setter Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Το έχω κάνει από την πρώτη στιγμή .Αργεί να τις εμφανίσει αρκετά.και μερικές φορές τρώει και κολλήματα.Και στο 3 μου το έκανε αυτό.Και δεν βρίσκω επιλογή για cloud ή κατι άλλο. φιλε πωσ το κανουμε αυτο ? μπορεις να γραψεις βημα βημα τι κανουμε ? αυτο με της ριθμισεις προγραμματιστη λεω Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 φιλε πωσ το κανουμε αυτο ? μπορεις να γραψεις βημα βημα τι κανουμε ? αυτο με της ριθμισεις προγραμματιστη λεω Ευχαριστω [ATTACH]58865[/ATTACH][ATTACH]58866[/ATTACH][ATTACH]58867[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Τι γίνεται όταν χρησιμοποιησουμε το κινητό για μια φωτογράφηση ας πούμε. Σε διάστημα 1 ώρας τράβηξα 400 φωτογραφίες στην υψηλότερη ανάλυση με hdr ενεργοποιημένο. Το κινητό ψηνόταν στην κυριολεξία (βέβαια έξω στον ήλιο τα μαύρα αντικείμενα τραβάνε θερμότητα) και καταναλώθηκε όλη η μπαταρία από το 40% που ξεκίνησε σταμάτησα στο 3%. Να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν είναι αναμενόμενη ή καλή ή κακή η συμπεριφορά του. Σίγουρα δεν μου άρεσαν οι θερμοκρασίες. Οι φώτο πάντως παρα πολύ ωραίες! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μια που αναφέρθηκαν θερμοκρασίες να πω ότι η διαφορά με το s4 είναι απλά τεράστια. Το ΝΟΤΕ 4 ουσιαστικά λες και δεν ζεσταίνεται, όταν το s4 έκαιγε! Παρόλα αυτά δεν με απασχόλησε ΠΟΤΕ! Απλή παρατήρηση! S pen Ξέρει κάποιος να μας πει αν τα spen από το c f or edge ειναι ίδια? ??;η το κάθε μοντέλο θέλει το δικό του S Pen? 99,9% είναι ίδια! Ερωτήσεις για το spen! 1) Έχει παρατηρήσει κανείς ειδικά σε πιο παλιά ΝΟΤΕ (3-2) αν χαλαρώνει η συγκράτηση της γραφίδας;;; 2) Για αγορά 2ου γνήσιου έχετε να προτείνετε κάτι αξιόπιστο; 3) Πως δουλεύει το κουμπί της γραφίδας;; Έχει καμιά μικρή μπαταρία που φορτίζει κάθε φορά που το κουμπώνουμε ή με κάποιο άλλο τρόπο;; Καθαρή περιέργεια! :rolleyes: Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Τι γίνεται όταν χρησιμοποιησουμε το κινητό για μια φωτογράφηση ας πούμε. Σε διάστημα 1 ώρας τράβηξα 400 φωτογραφίες στην υψηλότερη ανάλυση με hdr ενεργοποιημένο. Το κινητό ψηνόταν στην κυριολεξία (βέβαια έξω στον ήλιο τα μαύρα αντικείμενα τραβάνε θερμότητα) και καταναλώθηκε όλη η μπαταρία από το 40% που ξεκίνησε σταμάτησα στο 3%. Να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν είναι αναμενόμενη ή καλή ή κακή η συμπεριφορά του. Σίγουρα δεν μου άρεσαν οι θερμοκρασίες. Οι φώτο πάντως παρα πολύ ωραίες! !!. Η φωτογραφική στα κινητά,είναι σαν τα τζακια στις πολυκατοικίες.Ευκαιριακά,για λίγο. Οπως και να το κάνουμε,δεν είναι κανονική φωτογραφική,δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα με μια μιανιατούρα.Αλλοιώς,δεν θα υπήρχαν πχ, οι DSLRs... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 [ATTACH]58865[/ATTACH][ATTACH]58866[/ATTACH][ATTACH]58867[/ATTACH] Σ ευχαριστώ πολύ φίλε για την άμεση απάντηση σου πεσμου σε παρακαλώ για να μάθω γιατί δεν το έχω και πολύ με το τηλέφωνο αυτή την ρύθμιση γιατί την κάνουμε; παίζει ρόλο ότι έχω της φωτογραφίες σε κάρτα μνήμης; το έκανα αλλά ξαναπηγε πάλι όπως ήταν έχει κάτι να κάνω αποθήκευση ώστε να μένει όπως γράφεις; σ ευχαριστώ πολυ και συγνώμη αν σε κούρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Σ ευχαριστώ πολύ φίλε για την άμεση απάντηση σου πεσμου σε παρακαλώ για να μάθω γιατί δεν το έχω και πολύ με το τηλέφωνο αυτή την ρύθμιση γιατί την κάνουμε; παίζει ρόλο ότι έχω της φωτογραφίες σε κάρτα μνήμης; το έκανα αλλά ξαναπηγε πάλι όπως ήταν έχει κάτι να κάνω αποθήκευση ώστε να μένει όπως γράφεις; σ ευχαριστώ πολυ και συγνώμη αν σε κούρασαΠαιζει ρολο φιλε, δοκιμασε να τις περασεις στην εσωτερικη μνημη και θα δεις σιγουρα διαφορα, πιθανον η καρτα μνημης σου να ειναι αργη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μάλλον θέμα κάρτας είναι... Εγω εχω το exynos u και δεν το έχω ακούσει ποτέ εδώ και 5 μήνες περίπου που έχω το τηλέφωνο... Καλημερα.Αγορασες το Edge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Τι γίνεται όταν χρησιμοποιησουμε το κινητό για μια φωτογράφηση ας πούμε. Σε διάστημα 1 ώρας τράβηξα 400 φωτογραφίες στην υψηλότερη ανάλυση με hdr ενεργοποιημένο. Το κινητό ψηνόταν στην κυριολεξία (βέβαια έξω στον ήλιο τα μαύρα αντικείμενα τραβάνε θερμότητα) και καταναλώθηκε όλη η μπαταρία από το 40% που ξεκίνησε σταμάτησα στο 3%. Να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν είναι αναμενόμενη ή καλή ή κακή η συμπεριφορά του. Σίγουρα δεν μου άρεσαν οι θερμοκρασίες. Οι φώτο πάντως παρα πολύ ωραίες! !! Πολύ καλά είσαι. Αν είχες αιφον με 40% δεν θα προλαβαίνες ούτε 50 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλημερα.Αγορασες το Edge? Ναι πέρασε και αυτό από τα χέρια μου, αλλά τελικά κράτησα το νοτελι... Κάποιος άλλος τώρα το χαίρεται... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Λοιπόν έχω ενα πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε lollipop εχω μεγάλη κατανάλωση στην μπαταρία παρόλο που έκανα 2 φορές format στο κινητό. Ορίστε και το battery stats[ATTACH]58885[/ATTACH] καμιά πρόταση??? Edited April 1, 2015 by giannismal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Πολύ καλά είσαι. Αν είχες αιφον με 40% δεν θα προλαβαίνες ούτε 50 Και ξέχασα να πω μιλάμε για 3 giga υλικό! Κατά μέσω όρο 7 mb η φωτογραφία! ! Πραγματικά όμως έχει τρομερή κάμερα. Γενικά είναι τέτοια η ποιότητα του κινητού που με έχει εντυπωσιάσει και είμαι κάτοχος thinkpad , οπότε αποδεδειγμενα τα φρου φρου και τα αρώματα δεν με επηρεάζουν. Μιλάμε για το κινητο ως εργαλείο καθημερινοτητας. Πολύ δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloy4s Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μετά την αναβάθμιση σε lollipop βλέπω : μπαταρία + 50% ταχύτητα (απόκριση) + 50% και βάλε !!! εγω νομίζω πως η μπαταρία έπεσε σε μένα. Ειδικά απο το 100% στο 90% πάει σχετικά γρήγορα (αν και καινούργιο τηλέφωνο) αλλά απο το 90% στο 80% ή και το 70%, αργεί πολύ μετά. απόκριση έχει . Αλλά αυτό που είδα συγκριτικά με το ΝΟΤΕ 3 σε σχέση με τη μνήμη είναι ότι ενώ το ΝΟΤΕ-3 έχει 2,73G RAM & το ΝΟΤΕ-4 2,77G RAM , στο ΝΟΤΕ3 είχα περισσότερες εφαρμογές μέσα να τρέχουν και δεν ξεπερνούσε το 1,7-1,9G να πιάνει, ενώ το ΝΟΤΕ4 με λιγότερες εφαρμογές, (αν και όλα ανοίγουν γρήγορα) περνάει το 2,2G και φτάνει και το 2,5G . Και συνέχεια ένα cleaner που έχω μου βγάζει μνήμη κόκκινη στο 90% για να την καθαρίσω. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό με το lollipop βέβαια γιατί δεν το έχω πολύ καιρό το ΝΟΤΕ 4, οπότε μετά λίγες μέρες που το είχα έβαλα το lollipop και δεν προλαβα καλα να δω το θέμα αυτό. Παράθεση Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Τα cleaner που καθαρίζουν την ram είναι ψιλοαπατη και μάλλον κακό κάνουν γιατί πολύ απλά το Android είναι σχεδιασμένο να τρέχει έτσι. Ομοίως και τα battery saver. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Τι γίνεται όταν χρησιμοποιησουμε το κινητό για μια φωτογράφηση ας πούμε. Σε διάστημα 1 ώρας τράβηξα 400 φωτογραφίες στην υψηλότερη ανάλυση με hdr ενεργοποιημένο. Το κινητό ψηνόταν στην κυριολεξία (βέβαια έξω στον ήλιο τα μαύρα αντικείμενα τραβάνε θερμότητα) και καταναλώθηκε όλη η μπαταρία από το 40% που ξεκίνησε σταμάτησα στο 3%. Να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν είναι αναμενόμενη ή καλή ή κακή η συμπεριφορά του. Σίγουρα δεν μου άρεσαν οι θερμοκρασίες. Οι φώτο πάντως παρα πολύ ωραίες! !! Όλα τα κινητά ζεσταίνονται με τόσες φωτογραφίες και ειδικά στον ήλιο. Το δικό μου ζεσταίνεται με πολύ λιγότερες. Το iPhone 5s που είχα πέρυσι ζεματουσε. Ένας από τους λόγους που το έδωσα ήταν ότι με 3g σύνδεση, έκαιγε υπερβολικά. Όταν τραβάμε φωτογράφιες ο επεξεργαστής δουλεύει στο φουλ να έχεις υπ οψη σου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Ευτυχής κάτοχος του 910C από phonegallery σήμερα το πρωί.:D Ακόμα δέν το έχω ανοίξει γιατί θα τα παρατήσω όλα στο γραφείο και θα ασχολούμαι με αυτό:p Θέλω να μεταφέρω χωρίς root viber,whatsapp συνομιλίες από το S4 που θα αναλάβει χρέη κουδουνίστρας στην γυναίκα μου.:wacko: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Ευτυχής κάτοχος του 910C από phonegallery σήμερα το πρωί.:D Ακόμα δέν το έχω ανοίξει γιατί θα τα παρατήσω όλα στο γραφείο και θα ασχολούμαι με αυτό:p Θέλω να μεταφέρω χωρίς root viber,whatsapp συνομιλίες από το S4 που θα αναλάβει χρέη κουδουνίστρας στην γυναίκα μου.:wacko: Χαχαχαχαχα....κουδουνίστρα????Να το χαρείς και να είσαι σίγουρος ότι έκανες την καλύτερη επιλογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Χαχαχαχαχα....κουδουνίστρα????Να το χαρείς και να είσαι σίγουρος ότι έκανες την καλύτερη επιλογή! Ναι ναι καλά διάβασες....τώρα με τον μπέμπη το προηγούμενο μου κινητό (zopo zp980) εκτελεί τα πάντα,youtube τραγουδάκια και τούμπες πολλές στα χέρια του μπέμπη.:lol: Το note θα περιφραχθεί με συρματόπλεγμα και ενεργό voltage για να μην το ακουμπάει η μικρή.:lol: (γυναίκα μου) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Λοιπόν έχω ενα πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε lollipop εχω μεγάλη κατανάλωση στην μπαταρία παρόλο που έκανα 2 φορές format στο κινητό. Ορίστε και το battery stats[ATTACH]58885[/ATTACH] καμιά πρόταση??? 4g μήπως είναι η αιτία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Οικογενειακές καταστάσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloy4s Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Τα cleaner που καθαρίζουν την ram είναι ψιλοαπατη και μάλλον κακό κάνουν γιατί πολύ απλά το Android είναι σχεδιασμένο να τρέχει έτσι. Ομοίως και τα battery saver. δηλαδή να το αφαιρέσω; Βέβαια δεν καθαρίζει μόνο τη RAM, καθαρίζει γενικότερα απο πράγματα που δε χρειάζονται αλλά ΚΑΙ απο τη RAM. είχα άλλο ένα (όπως όλοι γνωρίζουν, κάθε εφαρμογή που κατεβάζεις, ο δημιουργός της σου πετάει και τις άλλες εφαρμογές του, που αυτές είναι παρόμοιες με άλλες που ήδη υπάρχουν, π.χ. antivirus - cleaner - battery saver- <-αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα) απο άλλον προγραμματιστή, που το πέταξα γιατί για να κάνει τη δουλειά του στο 100% κατα τα λεγόμενά του, έπρεπε να κατεβάσεις και κάτι άλλο που ήδη υπήρχε αλλά όπως είπα απο άλλον. τώρα να πετάξω και αυτό; Edited April 1, 2015 by eloy4s Παράθεση Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 ακριβως!!μην βαζεις τιποτα απο c cleaner,task killer η οτιδηποτε αλλο..μονο ζημια κανουν!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloy4s Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Ναι ναι καλά διάβασες....τώρα με τον μπέμπη το προηγούμενο μου κινητό (zopo zp980) εκτελεί τα πάντα,youtube τραγουδάκια και τούμπες πολλές στα χέρια του μπέμπη.:lol: Το note θα περιφραχθεί με συρματόπλεγμα και ενεργό voltage για να μην το ακουμπάει η μικρή.:lol: (γυναίκα μου) επειδή εχω 2 πιτσιρίκια 7 ετών και θέλουν να παίζουν με το ΝΟΤΕ 4 spider man και skaterboy, θα το φτιάξω όπως είχα φτιάξει και το ΝΟΤΕ 3 που έπαιζαν: Με θήκη σιλικόνης και άθραυστο τζάμι προστασίας. τη ζελατίνα χοντρή π.χ. που του έχω τώρα του ΝΟΤΕ 4, θα πάρει δρόμο η χοντρή ζελατίνα μόλις μου έρθει το τζάμι για το ΝΟΤΕ 4 που περιμένω. Γιατί όντως προστατεύει και πολύ μάλιστα. Edited April 1, 2015 by eloy4s Παράθεση Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 επειδή εχω 2 πιτσιρίκια 7 ετών και θέλουν να παίζουν με το ΝΟΤΕ 4 spider man και skaterboy, θα το φτιάξω όπως είχα φτιάξει και το ΝΟΤΕ 3 που έπαιζαν: Με θήκη σιλικόνης και άθραυστο τζάμι προστασίας. τι ζελατίνα χοντρή π.χ. που του έχω τώρα του ΝΟΤΕ 4, θα πάρει δρόμο η χοντρή ζελατίνα μόλις μου έρθει το τζάμι. Γιατί όντως προστατεύει και πολύ μάλιστα. Aν μπορείς να δώσεις και λίνκ για το τζάμι γιατί θα χρειαστεί. Έχω καταλήξει στο Nillkin αυτό εδώ. http://www.nok-shop.gr/eshop/shop/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD/nillkin-glass-screen-protector-samsung-galaxy-note-4-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%AF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85/ Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 ακριβως!!μην βαζεις τιποτα απο c cleaner,task killer η οτιδηποτε αλλο..μονο ζημια κανουν!!! Συμφωνώ απόλυτα. Στην αρχή τα έβαζα κι εγώ αλλά με εξαίρεση την αφαίρεση κάποιων φακέλων που έμεναν μετά την απεγκατασταση μερικών εφαρμογών περισσότερο κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts