em_seven Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Απο Κορέα χωρίς απόδειξη αξίζει? Εγγυηση παντως δεν εχει απο εκει και περα εσυ κρινεις αν αξιζει η οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Απο Κορέα χωρίς απόδειξη αξίζει? Για μένα δεν αξίζει. Μόνο για το καλύτερο μόντεμ; Πάρε το C από Ευρώπη εφόσον θέλεις Exynos για να έχεις και εγγύηση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dev_dev Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) Στα sms όταν επιλέγω αναφορά παράδοσης μου στέλνει πίσω κανονικό μήνυμα όπως τα παλιά τα Νόκια ! Δεν υπάρχει η ένδειξη στο μήνυμα που στέλνω στο περίγραμμα ότι έχει παραδοθεί όπως στο pure android ; Αν δεν γίνεται, μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια λύση καλής εφαρμογής sms που να υποστηρίζει αυτό το χαρακτηριστικό του ληφθέν sms αναφοράς παράδοσης. Edited January 2, 2015 by dev_dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Στα sms όταν επιλέγω αναφορά παράδοσης μου στέλνει πίσω κανονικό μήνυμα όπως τα παλιά τα Νόκια ! Δεν υπάρχει η ένδειξη στο μύνημα που στέλνω στο περίγραμα ότι έχει παραδοθεί όπως στο pure android ; Αν δεν γίνεται, μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια λύση καλής εφαρμογής sms που αν υποστηρίζει αυτό το χαρακτηριστικό του ληφθέν sms αναφοράς παράδοσης. Εγω χρησιμοποιώ το textra κάτω από το μήνυμα εφόσον παραδοθεί μου βγάζει νν.( ελαφρύ και με πολλές επιλογές εμφάνισης και άλλα) Με την εφαρμογή της Samsung δεν γίνεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 οταν κατεβαζεις την μπαρα ειδοποιησεων εχει μια επιλογη που λεει γρηγορη συνεδη τι ακριβως ειναι αυτο;; το εχει ενεργοποιησει κανενας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 οταν κατεβαζεις την μπαρα ειδοποιησεων εχει μια επιλογη που λεει γρηγορη συνεδη τι ακριβως ειναι αυτο;; το εχει ενεργοποιησει κανενας;; Σου δείχνει με τι συσκευες που ειναι κοντα σου και εχουν ενεργοποιησει bluetooth ή καποιο δυκτιο wifi μπορεί να συνδεθεί άμεσα η συσκευή σου.. πχ εμένα τώρα που είμαι σπίτι μου δείχνει άμεσα διαθέσιμη για σύνδεση και προβολή εικόνων μουσικής κτλ την τηλεόραση μου και το bluetooth που ήδη υπάρχει σύνδεση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Σου δείχνει με τι συσκευες που ειναι κοντα σου και εχουν ενεργοποιησει bluetooth ή καποιο δυκτιο wifi μπορεί να συνδεθεί άμεσα η συσκευή σου.. πχ εμένα τώρα που είμαι σπίτι μου δείχνει άμεσα διαθέσιμη για σύνδεση και προβολή εικόνων μουσικής κτλ την τηλεόραση μου και το bluetooth που ήδη υπάρχει σύνδεση . Το εκανα σε ευχαριστώ φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dev_dev Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση, η εφαρμογή textra έχει καλή εμφάνιση και λειτουργικότητα. Παρόλα ταύτα επιμένω αν υπάρχει ρύθμιση ή plugin που να προστίθεται στην default εφαρμογή των μηνυμάτων και να εμφανίζει αν παραδόθηκε το μήνυμα χωρίς την ηχητική ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση, η εφαρμογή textra έχει καλή εμφάνιση και λειτουργικότητα. Παρόλα ταύτα επιμένω αν υπάρχει ρύθμιση ή plugin που να προστίθεται στην default εφαρμογή των μηνυμάτων και να εμφανίζει αν παραδόθηκε το μήνυμα χωρίς την ηχητική ειδοποίηση. Default δεν υπάρχει για να κάνει αυτό που θες! Μόνο με άλλες εφαρμογές δοκίμασε και handcent sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα/εφαρμογή για να μπει μια φωτογραφία ολόκληρη σαν φόντο στην αρχική οθόνη και να μην κόβεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Έτσι από περιέργεια, εσάς από που είναι εισαγωγή το κινητό?? εμένα μόλις τσέκαρα ότι είναι από Ουγγαρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Έτσι από περιέργεια, εσάς από που είναι εισαγωγή το κινητό?? εμένα μόλις τσέκαρα ότι είναι από Ουγγαρία. Τα περισσότερα C που πουλήθηκαν στην Ελλάδα είναι από την Ουγγαρία. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Τα περισσότερα C που πουλήθηκαν στην Ελλάδα είναι από την Ουγγαρία. οντως τα περισσοτερα απο ουγγαρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλημέρα, Και εγώ όσο το έψαχνα στα σκρουτζομάγαζα τα περισσότερα C που έβρισκα ήταν από Ουγγαρία το δικό μου όμως είναι από Σλοβενία! :) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 καλημερα..μεσα στο κουτι αγορας του κινητου εχει αυτο που φαινεται στην φωτο..ξερει κανεις τι προσφερει????ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημερα..μεσα στο κουτι αγορας του κινητου εχει αυτο που φαινεται στην φωτο..ξερει κανεις τι προσφερει????ευχαριστω σορρυ ...δεν μου ανεβαζει την φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 καλημερα..μεσα στο κουτι αγορας του κινητου εχει αυτο που φαινεται στην φωτο..ξερει κανεις τι προσφερει????ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σορρυ ...δεν μου ανεβαζει την φωτο Περιέγραψε το με λόγια. Ίσως καταλάβουμε. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Περιέγραψε το με λόγια. Ίσως καταλάβουμε.[/quote..../20150103_101442.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) με ειπε ενας φιλος οτι εκαναν και στο Google Play τωρα να βαζεις καρτες και να αγοραζεις! οπως καρτες τηλφ! ειπε οτι υπαρχουν στα public καπου αλλου εκτος απο αυτα εχει;; Γρεβενα δεν εχουμε public!! και σε τι τιμες παιζουν αυτες πως ειναι δλδ; κατι σαν paysafe? EDIT: βλεπω να η σαμη να βγαζει σιγα σιγα απο την ζωη της τον snapdragon και να προσπαθει να εγκαταστησει παντου exynos! μια μελλοντικη δικη μου προβλεψη! επισης με 810 το περιμεναμε το Samsung Galaxy Note 4 S-LTE με exynos μας βγηκε! οριστε και η πηγη! http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-4-S-LTE-to-launch-in-South-Korea-later-this-month-Exynos-5433-is-under-the-hood_id64297 Edited January 3, 2015 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 με ειπε ενας φιλος οτι εκαναν και στο Google Play τωρα να βαζεις καρτες και να αγοραζεις! οπως καρτες τηλφ! ειπε οτι υπαρχουν στα public καπου αλλου εκτος απο αυτα εχει;; Γρεβενα δεν εχουμε public!! και σε τι τιμες παιζουν αυτες πως ειναι δλδ; κατι σαν paysafe? EDIT: βλεπω να η σαμη να βγαζει σιγα σιγα απο την ζωη της τον snapdragon και να προσπαθει να εγκαταστησει παντου exynos! μια μελλοντικη δικη μου προβλεψη! επισης με 810 το περιμεναμε το Samsung Galaxy Note 4 S-LTE με exynos μας βγηκε! οριστε και η πηγη! http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-4-S-LTE-to-launch-in-South-Korea-later-this-month-Exynos-5433-is-under-the-hood_id64297 κανονικες καρτες ειναι σαν paysafe αλλα μονο για το google play, 15euro πληρωνεις 15 μπαινουν για να αγορασεις εφαρμογες κλπ. μπορεις να τις παραγγειλεις απο καποιο public εχουν 3 ευρο μεταφορικα αν θυμαμαι καλα. αλλιως τσεκαρε σε "εμπειρα" περιπτερα μηπως βγαζουν τετοιες καρτες απτο μηχανημα τους! Ισως εχει και ο γερμανος! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 να ρωτησω κατι..λεει οτι το c εχει ενα σωρο αισθητηρες,,,που ακριβως βρισκονται στο κινητο και πως μπορω να τους εκμεταλευτω???ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 καλημερα..μεσα στο κουτι αγορας του κινητου εχει αυτο που φαινεται στην φωτο..ξερει κανεις τι προσφερει????ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σορρυ ...δεν μου ανεβαζει την φωτο Αν εννοείς κάτι σαν μυτούλα μολυβιού νομίζω ότι είναι για το penaki ανταλλακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Πιθανότατα αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω την φώτο εδώ και ώρες.. Δεν ξέρω τι παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Πιθανότατα αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω την φώτο εδώ και ώρες.. Δεν ξέρω τι παίζει Αν εννοείς αυτό τότε είναι extra μυτούλες για το s-pen και το "εργαλείο" για να τις αφαιρείς http://i64.photobucket.com/albums/h181/Aid78/Note%204/20150103_165422a_zps0f5dbd03.jpg Παράθεση Note 4 Baby......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Αν εννοείς αυτό τότε είναι extra μυτούλες για το s-pen και το "εργαλείο" για να τις αφαιρείς http://i64.photobucket.com/albums/h181/Aid78/Note%204/20150103_165422a_zps0f5dbd03.jpg ΑΥΤΟ ειναι φιλε μου,ακριβως..ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΑΥΤΟ ειναι φιλε μου,ακριβως..ευχαριστω και τωρα.....καθε ποτε αλλαζουμε μυτες??και ποτε καταλαβαινουμε οτι θελει αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 βλεπω να η σαμη να βγαζει σιγα σιγα απο την ζωη της τον snapdragon και να προσπαθει να εγκαταστησει παντου exynos! μια μελλοντικη δικη μου προβλεψη! επισης με 810 το περιμεναμε το Samsung Galaxy Note 4 S-LTE με exynos μας βγηκε! οριστε και η πηγη! http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-4-S-LTE-to-launch-in-South-Korea-later-this-month-Exynos-5433-is-under-the-hood_id64297 Και δυστυχώς αν και είναι στην 5.0.1 out of the box τρέχει στα 32bit σύμφωνα με την πρώτη εικόνα απ'το antutu...Όσο είδε o 5420 του Note 3 HMP άλλο τόσο θα δει κι ο 5433 64bit... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts