Jump to content

The O.C. (Fox)

menelia
 Κοινοποίηση

Πως σας φαίνεται η σειρά;  

288 members have voted

1. 1. Πως σας φαίνεται η σειρά;

• Τέλεια
      104
    • Καλή
      70
    • Βαρετή/Δε βλέπεται
      59
    • Δεν την έχω παρακολουθήσει ποτέ
      55

Recommended Posts

hey hey..O.C. fans...oi ipotitloi kikloforoun sto http://www.forom.com/ .....3 meres meta tin provolh tou peripou, pernoun sto site kai tou teleutaiou episodiou...tsiou tsiou..

''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes...

all you need is ONE...''

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σας έχω άσχημα νέα! Φαίνεται πως το Star δεν έχει σκοπό να βάλει το O.C.! Το "Monk" και το "Έτσι είναι η Ζωή" τελειώνουν αυτό το Σαββατοκύριακο και από το επόμενο, ξαναρχίζει το Μonk από την αρχή, ενώ στη θέση του "Έτσι είναι η Ζωή", κρατηθείτε, θα βάλουν το Ταρζάν!! Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Σας έχω άσχημα νέα! Φαίνεται πως το Star δεν έχει σκοπό να βάλει το O.C.! Το "Monk" και το "Έτσι είναι η Ζωή" τελειώνουν αυτό το Σαββατοκύριακο και από το επόμενο, ξαναρχίζει το Μonk από την αρχή, ενώ στη θέση του "Έτσι είναι η Ζωή", κρατηθείτε, θα βάλουν το Ταρζάν!! Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!!!!!!!

Τοσο του κοβει του &^%$!*καναλου!! Ευτυχως που εχω δει τη 2η σαιζον σε dvd και την 3η με τον γνωστο τροπο. Το Μονκ τον εχει βαλει ηδη επαναληψη. Το περασμενο ΣΚ που εκανα ζαπινγκ πετυχα ενα επεισοδιο που το ειχα ξαναπετυχει το καλοκαιρι.

Αυτο που μου τη δινει πραγματικα ομως ειναι η εξαφανιση του Εverwood :mad:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Τοσο του κοβει του &^%$!*καναλου!! Ευτυχως που εχω δει τη 2η σαιζον σε dvd και την 3η με τον γνωστο τροπο. Το Μονκ τον εχει βαλει ηδη επαναληψη. Το περασμενο ΣΚ που εκανα ζαπινγκ πετυχα ενα επεισοδιο που το ειχα ξαναπετυχει το καλοκαιρι.

Αυτο που μου τη δινει πραγματικα ομως ειναι η εξαφανιση του Εverwood :mad:

Όντως εξαφάνιση... Αυτό που πραγματικά μου δημιουργεί απορίες είναι αν βλέπει περισσότερος κόσμος Monk και "Έτσι είναι η ζωή", απ' ότι έβλεπαν Everwood και O.C. ...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μετά απο μαραθώνια αναμονή είδα χθες το 3x12 "The Sister Act"... πολύ ωραίο το επισόδειο. Η Kaitlin ολα τα λεφτά... (πολύ attitude ρε παιδί μου) αλλα δεν έμοιαζε για 14χρόνο :p Προς αναμονή των επομένων επισοδείων οπού όλες μου επιθυμίες μου σχετικά με τη σειρά θα πραγματοποιηθούν !

Να δω τον Seth μαστουρωμένο και τι στο κόσμο !

:O:X:D:shifty::lol:

(Πολύ ωραία η 3η σεζόν... αν εξαιρεσουμε 2 επισόδεια;) )

Οσο για το STAR. Τα επισόδεια του Smallville πότε τελειώνουν ? Γιατι έχει βάλει ήδη επαναλήψεις της 1η σεζόν κάθε απόγευμα και μπορεί να καλύψει το time slot του Σαββάτου με το OC... Επίσης σε 2 μήνες περίπου τελειώνουν και οι μάγισσες. Βασικά πιστεύω ότι θα το βάλουν το καλοκαιράκι...

πάντως πριν μήνες που είχα πάρει μου είχαν πει ότι θα το δείξουν αλλα δε ξέρουν πότε αρα προφανώς δεν είχαν κάποιο κενό στο προγραμμα τους για να το "χώσουν"

Μετά απο μαραθώνια αναμονή είδα χθες το 3x12 "The Sister Act"... πολύ ωραίο το επισόδειο. Η Kaitlin ολα τα λεφτά... (πολύ attitude ρε παιδί μου) αλλα δεν έμοιαζε για 14χρόνο :p Προς αναμονή των επομένων επισοδείων οπού όλες μου επιθυμίες μου σχετικά με τη σειρά θα πραγματοποιηθούν !

Να δω τον Seth μαστουρωμένο και τι στο κόσμο !

:O:X:D:shifty::lol:

(Πολύ ωραία η 3η σεζόν... αν εξαιρεσουμε 2 επισόδεια;) )

Οσο για το STAR. Τα επισόδεια του Smallville πότε τελειώνουν ? Γιατι έχει βάλει ήδη επαναλήψεις της 1η σεζόν κάθε απόγευμα και μπορεί να καλύψει το time slot του Σαββάτου με το OC...

πάντως πριν μήνες που είχα πάρει μου είχαν πει ότι θα το δείξουν αλλα δε ξέρουν πότε αρα προφανώς δεν είχαν κάποιο κενό στο προγραμμα τους για να το "χώσουν"

Δεν το είχες δει το 3χ12; Εγώ είδα ως και το 3χ14 όπου πεθαίνει (ξέρετε ποιός) κι αυτή τη στιγμή κατεβάζω το χθεσινό 3χ15!:D

Πολύ ωραία όλα τα καινούργια επισόδεια! Όσο για τον Σεθ, μιλάμε για πολύ γέλιο στα 3χ13 και 3χ14!!

Όσο για το Star, το κενό το έχει το άλλο Σαββατοκύριακο, αλλά βάζουν το Μονκ επανάληψη και το Ταρζάν απ' την αρχή! Ακόμη δε μπορώ να το χωνέψω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν το είχες δει το 3χ12; Εγώ είδα ως και το 3χ14 όπου πεθαίνει (ξέρετε ποιός) κι αυτή τη στιγμή κατεβάζω το χθεσινό 3χ15!:D

Πολύ ωραία όλα τα καινούργια επισόδεια! Όσο για τον Σεθ, μιλάμε για πολύ γέλιο στα 3χ13 και 3χ14!!

Όσο για το Star, το κενό το έχει το άλλο Σαββατοκύριακο, αλλά βάζουν το Μονκ επανάληψη και το Ταρζάν απ' την αρχή! Ακόμη δε μπορώ να το χωνέψω!

9 Μαρτίου το επόμενο... σε ένα μήνα πάλι...

Μέχρι τότε προλαβαίνω να κατεβάσω τα 3x13, 14, 15 ;) Και έτσι δε θα μείνω πίσω... :p

Για διαβάστε μερικά spoilers για τα επισόδεια που θα ακολουθήσουν ! http://spoilerfix.com/theoc.php

Σχόλιο: Τα επισόδεια φαίνονται μια χαρά παρόλο που τα πράγματα πάνε κατα διαόλου ! :lol: :p

H Jess ξαναέρχεται (ναι, το τσουλάκι με τη κοκαΐνη απο το δεύτερο κύκλο), Η Dawn(η μητέρα του Ryan) έρχεται και αυτή, όπως επιστρέφει και η Teressa...

Γεια,αύριο μεθαύριο θα μου έρθει ο δεύτερος κύκλος και επιτέλους θα το δω(μια και κανένα videoclub της πόλης δεν τον είχε).Ο Τρίτος κύκλος μόλις ολοκληρωθεί στην Αμερική θα κυκλοφορίσει και στην Ελλάδα(με ελληνικούς υπότιτλους) σε DVD:confused: ;;Περίπου πότε θα γίνει αυτό;

Γεια,αύριο μεθαύριο θα μου έρθει ο δεύτερος κύκλος και επιτέλους θα το δω(μια και κανένα videoclub της πόλης δεν τον είχε).Ο Τρίτος κύκλος μόλις ολοκληρωθεί στην Αμερική θα κυκλοφορίσει και στην Ελλάδα(με ελληνικούς υπότιτλους) σε DVD:confused: ;;Περίπου πότε θα γίνει αυτό;

Κάτσε να κυκλοφορίσει ο 3ος στο εξωτερικό (μετα τον Σεπτεμβρη υποθέτω) και βλέπουμε και για την Ελλάδα

Κάτσε να κυκλοφορίσει ο 3ος στο εξωτερικό (μετα τον Σεπτεμβρη υποθέτω) και βλέπουμε και για την Ελλάδα

Μπα μην το λες, ο 2ος ειχε βγει μεσα Αυγουστου ζωνη 2 απ’οτι θυμαμαι ;)

Μπα μην το λες, ο 2ος ειχε βγει μεσα Αυγουστου ζωνη 2 απ’οτι θυμαμαι ;)

8 Αυγούστου στην Ευρώπη(R2), 26 Αυγούστου στην Αμερική(R1) αν δεν κάνω λάθος :)

Τεσπα, για Ελλάδα μη το βλέπουμε για πριν τα επόμενα χριστούγεννα. Αλλα εγώ ούτως η άλλως θα το πάρω όταν θα βγει... τα ελληνικά δε με νοιάζουν... :p

Πιστεύω, γύρω στον Σεπτέβριο θα βγει στην Ελλάδα. Αν και εφόσον κυκλοφορήσει Αύγουστο στην Αμερική!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πιστεύω, γύρω στον Σεπτέβριο θα βγει στην Ελλάδα. Αν και εφόσον κυκλοφορήσει Αύγουστο στην Αμερική!

Γυρω στα Χριστουγεννα θα ελεγα κι εγω. Σεπτεμβρης ειναι πολυ νωρις, δεδομενου οτι πρεπει να υποτιτλιστουν στα ελληνικα 24 επεισοδια.

Γυρω στα Χριστουγεννα θα ελεγα κι εγω. Σεπτεμβρης ειναι πολυ νωρις, δεδομενου οτι πρεπει να υποτιτλιστουν στα ελληνικα 24 επεισοδια.

Η δεύτερη σεζόν όμως κυκλοφόρησε Αύγουστο στην Αμερική και Ελλάδα ήρθε ένα μήνα μετά! Πιστεύω τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου θα έρθει. Κι αυτό γιατί η εταιρία παραγωγής των dvd της σειράς, τα στέλνει σε όσες χώρες τα αγοράσουν, πρίν την κυκλοφορεία τους. Αν καταλάβατε, έτσι όπως το διατύπωσα.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η δεύτερη σεζόν όμως κυκλοφόρησε Αύγουστο στην Αμερική και Ελλάδα ήρθε ένα μήνα μετά! Πιστεύω τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου θα έρθει. Κι αυτό γιατί η εταιρία παραγωγής των dvd της σειράς, τα στέλνει σε όσες χώρες τα αγοράσουν, πρίν την κυκλοφορεία τους. Αν καταλάβατε, έτσι όπως το διατύπωσα.:O

Eλλαδα κυκλοφορησε τελη Νοεμβρη νομιζω. Ψαξε μερικες σελιδες πριν να δεις και μονος σου. ;)

Eλλαδα κυκλοφορησε τελη Νοεμβρη νομιζω. Ψαξε μερικες σελιδες πριν να δεις και μονος σου. ;)

Μπορεί να'χεις και δίκιο, αλλά θυμάμαι ότι στα Seven ήρθε τέλη Σεπτεμβρίου. Μπορεί να κάνω και λάθος.

(Σε κυνηγάω και στα δύο threads:D )

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είδε κανείς το επισόδειο 3χ15;

Η Μαρίσα μου την έδωσε πραγματικά στα νεύρα!!:mad:

ΠΡΟΣΟΧΗ, ακολουθούν SPOILERS:

Φαίνεται πως τελικά αγαπούσε τον Τζόνι, παρόλο που το αρνιώτανε!:rocket:

Ο Ράιαν όλη τη σεζόν τη βοηθούσε μ' αυτόν το βλάκα κι αυτή τον ευχαριστεί μ' αυτόν τον τρόπο! Ελπίζω να τη χωρίσει, παρόλο που μου αρέσει αυτό το ζευγάρι.

Πως μπορώ να βάλω spoiler tag;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Autumn Reeser, who plays Taylor Townsend on the series, is on track to be upped to series regular should the FOX soap return for a fourth season. Source: The Futon Critic

Αυτό θα πει πως η Τέιλορ θα προστεθεί στο καστ της σειράς την επόμενη σεζόν!! Πολύ καλή κίνηση από μέρους των σεναριογράφων! Πολλοί φαν της σειράς στο εξωτερικό αγάπησαν το χαρακτήρα της!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τέλεια ! Παρόλο που είναι σπαστική ο χαρακτήρας της είναι αρκέτα ενδιαφέρον (περισσότερο απο τη Μαρίσα να πω την αλήθεια... !)

To 16 δεν έχει βγει ακόμα... Έτσι δεν είναι?

Οχι ακόμα, 9 Μαρτίου. Sweeps season... :mad::(

Οχι ακόμα, 9 Μαρτίου. Sweeps season... :mad::(

Πολύ σπάσιμο αυτές οι διακοπές!:mad: Είχαμε από τον Δεκέμβριο ως τον Ιανουάριο ένα μήνα λόγω γιορτών και τώρα να σου πάλι ένα μήνα διακοπή!:confused: Αν είναι δυνατόν!

Απ' ότι έμαθα πάντως, διέκοψαν λόγω χειμερινών ολυμπιακών.:( <-- Η φάτσα δεν αντιστοιχεί στους αγώνες, αλλά στη διακοπή...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά,είδα οτι οι τιμές των DVD στην χώρα μας είναι πολύ τσιμπιμένες.Το κάθε DVD της σειράς (δεύτερη περίοδο) το αγόρασα 19,5 ευρώ.Μήπως ξέρετε καμία διεύθυνση που να έχει καλύτερη τιμή,γιατί σκοπεύω να αγοράσω και τον πρώτο κύκλο.Το play.com και το amazon.com έχει τον πρώτο κύκλο με εξευτελιστικές τιμές (σε σύγκριση με τις τιμές της χώρας μας) αλλά δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους.Υπάρχει περίπτωσει στο μέλλον να έχουν εκδόσεις της σειράς που θα περιέχουν και ελληνικούς υπότιτλους;;;;:worry: :O :rolleyes: :O Δεν ξέρω κατά πόσο έγινα κατανοητός...:O :O

Παιδιά,είδα οτι οι τιμές των DVD στην χώρα μας είναι πολύ τσιμπιμένες.Το κάθε DVD της σειράς (δεύτερη περίοδο) το αγόρασα 19,5 ευρώ.Μήπως ξέρετε καμία διεύθυνση που να έχει καλύτερη τιμή,γιατί σκοπεύω να αγοράσω και τον πρώτο κύκλο.Το play.com και το amazon.com έχει τον πρώτο κύκλο με εξευτελιστικές τιμές (σε σύγκριση με τις τιμές της χώρας μας) αλλά δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους.Υπάρχει περίπτωσει στο μέλλον να έχουν εκδόσεις της σειράς που θα περιέχουν και ελληνικούς υπότιτλους;;;;:worry: :O :rolleyes: :O Δεν ξέρω κατά πόσο έγινα κατανοητός...:O :O

Αγόρασες είπες ? :X:wacko:

Εγω είχα αγοράσει τα region 2 dvd's season 1 & 2 σε αρκετά χαμηλη τιμή και όταν βγήκαν τα ελληνικά απλώς τα αντέγραψα... αυτό μας έλειπε να πλήρωνα 120€ για την κάθε σεζόν ! Λαμόγια ελληνικές εταιρίες διανομής... πάλι καλά που ξέρω αγγλικα !

Πήρα την πρώτη Season απο το Seven, ωραία σειρούλα..

Πήγα να πάρω και την 2η Season και μόλις είδα οτι δεν έχουν το τελευταίο dvd ξενέρωσα και δεν την πήρα.

Ξέρει κανένας αν υπάρχει το Disc 7 σε κάποιο DVD Club στο Ηράκλειο Κρήτης??

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic