Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και είναι σωστό αυτό....? να έχεις βρει καλή θήκη, και να μη μας λες ποιά ακριβώς είναι ? :D

Θα την παρουσιάσω στο ανάλογο θέμα όταν έρθει με το καλό! :D

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

Καλησπερα παιδια.κυκλοφορουν πολλα Νοτε4 μεταχειρα στα μαγαζάκια τις πανεπιστημιου σε αριστη κατάσταση γυρω στα 220.Σκεπτομαι να παρω ενα.Το μονο που με φοβιζει ειναι καποιες αναφορες εδω μεσα για προβλημα μητρικης.ολα σχεδον είναι εκτος εγγυησης.Πρεπει να προσεξω κατι.Να το ρισκαρω;Την γνωμη σας παρακαλώ!

Καλησπερα παιδια.κυκλοφορουν πολλα Νοτε4 μεταχειρα στα μαγαζάκια τις πανεπιστημιου σε αριστη κατάσταση γυρω στα 220.Σκεπτομαι να παρω ενα.Το μονο που με φοβιζει ειναι καποιες αναφορες εδω μεσα για προβλημα μητρικης.ολα σχεδον είναι εκτος εγγυησης.Πρεπει να προσεξω κατι.Να το ρισκαρω;Την γνωμη σας παρακαλώ!

Εάν δεν κάνω λάθος, κι αν αναφέρεσαι σε κρούσματα bad emmc, αυτά έχουν συμβεί στο 99% στο 910f.

Ούτε για το Note C θυμάμαι εγώ κάτι τέτοιο. Αν υπήρξε ήταν ένα μόνο και είμαι από την αρχή του θέματος εδώ και με το κινητό επίσης.

Επιβεβαιώνω και εγώ τον Κώστα...Κάτοχος και εγώ του C εδώ και σχεδόν 3 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα…Το ιδανικό σενάριο θα ήταν αν κατάφερνες και έβρισκες κάποιο μετ/νο C με εγγύηση και σε καλή τιμή… Γενικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα και στα 2 παρά μόνο αυτές οι περιπτώσεις με πλακέτες στα F… στα C από την αρχή που παρακολουθώ και εγώ το θέμα δεν αναφέρθηκαν τέτοια ζητήματα…

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

Αν καιγόταν τόσο εύκολα εγώ θα έπρεπε να είχα αλλάξει 4 κινητά μέχρι τώρα! Βαράω 4 ώρα συνεχόμενα game μερικές φορές :)

αν ξέρεις γιατί παίρνεις note 4 πάρε το (πενάκι, για την ώρα τελευταίο note που κυκλοφόρησε Ευρώπη, αποσπώμενη μπαταρία που από ότι φαίνεται θα είναι το τελευταίο κτλ). διαφορετικά πάρε ένα καινούργιο κινητό που θα είναι πιο γρήγορο (ούτως ή άλλως αν το πρώτο που σε νοιάζει είναι να είναι γρήγορο μην πάρεις σάμμυ πάρε oneplus).

εγώ το έχω βάλει αγγελία το δικό μου να πω την αμαρτία μου. αν δεν φύγει παίζει να είναι το μόνο που θα έχω κρατήσει (ποτέ δεν κρατάω και κινητό μόλις πάρω καινούργιο) και θα πάρω ακόμα μία καινούργια μπαταρία ώστε κατά το φεβρουάριο να ψωνίσω note 8 και να κρατήσω και στο συρτάρι το 4.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

αν ξέρεις γιατί παίρνεις note 4 πάρε το (πενάκι, για την ώρα τελευταίο note που κυκλοφόρησε Ευρώπη, αποσπώμενη μπαταρία που από ότι φαίνεται θα είναι το τελευταίο κτλ). διαφορετικά πάρε ένα καινούργιο κινητό που θα είναι πιο γρήγορο (ούτως ή άλλως αν το πρώτο που σε νοιάζει είναι να είναι γρήγορο μην πάρεις σάμμυ πάρε oneplus).

εγώ το έχω βάλει αγγελία το δικό μου να πω την αμαρτία μου. αν δεν φύγει παίζει να είναι το μόνο που θα έχω κρατήσει (ποτέ δεν κρατάω και κινητό μόλις πάρω καινούργιο) και θα πάρω ακόμα μία καινούργια μπαταρία ώστε κατά το φεβρουάριο να ψωνίσω note 8 και να κρατήσω και στο συρτάρι το 4.

4αρι κ πάλι 4άρι για μένα φίλε για τους λόγους που ανέφερες αλλά και για πολλούς άλλους ακόμα…;) Παρά το ότι έχουνε περάσει 3 χρόνια προσωπικά με καλύπτει πλήρως… Τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ τις τρέχει μια χαρά… το penaki με έχει βολέψει αφάνταστα…όσο είναι λειτουργική η συσκευή δεν την αλλάζω με τίποτα… Το μόνο μετά από τόσο καιρό που έχει καταπονηθεί και είναι απόλυτα φυσιολογικό είναι η μπαταρία αλλά δεν αγχόνομαι για αυτό καθόλου! Το προνόμιο της αφαιρούμενης μπαταρίας μου έχει λύσει τα χερια!Εχω 3 σύνολο με την 1 ολοκαίνουρια και έτοιμη να αντικαταστήσει τις άλλες όταν θα αρχίσει να πέφτει η απόδοση τους…Συνέχιζω και επενδύω ακόμα στο note και πρόσφατα παρήγγειλα και νέα θήκη (θέλω να πιστεύω η τελευταία στην συλλογή μου:D).Εχω σκοπό να μείνω για αρκετό καιρο με το note εκτός αν βγει κάποια συσκευή που επαναφέρει καλούδια του παρελθόντος που έχουνε αφαιρεθεί… Εκεί θα το σκεφτώ… αλλιώς 4αρι και πάλι 4αρι! :)

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

Εχω και το j7 2016 και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος γενικα,αυτονομια,φωτεινοτητα,αποσπομενη μπαταρια και καμερα,πρωην κατοχος όμως Νοτε2 θα το παρω αν το βρω γιατι μου αρεσουν τα Νοτε

... εκτός αν βγει κάποια συσκευή που επαναφέρει καλούδια του παρελθόντος που έχουνε αφαιρεθεί… Εκεί θα το σκεφτώ… αλλιώς 4αρι και πάλι 4αρι! :)

"...τα καλούδια του παραλθόντος..." μεγάλη κουβέντα είπες. Πόθος και πόνος όλων των ΝΟΤακιδων νομίζω.

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Το ΝΌΤΕ4 απ ότι φαίνεται και μέχρι (και εαν) βάλει μυαλό η shamesung θα είναι το τελευταίο πραγματικό ΝΟΤΕ.

Το 8 είναι χειρότερο κι από το 5 κι από το 7.

Δηλαδή τι σκεφτοντουσαν με αναλογία 18.5:9 η οποία στην πραγματικότητα είναι ακόμη πιο ψηλή αν υπολογίσεις και τις 2 edge πλευρές, ο μόνος τρόπος να γράψεις πάνω στην οθόνη με το spen θα είναι σε landscape. Σκεφτείτε τώρα να κρατάς ένα τηλεκοντρολ σε landscape και να προσπαθείς να γράψεις πάνω. ..και να έχει και edge να σου κόβει χρήσιμη επιφάνεια.

Τραγελαφικό :lol:

Όπως έχω πει προ 15ημερου βρήκα σφραγισμένο 910c και δεν το έχω μετανοιώσει στιγμή που το πήρα για 3η φορά.

Μελαγχολία με έπιασε όταν αναλογιστηκα τι έβγαλε η εταιρεία αυτή πριν από 3 χρόνια. ..και που βαδίζει τωρα

Edited by pittas

το 7 αν δεν είχε το γνωστό θέμα εκτός από την μη αποσπώμενη μπαταρία ήταν κινητάρα. αν είχε έρθει Ελλάδα το θεωρώ δεδομένο ότι θα το είχα πάρει. αλλά πλέον όντως αρχίζουν να είναι πολλά αυτά που χαλάνε το χαρακτήρα του note. ειδικά η αναλογία οθόνης δεν νομίζω ότι ταιριάζει για note

Παιδιά νομίζω είστε λίγο υπερβολικοί, τουλάχιστον, όσο αφορά το θέμα της οθόνης. Αν βάλεις το s8plus δίπλα στο note 5 φαίνεται ξεκάθαρα πως διαφέρει μόλις μερικά χιλιοστά στο πλάτος της οθόνης. Πχ στα 5,5 χιλιοστά πλάτους είναι οκ η χρήση s pen αλλά στα 5,2 ας πούμε είναι ανέφικτο; Μη τρελαθούμε.. Δείτε στις φώτο τη διαφορά του s8 plus με τα note 5 και 7aa4a09c31f2312167be3ec2e499ba282.jpg8c46b96bc933929d561db31563bb0b92.jpg

μα είναι ξεκάθαρο πόσο πιο ΣΤΕΝΗ φαίνεται η οθόνη και από το note 5 και από το note 7.

Α ρε σχιστομάτηδες...... χάλια το κάνατε το νοτέλι...........

μα είναι ξεκάθαρο πόσο πιο ΣΤΕΝΗ φαίνεται η οθόνη και από το note 5 και από το note 7.

Α ρε σχιστομάτηδες...... χάλια το κάνατε το νοτέλι...........

+1 Συμφωνώ απόλυτα φίλε… όσο μεγάλυτερη οθόνη κ να βάλουν αφαιρούνε από το πλάτος… πραγματικά πηγαίνω σε μαγαζιά ώρες ώρες και βάζω δίπλα δίπλα το 4αρι με άλλα κινητά υποτίθεται με μεγάλυτερη οθόνη και μου φαίνονται μινιατούρες… σαν τα note 3 και 4 δύσκολα θα ξανά δούμε μου φαίνεται…

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

Είναι πιο μακρόστενη βρε παιδιά, δεν αντιλέγει κάνεις, αλλά εσείς το δραματοποιείτε λες και μιλάμε για κανένα καλαμάκι.. Σαφώς και είναι πιο στενή αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να καθιστά άχρηστο το spen. Έκοψε 3-4 χιλιοστά πλάτος και κέρδισε δύο δάχτυλα μάκρος στη τελική. Δε λέω πως είναι καλύτερο από το 16:9 αλλά έχει κι αυτό τα πλεονεκτήματά του.

Aνοίγοντας το τηλ.είδα ότι μου έχει πετάξει ένα παράθυρο που λέει τα εξής.

Αυτο το Samsung GalaxyNote 4 έχει αλλοιωθεί από ιούς,καιη μπαταρία του έχει βλάβη.Το σύστημα έχει εντοπίσει 4 ιούς που προκαλούν σοβαρή ζημιά στην μπαταρία σαςκαι θα πρέπει να αφαιρεθούν και να επιδιορθωθούν αμέσως.

Συνεχίστε με τις οδηγίες για να επιδιορθώσετε το τηλ.Μην κλείσετε το παράθυρο.

Εξοδος με δική σας ευθύνη.

Και πάνω πάνω,έχει ένα URL. http://google.com-maliciousalert.com

Τι είναι αυτό ρε παιδιά;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Θα άλλαζε κανείς το Note 4 με Note FE? Κι αν ναι, με ποια επιχειρήματα; Αν έρθει δηλαδή Ελλάδα ή σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης γιατί τώρα να πληρώσω 600€+ για περσινό κινητό μόνο και μόνο από φόρους και δασμούς για να έρθει από Νότια Κορέα, δεν...

Θα άλλαζε κανείς το Note 4 με Note FE? Κι αν ναι, με ποια επιχειρήματα; Αν έρθει δηλαδή Ελλάδα ή σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης γιατί τώρα να πληρώσω 600€+ για περσινό κινητό μόνο και μόνο από φόρους και δασμούς για να έρθει από Νότια Κορέα, δεν...

Προσωπικά όχι μόνο και μόνο που έχω αποσπώμενη μπαταρία με το note 4 αυτό μου φτάνει! ;)

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

Ούτε κι εγώ θα το έκανα, το θεωρώ πεταμένα λεφτά 1000%. Ποιος ο λόγος να πάρεις ένα επανακατασκευασμένο,περσινό note 7 και μάλιστα με μικρότερη μπαταρία;; σε μια βδομάδα παρουσιάζετε το note 8 και θα δώσεις 600+ ευρώ για ένα κινητό που δε θα έχει ούτε εγγύηση μιας και δε διατίθετε στην Ευρώπη; με τίποτα!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)