Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω. Μονο 4G δεν ήθελα να γράφει :-)

Στα κομμάτια που έρχονται από την ελληνική αντιπροσωπεια αναγράφεται το 4G στο backcover (ως επί το πλείστον)

Το πρόβλημα με την εγγραφή με ΒΤ το επιβεβαιώνω και εγώ. Πιστεύετε ότι με την lolipop θα φτιάξει;

Δηλαδή δεν γράφει τίποτε;;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Δηλαδή δεν γράφει τίποτε;;

Μετά από δική μου ερώτηση σύμφωνα με το ACR λόγω Android δεν μπορεί να γράψει με Bluetooth τον συνομιλητή.

%5BATTACH%5D57358%5B/ATTACH%5D

Μετά από δική μου ερώτηση σύμφωνα με το ACR λόγω Android δεν μπορεί να γράψει με Bluetooth τον συνομιλητή.

Τραγικό! Θα διορθωθεί στο μέλλον άραγε;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Είναι θέμα firmware κάθε συσκευής. Στο s5 δεν έγραφε καθόλου. Μόνο βόμβο. Στο Alpha έγραφε μόνο την φωνή μου. Στο Α5 έγραφε κανονικά. Στο ΝΟΤΕ 4 (οκταπύρινο) γράφει μόνο την φωνή μου. Έχω ακούσει ότι το ΝΟΤΕ 4 τετραπύρινο γράφει κανονικά. Έχω βαρεθεί με αυτό το θέμα.

Είναι θέμα firmware κάθε συσκευής. Στο s5 δεν έγραφε καθόλου. Μόνο βόμβο. Στο Alpha έγραφε μόνο την φωνή μου. Στο Α5 έγραφε κανονικά. Στο ΝΟΤΕ 4 (οκταπύρινο) γράφει μόνο την φωνή μου. Έχω ακούσει ότι το ΝΟΤΕ 4 τετραπύρινο γράφει κανονικά. Έχω βαρεθεί με αυτό το θέμα.

Αν το ήξερα ή αν το είχα καταλάβει θα έπαιρνα το F....

Να ρωτήσω κάτι άλλο. Το ΝΟΤΕ ως γνωστό χειρόγραφο κείμενο που έχουμε γράψει με την γραφίδα το μετατρέπει σε word. Υπάρχει άραγε τρόπος αν φωτογραφίσουμε κείμενο χειρόγραφο ή τέλος πάντων word να το κάνει επεξεργάσιμο;;;

Αν το ήξερα ή αν το είχα καταλάβει θα έπαιρνα το F....

Να ρωτήσω κάτι άλλο. Το ΝΟΤΕ ως γνωστό χειρόγραφο κείμενο που έχουμε γράψει με την γραφίδα το μετατρέπει σε word. Υπάρχει άραγε τρόπος αν φωτογραφίσουμε κείμενο χειρόγραφο ή τέλος πάντων word να το κάνει επεξεργάσιμο;;;

μηπως να δοκιμαζατε αυτο?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder

εγω το εχω δοκιμασει σε ολα τα τηλ που ειχα και δουλευει κανονικα με bluetooth.

:cool:

Καλημερα παιδια...Μην παιδευεσται αδικα...Το C δεν κανει ηχογραφηση με BT...(κανει αλλα δεν ακουγεται ο συνομιλητης) εχω αλλαξει 4 τηλ. απο C σε F για αυτο το λογο...Δεν εγραφε με ΚΚ...δεν γραφει και με LP..

Εχει και αλλα θεματακια με το BT...Εχω την εντυπωση οτι ειναι θεμα modem...

[sIGPIC][/sIGPIC]

μηπως να δοκιμαζατε αυτο?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder

εγω το εχω δοκιμασει σε ολα τα τηλ που ειχα και δουλευει κανονικα με bluetooth.

Το έχεις δοκιμάσει στο 910C;

Το έχεις δοκιμάσει στο 910C;

το εχω δοκιμασει σε note 2-note 3-note 3 neo-LG L90 με 4.4.2-Z3 compact με 4.4.4.Σε κανενα δεν ειχα το παραμικρο προβλημα και ακουγονται πεντακαθαρα απο το bluetooth και οι δυο συνομιλητες.

:cool:

Χρησιμοποιει κανεις το app 360SmartGlass? Κρασαρει στο login... το μονο προβλημα που εχω εως τωρα απο τις εφαρμογες που χρησιμοποιουσα στο ios.

Επισης κρυμα που δεν υπαρχει animation οταν βρισκεσαι μεσα σε μια εφαρμογη κ πατας το κουμπι multitask.

Χαλαει την ομαλότητα του λειτουργικου.

Edited by sxizwdogwlo
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εχω ενα θεμα, με οθονη κλειστη σε κατασταση αναμονης ¨κοιμαται¨ πολλες φορες το wifi και δεν μου ερχονται ειδοποιησεις απο εφαρμογες οπως θα επρεπε αλλα ολες μαζι οταν ανοιγω και παλι την οθονη.

Εχω τσεκαρει τα settings του wifi και ειναι στην θεση παντα ενεργο...τι μου διαφευγει ?

ανακοινωθηκε Android 5.0.2 Lollipop on Samsung Galaxy Tab S series ! εμεις ακομα αναμενουμε την 5.0.1 αρε σαμη!

https://www.youtube.com/watch?v=yf1vCbtuZ3Q

ερωτηση! ΟΤΑΝ καποια στιγμη ερθει και το update και σε εμας ΟΤΑ καλο θα ηταν να κανουμε και εμεις επαναφορα οπως αν περνουσε καποιος την ρομ μεσο odin ή δεν χρειαζεται στο ΟΤΑ ;

ανακοινωθηκε Android 5.0.2 Lollipop on Samsung Galaxy Tab S series ! εμεις ακομα αναμενουμε την 5.0.1 αρε σαμη!

https://www.youtube.com/watch?v=yf1vCbtuZ3Q

ερωτηση! ΟΤΑΝ καποια στιγμη ερθει και το update και σε εμας ΟΤΑ καλο θα ηταν να κανουμε και εμεις επαναφορα οπως αν περνουσε καποιος την ρομ μεσο odin ή δεν χρειαζεται στο ΟΤΑ ;

Εφόσον πηγαίνετε από Kit Kat σε Lollipop προσωπικά συστήνω Επαναφορά (για να μην πω μονόδρομος..). Είτε μέσω OTA, είτε μέσω KIES, είτε μέσω Odin.

Όπως είπα και σε άλλο νήμα όμως να υπενθυμίσω πως υπάρχει διαφορά στην επαναφορά μέσω recovery και μέσω ρυθμίσεων του τηλεφώνου. Να προτιμάτε μέσα από τις ρυθμίσεις, είναι "μανούρα" γιατί διαγράφει και όλη την εσωτερική μνήμη (φακέλους με φωτογραφίες, βίντεο, Downloads κλπ.) αλλά είναι και η πιο καθαρή μέθοδος μιας και διαμορφώνει τη συσκευή σαν να την ανοίγετε κυριολεκτικά πρώτη φορά.

Και φτάνει με τη γκρίνια για lollipop ρε παιδιά, θα έρθει, έπρεπε να τα περιμένετε αυτά όταν αγοράσατε Samsung! :-P

Edited by Sofos_5

Εφόσον πηγαίνετε από Kit Kat σε Lollipop προσωπικά συστήνω Επαναφορά (για να μην πω μονόδρομος..).

Όπως είπα και σε άλλο νήμα όμως να υπενθυμίσω πως υπάρχει διαφορά στην επαναφορά μέσω recovery και μέσω ρυθμίσεων του τηλεφώνου. Να προτιμάτε μέσα από τις ρυθμίσεις, είναι "μανούρα" γιατί διαγράφει και όλη την εσωτερική μνήμη (φακέλους με φωτογραφίες, βίντεο, Downloads κλπ.) αλλά είναι και η πιο καθαρή μέθοδος μιας και διαμορφώνει τη συσκευή σαν να την ανοίγετε κυριολεκτικά πρώτη φορά.

Και φτάνει με τη γκρίνια για lollipop ρε παιδιά, θα έρθει, έπρεπε να τα περιμένετε αυτά όταν αγοράσατε Samsung! :-P

δεν γκρινιαξα το ηξερα πριν παρω παλι σαμη οτι για τα update να μην περιμενω και πολλα ερχομενος απο S3 international version! απλος κατα την γνωμη μ ειναι χαζομαρα να το δινεις σε μια χωρα και οι αλλες οποτε να ναι! ή το δινεις σε ολες ή καθολου!

στο θεμα με την επαναφορα απλος δεν θελω να χασω τα παιχνιδια οχι τπτ αλλο τα αλλα ειναι ευκολα μεταφορα καρτα SD και παταω επαναφορα με τα μπακαπ των παιχνιδιων πως τα κανω και πως να τα ξαναπερασω παλι χωρις ρουτ!

στο θεμα με την επαναφορα απλος δεν θελω να χασω τα παιχνιδια οχι τπτ αλλο τα αλλα ειναι ευκολα μεταφορα καρτα SD και παταω επαναφορα με τα μπακαπ των παιχνιδιων πως τα κανω και πως να τα ξαναπερασω παλι χωρις ρουτ!

Δοκίμασε το helium. Νομίζω δεν θέλει root

Δημήτρης

δεν γκρινιαξα το ηξερα πριν παρω παλι σαμη οτι για τα update να μην περιμενω και πολλα ερχομενος απο S3 international version! απλος κατα την γνωμη μ ειναι χαζομαρα να το δινεις σε μια χωρα και οι αλλες οποτε να ναι! ή το δινεις σε ολες ή καθολου!

Δυστυχώς ή ευτυχώς η Samsung μέσω συγκεκριμένων χωρών βγάζει πάντα τις πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις (όπως π.χ. Πολωνία) και έπειτα μετά από 1,2 εβδομάδες ακολουθούν οι επόμενες.. ό,τι και να μου πεις για τα updates μαζί σου. ;-)

Τώρα όσον αφορά το backup των παιχνιδιών θα σε γελάσω, πάντως θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις πριν προχωρήσεις σε οποιουδήποτε είδους επαναφορά, να πάρεις backup και με την εφαρμογή Helium (εκτός από τη κλασική αντιγραφή των φακέλων σε υπολογιστή/sdcard). Δεν γνωρίζω κατά πόσο δουλεύει σωστά βέβαια με lollipop αλλά σε kit kat με είχε σώσει (μέχρι που αποφάσισα να rootάρω).

Edited by Sofos_5

Δυστυχώς ή ευτυχώς η Samsung μέσω συγκεκριμένων χωρών βγάζει πάντα τις πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις (όπως π.χ. Πολωνία) και έπειτα μετά από 1,2 εβδομάδες ακολουθούν οι επόμενες.. ό,τι και να μου πεις για τα updates μαζί σου. ;-)

Τώρα όσον αφορά το backup των παιχνιδιών θα σε γελάσω, πάντως θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις πριν προχωρήσεις σε οποιουδήποτε είδους επαναφορά, να πάρεις backup και με την εφαρμογή Helium (εκτός από τη κλασική αντιγραφή των φακέλων σε υπολογιστή/sdcard). Δεν γνωρίζω κατά πόσο δουλεύει σωστά βέβαια με lollipop αλλά σε kit kat με είχε σώσει (μέχρι που αποφάσισα να rootάρω).

Καλημερα.Μια που λετε για root και εκδοσεις.Εχω σκοπο τωρα να περασω με odin την Πωλονικη 5.0.1 μετα πως αλλαζω το CSC;Το CSC το αλλαζω πριν το φλασαρισμα με odin η μετα αφου μπει η lollipop;To CSC ποιο ειναι;Αν μετα θελω να περασω την επισημη Ουγγρικη εκδοση θα εχω προβλημα;Αν δεν σας ειναι κοπος ας μου απαντηση καποιος.Ευχαριστω,

Edited by Rospy7

Εδώ και δυο εβδομάδες μου εμφανίζει και σε εμένα το μήνυμα "Επαφές διακόπηκε" ....

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Εδώ και δυο εβδομάδες μου εμφανίζει και σε εμένα το μήνυμα "Επαφές διακόπηκε" ....

Νομιζω σε ολους το κανει μην ανυσηχεις.Καποια εφαρμογη την κανει την δουλεια της ειμαι σιγουρος.Πηγαινε και κανε εκκαθαριση στις επαφες μετα κανε ενα restart την συσκευη και θα φτιαξει.

Μια χαρά δουλεύει το helium. Εγώ έτσι πέρασα από ΚΚ σε Lollipop. Για sms χρησιμοποίησα την sms backup / restore και όλα δούλεψαν ρολόι.

Όπως γράφτεικε και πιο πάνω clear cache στην εφαρμογή contacts και το πρόβλημα λύνεται.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Παρόλο που έχω ρυθμίσει να μην ανάβει το φλας όταν με καλούν, αυτό πάλι ανάβει. Επίσης το τηλέφωνο ενεργοποιείτε με κίνηση του χεριού μου χωρίς επαφή, είτε έχω την ρύθμιση στην ''προσβασιμότητα''-''κινητικές δυνατότητες και αλληλεπιδράσεις''-''αφύπνιση χωρίς επαφή''. Τι συμβαίνει άραγε;; Στην SAMSUNG που το είχαν δει ήταν όλα ΟΚ.

Παρόλο που έχω ρυθμίσει να μην ανάβει το φλας όταν με καλούν, αυτό πάλι ανάβει. Επίσης το τηλέφωνο ενεργοποιείτε με κίνηση του χεριού μου χωρίς επαφή, είτε έχω την ρύθμιση στην ''προσβασιμότητα''-''κινητικές δυνατότητες και αλληλεπιδράσεις''-''αφύπνιση χωρίς επαφή''. Τι συμβαίνει άραγε;; Στην SAMSUNG που το είχαν δει ήταν όλα ΟΚ.

Καποια εφαρμογη ανταλλαγης μηνυματων η κλησεων τυπου Voip σου κανει την δουλεια.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)