msntina Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Και Κυριακή 9/4 στις 15:30 το 2ο επεισόδιο!! Δυο-δυο την εβδομάδα για να τελειώνουν γρήγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Και Κυριακή 9/4 στις 15:30 το 2ο επεισόδιο!! Δυο-δυο την εβδομάδα για να τελειώνουν γρήγορα! Αυτό δεν είναι καλό (για μένα)... Τα υπολόγισα. Μέχρι να επιστρέψω θα χάσω 6 επεισόδια... Εκτός κι αν Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα δεν δείξουν O.C. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Eπιτέλους ξεκίνησε! :yahoo: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Βρε παιδια,μπορειτε να μου πειτε γιατι στο σημερινο επεισοδιο η Μαριζα τα εκανε σε μια φαση ολα γυαλια καρφια?Αρχισε να πεταει επιπλα στην πισινα και την επιασε αμοκ!Κατι πρεπει να της ειπε η μαμα της,αλλα δεν προλαβα να δω ολη τη σκηνη! Eυχαριστω!:p Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Eπιτέλους ξεκίνησε! :yahoo: :D :D Καλα η κομματαρα των Dios Malos στην αρχη ολα τα λεφτα!! Βεβαια η μεταφραστρια προφανως δεν ειχε ξαναδει το Ο.C., αλλα πρωτη φορα ας την συγχωρησουμε. Για καποιον περιεργο λογο μπερδευε το Νιουπορτ με το Πορτλαντ και τα εγραφε αντιστροφα οπως αναφερονταν. Το θεικο ομως ηταν οταν η Σαμερ πηγε στο δωματιο του Σεθ και ειπε στον Καπτεν Οουτς "Θελεις να γινουμε φιλΕΣ";;;; :lol: :p Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Βρε παιδια,μπορειτε να μου πειτε γιατι στο σημερινο επεισοδιο η Μαριζα τα εκανε σε μια φαση ολα γυαλια καρφια?Αρχισε να πεταει επιπλα στην πισινα και την επιασε αμοκ!Κατι πρεπει να της ειπε η μαμα της,αλλα δεν προλαβα να δω ολη τη σκηνη! Eυχαριστω!:p Tην ρώτησε γιατί την αποφεύγει και τι έχει μαζί της...κι εκείνη απάντησε!:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 :lol: Ωραια απαντηση! Τhanks elteo! Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 :D :D Καλα η κομματαρα των Dios Malos στην αρχη ολα τα λεφτα!! Για επεισόδιο-πιλότος καλό ήταν... Και το κομμάτι των Album Leaf (το Eastern Glow) δεν πήγε πίσω! Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 :D :D Καλα η κομματαρα των Dios Malos στην αρχη ολα τα λεφτα!! Βεβαια η μεταφραστρια προφανως δεν ειχε ξαναδει το Ο.C., αλλα πρωτη φορα ας την συγχωρησουμε. Για καποιον περιεργο λογο μπερδευε το Νιουπορτ με το Πορτλαντ και τα εγραφε αντιστροφα οπως αναφερονταν. Το θεικο ομως ηταν οταν η Σαμερ πηγε στο δωματιο του Σεθ και ειπε στον Καπτεν Οουτς "Θελεις να γινουμε φιλΕΣ";;;; :lol: :p To "You Got me all Wrong" άπαιχτο κομμάτι! :up: Καλά, μόλις διάβασα το "φίλες" σ' εκείνη τη σκηνή με τον Όουτς, έπεσα κάτω απ' τα γέλια μιλάμε! :lol: :lol: Όντως, η μετάφραση ήταν κομματάκι χάλια. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 paidia i seira vazei apisteuta kommatia..vrite me to gnwsto tropo ola ta cd:P iparxoun k site pou exoun ola ta tragoudia pou paizontai se kathe episodio..Akoma k sto Fox.com/oc ta exei alla den leei se poia skini einai to kathena.to allo site einai to http://www.musicfromtheoc.com/... Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 πολύ καλό και το σημερινό επεισόδιο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 exei to seven video net kai ton ena kai ton deutro kiklo se dvd edw kai polous mines 6-8 mines. egw pigainw sto interspot meta tis 12 pou einai 1,20 i wra gia na ktevasw epeisodia apo 3 season kai mp3 alla einai 400mb ta rimadia kai argoyn kai xwris ipotitlous alla entaxei to 80 tis ekato to katalabainw. episis merika einai hd video(giatin akriveia ligo parapanw apo analisei dvd oxi hd)kai paizoun wraia se hdtv exw pwrwthei agria me auti tin seira kapoy diavasa einai apo tis poio akrives paragwges tis amerikanikis tileoraseis kai gnwmi einai oti pragmatika exei poili kalo senario kai skinothesia kai aden afora mono efibous.......... iparxei periptwsei na blepoume tin 3 periodo stin elada tin idia wra poy provalonte ta kenoyrgia episodia kai stin ameriki mesw doriforikis i me allon tropo apo to fox kanali poy ekpempetai? Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Ωραιο το σημερινο επεισοδιο! Εκεινο το παιδι που ειναι με την Μαρισα (ο κηπουρος,oχι ο Ραιαν) ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙ!:up: :up: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Και η Άλεξ όμως.... :love: Κρίμα που αργότερα καταστρέφουν το χαρακτήρα της. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 γενικά στον δεύτερο κύκλο (αυτόν που δείχνει τώρα το star) τα περισσότερα επεισόδια είναι πολύ καλά με παρα πολλές ανατροπές! :) και ένα σποιλερακι από εμενα :p προς το τέλος του κύκλου κάποιος πεθαίνει(δεν λέω ποιος γιατί δεν θα ήταν σποιλερακι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 γενικά στον δεύτερο κύκλο (αυτόν που δείχνει τώρα το star) τα περισσότερα επεισόδια είναι πολύ καλά με παρα πολλές ανατροπές! :) και ένα σποιλερακι από εμενα :p προς το τέλος του κύκλου κάποιος πεθαίνει(δεν λέω ποιος γιατί δεν θα ήταν σποιλερακι) Μα αν έλεγες τότε θα ήταν spoilerάκι :p τώρα δεν είναι :p Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 καλά αφού επιμένεις θα δώσω "σποιλερακι":lol: προς το τέλος του κύκλου πεθαίνει ο πατέρας τις Kirsten και αυτή στρέφεται όλο και περισσότερο προς τον αλκοολισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Είναι λίγο νωρίς να λέμε γι' αυτά! Καλύτερα να λέμε σπόιλερ για τα ερχόμενα επεισόδια του Σταρ. Όπως ότι σε δύο επεισόδια από τώρα φεύγει ο πατέρας της Μαρίσα, ο Τζίμι δηλαδή! Πράγμα που μ' ενόχλησε πολύ όταν το πρωτοείδα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 καλά αφού επιμένεις θα δώσω "σποιλερακι":lol: προς το τέλος του κύκλου πεθαίνει ο πατέρας τις Kirsten και αυτή στρέφεται όλο και περισσότερο προς τον αλκοολισμό Ναι, αλλα δε λες για τον πυροβολισμό του Τρει... αλλα μην τα πουμε όλα εδώ... εγώ προτειμώ 3ο κύκλο και επίσης έχω να πώ πως τα τελευταία 5 επισόδεια παραπάνω απο κορυφαία... βασικά όλος ο κύκλος ειναι καλός... με εξαίρεση 2-3 επισόδεια:D Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Είναι λίγο νωρίς να λέμε γι' αυτά! Καλύτερα να λέμε σπόιλερ για τα ερχόμενα επεισόδια του Σταρ. Όπως ότι σε δύο επεισόδια από τώρα φεύγει ο πατέρας της Μαρίσα, ο Τζίμι δηλαδή! Πράγμα που μ' ενόχλησε πολύ όταν το πρωτοείδα! Αμα ξαναγυρίσει στο τέλος του 3ου, αυτή τη φορά θα τον δείρω εγώ Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Ναι, αλλα δε λες για τον πυροβολισμό του Τρει... αλλα μην τα πουμε όλα εδώ... εγώ προτειμώ 3ο κύκλο και επίσης έχω να πώ πως τα τελευταία 5 επισόδεια παραπάνω απο κορυφαία... βασικά όλος ο κύκλος ειναι καλός... με εξαίρεση 2-3 επισόδεια:D σύμφωνω αλλα αυτό που λες γίνεται στο τελευταίο επεισόδιο :p δε νομίζω να ξαναγυρίσει μετά το ξύλο που έφαγε.Lerris γιατί σε ενόχλησε? εμενα πάλι με χαροποίησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Αμα ξαναγυρίσει στο τέλος του 3ου, αυτή τη φορά θα τον δείρω εγώ Και 'γω προτειμώ στο σύνολο τον τρίτο κύκλο! Μόνο τρεία επεισόδια δε μου άρεσαν απ' τον τρίτο, ενώ απ' τον 2ο, το πρώτο μισό δε μου αρέσει σχεδόν καθόλου! (Εξαιτίας της Λίνζι) Όντως, αν επιστρέψει πάλι, θα καταντήσει κουραστικό. Αλλά απ' την άλλη δεν πρέπει να'ρθει να δει την κόρη του που αποφοιτεί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 ιδού το ερώτημα: θα αποφοιτήσει? η θα γίνει κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Και 'γω προτειμώ στο σύνολο τον τρίτο κύκλο! Μόνο τρεία επεισόδια δε μου άρεσαν απ' τον τρίτο, ενώ απ' τον 2ο, το πρώτο μισό δε μου αρέσει σχεδόν καθόλου! (Εξαιτίας της Λίνζι) Όντως, αν επιστρέψει πάλι, θα καταντήσει κουραστικό. Αλλά απ' την άλλη δεν πρέπει να'ρθει να δει την κόρη του που αποφοιτεί; ναι και εμένα δε μου άρεσε η Lindsay Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 ναι και εμένα δε μου άρεσε η Lindsay Πολύ κλαψιάρα ρε παιδί μου! Δε συμμαζεύεται με τίποτα! Άσε που κάνει και τον Ράιαν άνω-κάτω χωρίς λόγο! Έπρεπε να φύγει πολύ νωρίτερα απ' το έργο. ιδού το ερώτημα: θα αποφοιτήσει? η θα γίνει κάτι άλλο? Λες;;;;;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts