Jump to content

Cubot S200 (παραγγελίες)

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω τέτοια εποχή πριν έναν χρόνο είχα παραγγείλει ένα κινητό από το to2c.com και η αποστολή έγινε στις 1 Δεκέμβρη και το κινητό το είχα 23 Δεκέμβρη με singpost για αυτό διάλεξα και σε αυτό την singpost και εφόσον σταλούν μέχρι τις 1-2/12 πιστεύω οτι θα φτάσει άνετα πριν την Πρωτοχρονιά.

naxiand ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που θες να ακυρώσεις την παραγγελία σου ;;; Έχει να κάνει με το κινητό ή επειδή πιστεύεις ότι δεν έχουν αποθέματα και θα αργήσουν την αποστολή ; Επίσης το γνωρίζαμε ότι από τις 26/11 θα περιμέναμε 3-5 εργάσιμες για να μας το στείλουν.

Edited by aggelosn

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κουπόνι δουλεύει κανονικά το κακό είναι ότι αντιλήφθηκαν το bug και πλέον και από τις mobile συσκευές βγάζει τιμή 96.59. Τυχεροί όσοι πήραν μέσα στο σκ !!!

Είναι για δώρο και δεν το βλέπω να φτάνει έγκαιρα... Βρήκα άλλο δωράκι, δεν θα με πείραζε να έρθει, κάτι θα γινόταν. Επειδή όμως με δουλεύουν, τώρα όχι δεν το θέλω...

Είναι για δώρο και δεν το βλέπω να φτάνει έγκαιρα... Βρήκα άλλο δωράκι, δεν θα με πείραζε να έρθει, κάτι θα γινόταν. Επειδή όμως με δουλεύουν, τώρα όχι δεν το θέλω...

Επειδη υπαρχει ενδιαφερον για το κινητο κανόνισε με ενα παιδι να σου δωσει τα χρηματα (φανταζομαι οσο το πηρες οχι σαν μερικους μερικους) και να το πάρει εκείνος. Πιο εύκολη και πιο γρήγορη διαδικασία απο αυτην που ψάχνεις.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Σε συνδυασμό με το κουπόνι για το cubot s200 πως μπορώ να χρησιμοποιήσω και τα my points? Δεν μπόρεσα να δω κάποιο πεδίο που να έχω την επιλογή τους.

Σε συνδυασμό με το κουπόνι για το cubot s200 πως μπορώ να χρησιμοποιήσω και τα my points? Δεν μπόρεσα να δω κάποιο πεδίο που να έχω την επιλογή τους.

Συνηθως το ενα κουπονι ακυρώνει το αλλο , οποτε μαλλον δεν γινεται.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

εγω χρησιμοποιησα και το κουπονι και τους ποντους.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Πες μου φίλε, πως το έκανες γιατί δεν βρήκα την επιλογή για να χρησιμοποιήσω τους πόντους. Σ' ευχαριστώ.

Ελληνικη ρομ;;; σκεφτομαι να το παρω για την μαμα!

Ειναι Multilanguage θα εχει μια χαρα.

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σωστος ο vici πες και στα παιδια το πως. Παλαιότερα ο συγκεκριμενος δεν αφηνε 2.

Επειδη υπαρχει ενδιαφερον για το κινητο κανόνισε με ενα παιδι να σου δωσει τα χρηματα (φανταζομαι οσο το πηρες οχι σαν μερικους μερικους) και να το πάρει εκείνος. Πιο εύκολη και πιο γρήγορη διαδικασία απο αυτην που ψάχνεις.

Εννοείται στα 86 που το πήρα... Αλλά τελικά λένε θα ακυρωσουν την παραγγελία και θα μου δώσουν 6% για επόμενη παραγγελία και να περιμένω 2-3 μέρες να μου επιστραφούν τα χρήματα (αυτό το τελευταίο είναι κουλό γιατί στο PayPal γράφει authorised και όχι complete). Θα ενημερώσω για το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο εγω το αγορασα στα 96 κ εξαργυρωσα τους ποντους μου κ επελεξα singpost κ μου βγηκε 82 ακριβως.Οταν κανεις proceed checkout κ σε παει να διαλεξεις τροπο πληρωμης αν θυμαμαι καλα προς τα πανω αριστερα εχει ενα πεδιο που λεει για τους ποντους που θες να εξαργυρωσεις

αυτη τη στιγμη και για 6ωρες ακομη οπως λεει τουλαχιστον ... το tinydeal το εχει in stock (οπως λεει και παλι) 80.18€

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

αυτη τη στιγμη και για 6ωρες ακομη οπως λεει τουλαχιστον ... το tinydeal το εχει in stock (οπως λεει και παλι) 80.18€

κατέβα λίγο πιο κάτω να δεις

Dear customer:

The CUBOT S200 is on presell

The estimated delivery date is November 30th 2014,

God news!!! Buy one s200 get two free original accessories

1 x Original Protective PC Hard Case

1 x Original Screen Protector

Thanks for your purchase and support

LeEco Le max 2 [x820]

Τα λευκά θα είναι διαθέσιμα στις 6 Δεκεμβρίου ή λίγο νωρίτερα όπως είπε ο gearbest άρα θα έρθουν Ελλάδα κοντά στις 10 Γενάρη. Τα μαύρα θα είναι διαθέσιμα από αύριο για έλεγχο και αποστολή σε 3-5 εργάσιμες. Αυτό νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο φάουλ του καταστήματος που δεν ενημέρωσε ιδίως για όσους το θέλουν για δώρο Χριστουγέννων. Κατά τα λοιπά για όσους θέλουν να περιμένουν σίγουρα είναι value for money η συσκευή και θα την χαρούν !!!

Τα λευκά θα είναι διαθέσιμα στις 6 Δεκεμβρίου ή λίγο νωρίτερα όπως είπε ο gearbest άρα θα έρθουν Ελλάδα κοντά στις 10 Γενάρη. Τα μαύρα θα είναι διαθέσιμα από αύριο για έλεγχο και αποστολή σε 3-5 εργάσιμες. Αυτό νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο φάουλ του καταστήματος που δεν ενημέρωσε ιδίως για όσους το θέλουν για δώρο Χριστουγέννων. Κατά τα λοιπά για όσους θέλουν να περιμένουν σίγουρα είναι value for money η συσκευή και θα την χαρούν !!!

Μολις είχε ξεκάθαρη ενημέρωση, την έδωσε!

Απ την άλλη, επειδή τα "ταχυδρομικά" θέματα είναι λίγο χάλια (πχ δείτε εδώ) μπορεί για όλους να έρθουν εγκαιρά ή καθυστερημένα,η άφιξη είναι κάτι που ειναι λαχείο κυριολεκτικά!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Order Status:Paid

Μάλλον ετοιμάζονται να στείλουν τα μαύρα

What happens next

We are carefully checking and packaging your order, it will be shipped out within 3-5 business days to the shipping address you provided.

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Οντως παιδιά 19:01 μου ήρθε και μένα email για το μαύρο. Μένει τώρα να δούμε αν αυτές οι 3-5 εργάσιμες μέρες τηρηθούν και πάρουμε tracking number το αργότερο μέχρι την επόμενη Τρίτη !!!

Δεν πειραζει :O

θα βρεξει dispute :X

αραγε οταν υπαρχει tracking number υφισταται το dispute ? :blink:

λογικά το 45ήμερο για dispute ξεκινάει από την ημέρα που θα γίνει complete το payment στο paypal

LeEco Le max 2 [x820]

Οσοι παραγγείλατε S200 (black) @ gearbest, συνδεθειτε και ρίξτε μια ματια στο Order Status - σε μένα εμφανίζει Payment Failed, ενώ είχα λάβει payment authorization email και τα χρήματα στην κάρτα είναι "δεσμευμένα"...!

Στο Paypal γράφει Status: Pending και έχει Authorized Payment...

Εχει κάποιος άλλος, κάτι αντίστοιχο?

ΥΓ. Αν έχει σημασία, χρησιμοποίησα και GB πόντους (Used 110 GB Points saving: $2.20), ανοιξα ticket και τους έγραψα και στο νήμα τους εδώ...

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Οσοι παραγγείλατε S200 (black) @ gearbest, συνδεθειτε και ρίξτε μια ματια στο Order Status - σε μένα εμφανίζει Payment Failed, ενώ είχα λάβει payment authorization email και τα χρήματα στην κάρτα είναι "δεσμευμένα"...!

Εμένα γράφει κανονικά : paid .

Edited by metalergr

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Και το θέμα είναι ότι εσυ το παρήγγειλες πριν από μένα. Εγω το πήρα στις 21.11.2014. Σε μένα είναι paid και έχει αλλάξει και η κατάσταση στο paypal σε completed. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίχτηκε...

Edited by aggelosn

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...