Jump to content

Cubot S200 (παραγγελίες)

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και' γω μόλις ακύρωσα την παραγγελία. Είναι καραγκιόζηδες οι άνθρωποι. Την μια λένε 3-5 μέρες, την άλλη 1-2 εβδομάδες.....

gearbest και antelife διαγραφη.δε θα παιζουν με τα νευρα μας και την υπομονη μας

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Καλησπέρα!

Ιδιαίτερα δελεαστικό το S200 για τα χαρακτηριστικά του στην τιμή που προσφέρεται, vfm περίπτωση, ιδιαιτέρως τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές. Μπήκα λοιπόν στο μίτο να διαβάσω κάποιο προσωπικό review από χρήστες του φόρουμ, αντ'αυτού όμως 32 σελίδες εμπειρίες με την βάσανο της αναμονής... κλασσική περίπτωση κινεζικού presale :wacko:

Εύχομαι καλό κουράγιο και ελπίζω να ανταμειφθεί η υπομονή.

Ένα θέμα που ήθελα να διαπιστώσω είναι η ποιότητα της IPS HD οθόνης αφής. Πέρα από την ανάλυση και απόδοση των χρωμάτων και τις γωνίες θέασης, κυρίως πως είναι η ανταπόκριση του digitizer στην αφή. Σε κάποια από τα βίντεο που έχουν αναρτήσει τα κινεζομάγαζα, και έχουν αναφερθεί στα προηγούμενα σχόλια, φαίνεται κάποιες στιγμές μια μικρή καθυστέρηση (lag) στη απόκριση, ενώ ορισμένες φορές επαναλαμβάνουν την κίνηση για να την "καταλάβει" το κινητό. Μπορεί να είναι και ιδέα μου, για αυτό και θα ήταν χρήσιμες οι προσωπικές εμπειρίες των χρηστών όταν με το καλό παραλειφθεί κάποια συσκευή, μιας και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο αξιόπιστο ανεξάρτητο video review στο youtube.

Προφανώς και δεν είναι ο ίδιος. Κινέζος που τον λένε Larry :lol: . Εννοούσα ότι έχω μιλήσει με το "larry" αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες και μου λένε ότι νά'ναι...

Θα συμφωνήσω με το σχόλιο. Ενώ φαίνεται να διαθέτουν προσωπικό επιφορτισμένο για να απαντάει γρήγορα στα email, αρκετές φορές υπάρχει ασάφεια και γενικότητες στις απαντήσεις (valued customer we are dealing with the problem..). Ειδικά για τα ταχυδρομικά ζητήματα έχουν έτοιμες στερεότυπες απαντήσεις, που απλώς τις κάνουν copy-paste για να κερδίσουν χρόνο.

Επίσης ένα κόλπο που υποπτεύομαι ότι ακολουθούν, είναι ότι χρησιμοποιούν ελκυστικά δυτικά γυναικεία ονόματα πχ Vicky, Lesley, Jessica κλπ, ευελπιστώντας στην επιείκεια του ως επί το πλείστον άρρενος πελάτη. Αλλιώς τα κουβεντιάζεις με μια Jessica, παρά με έναν Larry ;). Τα αντρικά ονόματα τύπου Larry τα προτιμούνε για τα forum, όπου γίνεται κουβεντούλα για τεχνικά θέματα και προσφορές...

Παραγγελια 22/11 τιποτα ακομα....

Άρα εγώ με 27/11 έχω πολύύύ ψωμί ακόμη :lol:

Επίσης ένα κόλπο που υποπτεύομαι ότι ακολουθούν, είναι ότι χρησιμοποιούν ελκυστικά δυτικά γυναικεία ονόματα πχ Vicky, Lesley, Jessica κλπ, ευελπιστώντας στην επιείκεια του ως επί το πλείστον άρρενος πελάτη. Αλλιώς τα κουβεντιάζεις με μια Jessica, παρά με έναν Larry ;). Τα αντρικά ονόματα τύπου Larry τα προτιμούνε για τα forum, όπου γίνεται κουβεντούλα για τεχνικά θέματα και προσφορές...

+1

Καλημερα.

Τελικά επεσα μέσα. οποιος με άκουσε και περίμενε μέχρι σήμερα είναι τυχερός. μολις έλαβα mail οτι εγινε shipped και πηρα και tracking number.

η αγορα έγινε στης 30/11. αντε να δουμε με το καλο τι θα πάρουμε στα χέρια μας.

Edited by vaggos88

Το έχουμε πει δεν είναι σοβαρό κατάστημα το gearbest μην επαναλαμβανόμαστε...εγω είχα παραγγείλει δυο κινητά από 21/11 και οχι μόνο δεν πήρα tracking number αλλά και το ένα που ακύρωσα δεν έχουν μπει ακόμα τα χρήματα. Δεν τα στέλνουν ανάλογα με το πότε έγινε η παραγγελία αλλά τα στέλνουν κουτουρού. Έχουν χάσει την μπάλα και μαζί με αυτούς και εμας από αγοραστές τους.

Το έχουμε πει δεν είναι σοβαρό κατάστημα το gearbest μην επαναλαμβανόμαστε...εγω είχα παραγγείλει δυο κινητά από 21/11 και οχι μόνο δεν πήρα tracking number αλλά και το ένα που ακύρωσα δεν έχουν μπει ακόμα τα χρήματα. Δεν τα στέλνουν ανάλογα με το πότε έγινε η παραγγελία αλλά τα στέλνουν κουτουρού. Έχουν χάσει την μπάλα και μαζί με αυτούς και εμας από αγοραστές τους.

συμφωνώ οτι δεν ειναι σοβαρό κατάστημα. και εγω δεν προκειτε να ξανα παρω τίποτα απο αυτους. εγω μιλάω για το γεγονός οτι μου ειχε πει αρκετές φορές οτι στις 10/12 θα γινει stock. ετσι ελεγε και το banggood και θεώρησα οτι η cubot θα τους προμηθεύσει. και οντος πρεπει να τα στελνουν τυχαια ασχετο με το ποτε εβαλε ο καθενας παραγγελεία. ελπιζω σημερα αυριο να ξεμπερδεψουμε ολοι.

Συμφωνώ με τους προηγούμενους αλλά πιθανόν να θέλουν να αναγκάσουν αυτούς που το πήραν στο presale με το λάθος που κάνανε στο κουπόνι και το έδιναν πολύ φτηνό για refund. Και γιατί το λέω αυτό, εγώ έβαλα εντολή αγοράς στις 5/12/2014 για τρία κινητά και χθες μου έδωσαν και για τα τρία tracking number. Τι να πώ.

Πηρα και εγω tracking number για την πρωτη μου αγορα απο το ιντερνετ.

Αντε καλοταξιδο! :)

Με το καλό να σας έρθει παιδιά...θα περιμένουμε εντυπώσεις με την νέα χρονιά . Edited by aggelosn

Απο minideal και to2c έχω κάνει πολλές αγορές...έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Αν αυτό σε βοηθάει προτίμησε τους. Επίσης το efox ξεκίνησε εδω και 3 μέρες κάτι προσφορές σε 2 κινητά κάθε μέρα με 50% έκπτωση αλλά για 50 κομμάτια. Αν θες να περιμένεις μήπως και το βγάλουν και αυτό σε έκπτωση και είσαι μέσα στους τυχερούς μπορείς να περιμένεις...http://www.efox-shop.com/Promotions/christmas-2014/?home_R0

Απο minideal και to2c έχω κάνει πολλές αγορές...έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Αν αυτό σε βοηθάει προτίμησε τους. Επίσης το efox ξεκίνησε εδω και 3 μέρες κάτι προσφορές σε 2 κινητά κάθε μέρα με 50% έκπτωση αλλά για 50 κομμάτια. Αν θες να περιμένεις μήπως και το βγάλουν και αυτό σε έκπτωση και είσαι μέσα στους τυχερούς μπορείς να περιμένεις...http://www.efox-shop.com/Promotions/christmas-2014/?home_R0

οχι δεν λεω για τα μαγαζια αν ειναι αξιοπιστα εχω παρει και εγω και απο τα 3 απλα το οτι γινεται μυλος με το κινητο και το οτι σιγουρα αυτα το εχουν και θα το στειλουν.τωρα για το efox θα το παρακολουθω και σε ευχαριστω κιολας

τωρα ειδα ειναι γερμανικο ε?οποτε παραλαμβανουμε και γρηγορα!και το elephone g6 που εχει σημερα καλη περιπτωση φαινεται

Edited by tolisfar

Καλημερα.

Τελικά επεσα μέσα. οποιος με άκουσε και περίμενε μέχρι σήμερα είναι τυχερός. μολις έλαβα mail οτι εγινε shipped και πηρα και tracking number.

η αγορα έγινε στης 30/11. αντε να δουμε με το καλο τι θα πάρουμε στα χέρια μας.

Εγώ με παραγγελία στις 21/11, όπως και ο φίλος από πάνω ακόμη δεν έχουμε δει άσπρη μέρα. Και εννοείται πως εμένα η αγορά μου έγινε με την κανονική τιμή που έβγαινε με το κουπόνι τους και όχι με μειωμένη. Το λέω γιατί μπορεί να μην στέκει απόλυτα το ότι μπορεί να θέλουν να αναγκάσουν να ακυρώσουμε και να παραγγείλουμε ξανά σε σωστή τιμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ανοργάνωτοι και οι δικαιολογίες τους όσες και ο πληθυσμός τους...

Edited by agriokatsiko

Ticket & (paypal) Dispute: 6/12, 23:00

ticket reply: 8/12, 07:00, εγώ: 07:30

paypal refund: 8/12, 07:40

Sorry για το offtopic

το paypal refund έγινε στις 8 Δεκεμβρίου. Τα χρήματα στο web banking (Alpha) πότε θα έπρεπε να τα δω?

ευχαριστώ

Και εγώ με παραγγελία στις 26/11/2014 και με κανονική τιμή παρακαλώ, ακόμη δεν έχω λάβει tracking number. Το μόνο που μου λέει ο κινέζος στα post που του έστειλα είναι "υπομονή".

Εντάξει κινέζε, αλλά να ξέρεις ότι εδώ στην Ελλάδα λέμε και το"υπομονή - υπομονή πάει η π@@τσα πάει και το μ@@νί".

Πως να του το πω αυτό στα κινέζικά ρε παιδιά;

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

παιδιά, πριν λιγο, μου στειλανε Tracking Details απο το gearbest.

Την παραγγελια την ειχα κανει 1/12.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....:):):)

μα είναι δυνατόν ολοκαίνουργιο μοντέλο και να βγάζουν τέτοιες προσφορές?:what:

Μακριά από αυτό το σαίτ http://www.tinydeal.com είναι το πρώην Ahappydeal είναι απάτη αναξιόπιστο 100% προσοχή.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Το Efox χρεώνει 7,55 ευρω για μεταφορικά, στο τελικό λογαριασμό στο ταμείο στα εμφανίζει...Cubot S200 75,99 + 7.55 σύνολο 83,54

Μακριά από αυτό το σαίτ http://www.tinydeal.com είναι το πρώην Ahappydeal είναι απάτη αναξιόπιστο 100% προσοχή.

Ενω το gearbest ειναι καλυτερο!!. Παραγγελια εκει μαζι με τον asot 17/11. Εννοειτε ακομα τιποτα και σημερινη απαντηση 3 με 7 μερες αν δεν παρουν παλι παραταση. Στο πρωτο ποστ κιολας ειχα πει οτι τους φοβαμαι και δεν επεσα εξω. Η βλακεια τους φαινοταν οταν ξεχασαν το κουπονι ανοιχτο στην αρχη στο κανονικο και μετα στο mobile site. Και καλα οτι επεσαν εξω στο χρονο παραδοσης οκ αλλα η ιστορια συνεχιζεται με το να μην στελνουν με σειρα τις παραγγελιες αλλα οποια τους κατσει ή οποιος τους απειλησει πρωτος.

Μαυρο στο συγκεκριμενο καταστημα απο την αρχη το φοβομουν.

ΥΓ: πραγματα που εχουν σε stock (ποσο ειναι το stock τους αυτο αστο) τα στελνουν αμεσα βαση μαρτυριων αλλων παιδιων.

Αγγελε (aggelossn) ειδες που στα ελεγα. Μην μου πεις πως περιμενεις ακομα το τηλ μεχρι τα Χριστουγεννα.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Εννοειτε ακομα τιποτα και σημερινη απαντηση 3 με 7 μερες αν δεν παρουν παλι παραταση. Στο πρωτο ποστ κιολας ειχα πει οτι τους φοβαμαι και δεν επεσα εξω.

Οι 3-7 μέρες είναι last year. Μόλις ο Χο Τσι "Larry " Μινχ μου είπε για restock σε 2 εβδομάδες. :lol::lol::lol:

Οι 3-7 μέρες είναι last year. Μόλις ο Χο Τσι "Larry " Μινχ μου είπε για restock σε 2 εβδομάδες. :lol::lol::lol:

Ρε μηπως ηταν presale για τα Χριστουγεννα του 15;;; Λεω και εγω νεο μαγαζι καλες τιμες παει να ανταγωνιστει geekbuying minideal vickmal to2c.

Καλα κρασια.

Κριμα που 30 σελιδες σχετιζονται με την βλακεια ενος seller και οχι με αυτο το ωραιο κινητακι

Edited by chalk
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...