phadomas Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 exei 3 ebdomades poy parakoloytho thn seira kai moy arese. Thelo na do kai ta prohgoymena epeisodia alla den xero synolika poses ores tha prepei na parakoloytho ta dvd. Mporei kaneis na me enimerosi sxetika me ti ores? Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 exei 3 ebdomades poy parakoloytho thn seira kai moy arese. Thelo na do kai ta prohgoymena epeisodia alla den xero synolika poses ores tha prepei na parakoloytho ta dvd. Mporei kaneis na me enimerosi sxetika me ti ores? Ανάλογα... που βρίσκεσαι ? 1η σεζόν: 27 επισόδεια x 40' = 1080' / 60' = 18 ώρες 2η σεζόν: 24 επσόδεια x 40' = 960' / 60' = 16 ώρες 3η σεζόν: 25 επσόδεια x 40' = 1000' / 60' = 16 ώρες και 40' Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 olimpiakara!!!!oeo!re c..den itan epilogi tis mischa barton na figei alla tou Josh!!Xm....perimenw na vgei twra to mix 6.... Α ναι ? Αρα η πιθανότητα να είναι διαφημιστικό κόλπο μεγαλώνει. O Josh δεν θα έδιωχνε ποτέ τη Barton... οσο και να ήθελε να πετύχει δραματικό τελος. Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Άσχετο, αλλά πρόσεξε κανείς ότι την προηγούμενη Κυριακή στο Σταρ, στο επεισόδιο 2χ20 έκοψαν λίγο από το τέλος; Εκεί που ο Τρέι μιλούσε με τη Τζες; Το πρόσεξε κανείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 olimpiakara!!!!oeo!re c..den itan epilogi tis mischa barton na figei alla tou Josh!!Xm....perimenw na vgei twra to mix 6.... Kala auto einai sigouro(?), an nai tha sumfwnisw me ton billavl.. paizei polu na to ekane gia diafhmish.. Mas douleuei mou fainetai!!:wacko: @phadomas ama arxiseis na thn vlepeis den tha mporeseis na stamathseis eukola opote an exeis douleies kai les oti tha vlepw ta episodia 1-1 mallon den tha antexeis.. giauto kalutera arxise otan vreis arketo eleuthero xrono.. @Lerris Giati na to kopsoun afou den egine tpt?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 παιδια, εγω ημουν αυτος που με το που βγηκε αυτη η σειρα την εβριζα χωρις λογο, και δεν ειχα δει -οχι επεισοδιο... αλλα -ουτε καν το τρειλερ. και τοσα χρονια μετα, μολις πριν μια βδομαδα ειπα να το παρω σε dvd και εχω παθει την πλακα μου. τρο.με.ρη σειρα. ειναι απο τις αγαπημενες μου. ειδα τον 1ο και 2ο κυκλο και μολις τωρα αρχισα να κατεβαζω απο το net, τον 3ο κυκλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 παιδια, εγω ημουν αυτος που με το που βγηκε αυτη η σειρα την εβριζα χωρις λογο, και δεν ειχα δει -οχι επεισοδιο... αλλα -ουτε καν το τρειλερ. και τοσα χρονια μετα, μολις πριν μια βδομαδα ειπα να το παρω σε dvd και εχω παθει την πλακα μου. τρο.με.ρη σειρα. ειναι απο τις αγαπημενες μου. ειδα τον 1ο και 2ο κυκλο και μολις τωρα αρχισα να κατεβαζω απο το net, τον 3ο κυκλο... Its ok man! Polloi einai autoi pou nomizoun oti oles autes oi seires einai apla americanikes mlkies, xwris na vlepoun oti sthrizontai sthn kathhmerinothta kai kaluptoun ena megalo fasma neolaias kai oxi mono!!:) I m happy for u man! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 παιδια, εγω ημουν αυτος που με το που βγηκε αυτη η σειρα την εβριζα χωρις λογο, και δεν ειχα δει -οχι επεισοδιο... αλλα -ουτε καν το τρειλερ. και τοσα χρονια μετα, μολις πριν μια βδομαδα ειπα να το παρω σε dvd και εχω παθει την πλακα μου. τρο.με.ρη σειρα. ειναι απο τις αγαπημενες μου. ειδα τον 1ο και 2ο κυκλο και μολις τωρα αρχισα να κατεβαζω απο το net, τον 3ο κυκλο... :lol: ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος :p Welcome to OC... ...βασικά πολλοί έτσι ξεκινάνε με αυτή τη σειρά. περιμένουν να δουν "αμερικάνικη" teen σειρά... και ναι, είναι αμερικάνικη teen σειρά, αλλά διαφέρει απο τις άλλες. Αυτό γιάτι δε ασχολείται μόνο με τους έφηβους, αλλα βάζει και τους ενήλικες μέσα, γιατί αν προσέξετε πάντα τρέχουν δύο (η και 4) ιστορίες μαζί, μια με τα "παιδιά" και άλλη μια με τους γονείς. Σε αυτό διαφέρει το OC απο τις άλλες, βάζει το στοιχείο της οικογένειας μέσα. Κάτι σχετικά με την αληθοφάνεια της σειράς... πολλές ιστορίες της σειράς είναι λίγο τραβηγμένες... αλλα και πολλές ιστορίες που έχουν να κάνουν με ανθρώπινες σχέσεις είναι 100% αληθινές Πάντως είναι άδικο να κρίνουμε κάτι χωρίς να το έχουμε δει, είναι είναι αυτό ταινία/σειρά είτε βιβλίο. Ρητορική Ερώτηση: Γιατί πάντα όταν λέμε αμερικανιές πρεπει να εννούμε κάτι κακό ? Τι το κακό έχουν οι αμερικάνικες σειρές ? :p Αφού μόνο τέτοιες δε βλέπουμε ? (τουλάχιστον εγώ) Μήπως ο Ρώμας και ο Παπακαλιάτης είναι καλύτεροι? :p Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Οφείλω να ομολογήσω πως ήμουν κι εγώ ένας απο αυτούς που την έθαβαν χωρίς να δει επεισόδιο. :X :ninja: Αλλά την αγάπησα :D Αυτό έχει σημασία.. χαχα. Τεσπα παιδιά, πιστεύω πώς οι Αμερικάνοι είναι χρόνια μπροστά στις σειρές. Πέφτει πολύ χρήμα και γι'αυτό βλέπουμε αυτά τα καλούδια μόνο με εξωτερικές σκηνές και όχι παγωκολώνες-σκηνικά όπως μας συνηθίζαν οι ελληνικές σειρές. Έχει βελτιωθεί η κατάσταση, αν και .. Αμερικάνικες σειρές uber alles. Απο πού να αρχίσω και που να τελειώσω, ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια οι Αμερικάνοι μας "βομβάρδισαν" με εξαιρετικές σειρές ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 πιστεύω πώς οι Αμερικάνοι είναι χρόνια μπροστά στις σειρές. Πέφτει πολύ χρήμα και γι'αυτό βλέπουμε αυτά τα καλούδια μόνο με εξωτερικές σκηνές και όχι παγωκολώνες-σκηνικά όπως μας συνηθίζαν οι ελληνικές σειρές. Έχει βελτιωθεί η κατάσταση, αν και .. Αμερικάνικες σειρές uber alles. Απο πού να αρχίσω και που να τελειώσω, ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια οι Αμερικάνοι μας "βομβάρδισαν" με εξαιρετικές σειρές ;) Συμφωνώ απόλυτα. Τα δύο τελευταία χρόνια έχει κάνει και η ελληνική τηλεόραση κάποια πρόοδο με τις σειρές της, αλλά θέλει πολύ δρόμο ακόμη. Όσο για την Αμερική, κλάσης ανώτερες σειρές, όχι μόνο στα σκηνικά και τα εξωτερικά γυρίσματα όπως πολύ καλά είπες, αλλά και στα σενάρια, τα οποία γράφουν ομάδες συγγραφέων, σε αντίθεση με την Ελλάδα που γράφει μόνο ένας! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Για ριξτε μια ματια εδω... **THE OC creator JOSH SCHWARTZ has hit back at claims star MISCHA BARTON was forced off the teen drama. Barton's character, MARISSA COOPER, was killed in the show's season finale last week (18MAY06). Schwartz claims killing off the character was a creative decision and had nothing to do with the actress, saying, "She was a complete professional." However, a source tells American publication, US Weekly, "This was not a mutual decision." The 20-year-old star had hinted she wanted to focus on her film career, but co-star PETER GALLAGHER disagrees. Gallagher says, "You can't say (whether) that's true or not, but I think she was pretty happy on the show." Sources close to the programme claim Barton's character was killed to raise the profile of the series, which has recently struggled in the ratings. The sources adds, "Everybody's talking about The OC again, and that's exactly what they want."** Τα συμπερασματα δικα σας;) Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Ριξτε αλλη μια εδω... Ausiello: So, why did you kill her off? Schwartz: This was always going to be a season of great upheaval and change, and at the end of the year, with graduation and people moving out into different directions, we always knew that the show was never going to be the same. And if you go back to the pilot episode of the show, tragedy is in the DNA of Marissa's character. When you first see her in the pilot, she's passed out drunk in the driveway of her house. Her dad's losing all of his money, and her boyfriend is cheating on her. This is a girl who attracted that kind of tragedy. And Ryan and Marissa, while they had some good times, were never really a happily ever-after couple. They were always the star-crossed lovers. So as we looked down the barrel at the end of the season, it just felt like that's where the show was pushing us. The show kind of paints you in a certain direction. And it was the kind of thing that will drive us into next season as the kind of cataclysmic event that will force some people to leave and some people will not be able to leave. It has a huge effect in terms of how it drives into next season. Ausiello: So this was a creative decision and not a result of Mischa asking to go? Schwartz: No, she never said that. She was always 100 percent professional and ready to go and ready to work for the show and support the show. She was never misbehaving or "sicking out" or any of those kinds of rumors that were out there. Τα συμπερασματα παλι δικα σας:P Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Για ριξτε μια ματια εδω... **THE OC creator JOSH SCHWARTZ has hit back at claims star MISCHA BARTON was forced off the teen drama. Barton's character, MARISSA COOPER, was killed in the show's season finale last week (18MAY06). Schwartz claims killing off the character was a creative decision and had nothing to do with the actress, saying, "She was a complete professional." However, a source tells American publication, US Weekly, "This was not a mutual decision." The 20-year-old star had hinted she wanted to focus on her film career, but co-star PETER GALLAGHER disagrees. Gallagher says, "You can't say (whether) that's true or not, but I think she was pretty happy on the show." Sources close to the programme claim Barton's character was killed to raise the profile of the series, which has recently struggled in the ratings. The sources adds, "Everybody's talking about The OC again, and that's exactly what they want."** Τα συμπερασματα δικα σας;) όχι ομως για πολυ ακομα, καθως, πεθανε ενας βασικος χαρακτηρας. πολυ λυπαμαι, αλλα την σειρα δεν την βλεπω να τραβαει για πολυ ακομα μετα την αποχωρηση της marissa. και που εχει γινει στο παρελθον και με το beverly hills 90210, οταν εφυγε στον τεταρτο χρονο η brenda, ολα αλλαξαν και το σοου αρχισε να πεφτει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 όχι ομως για πολυ ακομα, καθως, πεθανε ενας βασικος χαρακτηρας. πολυ λυπαμαι, αλλα την σειρα δεν την βλεπω να τραβαει για πολυ ακομα μετα την αποχωρηση της marissa. και που εχει γινει στο παρελθον και με το beverly hills 90210, οταν εφυγε στον τεταρτο χρονο η brenda, ολα αλλαξαν και το σοου αρχισε να πεφτει... Λάθος! Είμαι φανατκός του Beverly (κοινώς ξέρω τα πάντα για τη σειρά :p )και η αποχώρηση της Brenda δεν επιρρέασε σχεδόν καθούλου τα νούμερα! Τα νούμερα του Beverly έπεσαν μόνο όταν έφυγε ο Brandon, δηλαδή στον 8ο χρόνο! ;) Σαν να φεύγει ο Ράιαν ένα πράγμα απ' το O.C. Τώρα, αν θα πέσουν τα νούμερα μετά την αποχώρηση της Μαρίσα, θα δείξει. Πάντως τους δημιουργούς του Beverly τους θεωρώ άξιους που μπόρεσαν να κρατήσουν τον πήχη ψηλά μετά την αποχώρηση της Brenda. Εύχομαι να γίνει το ίδιο και με το O.C. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Οτι και να γίνει ένα πράγμα είναι σίγουρο. Το core couple της σειράς είναι πλέον ο Seth και η Summer... και εκεί ελπίζω όλα να πάνε καλά. Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Λάθος! Είμαι φανατκός του Beverly (κοινώς ξέρω τα πάντα για τη σειρά :p )και η αποχώρηση της Brenda δεν επιρρέασε σχεδόν καθούλου τα νούμερα! Τα νούμερα του Beverly έπεσαν μόνο όταν έφυγε ο Brandon, δηλαδή στον 8ο χρόνο! ;) Σαν να φεύγει ο Ράιαν ένα πράγμα απ' το O.C. Τώρα, αν θα πέσουν τα νούμερα μετά την αποχώρηση της Μαρίσα, θα δείξει. Πάντως τους δημιουργούς του Beverly τους θεωρώ άξιους που μπόρεσαν να κρατήσουν τον πήχη ψηλά μετά την αποχώρηση της Brenda. Εύχομαι να γίνει το ίδιο και με το O.C. επεσες στην περιπτωση γιατι ξερω τα παντα γυρω απο την brenda και την ηθοποιο σανεν ντοχερτυ, μιας και ειμαι webmaster του http://www.justshannen.com και η αποχωρηση της ειναι θεμα ακομα μεχρι και σημερα και οντως, τα νουμερα επεσαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 επεσες στην περιπτωση γιατι ξερω τα παντα γυρω απο την brenda και την ηθοποιο σανεν ντοχερτυ, μιας και ειμαι webmaster του http://www.justshannen.com και η αποχωρηση της ειναι θεμα ακομα μεχρι και σημερα και οντως, τα νουμερα επεσαν! Ναι, έπεσαν, αλλά όχι πάρα πολύ! Γι' αυτό και η σειρά άντεξε άλλα έξι χρόνια! ;) Φανατικός της Shannen, ε; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Xefeugoume(offtopic)!! kala toso kalh seira htan to BEVERLY HILLS?? Pantos gia na katevasw 8 seasons sto pc den paizei.. Exw hdh 3seasons oc, alles tose one tree hill kai 1season lost den paei allo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Pantos gia na katevasw 8 seasons sto pc den paizei.. Exw hdh 3seasons oc, alles tose one tree hill kai 1season lost den paei allo! 10 σαιζόν θες να πεις! Το Beverly Hills έχει 10 σαιζόν!!! O σκληρός σου θα "μπουκώσει"!!! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 10 σαιζόν θες να πεις! Το Beverly Hills έχει 10 σαιζόν!!! O σκληρός σου θα "μπουκώσει"!!! :lol: Ase mhn psaxneis exw 2 160arides kai einai full!! Eidika kati erga pou exw grapsei apo thn tv pianoun para polu xwro! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Ase mhn psaxneis exw 2 160arides kai einai full!! Eidika kati erga pou exw grapsei apo thn tv pianoun para polu xwro! pantws, ton septembri erxetai se region 2 to beverly hills 90210 season 1 meta apo toooosa xronia, epitelus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Ας επανελθουμε στο θεμα μας....ΞΥΠΝΗΣΤΕ:pppp Λοιπον παιδακια μου γλυκα,ο 4ος κυκλος 3εκιναει στις...............2 Νοεμβριου...Kisses Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 ρε παιδες. ολοι εσεις που εχετε δει την τριτη season, την ειδατε χωρις υποτιτλους; εχω ψαξει τοσες ημερες αλλα δεν βρισκω τιποτα!! καλα ελληνικοι εννοειτε οτι δεν υπαρχουν, εκτος απο 5 επεισοδια. αλλα ουτε και αγγλικοι; στο http://home.of.donsystem.hu/index.php υπαρχουν σε αγνωστη γλωσα και στο http://www.forom.com/ η εγγραφη ειναι αδυνατη, αφου δεν δεχεται για e-mail τα yahoo,hotmail,gmail. ελεος δλδ.. μπορει καποιος που τους εχει να τους ανεβασει εδω για τα πρωτα 5 επεισοδια; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Παιδια, ανεβασα τους αγγλικους υποτιτλους απο ολα τα επεισοδια της 3ης σεζον, ΕΚΤΟΣ απο το επεισοδιο 23, 24 και 25! http://www.justshannen.com/gym/oc-s3subs.rar < κάντε δεξι κλικ και αποθηκευση, αλλιως δεν δουλευει αν πατησετε κατευθειαν πανω στο λινκ < Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalidis Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 http://www.apple.com/trailers/dreamworks/thelastkiss/ μια ταινια που παιζει η summer(rachel Bilson) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts