trapped Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Ήταν πολύ συγκλονιστικό το τέλος, κακά τα ψέμματα. Και είναι όντως μη προβλέψιμη η συνέχεια της σειράς, μιας και η Marisa είναι σημαντικός χαρακτήρας. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Htan sta prwta episodia alla efage xulo kai thn ekane gia thn hawai(an thimame kala)! Aυτό συνέβη στον 3ο κύκλο! Στον δεύτερο κύκλο έφυγε στο 7ο επεισόδιο κι επέστρεψε στο φινάλε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Swsta auto htan ston 3o! Ston 2o epeidh to koitaxa, ta eixe ftiaxei me thn Julie kai efyge meta apo ena getaway party sto 7o episodio! Gurise opws eipes sto finale gia thn klhronomia (kuriws!)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Swsta auto htan ston 3o! Ston 2o epeidh to koitaxa, ta eixe ftiaxei me thn Julie kai efyge meta apo ena getaway party sto 7o episodio! Gurise opws eipes sto finale gia thn klhronomia (kuriws!)! That's right!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Και τι πήρε; :p Τον πούλο :lol: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Ρε συ trapped ξερεις τι κλαμα εριξα στο τελευταιο επισοδιο?Δε μπορεις να φανταστεις...Αλλα οκ μεγαλη βλακεια του Josh..Δεν βγαζεις ετσι απτη σειρα ενα απτα 4 βασικα προσωπα...Αν ηθελε να την......... τη Μαρισα ας το εκανε με αλλο τροπο..Ξενερωσα απιστευτα.Δεν την πηγαινα και πολυ,αλλα ελεος..Νεανικη σειρα ειναι αν δεν ευχαριστιεται ο τηλεθεατης τι να το κανεις?Δεν ειναι και λαμψη ή καλημερα ζωη...Ακομα και οι παραξενες καταστασεις σε εκαναν κ ειχες αγωνια..Τεσπα..Κ σε αλλεσ σειρες αφησαν υπονοουμενα για θανατο και οταν ειδαν την αντιδραση των τηλεθεατων,τους ανεστησαν:Ρ Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 ξερεις τι κλαμα εριξα στο τελευταιο επισοδιο?Δε μπορεις να φανταστεις... Gynaikes,.. ti na peis!!?:p Mhn eisai 100% sigouri oti pethane h marissa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adambrody_girl Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Apo pou tha parw thn trith sezon estw kai anepishma???? Vohthhste please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση http://adam.flirtatious.org/albums/Appearances/2004/TMobileParty/thumb_01.jpg California, here we come! Right back where we started from. Phantom Planets - "California" !!Adam eternally!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Ρε συ trapped ξερεις τι κλαμα εριξα στο τελευταιο επισοδιο?Δε μπορεις να φανταστεις...Αλλα οκ μεγαλη βλακεια του Josh..Δεν βγαζεις ετσι απτη σειρα ενα απτα 4 βασικα προσωπα...Αν ηθελε να την......... τη Μαρισα ας το εκανε με αλλο τροπο..Ξενερωσα απιστευτα.Δεν την πηγαινα και πολυ,αλλα ελεος..Νεανικη σειρα ειναι αν δεν ευχαριστιεται ο τηλεθεατης τι να το κανεις?Δεν ειναι και λαμψη ή καλημερα ζωη...Ακομα και οι παραξενες καταστασεις σε εκαναν κ ειχες αγωνια..Τεσπα..Κ σε αλλεσ σειρες αφησαν υπονοουμενα για θανατο και οταν ειδαν την αντιδραση των τηλεθεατων,τους ανεστησαν:Ρ Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ βούρκωσα, αλλά δεν έκλαψα. Δεν ντρέπομαι να το πώ μιας και τα συναισθήματα ήταν πολύ δυνατά, λίγο η μουσική, λίγο οι σκηνές ήταν ό,τι πρέπει. 2 φορές βούρκωσα στο O.C. Που έφευγε η Άννα στη 1η σεζό και στη 3η, στο τελευταίο. :cry: Ελπίζω μόνο να μην καθυστερήσουν τη 4η γιατί δεν μπορώ με έπιασε μια τρέλα και δεν έχω τι να δώ. :p Όσο για το θέμα της Marissa.. δημοσιογράφοι του καναλιού E! έκαναν ρεπορτάζ με το πόσο αγανακτησμένοι είναι οι τηλεθεατές και πόσα petitions έχουν κάνει [τα μεγαλύτερα στην ιστορία της τηλεόρασης] με το ανάλογο logo [SAVE MARISSA- εκείνο που χρησιμοποίησαν για να καταφέρουν να φέρουν τη Marissa πίσω στο Harbour ;) ] Τώρα αν πήρε το μάτι του Josh τίποτα θα δείξει.. Και φήμες έχουν την Mischa να κάνει διάλειμμα απο τη TV, γι'αυτό μάλλον έκανε και τις ανάλογες σεναριογραφικές διευθετήσεις o Josh.. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Τώρα αν πήρε το μάτι του Josh τίποτα θα δείξει.. Και φήμες έχουν την Mischa να κάνει διάλειμμα απο τη TV, γι'αυτό μάλλον έκανε και τις ανάλογες σεναριογραφικές διευθετήσεις o Josh.. Pisteuw pws ama h Mischa parei mia kalh auksisi 8a 8elei na to stamathsei to break ;) Epish o Josh 8a to exei parei hdh eidhsh to olo 8ema mias kai einai forum junkie... to exei pei o idios :p Epishs mh ksexname pws olo mporei na einai diafhmistiko trik :p Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ βούρκωσα, αλλά δεν έκλαψα. Δεν ντρέπομαι να το πώ μιας και τα συναισθήματα ήταν πολύ δυνατά, λίγο η μουσική, λίγο οι σκηνές ήταν ό,τι πρέπει. 2 φορές βούρκωσα στο O.C. Που έφευγε η Άννα στη 1η σεζό και στη 3η, στο τελευταίο. :cry: H pio suginitikh stigmh gia mena sta xronika tou oc htan sto 127 opou h Kirsten exei piasei ta sentonia tou Ryan(meta pou efuge) kai klaiei!! Episeis sto idio episodio pou leei:Ryan:'When u took me in i had nothing.., no family, no hope...' Otan edeixne to star ton 1o kuklo prospathousa na vlepw kathe episodio kathe sav/ko.. Htan Kuriakh kai tha edeixne to teleutaio episodio(den to ixera oti htan to teleutaio) alla eixa na paw kapou opote kai to exasa.To epomeno savvato eixa stithei sthn tv kata tis 3.30 kai perimena na arxisei alla tpt kati mlkies evaze!!Milame ekeines tis meres hmoun mes thn melanxolia, pisteua oti hmoun polu gantemhs pou to exasa...Mexri pou katevasa kai xanaeida ta episodia kai eida kai to teleutaio kai katalava oti hmoun polu gourlhs pou den eixa dei to 127 giati den tha antexa(pragmatika!) mexri na dw thn sunexeia!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Εγώ έχω σπάσει το προσωπικό μου ρεκόρ. Είδα και τις 3 σεζόν σε 1 μήνα, και συγκεκριμένα κατα τη διάρκεια εξεταστικής. Late night studying με καφέ και O.C. :p Αν αυτό μου βγήκε σε καλό; Η νεκροψία τον Αύγουστο θα δείξει hehe Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Εγώ έχω σπάσει το προσωπικό μου ρεκόρ. Είδα και τις 3 σεζόν σε 1 μήνα, και συγκεκριμένα κατα τη διάρκεια εξεταστικής. Late night studying με καφέ και O.C. :p Αν αυτό μου βγήκε σε καλό; Η νεκροψία τον Αύγουστο θα δείξει hehe Nai nai mou tou eixes pei!:) Oloi kanoume mlkies logo oc!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Πάντως τα Soundtracks [Music from the OC: Mix 1,2,3,4,5] είναι πολύ καλές συλλογές. Προσεκτικά και με επιτυχία επιλεγμένα τραγούδια, τα περισσότερα rock/alternative ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Πάντως τα Soundtracks [Music from the OC: Mix 1,2,3,4,5] είναι πολύ καλές συλλογές. Προσεκτικά και με επιτυχία επιλεγμένα τραγούδια, τα περισσότερα rock/alternative ;) Yparxoun kai kales epiloges,.. uparxoun kai kakes! Oi kales einai perissoteres pantos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 ma vre olumpiake:P eklega me to olo skiniko oxi giati eixe tetoia ploki to thema:P egw den imouna i prwti pou sou pa oti de pisteuw oti tha ti diw3oun?K an ontws telika gia na megalwsoun tin tiletheasi..e tote...ante ante...opws k na xei an telika to cosmo girl exei pethanei tote vlakeia tous pou ekanan tetoio telos..o tiletheatis a3ize pio poli melo:P 2-3 meres entatiki,apoxeretismos me ryan kai tetoia..k to 3anaegrapsa se allo post..Se alli seira pou eixe pethanei ipotithetai prwtagwnistis,me tis diamartiries twn fan,ton 3anaeferan:P Xazoi einai na xasoun leftakia?afou de tha poulaei re oso oi alloi kukloi..Ante ta 5 prwta episodia..meta?Gamoi kai panigiria meta apo tetoio thanato?:P a!i seira tha arxisei na provaletai to noemvrio..... Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Νοέμβριο; Δηλαδή.. σε 5 μήνες; Αααααα.. δεν θα αντέξω :p Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 ποιος αντεχει ρε συ? :/ Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Proswpika den hthela perissotero melo!Siga mhn to livanizoume kiolas!:p Logiko einai o Josh na mhn htele na fugei h Marissa alla ama hthele h idia ti na kanei kai autos..:O Sto katw katw oso kai an mou aresei to oc h Marissa den thelw na xanagurisei~!:X Egw paidia gia na antexw lew na arxisw yioga outos wste na peitharxisw ton eauto mou kai na mhn upokupsei ston peirasmo!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Yoga ε; Δεν είναι και άσχημη ιδέα :p Yogalates με τις noopsies. :lol: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Yoga ε; Δεν είναι και άσχημη ιδέα :p Yogalates με τις noopsies. :lol: Το 112 ε? Ι love this episode! Na afou thimase auto tha se rwthsw kati pou exw xanarwthsei alla den pira apanthsh.. Sto idio episodio pali, sthn arxh, leei o Sandy mia frash, apantaei o Ryan kai tsougrizoun tis koupes tous kai meta sunexizei h Kirsten'Enjoy boyz, because knowing the 2 of u it won't last long', Sandy'yogalates' Auth h frash pou lene pia einai???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Ολοκλήρωσα και εγώ την 3η season και μονο ένα πράγμα έχω να πω... πιστεύω ότι ξεπερνάει σε μερικά σημεία ακόμα και την πρώτη ! Οι πιο σημαντικές στιγές μετα το θάνατο του Johny, αυτές που μου άρεσαν και αυτές που θεώρησα και πιο καλές ήταν οι εξής : 3x16 Όλα τα λεφτά η αρχή του (πολύ γέλιο, τέλειο το τραγουδάκι στην αρχή που κάνει μια μικρή περίληψη, ta voice over της Summer αλλα και η σκηνή στο Hot Tub....) 3x17 Η Marissa στο σπίτι που πήγε να βρεί τον Volchek και συνηδητοποίησε σε πιο σπίτι βρισκόταν και ταυτόχρονα ο Ryan να ακούει το model home mix... και μάλιστα ένα απο τα αγαπημένα μου τραγούδια. 3x21 H Summer πάνω στο Coffee Cart και το "φτύσιμο" που τρώει απο τον Seth αλλα και η αντίδραση της. 3x25 οι αποφοίτηση.... πιστεύω ότι είναι απο τις ποιο σημαντικές σκηνές σε όλο το OC... Και οι 4 πάλι στο Model Home στη πισίνα και σκέφτονται τα παλία. Και εννοείται το τέλος του επισοδείου... (δε χρειάζεται να εξηγήσω το λόγο) Όλο το season... πολύ καλύτερο απο κάθε προσδοκία. Γενικά πάντως, εκτός απο 2-3 επισόδεια όλα τα άλλα τα χάρηκα ιδιαίτερα. Aν, και το story με τη jess... δε μου άρεσε. δεν είχε νόημα... Ερώτηση. Απο νούμερα πως πήγε Αμερική. Α και κάτι άλλο. απο 2/11 4η season ;) Ανυπομωνώ, θέλω να δω αν όντως η Μαρίσσα είναι νεκρή, τi θα κάνει ο Ryan για αυτό, πως θα επηρεάσει το όλο story τους πάντες κτλ... α, και έχω ένα μικρό προαίσθημα πως απο την επόμενη χρονια το OC μαλλον που θα περιστρέφεται λιγο (βασικά πολύ) και γύρω απο την Kaitlin. Επίσης ελπίζω η Anna να γυρίσει (αλλα μη ταράξει τα νερά μεταξύ Seth & Summer) μιας και θα πηγαίνει και αυτή στο Brown. EDIT Veco OK? :p Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Spoilers, spoilers! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 olimpiakara!!!!oeo!re c..den itan epilogi tis mischa barton na figei alla tou Josh!!Xm....perimenw na vgei twra to mix 6.... Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 EDIT Veco OK? :p Άψογος, άψογος! :up: :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts