Demis_CY Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 θα προτιμούσες να δημιουργούσα καινούριο θέμα? :D Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 θα προτιμούσες να δημιουργούσα καινούριο θέμα? :D Ούτως ή άλλως είτε θα συνενωνόταν με το παρόν, είτε θα πήγαινε κάδο. :p Για να μην ξεφεύγουμε, το γαλάζιο πακετάκι έχεις; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Εγω παντως μολις παρηγγειλα το γαλαζιο πακετακι απο Amazon αγγλιας!Το εχει σε 68% εκπτωση ;) Τζαμπα πραμα :D Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Εγω παντως μολις παρηγγειλα το γαλαζιο πακετακι απο Amazon αγγλιας!Το εχει σε 68% εκπτωση ;) Τζαμπα πραμα :D Κι εγώ γι' αυτό ρωτάω, επειδή το σκέφτομαι. Από την άλλη, δεν με πολυτραβάει η σειρά που την δείχνει στην Κύπρο, οπότε δεν ξέρω εάν μου αρέσει τόοοοσο πολύ πλέον, ώστε να την πάρω σε DVD... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 ναι το γαλάζιο πακετάκι έχω από Αμερική όταν ήταν και εκείνο σε προσφορά. τελείως blind buy αφού δεν είχα ξαναδεί επεισόδιο αλλά άκουγα τα καλήτερα :) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 ναι το γαλάζιο πακετάκι έχω από Αμερική όταν ήταν και εκείνο σε προσφορά. τελείως blind buy αφού δεν είχα ξαναδεί επεισόδιο αλλά άκουγα τα καλήτερα :) Για μένα η δεύτερη σεζόν ήταν η καλύτερη. Μετά η πρώτη, μετά η τρίτη. Η τέταρτη είναι σαν να μην υπήρξε, θα το καταλάβεις και μόνος σου ότι έγινε για να γίνει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts