Jump to content

The O.C. (Fox)

menelia
 Κοινοποίηση

Πως σας φαίνεται η σειρά;  

288 members have voted

1. 1. Πως σας φαίνεται η σειρά;

• Τέλεια
      104
    • Καλή
      70
    • Βαρετή/Δε βλέπεται
      59
    • Δεν την έχω παρακολουθήσει ποτέ
      55

Recommended Posts

Lerris said:
Μην ανησυχείς, η τρίτη είναι πολύ ανώτερη της 2ης και φτάνει στα επίδεδα της 1ης μπορώ να σου πω.

I agree!

Den tha thn mishseis thn marissa, apla meta apo kapoio shmeio sou spaei ta neura..;)

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

olympiakos7_69 said:
apla meta apo kapoio shmeio sou spaei ta neura..;)

Σωστός! :cool:

Τώρα περιμένουμε ως την Πέμπτη για το φινάλε! Ποιός ξέρει τι αναπάντεχο θα συμβεί φέτος! :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Lerris said:
Σωστός! :cool:

Τώρα περιμένουμε ως την Πέμπτη για το φινάλε! Ποιός ξέρει τι αναπάντεχο θα συμβεί φέτος! :cry:

Proswpika thelw na xanavaloun sto serial thn servitora pou douleue mazi me thn mana tou Ryan..

Eidomen!

olympiakos7_69 said:
Proswpika thelw na xanavaloun sto serial thn servitora pou douleue mazi me thn mana tou Ryan..

Eidomen!

Λίγο δύσκολο... Για να γίνει μόνιμη στο cast αποκλείεται. Ως guest μπορεί να ξαναεμφανιστεί σε κανένα επεισόδιο της 4ης σαιζόν. ;)

Εγώ ανησυχώ για τη Μαρίσα, γιατί ακούγεται πάρα πολύ ότι θα φύγει απ' το σήριαλ, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμη. Προσωπικά πιστεύω ότι γίνεται για να τραβήξουν περισσότερους τηλεθεατές, αλλά με τόσα που ακούγονται.... :ninja:

Πάντως, όπως ξαναείπα, ο σεναριογράφος της σειράς είπε ότι οι φήμες πως η Μischa αργεί για να τη διώξουν ήταν ψέματα! Γι' αυτό και πιστεύω ότι είναι φήμες ότι θα φύγει απ' τη σειρά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lerris said:
Λίγο δύσκολο... Για να γίνει μόνιμη στο cast αποκλείεται. Ως guest μπορεί να ξαναεμφανιστεί σε κανένα επεισόδιο της 4ης σαιζόν. ;)

Εγώ ανησυχώ για τη Μαρίσα, γιατί ακούγεται πάρα πολύ ότι θα φύγει απ' το σήριαλ, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμη. Προσωπικά πιστεύω ότι γίνεται για να τραβήξουν περισσότερους τηλεθεατές, αλλά με τόσα που ακούγονται.... :ninja:

Πάντως, όπως ξαναείπα, ο σεναριογράφος της σειράς είπε ότι οι φήμες πως η Μischa αργεί για να τη διώξουν ήταν ψέματα! Γι' αυτό και πιστεύω ότι είναι φήμες ότι θα φύγει απ' τη σειρά.

Den to eixa akousei auto!!

O.C. xwris marissa den ginetai..

Den lew na epistrepsei monima alla tha mporousan na thn valoun opws evalan thn Linsay

olympiakos7_69 said:
Den to eixa akousei auto!!

O.C. xwris marissa den ginetai..

Οι φαν του εξωτερικού λένε ότι φεύγει η Mischa. Αλλά πιστεύω ότι είναι φήμες για τους παραπάνω λόγους που εξήγησα! Θα ξέρουμε σίγουρα την Πέμπτη που θ'ανακοινώσει το πρόγραμμά του το Fox και (ας ελπίσουμε και) το cast της σειράς για την τέταρτη σαιζόν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μην ξαναλέμε τα ίδια(για το που βασίζεται η σειρά κλπ). Αν όμως πιστεύετε ακόμα οτι η Μαρίσα φεύγει απο την σειρά να είστε προετοιμασμένοι οτι η 3 σεσον είναι και η τελευταία(πράγμα δύσκολο).

Παιδιά εχω ευχάριστα νέα η σειρά πάει και για 4 σεσον επισημα πλεον(αρα έχουμε και Μαρίσα) βέβαια δεν εχει ανακοινωθει ο αριθμός των επεισοδίων αλλα προβλέπω να είναι 24...:) :) :) :) :)

xaker said:
Είδα αρκετά επεισόδια απο την 2 σεσον(μέχρι το 20) και μπορώ να πω πως η σεσον αποκάει ενδιαφέρον οταν ήρθε ο αδερφός του Ράϊαν. Τα καλύτερα επεισόδια ήταν (ή μαλλον αγαπημένα γιατι μετά το 15 με 16 ολα προς το καλύτερο είναι) το κλασσικό 14 ειδικά στο τέλος και το επεισόδιο με το διαμαντάκι ήταν άπαιχτο...

Απο 2x14 το Rainy Day Women και μετά τα επισόδεια γίνονται άπαικτα...

Reveal hidden contents

EDIT

Είδα το dvd cover της τρίτης... απλά τέλειο !

Επίσης τώρα που το θυμήθηκα... προχθές(βασικα 1 μήνας πρέπει να είναι) στο STAR που έδειξε το 2x05 The SnO.C... νομίζω... είδα ότι έκοψαν το φιλί μεταξύ Mandy και Alex...

Αυτό πάει να πεί ότι θα κόψουν και αυτή την υπέροχη σκηνή στο Rainy Day Women με τα "κορίτσια" να "πάιζουν" πίσω απο τη Julie...

Τώρα σε πιο επισόδειο βρισκόμαστε ?

xaker said:
Παιδιά εχω ευχάριστα νέα η σειρά πάει και για 4 σεσον επισημα πλεον(αρα έχουμε και Μαρίσα) βέβαια δεν εχει ανακοινωθει ο αριθμός των επεισοδίων αλλα προβλέπω να είναι 24...:) :) :) :) :)

Reveal hidden contents

Παντως εγω το O.C. γενικα το κοβω να πηγαινει γυρω στις 6 σαιζον σαν το Dawson's Creek. Αυτο που ευχομαι ειναι να μην κανει κοιλια απο τη στιγμη που θα πανε πανεπιστημιο οπως εγινε στο D.C. του οποιου την 5η και την 6η σαιζον τις εχω διαγραψει απ’τη μνημη μου (εκτος απο το διπλο επεισοδιο φιναλε το οποιο ηταν σουπερ).

Επιτελους μου εδωσαν τα 3x19, 3x20 και 3x21...:D ποσο πισω ειμαι απο αυτα που δειχνει τωρα;

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

deb284 said:
  Reveal hidden contents

Παντως εγω το O.C. γενικα το κοβω να πηγαινει γυρω στις 6 σαιζον σαν το Dawson's Creek. Αυτο που ευχομαι ειναι να μην κανει κοιλια απο τη στιγμη που θα πανε πανεπιστημιο οπως εγινε στο D.C. του οποιου την 5η και την 6η σαιζον τις εχω διαγραψει απ’τη μνημη μου (εκτος απο το διπλο επεισοδιο φιναλε το οποιο ηταν σουπερ).

Επιτελους μου εδωσαν τα 3x19, 3x20 και 3x21...:D ποσο πισω ειμαι απο αυτα που δειχνει τωρα;

Egw thelw na paei san to friends(sthn 10h season prepei na einai twra)..

Na teleiwsei tote pou tha einai geroi kai xouftala:lol: :X

Sovara twra pou einai sta colleges tous o sugrafeas mporei na xwsei oti tou goustarei.. opote an den kanei kamia patata..

Twra pame gia finale 3 25

Παιδιά δείτε το αλλιως πείτε μου 1 απο τους 6 ο οποίος δεν έχει πάιξει σε ενα επεισόδιο απο όλες τις σεσον, κανένας ολοι εχουν παίξει αρα αν φύγει ένας υπάρχει ενα κενό. Στα ξένα φορουμ επίσης λένε οτι αν φύγει η Μαρίσα τοτε παρατάνε την σειρά, νομίζετε οτι αυτά τα φορουμ περνάνε απαρατήρητα απο τους συντελεστές της σειρας?? Σκεφτείτε το ;)

xaker said:
Παιδιά δείτε το αλλιως πείτε μου 1 απο τους 6 ο οποίος δεν έχει πάιξει σε ενα επεισόδιο απο όλες τις σεσον, κανένας ολοι εχουν παίξει αρα αν φύγει ένας υπάρχει ενα κενό. Στα ξένα φορουμ επίσης λένε οτι αν φύγει η Μαρίσα τοτε παρατάνε την σειρά, νομίζετε οτι αυτά τα φορουμ περνάνε απαρατήρητα απο τους συντελεστές της σειρας?? Σκεφτείτε το ;)

Exeis apoluto dikio.. Ta kanalia pou sevontai ton eauto tous exoun eidiko team gia na psaxnei ta forums kai na vlepei tis protimiseis twn thletheatwn.

To provlima einai ama thelei h idia na fugei (px na teleiwse to sumvolaio ths)

Μόλις διάβασα σε site του εξωτερικού ότι:

Reveal hidden contents

Τι να πω, με τόσες παραφιλολογίες, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια! Ευτυχώς σε δύο μέρες θα ξέρουμε σίγουρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lerris said:
Μόλις διάβασα σε site του εξωτερικού ότι:

Reveal hidden contents

Eutuxws h dustuxws..

Gia fanatasou na perimenoun oloi na

Reveal hidden contents

alla telika na pethanei o ryan h kapoios allos..

Παιδιά θέλει κανεις να μεταφράσει καμιά σειρά για να βοηθήσουμε λιγο στο http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=804&page=3 χρειαζόμαστε εθελοντές για να πλουτίσουμε λιγο το σιτε απο πιο πολλες σειρές...

Spoilers για το τελευταίο επισόδειο απο το έγκριτο spoilerfix που σπάνια πέφτει έξω...

Reveal hidden contents

και επίσης κάτι άλλο που βρήκα σχετικά με τη μουσική που θα παίξει στο τελευταίο επισόδειο... αλλα δεν ξέρω αν ισχύει

Reveal hidden contents

Edit

Σχετικά με τη μουσική που παίζει στη σειρά

http://musicfromtheoc.com/weekly_mix_season3.html

Παιδιά απο τι καταλαβένετε είναι σίγουρο οτι κάποιος θα πεθάνει δυστυχώς...

:( Ακούω προβλέψεις γιατί οπως και είπε πιο πάνω ο olympiakos7_69

μπορεί να την πάθουμε απο αλλου.............................................