Jump to content

The O.C. (Fox)

menelia
 Κοινοποίηση

Πως σας φαίνεται η σειρά;  

288 members have voted

1. 1. Πως σας φαίνεται η σειρά;

• Τέλεια
      104
    • Καλή
      70
    • Βαρετή/Δε βλέπεται
      59
    • Δεν την έχω παρακολουθήσει ποτέ
      55

Recommended Posts

Θα μπορούσε πάντως να βάλει σε επανάληψη τον δεύτερο κύκλο. Αλλά ας μην είμεθα πλεονέκτες. Φτάνει που υπάρχει ένα κανάλι που βάζει και καμία ξένη σειρά της προκοπής να βλέπουμε, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα μπορούσε πάντως να βάλει σε επανάληψη τον δεύτερο κύκλο. Αλλά ας μην είμεθα πλεονέκτες. Φτάνει που υπάρχει ένα κανάλι που βάζει και καμία ξένη σειρά της προκοπής να βλέπουμε, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας...

+1 Δεν λεμε καλα που υπαρχει καναλι που δινει λεφτα για να τα αγορασει και να τα προβαλει!!

Την 2η season και να την εβαζε, δεν θα καθομουν να την δω!Ειδικα η 2η season ειναι πολυ βαρετη αμα την εχεις δει πολλες φορες!

:cool:

Την 2η season και να την εβαζε, δεν θα καθομουν να την δω!Ειδικα η 2η season ειναι πολυ βαρετη αμα την εχεις δει πολλες φορες!

To πρώτο μισό της δεύτερης σεζόν θες να πεις! Από τη στιγμή που φεύγει η Λίνζι κ έρχεται ο Τρει, τα πράγματα φτιάχνουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

To πρώτο μισό της δεύτερης σεζόν θες να πεις! Από τη στιγμή που φεύγει η Λίνζι κ έρχεται ο Τρει, τα πράγματα φτιάχνουν.

Ολη τη 2η λεω!Οχι οτι δεν ηταν καλη απλα βαριεμαι να την ξαναβλεπω!..

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη Lindsay; Πες μου, όχι πες μου! :mad: :protest: :chair: :p

Σοβαρά τώρα, η δεύτερη σεζόν μετά την μέση άρχισε να γίνεται περισσότερο ενδιαφέρουσα.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη Lindsay; Πες μου, όχι πες μου! :mad: :protest: :chair: :p

Σοβαρά τώρα, η δεύτερη σεζόν μετά την μέση άρχισε να γίνεται περισσότερο ενδιαφέρουσα.

Συμφωνω ρε συ, απλα η 2 σεζον δεν ειναι οπως η πρωτη που την βλεπεις και δεν τη βαριεσαι!

Η 1η ηταν παρα πολυ καλη, ειδικα τα πρωτα 5-6 επεισοδια τα εχω δει 10 φορες. Τη 2η μονο 2 φορες την ειδα, δεν ειναι για πολλα αμα ξερεις τη συνεχεια. Η 3η ηταν πολυ καλυτερη απο τη 2η, τουλαχιστον στο μεγαλυτερο μερος της. Αντε να δουμε πως θα ειναι η 4η.....:worry:

Xα, χα! Απλά δεν την πολυσυμπαθώ σαν χαρακτήρα τη Λίνζι. Με εκνεύριζε. :mad: Χωρίς παρεξήγηση, έτσι; :p Βασικά όταν έκανε την εμφάνιση της, ήταν εντάξει, αλλά μετά που μάθαμε ότι είναι αδερφή της Κίρστεν, κόρη του Κέιλεμπ κτλ ξενέρωσα! Το παίδεψαν περισσότερο απ' όσο έπρεπε το όλο θέμα. (περίπου 10 επεισόδια δηλαδή. :rocket: ) Γι' αυτό μετά κατάντησε κι αυτήν ενοχλητική. Το ίδιο συνέβη και με τον Τζόνι στην τρίτη σεζόν. Στην αρχή ήταν συμπαθής χαρακτήρας και μετά μας έσπαγε όλους τα νεύρα! :chair:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Xα, χα! Απλά δεν την πολυσυμπαθώ σαν χαρακτήρα τη Λίνζι. Με εκνεύριζε. :mad: Χωρίς παρεξήγηση, έτσι; :p Βασικά όταν έκανε την εμφάνιση της, ήταν εντάξει, αλλά μετά που μάθαμε ότι είναι αδερφή της Κίρστεν, κόρη του Κέιλεμπ κτλ ξενέρωσα! Το παίδεψαν περισσότερο απ' όσο έπρεπε το όλο θέμα. (περίπου 10 επεισόδια δηλαδή. :rocket: ) Γι' αυτό μετά κατάντησε κι αυτήν ενοχλητική. Το ίδιο συνέβη και με τον Τζόνι στην τρίτη σεζόν. Στην αρχή ήταν συμπαθής χαρακτήρας και μετά μας έσπαγε όλους τα νεύρα! :chair:

Μα για αυτά δεν έφταιγε αυτή. Οι σεναριογράφοι έφταιγαν, γι' αυτό και όταν κατάλαβαν ότι δεν πέτυχε η συνταγή την "αφαίρεσαν" από την σειρά...

Το ίδιο συνέβη και με τον Τζόνι στην τρίτη σεζόν. Στην αρχή ήταν συμπαθής χαρακτήρας και μετά μας έσπαγε όλους τα νεύρα! :chair:

Τι εγινε με τον Johny??Οχι και συμπαθης..;)

Απο την αρχη μεχρι το τελος, σπαζομουνα οταν τον εβλεπα!Ειδικα αυτο το στραβο χαμογελο του!:chair:

:cool: :cool: :cool:

Την Lindsay αντιθετα την συμπαθησαμε στην αρχη αφου ο Ryan εκανε τις Βλ@κιες και αυτη δεν ελεγε τπτ!:D

Γενικά όλα τα αμόρε [εννοείται εκτός της Marissa.. :/] του Ryan ήταν πολύ μέτρια και αδιάφορα [τουλάχιστον προς εμένα.]

Οι χαρακτήρες που διάλεξαν οι σεναριογράφοι ήταν boring [Lindsay και η άλλη η ξάδερφη του Johnny]

H Theresa ήταν κάπως καλύτερη.

It's what you do to me..

Γενικά όλα τα αμόρε [εννοείται εκτός της Marissa.. :/] του Ryan ήταν πολύ μέτρια και αδιάφορα [τουλάχιστον προς εμένα.]

Οι χαρακτήρες που διάλεξαν οι σεναριογράφοι ήταν boring [Lindsay και η άλλη η ξάδερφη του Johnny]

H Theresa ήταν κάπως καλύτερη.

Συμφωνώ. Προτιμώ απ' όλες την Τερέζα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα πάλι μου άρεσε περισσότερο το στυλάκι και γενικότερα το story της Lindsay παρά της Theresa(το θεωρούσα πολύ βαρετό και καθόλου πρωτότυπο). Καλά τον Johnny δεν τον συμπάθησα από την πρώτη στιγμή!!

Τι εγινε με τον Johny??Οχι και συμπαθης..;)

Απο την αρχη μεχρι το τελος, σπαζομουνα οταν τον εβλεπα!Ειδικα αυτο το στραβο χαμογελο του!:chair:

Εκνευριστικό όντως το χαμόγελο του. :whip: Στην αρχή της σεζόν που έκανε την εμφάνιση του, μέχρι το 7ο επεισόδιο τον συμπαθούσα αρκετά. Αφού πίστευα ότι μπορεί να γίνει και μόνιμος στο καστ! :wacko: Τρελό, ξέρω! Αλλά απ' το 8ο και μετά άρχισε να γίνεται πολύ εκνευριστικός, μα πολύ εκνευριστικός! :chair:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνώ. Προτιμώ απ' όλες την Τερέζα.

Καμια δεν μου αρεσε, με χειροτερη απ' ολες τη Sady!!

Εκνευριστικό όντως το χαμόγελο του. :whip: Στην αρχή της σεζόν που έκανε την εμφάνιση του, μέχρι το 7ο επεισόδιο τον συμπαθούσα αρκετά. Αφού πίστευα ότι μπορεί να γίνει και μόνιμος στο καστ! :wacko: Τρελό, ξέρω! Αλλά απ' το 8ο και μετά άρχισε να γίνεται πολύ εκνευριστικός, μα πολύ εκνευριστικός! :chair:

Στην αρχη φαινοταν οτι θα γινει κατι με τη Μαρισσα και ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μας αφησε περιθορια να τον συμπαθησουμε!Πιο πολυ φαση ειχε ο φιλος του ο chilly!

Όσοι έχουν dsl για επισκεφτείτε αυτό το site..............

http://community.livejournal.com/fightingincages/2631.html

''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes...

all you need is ONE...''

Ρε συ 265Mb??Τι ειναι??

Καλυτερα να περιμενω 6-7-8 μερουλες να το δω ολο μαζι!!

Eπιτέλους διέρευσε!!! Αντε και πολύ αργησαν. Πολύ καλή η ποιότητα για 265mb.

Εύγε Vampiroua!!!

Απογοήτευση..

Τα αδέλφια του Luke χάλια, άσκοπα, η Κέιτλιν επίσης.

Η μεταμόρφωση της Summer απο fashionobsessed little miss vixen σε περιβαλλοντιστή είναι ..κάπως.

Γενικά δεν μου άρεσε.. δεν έχει ενέργεια, δεν έχει εκείνο το παλμό που περίμενα να δω απο τα trailers.

Αν είναι για να πάρει την κάτω βόλτα και να τελειώσει τελείως άδοξα, καλλίτερα να έμενε στη 3η σεζόν.

It's what you do to me..

Παιδια το πρωτο επισοδιο το εχουν βαλει και στο myspace!

Μου ηρθε mail απο την FOX για αυτο: http://www.fox.com/oc/love_oc/

Φτιαχνεις ενα video που να εχει σχεση με το O.C.(Homemade) και το στελνεις (lovetheoconfox@gmail.com) ωστε να μπει στα commersals που φτιαχνουν για το The O.C.!

Οποιος φτιαξει να το στειλει και σε εμας!:cool:

Μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να βρω τους ελληνικούς υπότιτλους των επεισοδίων:12,13,14,15,18,19,20,21,22,23,24 από τρίτη σαιζόν;:worry: (στο Greektvsubtitles δεν υπάρχουν αυτά τα επεισόδια:( :( )

Ποιά ακριβώς είναι η συγκεκριμένη σελίδα; Μπορεί κάποιος να μου δώσει direct link της ιστοσελίδας; Την ψάχνω, αλλά δε μπορώ να τη βρω. Θέλω να βρω τους ελληνικούς υπότιτλους της 3ης σεζόν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιά ακριβώς είναι η συγκεκριμένη σελίδα; Μπορεί κάποιος να μου δώσει direct link της ιστοσελίδας; Την ψάχνω, αλλά δε μπορώ να τη βρω. Θέλω να βρω τους ελληνικούς υπότιτλους της 3ης σεζόν.

Tεκνον μου Lerris μηπως εννοας αυτο?: http://www.greektvsubs.gr

Tεκνον μου Lerris μηπως εννοας αυτο?: http://www.greektvsubs.gr

Aυτό έψαχνα, Thanks!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ρε παιδιά αυτή εννούσα και εγώ…μου φαίνεται πως τα έχω παίξει τελείως…:blink: :wacko: :wacko: άλλα θέλω να γράψω άλλα γράφω!!! τι να πω; Sorry!:O