίκια στις αποθήκες του αυτό το κατάστημα και του τρώνε τα κινητά ;;; Υ.Γ.4: Θα ανανεωθεί αργότερα με κορυφαία μηνύματα του gearbest..γιατί υπάρχουν πολλά ακόμα...για να δούμε ποιος είναι ο συκοφάντης και ποιος ο ψεύτης εδω μέσα... Evaggelos1, θα σε παρακαλούσα να διορθώσεις το σχόλιο σου ιδίως την λέξη :"μπολους"...που σίγουρα δεν την έγραψες καταλάθος. Σευχαριστω !!! Να σοβαρευτουν καποιοι που ζητανε φωτογραφιες απο το στοκ του Gear και απαντουν στον κινεζο παρε το αυγο και κουρεφτο. Με θιγουν σαν μελος αυτου του φορουμ και σαν Ελληνα.Τερμα η γκρινια και πριν μιλησετε βουτηξτε πρωτα την γλωσσα στο μυαλο . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871&page=34 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Μυαλό έχουν και οι...γελάδες...νου έχουν οι άνθρωποι..έτσι για να μαθαίνεις !!! Και με αυτά που γραφείς εκτιθεσαι απο μόνος σου αφού δεν είχες να απαντήσεις ουτε σε ενα απο όσα έγραψα και έρχεσαι να μας πεις οτι θιγεσαι ως έλληνας... Αν είναι ποτε δυνατόν.. Οτι να ναι πραγματικά !! Και για να μάθεις κάτι ακόμα... στο νήμα που μας παρέθεσες, το ίδιο κατάστημα έχει ανεβάσει εκ νέου τα αποθέματα απο αλλά κινητά αλλά και ένα κινητό του s200 ( απάντηση υπ' αριθ.481 και απάντηση υπ'αριθ.434 αντίστοιχα)... δεν μπορώ να καταλάβω γτ να μην το ξανακάνει.. εσένα τι σε ενοχλεί ??? Επειδή είσαι νέος στο φόρουμ, μάθε να απαντάς με επιχειρήματα και να μην εκτοξεύεις επιθέσεις σε άλλα μέλη του φόρουμ χωρίς να μπορείς να στηριχθείς πουθενά !!! Edited December 15, 2014 by aggelosn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etos2001 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Μετά την "παραλαβή" του Gearbest απο την Cubot των τηλεφώνων μας έλαβε κανείς απο το forum tracking number; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etos2001 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ελπίζω τουλάχιστον αυτή η αναμονή να αξίζει και να βγεί πολύ δυνατο το κινητό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εμένα μου έστειλαν προσωπικό μήνυμα από την Παρασκευή να επιβεβαιώσω την διεύθυνση μου, καθώς εντόπισαν (όντως...) μια μικρή διαφορά στο όνομα του mail και της διεύθυνσης... Θεωρώ οτι Τρίτη, το αργότερο Tετάρτη θα παραλάβουμε όλοι Tr.N. Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etos2001 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Απο το στόμα σου και στου κινέζου το αυτί !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 εγώ πάντως έχω track number από τις 9/12 , αν και είχα ζητήσει ακύρωση της αποστολής καθώς από τις 8/12 είχα track number από το banggood , τώρα μου έρχονται δύο :X LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εφοσον λενε οτι παρελαβαν τοσα πολλα κομματια ( gb ), σημερα λογικα θα επρεπε να παρει πολυς κοσμος tr.number , πραγμα το οποιο δεν γινεται απ οσο βλεπω. Ημουν ετοιμος χτες να το παραγγειλω ( για δευτερη φορα ) , αλλα ειπα κατσε να δω πρωτα αν θα στειλουν κανενα tr.n. την Δευτερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 εγώ σήμερα από το vickmall πήρα t/n για το λευκό ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εμένα έγινε " The item is pre-adviced" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εφοσον λενε οτι παρελαβαν τοσα πολλα κομματια ( gb ), σημερα λογικα θα επρεπε να παρει πολυς κοσμος tr.number , πραγμα το οποιο δεν γινεται απ οσο βλεπω. Ημουν ετοιμος χτες να το παραγγειλω ( για δευτερη φορα ) , αλλα ειπα κατσε να δω πρωτα αν θα στειλουν κανενα tr.n. την Δευτερα. Σε 3-5 εργάσιμες. http://opelclub.gr/Smileys/akyhne/whistling.gif Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etos2001 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Πριν από λίγο έλαβα προσωπικό μήνυμα από το Gearbest. Λοιπόν παιδιά τα νέα έχουν ως εξής, Αφού μου ζήτησε για πολλοστή φορά συγγνώμη για την καθυστέρηση και αφού μου εξήγησε ότι η Cubot δεν τους είχε στείλει αρκετά τηλέφωνα, ενώ τώρα τα έχουν στα χέρια τους, μου επιβεβαίωσε ότι αύριο τελειώνουν τους ελέγχους και μέσα στις επόμενες 5 ημέρες μας στέλνουν τα κινητά. Πιστεύω πως αυτή τη φορά λέει αλήθεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εμένα έγινε " The item is pre-adviced" το ιδιο και σε εμένα , αν και είχα πληρώσει για sg post :blink: LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos88 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 το ιδιο και σε εμένα , αν και είχα πληρώσει για sg post :blink: εγω το ειχα auto, τι εννοει με αυτο? 2014-12-15 10:56, The item is pre-adviced Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 εγώ σήμερα από το vickmall πήρα t/n για το λευκό Και εμένα μου έστειλαν tracking number.ευτυχώς δεν ακύρωσα στο vickmal.λογικά μαζί θα παραλάβουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilbilis Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Σήμερα πηρα tracking number για s200 μαυρο απο minideal.Παραγελία στις 5/12.Αντε να δουμε τι θα μας βγει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts