alexandrosgou Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 ook ευχαριστω περιμενω να φορτισει το κινητο επειδη εχει 20% και το κανω και εγω ! Εμένα μου έφαγε 9-10% για όλη την εγκατάσταση. Αλλά καλά κάνεις φορτισε το. Επίσης Θέλει λέει και 3gb τουλάχιστον ελεύθερο χώρο στην συσκευή για να ολοκληρωθεί σωστά η εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Φίλε κάνε άφοβα την ενημέρωση. Δεν θα χαθεί τίποτα. Θα ανοίξει το κινητό όπως ακριβώς ήταν και πριν. :) Πρώτες εντυπώσεις από lollipop πολλοί καλές (εδώ και 40 λεπτά βέβαια την έχω περάσει μονο). Ειδικά τα γραφικά τα γραφικά της lollipop τουλάχιστον για τα γούστα μου είναι πολύ ωραία.! :D Πολύ καλή και η νέα μπάρα ειδοποιησεων (το μόνο κακό είναι ότι στο Nora prime πλέον δεν κατεβαίνει με "χειρονομία" ενώ στην KK δούλευε κανονικά.):X Από μέρα σε μέρα ο nova γίνεται update και φτιάχνει και αυτό το πρόβλημα. Εάν βιάζεσαι πέρασε την beta... Αντε στο νήμα με τους launcher και διάβασε λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Από μέρα σε μέρα ο nova γίνεται update και φτιάχνει και αυτό το πρόβλημα. Εάν βιάζεσαι πέρασε την beta... Αντε στο νήμα με τους launcher και διάβασε λεπτομέρειες. Σε ευχαριστώ φίλε! Θα περιμένω τότε για λίγες μέρες την επίσημη ενημέρωση. Εξάλλου δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα αυτό. :D Μια λεπτομέρεια που παρατήρησα με lollipop. Στο κλείδωμα οθόνης -σε αντίθεση με παλιά- πλέον το δίκτυο παροχου το εμφανίζει πάνω αριστερά στην μπάρα ειδοποιησεων, όπως δηλαδή το έχουν τα iPhone :lol: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Και από Σλοβενία να ενημερώσω επίσης ήρθε η Lollilop...αλλά είμαι stand by ακόμα με KIT KAT... :ninja: Edited March 26, 2015 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 εγω την περασα,σκεφτομαι το σκ να κανω μια επαναφορα ωστε να κατσει καλα. απο το λιγο μου φαινεται πιο γρηγορο το κινητο και πιο ομορφο το περιβαλονi,ελπιζω μονο να μην δουμε χειροτερη μπαταρια:worry::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Παιδιά συγγνώμη αλλά από το sammobile δεν μου κατεβάζει το αρχείο της πολωνικής lollipop BOC3 αλλά μου βγάζει μήνυμα η σελίδα δεν βρέθηκε όταν πατάω να κάνω download. Μπορώ να την κατεβάσω από αλλού γρήγορα κι αξιόπιστα; Προσπάθησα να περάσω ξανά με odin την 1η 5.0.1 αλλά ενώ όλα πήγαν καλά μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα " Η διαδικασία android.process.acore διακόπηκε" και δεν με αφήνει να προχωρήσω στις αρχικές ρυθμίσεις..και με ξαναπετάει στην αρχή που επιλέγω γλώσσα. Καμιά βοήθεια κανείς ; Edited March 26, 2015 by Theo_Pech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 εγω την περασα,σκεφτομαι το σκ να κανω μια επαναφορα ωστε να κατσει καλα. απο το λιγο μου φαινεται πιο γρηγορο το κινητο και πιο ομορφο το περιβαλονi,ελπιζω μονο να μην δουμε χειροτερη μπαταρια:worry::( Το 64bit-o "ξεκλειδώθηκε" ; Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Το 64bit-o "ξεκλειδώθηκε" ; Έχει ξανα-αναφερθεί. Το κινητό συνεχίζει τη λειτουργία στα 32Bbit. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Το 64bit-o "ξεκλειδώθηκε" ; πως το βλεπουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 πως το βλεπουμε? Από antutu τώρα κατεβάζω και εγώ αλλά 400mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Τώρα έκανα και εγώ αναζήτηση για αναβάθμιση και κατεβαίνει....975.36 mb ελπίζω να κάτσει καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Για ποιο λογο να κανεις μεταφορα εφαρμογων στην sd?Πεσμου ενα! Η μεταφορά εφαρμογών με τον κλασικό τρόπο δυστυχώς είναι μούφα,μια που δεν απελευθερώνει ΜΟΝΟ κάποια mb και δεν μεταφέρει όλη την εφαρμογή. Πχ το εξαιρετικό και πολύ βαρύ παιχνίδι real racing 3 που έχω πιάνει πάνω από 2 gb μνήμης! Δυστυχώς μεταφέροντάς το στην εξωτερική μνήμη δεν κερδίζω τίποτε ουσιαστικό. Το ίδιο δυστυχώς ισχύει και για άλλες εφαρμογές. Στο S4 με τα 16 GB μνήμης είχε γεμίσει και πλέον έσβηνα εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούσα πολύ και επιπλέον σταμάτησα να κάνω αναβαθμίσεις εφαρμογών για να μη φάει και άλλη μνήμη, μια που ήμουνα στο όριο των 500 mb. Στο ΝΟΤΕ 4 έχω πέσει ήδη στα 16 gb και φοβάμαι μήπως στο μέλλον πάθω τα ίδια (πιο δύσκολα φυσικά από το s4), οπότε με αυτά τα δεδομένα φυσικά και δεν υπάρχει κανένας λόγος για μεταφορά εφαρμογών στην εξωτερική μνήμη. Αν όμως υπήρχε τρόπος να μεταφέρω ΟΛΟ το real racing 3 με τα 2+ gb μνήμης, τότε ΝΑΙ μεταφορά στην εξωτερική μνήμη!! Πχ το παρακάτω κάνει αυτό που λέω ή....;;;; http://www.whattechsays.com/how-to/install-and-move-android-apps-to-sd-card/?s11 Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilisr75 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Πήγαινε στην Συλλογή-Επιλογές-Περιεχόμενο για εμφάνιση και αποεπέλεξε την επιλογή περιεχόμενο στο picasa. Φιλε μου το εχω κοιταξει και δεν ειναι κλικαρισμενο. Το μηνυμα που βγαζει ειναι: Το Συλλογή ζητά άδεια να: Λευκώματα Ιστού Picasa Εάν συνεχίσετε, επιτρέπετε σε αυτήν την εφαρμογή και στην Google να χρησιμοποιούν τα στοιχεία σας σύμφωνα με τους αντίστοιχους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου. Απλα δεν θελω τον συγχρονισμο. Κατι ακομα αν δεν γινομαι κουραστικος, εχω περασει την Πολωνικη lolipop, πιστευετε οτι θα πρεπει να περασω την Ουγγρικη που ειχε και να κανω ΟΤΑ την αναβαθμιση σε lolipop της χωρας προελευσης του κινητου ή ειναι το ιδιο. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 γινεται εγκαταταση! λοολ ! μονο το ποπ κορν μου λυπει αχαχα! την περναω ΟΤΑ χωρις επαναφορες και τα σχετικα αντε να δουμε! 57% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Εγώ θα του κάνω επαναφορά για τον φόβο και μόνο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 ανοιξε μετα το reboot και καναει βλετιστοποιηση της εφαρμογης 289 στο συνολο εμενα ! αυτο τι ακριβως ειναι ξερουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδιά αν κάνω αναβάθμιση χωρίς επαναφορά τι γίνεται; θα έχω πρόβλημα; μου είναι πολυ δύσκολο να κάνω το τηλέφωνο όπως ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδιά αν κάνω αναβάθμιση χωρίς επαναφορά τι γίνεται; θα έχω πρόβλημα; μου είναι πολυ δύσκολο να κάνω το τηλέφωνο όπως ήταν Δεν ξέρω προσωπικά γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ χωρίς επαναφορά!αλλά από άλλους έχω ακούσει ότι τους έτυχαν ορισμένα bug ....άλλοι πάλι λένε ότι δεν έχει θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 το κινητο ειναι απιστευτο ετσι! τα ανιματιον τα σπανε ! κανενα προβλημα μερχτι στιγμης χωρις καμια επανφορα! εγινε πιο γρηγορο θα ελεγα μενει να δω πως θα παει και απο μπαταρια! ειναι ολα τα λεφτα το Lollipop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδιά αν κάνω αναβάθμιση χωρίς επαναφορά τι γίνεται; θα έχω πρόβλημα; μου είναι πολυ δύσκολο να κάνω το τηλέφωνο όπως ήταν Μην κάνεις επαναφορά για τωρα ,και αν αργότερα σου παρουσιαστουν προβλήματα τοτε προχωράς στην διαδικασία του full wipe . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 παιδια πλεον δεν μπορω να βγαλω screenshot κατι οταν ειναι ενεργο το πληκτρολογιο! πρεπει να το κλεισω πρωτα ! τι φαση;; πχ στα μνμ ή στο φβ αμα δεν κλεισει το πλκτρολογιο screenshot δεν βγαινει ουτε με την παλαμι ουτε με το πενακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. Έκανα downgrade σε 4.4.4 και ενώ έκανα όλα τα βήματα το κινητό κολλάει στο σήμα στην αρχή. Τώρα τι κάνω ;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 οποιος εχει ουγγρικο τηλ ας δοκιμασει για αναβαθμιση , εχει βγει . και η συσκευη πεταει με 5.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 οποιος εχει ουγγρικο τηλ ας δοκιμασει για αναβαθμιση , εχει βγει . και η συσκευη πεταει με 5.0.1 εκανα επαναφορα και την κατεβαζω....σε μιση ωρα φανταζομαι θα ενημερωσω!!εσυ την εχεις κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 το κινητο ειναι απιστευτο ετσι! τα ανιματιον τα σπανε ! Αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι το animation οταν πατας τον multitasker ενω εισαι μεσα σε μια εφαρμογη... :dash: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts