Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις πέρασα την αναβάθμιση και στο δικό μου, σαν πρώτη εντύπωση οι γραμματοσειρές μου φάνηκαν μικρότερες, για να δούμε:worry::worry:!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]KOZO

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες ΣΟΣ ΣΟΣ καταρχήν καλησπέρα, όποιος μπορεί να βοηθήσει.... εχω ενα NOTE 4 910c ουγγρικό και πηγα να κανω την αναβαθμιση σε 5.01 το συνδεσα με kies κανονικά και ξεκηνισε να κανει την αναβαθμιση, ολα καλα στην αρχη αφου κατεβασε την ρομ και πηγε να την περασει στο κινητο ξαφνικα κοπηκε η συνδεση με το usb και τωρα μου βγαζει ενα μνμ εχει μια εικονα το κινητο και η οθονη του Pc και ενα κιτρινο τριγωνακι με θαυμαστικο στην μεση και γραφει firmware upgrade encountered an issue. place select recovery mode in kies an try again. Το συνδεο με το κιεσ παλι αλλα τωρα δεν αναγνωριζει την συσκευη. μου βγαζει η συσκευη δεν υποστηριζετε.... και εχει κολησει στην οθονη . τι να κανω σοσ

βγάλε μπαταρία ,άφησε το για ενα λεπτό και βάλε την ξανά ,δες αν ανοίγει κανονικά και δοκίμασε να κάνεις το update με ota . .

Αν συνεχίζει να είναι κολλημένο στο logo κατέβασε την official απο sammobile και πέρασε την με odin ,υπάρχουν οδηγίες /βιντεο στο google .

Samsung galaxy s21+

Tην εχω περάσει από εχθές. Γενικά το UI φαίνεται πολύ πιο γρήγορο σε γενικές γραμμές και επιβεβαιώνεται και από το score στο Antutu

Multitask: 6800 (KK) --> 7248 (Lollipop), Runtime 1952 (KK) --> 4173 (Lollipop)!

Αρνητικά:

1) Στα Recents, όταν γίνεται swype δεξιά ή αριστερά για να φύγει η εφαρμογή, αργεί πολύ το animation και φαίνεται σαν να λαγκάρει, πράγμα που καταντά ενοχλητικό.

2) Στην ανοιχτή ακρόαση χειροτέρεψε η ποιότητα του μικροφώνου με 2-3 κλήσεις που έκανα έτσι (παράπονα συνομιλητή).

3) Η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα, ίσως λίγο χειρότερη (με μιας μέρας χρήση εμπειρία).

4) Κάποια Bugs που θα ήθελα να μου πείτε αν τα αντιμετώπιζετε όσοι κάνατε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

α)Το Always On Listening είναι γκριζαρισμένο και δεν με αφήνει να το αλλάξω για κανένα λόγο. Το είχα On πριν το update οπότε λειτουργεί κανονικά ακόμα και αν φαίνεται ότι είναι off. (Έχω την εντύπωση ότι τώρα είναι πιο αξιόπιστο γενικά στον αν θα ακούσει, ώς προς τον τόνο που λες "ok google", οπότε δεν το πειράζω (wipe sto Google Search και στο SVoice), εφόσον δεν έχω σκοπό να το κλείσω).

β) Στο Settings --> Security --> Reactivation Lock, δεν κρατάει την επιλογή ενεργή αν το τικάρω. Μόλις κάνω confirm to pass, με πετάει πίσω και είναι ξετικαρισμένο. Το είχα "On" πριν το update. Μέσα από το Findmymobile φαίνεται off, οπότε μένει σίγουρα ανενεργό και δεν είναι απλά οπτικό το bug.

γ) Στο Settings --> Security --> Smart Lock, έχω την εντύπωση ότι τα Trusted Places δεν λειτουργούν όπως πρέπει (δεν εμφανίζονται στις επιλογές της Lockscreen, αλλά ούτε δουλεύουν σωστά όταν ενεργοποιηθούν αποκλειστικά από εκεί).

Πέραν από τα α,β στα οποία θα ήθελα το input των συμφορουμιτών που έκαναν wipe, έχω μια απορία.

Στο Settings --> Security --> Turn on KNOX active protection, τι κάνει ακριβώς και γιατί να τρώει μπαταρία? Το έχετε On εσείς?

Επίσης από που βλέπω ότι τρέχει όντως σε ART πέραν από το score στο Antutu? :P

Δυστυχώς έχω λίγες πληροφορίες να σου δώσω.

Στο 1ο με τα πρόσφατα όχι δεν μου κάνει κάποιο κόλλημα. Ολα οκ.

2. Ανοιχτή ακρόαση δεν δοκίμασα ακόμη.

3. Η μπαταρία δίεχνει τουλάχιστον στα ίδια, αλλά πιο ασφαλές συμπέρασμα θα βγάλω αύριο που θα το αφήσω όλο το βράδυ σε αναμονή.

4.

α)Το Always On Listening τι είναι;;

β) Το Settings --> Security --> Reactivation Lock δουλεύει κανονικά σε εμένα.

γ) Το Settings --> Security --> Smart Lock δεν το βρήκα εκεί που λες...:O

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

βγάλε μπαταρία ,άφησε το για ενα λεπτό και βάλε την ξανά ,δες αν ανοίγει κανονικά και δοκίμασε να κάνεις το update με ota . .

Αν συνεχίζει να είναι κολλημένο στο logo κατέβασε την official απο sammobile και πέρασε την με odin ,υπάρχουν οδηγίες /βιντεο στο google .

ok φιλε μου σε ευχαριστώ, θα δοκιμασω και θα σου πω...προβλεπετε ξενυχτη σημερα

1) Στα Recents, όταν γίνεται swype δεξιά ή αριστερά για να φύγει η εφαρμογή, αργεί πολύ το animation και φαίνεται σαν να λαγκάρει, πράγμα που καταντά ενοχλητικό.

Και εμενα μου τη σπαει ασχημα το Recent.

Θελουμε το Update του S6 που φαίνεται να το εχουν φτιαξει.

Αν βαλεις απο επιλογες προγραμματιστη την Κλιμακα διαρκειας προγραμματος animation στο 0.5 βελτιώνεται αλλα κ παλι.

Επισης, έστω εχουμε 3 εφαρμογες ανοιχτες.

Μολις κλεισουμε τη μεσαια, η μιση 3η μαυριζει.

Ή μολις βρισκομαστε μεσα σε ενα app κ πατησουμε recent, δεν υπαρχει zoom in animation. Tragic!

Επρεπε να ειχαν κανει καλυτερη δουλεια στην υποτιθεμενη ναυαρχιδα τους. Ας ελπισουμε σε update.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ok φιλε μου σε ευχαριστώ, θα δοκιμασω και θα σου πω...προβλεπετε ξενυχτη σημερα

Λοιπον κατεβασα το frimware και ακολουθω τις οδηγιες μεσο μεσο odin ξεκινα η διαδικασια και σταματα στο κουτι αριστερα του οδιν σταματα στο get pit for mapping... και μετα βγαζει fail.... kamia idea?

Και εμενα μου τη σπαει ασχημα το Recent.

Θελουμε το Update του S6 που φαίνεται να το εχουν φτιαξει.

Αν βαλεις απο επιλογες προγραμματιστη την Κλιμακα διαρκειας προγραμματος animation στο 0.5 βελτιώνεται αλλα κ παλι.

Επισης, έστω εχουμε 3 εφαρμογες ανοιχτες.

Μολις κλεισουμε τη μεσαια, η μιση 3η μαυριζει.

Ή μολις βρισκομαστε μεσα σε ενα app κ πατησουμε recent, δεν υπαρχει zoom in animation. Tragic!

Επρεπε να ειχαν κανει καλυτερη δουλεια στην υποτιθεμενη ναυαρχιδα τους. Ας ελπισουμε σε update.

Όταν τα έλεγα εγώ, ότι στις πρόσφατες εφαρμογές έχει λαγκ κάποιοι δεν το πίστευαν. Τέλοσπάντων νομίζω είναι έργο της σάσμουνγκ αυτο, με λίγα λόγια το έκανε επίτηδες για να φανεί η δουλειά τους στο s6 και θα το αφήσει μέχρι να μας δώσει το νέο TW του s6. Ακόμα δεν μάθατε το παιχνίδι των εταιριών με τις αναβαθμίσεις; Αφού ο κώδικας είναι της google δεν χρειαζόταν να κάνει κάτι παραπάνω η σαμσουνγκ αλλά αντίθετα το χειροτέρεψε.

Απο σημερα και γω κατοχος νοτελη 4! οι πρωτες εντυπωσεις θετικες σε ολα λιγο πολυ καλυτερο απτο 3αρι ακομα δε μπορω να κρινω αν αξιζει η μεταβαση αλλα δινω πολλα + στην καμερα που εχει πιο καλη το 4! δυστυχως το εβαλα σε θηκη πρτοφολι κ χανει την ομορφια του αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για να το αφησω ετσι... απτο ινφο που κατεβασα ειδα οτι ηταν για hungary ...?? οποτε ειμαι με κιτ κατ... στο 3αρι ΔΕΝ πηρα ΠΟΤΕΕΕ αναβαθμιση ουτε καν την κιτ κατ επειδη ηταν απο france orange ελπιζω σε αυτο να παρω συντομα και να μην την πατησω παλι! δε μαρεσει που τις εφαρμογες στο προσκηνιο τις βλεπεις με το αφης το αριστερο κ οχι με το home button!

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Παίδες πέρασα την λολι και βλέπω λαγκ στο swipe στην αρχική οθόνη... Κολλάει.. Κάποιος άλλος;;;

Να επαναφέρω;;;

Edited by panoramix77

καλησπέρα... Είχα αγοράσει ένα note 4 910c μεταχειρισμένο το οποιο μου έκανε κάτι θορύβους όταν έχω ενεργοποιημένο το wcdma στα δίκτυα και κάνω κλήση. Για αυτό το λόγο το πούλησα νομίζοντας ότι είναι ελαττωματικό. Σήμερα αγόρασα την ίδια συσκευή καινούργια και μου κάνει το ίδιο πράγμα. Εφόσον ενεργοποιήσω μονο το gsm σαν δίκτυο δεν κάνει τον περίεργο θόρυβο... Μήπως τυχαίνει να γνωρίζει κάποιος κάτι??

Προέρχομαι από s4.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αλλαγή αυτό δεν σηκώνει συζήτηση.

Έχω μια απορία όμως. Πατώντας το capasitive Key αριστερά από το home button γιατί ανοίγει τα recent apps? Στο s4 άνοιγε το menu - ρυθμίσεις, κάτι που βόλευε πολύ. Τί φάση; γιατί αποφάσισαν να αφαιρέσουν αυτή τη λειτουργία; φυσικά υπάρχει η επιλογή στις εφαρμογές να μπείς στις ρυθμίσεις αλλά βολεύει ειδικά σε τόσο μεγάλη οθόνη το κουμπί εκεί κάτω

Προέρχομαι από s4.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αλλαγή αυτό δεν σηκώνει συζήτηση.

Έχω μια απορία όμως. Πατώντας το capasitive Key αριστερά από το home button γιατί ανοίγει τα recent apps? Στο s4 άνοιγε το menu - ρυθμίσεις, κάτι που βόλευε πολύ. Τί φάση; γιατί αποφάσισαν να αφαιρέσουν αυτή τη λειτουργία; φυσικά υπάρχει η επιλογή στις εφαρμογές να μπείς στις ρυθμίσεις αλλά βολεύει ειδικά σε τόσο μεγάλη οθόνη το κουμπί εκεί κάτω

Δεν αφαιρέθηκε.

Κάνει και αυτή τη λειτουργία, αν το κρατήσεις πατημένο παρατεταμένα.

Απο σημερα και γω κατοχος νοτελη 4! οι πρωτες εντυπωσεις θετικες σε ολα λιγο πολυ καλυτερο απτο 3αρι ακομα δε μπορω να κρινω αν αξιζει η μεταβαση αλλα δινω πολλα + στην καμερα που εχει πιο καλη το 4! δυστυχως το εβαλα σε θηκη πρτοφολι κ χανει την ομορφια του αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για να το αφησω ετσι... απτο ινφο που κατεβασα ειδα οτι ηταν για hungary ...?? οποτε ειμαι με κιτ κατ... στο 3αρι ΔΕΝ πηρα ΠΟΤΕΕΕ αναβαθμιση ουτε καν την κιτ κατ επειδη ηταν απο france orange ελπιζω σε αυτο να παρω συντομα και να μην την πατησω παλι! δε μαρεσει που τις εφαρμογες στο προσκηνιο τις βλεπεις με το αφης το αριστερο κ οχι με το home button!

Καλορίζικο....η lollipop βγήκε χθες για Ουγγαρία οπότε την κάνεις όποτε θέλεις!

Και όμως δεν δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή κάνοντας αυτό που λες δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα στις ίδιες εφαρμογές

Εχει ακριβώς το ίδιο salmp7 αν δεν θέλεις να το κρατάς παρατεταμένα κανε συντόμευση στην οθόνη ακριβώς από πάνω από το capasitive.

Edit....εχω τον Nova οπότε άκυρο αυτό πού έγραψα.με την συντόμευση θα κάνεις δουλειά πάντως!

Edited by geotrvs

Καλορίζικο....η lollipop βγήκε χθες για Ουγγαρία οπότε την κάνεις όποτε θέλεις!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ το μεσημερι που πατησα για ενημερωση δε μου την εβγαλε και τωρα που εκανα ξανα χειροκινητη αναζητηση μου την εβγαλε οτι ναναι! γενικα αλαγκαριστο μου φαινεται οτι ειναι μολις εβγαλα κ το φλιπ μαγκαζιν η οπως το λενε? καλα υπαρχει κανεις να το δουλευει απο ελλαδα αυτο? θα το δουλεψω αποψε με κιτ κατ κ αυριο πρωτα ο θεος θα κανω κ γω την ενημερωση αν κ γωτην κιτ οπως ξαναεγραψα δε την ξερω καθολου οποτε θελω να την δω για λιγο :X! μια κληση που εκανα μου φανηκε κομπλε! υπαρχει κατι που πρεπει να κοιταξω για να δω αν υπαρχει θεμα? το αφησα να κλεισει τελειως απο την μπαταρια εργοστασιου κ το φορτισα κλειστο για 4 ωρες και μια ωρα μετα ανοιχτο στην φορτιση ηταν λιγες λετε? θελω να παρω οσο καλυτερη μπαταρια γινεται!

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Πλέον οι μπαταρίες δεν είναι όπως παλιά...δηλαδή δεν έχουν το φαινόμενο της μνήμης οπότε μην αγχώνεσαι!σε οπτικό δεν θα δεις τεράστιες διαφορές από kk σε lollipop.δες αν σου κλειδώνει σε δορυφόρους το gps...ότι οι κάμερες δουλεύουν και φυσικά ψάξε την οθόνη μήπως έχει κανένα pixel καμμένο για να προλάβεις το doa.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, μπορώ να γυρίσω σε KK χωρίς να γράψει ο knox;

Μπορείς κανονικά. Τα βήματα είναι ακριβώς τα ίδια με μόνη διαφορά πρέπει να κατεβάσεις μια rom 4.4.4. Υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσει το κινητό σου στο αρχικό logo της σάμσουνγκ και να μην ανοίγει. Σε αυτή την περίπτωση μπαίνεις σε recovery, κάνεις full wipe και boot το κινητό μέσα από το recovery.

Μετά από αρκετές ημέρες με lollipop πολωνική που πέρασα μέσω odin και χωρίς reboot η λειτουργία του τηλεφώνου είναι υποδριγματικη. Ίσως φταίει που έκανα και πριν και μετά factory reset αλλά γενικά έγινε πιο σβέλτο το τηλέφωνο. Όσον αφορά την καθυστέρηση στα recents είναι σπαστικό. Nexus δεν ειναι
Θοδωρής

Αυτό που λέτε με τις πρόσφατες εφαρμογές δεν το έχω ρε παιδιά. Μια χαρά δουλεύει. Η πλάκα είναι ότι δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα δείχνουν ΟΚ. Η μπαταρία ειδικά πολύ καλύτερα, για το οποίο θα γράψω στο σχετικό θέμα.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, μπορώ να γυρίσω σε KK χωρίς να γράψει ο knox;

Υπάρχει λόγος που θες να γυρίσεις πίσω? Γιατί από ότι βλέπω τα παιδιά λένε ότι πάει μια χαρά με λολιποπ

Υπάρχει λόγος που θες να γυρίσεις πίσω? Γιατί από ότι βλέπω τα παιδιά λένε ότι πάει μια χαρά με λολιποπ

Ρωτάω στην περίπτωση που η μπαταρία δεν είναι όπως στην kit kat. Κάτι άλλο, δεν θέλω να φαίνονται τα notifications στην lock screen πάρα μόνο ο καιρός αλλά δεν μου τον εμφανίζει αντιμετωπίζει κάνεις το ίδιο πρόβλημα;

εχετε καμια ιδεα πως μπορουμε να στειλουμε σε 4ψηφιους η 5ψηφιους αριθμους μηνυμα?Δεν ξερω αν ειναι απο την συσκευη η απο τον παροχο.Το δοκιμασα σε Vodafone συνδεση και Cosmote whats up και δεν μπορω να στειλω.

εχετε καμια ιδεα πως μπορουμε να στειλουμε σε 4ψηφιους η 5ψηφιους αριθμους μηνυμα?Δεν ξερω αν ειναι απο την συσκευη η απο τον παροχο.Το δοκιμασα σε Vodafone συνδεση και Cosmote whats up και δεν μπορω να στειλω.

Με watch up έστειλα στο 1313 κανονικά αν εννοείς αυτό.

Θοδωρής

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)