panoramix77 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εγω χρησιμοποιώ το textra κάτω από το μήνυμα εφόσον παραδοθεί μου βγάζει νν.( ελαφρύ και με πολλές επιλογές εμφάνισης και άλλα) Με την εφαρμογή της Samsung δεν γίνεται αυτό. καλησπερα..χρησιμοποιω την textra εδω και κανα 2 μερες και παρατηρησα οτι δεν μπορω να γραφω μεχρι 160 χαρακ,,,ξερεις πως μπορω???ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 καλησπερα..χρησιμοποιω την textra εδω και κανα 2 μερες και παρατηρησα οτι δεν μπορω να γραφω μεχρι 160 χαρακ,,,ξερεις πως μπορω???ευχαριστω Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί ποτέ επειδή έχω απεριόριστα μηνύματα και δεν κοιτάω αν γράφει 160 η 70 χαρακτήρες. Θα σου απαντήσουν άλλα παιδιά τα οποία ξέρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 καλησπερα..χρησιμοποιω την textra εδω και κανα 2 μερες και παρατηρησα οτι δεν μπορω να γραφω μεχρι 160 χαρακ,,,ξερεις πως μπορω???ευχαριστω αν θυμαμαι καλα ρυθμισεις πληκτρολογιου και διαλεγεις! gms,αυτοματο κατι τετοιο λεει δεν θυμαμαι ακριβως και δεν εχω τι κινητο τωρα να το δω ακριβως να σε βοηθησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Κανένα νέο για το πότε θα πάρουμε Lollipop έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Κανένα νέο για το πότε θα πάρουμε Lollipop έχουμε? Από τη στιγμή που δόθηκε lollipop στο S5 στην Πολωνία, θα πρέπει να περιμένουμε να δοθεί σύντομα και στο Note 4. Για μένα πάντως δεν πρέπει να βιαζόμαστε μια και το κινητό είναι εντελώς απροβλημάτιστο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Από τη στιγμή που δόθηκε lollipop στο S5 στην Πολωνία, θα πρέπει να περιμένουμε να δοθεί σύντομα και στο Note 4. Για μένα πάντως δεν πρέπει να βιαζόμαστε μια και το κινητό είναι εντελώς απροβλημάτιστο. Συμφωνώ και εγώ απόλυτα...Θα είμαι από του τελευταίους που θα βάλουν lollilop!Από την στιγμή που το κινητό δουλεύει μια χαρά δεν βλέπω το λόγο να κάνω νέα «πειράματα»!Μάλιστα έχω απενεργοποιήσει και τo auto update για να είμαι σίγουρος...Με την 4.4.4 θα πορευτώ για πολύ καιρό μου φαίνεται... ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Από τη στιγμή που δόθηκε lollipop στο S5 στην Πολωνία, θα πρέπει να περιμένουμε να δοθεί σύντομα και στο Note 4. Για μένα πάντως δεν πρέπει να βιαζόμαστε μια και το κινητό είναι εντελώς απροβλημάτιστο. Καλά εννοείτε το κινητό πάει μπάλα και να αργήσει λίγο δεν πειράζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Για να πουμε και καποια πραγματα σωςτα με TW ...δεν παει μπαλα...καλα γενικα ναι αλλα με καποια θεματα....Ειδα πχ σημερα στο nexus 6 πως τρεχει το εφε με τις ανοικτες καρτελες ειναι πολυ πιο smooth... Αλλο πχ η κυλιση μεταξυ των αρχικων οθονων και 1-2 αλλα...μιλαω για το F αλλα δεν νομιζω να εχει διαφορα το C...γιατι ειναι χαρακτηριστικα Θεματα TW... Edited January 3, 2015 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Για να πουμε και καποια πραγματα σωςτα με TW ...δεν παει μπαλα...καλα γενικα ναι αλλα με καποια θεματα....Ειδα πχ σημερα στο nexus 6 πως τρεχει το εφε με τις ανοικτες καρτελες ειναι πολυ πιο smooth... Αλλο πχ η κυλιση μεταξυ των αρχικων οθονων και 1-2 αλλα...μιλαω για το F αλλα δεν νομιζω να εχει διαφορα το C...γιατι ειναι χαρακτηριστικα Θεματα TW... βρε συ, υπαρχει ποτε περιπτωση ενα νοτελι να ειναι πιο γρηγορο απο pure android? Και το κινέζικό μου των 65 ευρω πιο γρηγορο ειναι απ το νοτελι μου, αλλά αμα του βαλω οτι εχω στο νοτελι + 2-3 φορτισεις την ημερα που του κανω, θα κανει πυρηνική εκρηξη :lol::p. Ειναι ΑΛΛΟ κινητο απ τα συνηθισμενα (οχι τοσο γρηγορο αλλά στα υπολοιπα καλυτερο) και αν δεις στα νεα του φορουμ ολοι προσπαθουν να φτιαξουν γραφίδες χαχαχαχα (apple-lg). Στον καταραμενο TW εχεις απολυτο δικιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ακριβώς έχει μεγάλη διαφορά το nexus 6 με το καθαρό Android σε σχέση με το note. Δεν τα συγκρίνουμε σε ταχύτητα είναι λογικό το nexus να είναι πιο γρήγορο... Όπως και να χει το note σαν εμπειρία χρήσης είναι πολύ καλό και χωρίς σπαστικα lagαρισματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους ... Ισχύει αυτό που μου γράφει το μήνυμα ; Δηλαδή μου απαγορεύει το kitkat να διαγράψω αρχείο από την κάρτα μνημης; Edited January 4, 2015 by IKAL προσθήκη εικόνας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 βρε συ, υπαρχει ποτε περιπτωση ενα νοτελι να ειναι πιο γρηγορο απο pure android? Και το κινέζικό μου των 65 ευρω πιο γρηγορο ειναι απ το νοτελι μου, αλλά αμα του βαλω οτι εχω στο νοτελι + 2-3 φορτισεις την ημερα που του κανω, θα κανει πυρηνική εκρηξη :lol::p. Ειναι ΑΛΛΟ κινητο απ τα συνηθισμενα (οχι τοσο γρηγορο αλλά στα υπολοιπα καλυτερο) και αν δεις στα νεα του φορουμ ολοι προσπαθουν να φτιαξουν γραφίδες χαχαχαχα (apple-lg). Στον καταραμενο TW εχεις απολυτο δικιο. Φιλε μου το γνωριζω (και το καταλαβαινω ) εν μερει το οτι το φορτωμενο με tweaks note θα ειναι πιο αργο απο ενα σπαρτιατικο pure android τηλεφωνο ....αλλα Δεν καταλαβαινω πχ πως η εφαρμογη την μηνυματων οταν εισαι μεσα σε ενα νημα και scrolareis γρηγορα κομπιαζει και με το textra νερο... πως πχ οι εναλλαγη των αρχικων οθονων εμφανιζουν κομπιασματα και με τους περισσσοτερες launcher πανε οντως μπαλα... Ειναι καποια θεματακια που προςδοκω - περιμενω με την ελευση του lilipop να καλυτερευσουν... τα θετικα τα γνωριζουμε ολοι.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Είναι απλό... Samsung και software είναι παράλληλα συμπαντα. Γι αυτό και οι διαφορές και τα lags Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Είναι απλό... Samsung και software είναι παράλληλα συμπαντα. Γι αυτό και οι διαφορές και τα lags Και όμως δεν είναι, έχεις ακούσει φαντάζομαι για τη σειρά S σε google play edition. Δεν περπάτησε πολύ μια και ο κόσμος προτιμάει τα καλούδια της Σάμμυ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Και όμως δεν είναι, έχεις ακούσει φαντάζομαι για τη σειρά S σε google play edition. Δεν περπάτησε πολύ μια και ο κόσμος προτιμάει τα καλούδια της Σάμμυ. Ακριβώς η google play edition πήγε (σχεδόν) άπατη... οπότε εφόσον βλέπει αυτά η sammy, συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 καλημερα παιδες..μου αλλαζει απο μονο του το φοντο της αρχικης οθονης....ξερει κανεις γιατι??? ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν θυμαμαι καλα ρυθμισεις πληκτρολογιου και διαλεγεις! gms,αυτοματο κατι τετοιο λεει δεν θυμαμαι ακριβως και δεν εχω τι κινητο τωρα να το δω ακριβως να σε βοηθησω! δεν γινεται ετσι..μηπως γνωριζεις αλλον τροπο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 καλημερα παιδες..μου αλλαζει απο μονο του το φοντο της αρχικης οθονης....ξερει κανεις γιατι??? ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν γινεται ετσι..μηπως γνωριζεις αλλον τροπο??? Μηνυματα>Ρυθμισεις>SMS>Εισαγωγη λειτουργειας>αλφαβητο GSM για το αλλο δεν γνωριζω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Μηνυματα>Ρυθμισεις>SMS>Εισαγωγη λειτουργειας>αλφαβητο GSM για το αλλο δεν γνωριζω κατι αυτο ισχυει οταν χρησιμοποιεις την εφαρμογη της σαμμυ αλλα οταν χρισιμοποιεις την textra???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 αυτο ισχυει οταν χρησιμοποιεις την εφαρμογη της σαμμυ αλλα οταν χρισιμοποιεις την textra???? για το default σιγουρα εχεις 160 χαρακτηρες αλλα με κεφαλαια μονο! τωρα για αυτην την εφαρμογη δεν ξερω δεν την δουλευω! δοκιμασε και το handcent sms εχει 160 χαρακτηρες με μικρα γραμματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 για το default σιγουρα εχεις 160 χαρακτηρες αλλα με κεφαλαια μονο! τωρα για αυτην την εφαρμογη δεν ξερω δεν την δουλευω! δοκιμασε και το handcent sms εχει 160 χαρακτηρες με μικρα γραμματα! ok σε ευχαριστω..μηπως ξερεις τι γινεται με το φοντο και αλλαζει απο μονο του?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 ok σε ευχαριστω..μηπως ξερεις τι γινεται με το φοντο και αλλαζει απο μονο του?? Μήπως έχεις εγκαταστήσει καμία εφαρμογή για αναπαραγωγή φωτογραφιών? Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Γνωρίζει κανείς αν το ποδόμετρο του Shealth καταναλώνει μπαταρία? Υπάρχει κάποια εφαρμογή να μας λέει πόσο % μπαταρία καταναλώνουν οι εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) ok σε ευχαριστω..μηπως ξερεις τι γινεται με το φοντο και αλλαζει απο μονο του?? Μήπως όταν επέλεξες φόντο έβαλες μόνο στο κλείδωμα οθονης και τσέκαρες το "ζωντανός καιρος" ή "τα ενδιαφέροντά μου" ως φόντο? ? Επιλογες- οθόνη και φόντο-εκει τσεκαρεις επανω το κλείδωμα οθονης μονο και μαλλον εχεις διαλεξει τον ζωντανό καιρό ή τα ενδιαφέροντά μου (στα βγάζει κατω) όπου αλλάζουν μόνες τους οι εικόνες. ..δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αλλάζουν οι εικόνες αυτόματα! Μήπως έχεις εγκαταστήσει καμία εφαρμογή για αναπαραγωγή φωτογραφιών? θαναση τι κάνεις χρόνια πολλά και καλή χρονιά. .. επειδή εσύ τα ξέρεις όλα. .έχεις κανένα νέο για το Samsung gear vr πότε βγαίνει για πώληση ή αν εχει ηδη βγει στο εξωτερικο κτλ?? Ενδιαφέρομαι. ... Γνωρίζει κανείς αν το ποδόμετρο του Shealth καταναλώνει μπαταρία? Υπάρχει κάποια εφαρμογή να μας λέει πόσο % μπαταρία καταναλώνουν οι εφαρμογές? Θα πας στις ρυθμίσεις - εξικονομιση ενέργειας εκεί σου λέει την κατανάλωση μπαταρίας και από ποια εφαρμογή. .. Από όσο ξέρω είναι ελάχιστη έως μηδαμινή η κατανάλωση από το ποδομετρο..Εγώ το έχω μόνιμα ανοιχτό και βγάζω 6ωρο σε οθονη και τουλάχιστον μια ημέρα μην σου πω και 2 σε αναμονή. .. Edited January 4, 2015 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Μήπως έχεις εγκαταστήσει καμία εφαρμογή για αναπαραγωγή φωτογραφιών? κατι ειχα εγκαταστησει και το εβγαλα και μαλλον εστρωσε.. ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα το δοκιμασω και αυτο..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους ... Ισχύει αυτό που μου γράφει το μήνυμα ; Δηλαδή μου απαγορεύει το kitkat να διαγράψω αρχείο από την κάρτα μνημης; Μήπως ξέρει κανείς να μου πει εαν φταίει το NOTE4 , το λειτουργικό ή κάποια ρύθμιση που δε με αφηνει να σβήσω αρχείο με το File Expert ή το Astro file manager; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts