petran66 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Παιδια,προσπαθω να κανω εγκατασταση το smart switch σε win 10 64bit και δε μ'αφηνει!Μου λεει κατι για λανθασμενες ρυθμισεις,κλπ και μου λεει να τρεξω τη γραμμη εντολων για να δω λεπτομερειες.Το κανω αλλα δε βγαζω ακρη!Αναφερει και κατι για sxsfrace.exe αλλα δε καταλαβαινω!Μπορει καποιος να μου πει τι να κανω? Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) Παιδια,προσπαθω να κανω εγκατασταση το smart switch σε win 10 64bit και δε μ'αφηνει!Μου λεει κατι για λανθασμενες ρυθμισεις,κλπ και μου λεει να τρεξω τη γραμμη εντολων για να δω λεπτομερειες.Το κανω αλλα δε βγαζω ακρη!Αναφερει και κατι για sxsfrace.exe αλλα δε καταλαβαινω!Μπορει καποιος να μου πει τι να κανω? Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που σου βγάζει. Οπότε τα βασικά πρώτα. Σιγουρέψου οτι έχεις κατεβάσει (ολόκληρο) το σωστό αρχείο για (64bit), εκτέλεσε το ως διαχειριστής και τσέκαρε αν υπάρχει περίπτωση να σου το μπλοκάρει κάποιο firewall που πιθανόν έχεις ενεργό. Μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου :p Edit: Μήπως είναι "μαύρα" τα win 10 ? Ενημερώσεις παίρνουν; Ίσως να χρειάζονται κανένα έξτρα προγραμματάκι της μαμάς τους που λείπει απ το σύστημα γενικότερα. Edited March 20, 2017 by johnphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που σου βγάζει. Οπότε τα βασικά πρώτα. Σιγουρέψου οτι έχεις κατεβάσει (ολόκληρο) το σωστό αρχείο για (64bit), εκτέλεσε το ως διαχειριστής και τσέκαρε αν υπάρχει περίπτωση να σου το μπλοκάρει κάποιο firewall που πιθανόν έχεις ενεργό. Μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου :p Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!! Ομολογω οι δε το περιμενα,γιατι δε βλεπω και πολυ κινηση εδω!! :) Θα δοκιμασω αυτο που λες! *Οχι γνησια ειναι!Το λαπτοπ μου ειναι καινουργιο! Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!! Ομολογω οι δε το περιμενα,γιατι δε βλεπω και πολυ κινηση εδω!! :) Θα δοκιμασω αυτο που λες! *Οχι γνησια ειναι!Το λαπτοπ μου ειναι καινουργιο! Και θέλω να πιστεύω ότι το κατεβάζεις απο εδώ http://www.samsung.com/gr/support/smartswitch/ που λέει "λήψη για windows". Βλέπω όμως οτι δεν λέει πουθενά για 32 η 64bit. Αναγνωρίζει το λειτουργικό αυτόματα άραγε; Ούτε που θυμάμαι τι είχα κάνει εγώ :lol: Είναι πάνω απο χρόνος....... Τι να πω, καλή επιτυχία.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) Και θέλω να πιστεύω ότι το κατεβάζεις απο εδώ http://www.samsung.com/gr/support/smartswitch/ που λέει "λήψη για windows". Βλέπω όμως οτι δεν λέει πουθενά για 32 η 64bit. Αναγνωρίζει το λειτουργικό αυτόματα άραγε; Ούτε που θυμάμαι τι είχα κάνει εγώ :lol: Είναι πάνω απο χρόνος....... Τι να πω, καλή επιτυχία.!! Τελικα τιποτα δε γινετε!!Βασικα το θελω για τυχον ενημερωσεις της συσκευης!!Αν και απ'οσο ξερω τις παιρνει αυτοματα!Ειναι Βουλαρικη...Και εχει ηδη την 6.0.1 EDIT: Τα καταφερα τελικα!!Εψαξα και βρηκα οτι επρεπα πρωτα να βαλω το Visual C ++ 2008 Service Pack 1, X86 έκδοση (λειτουργει και σε 64bit)!!! Edited March 20, 2017 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Παιδιά help με έβγαλε στα ξαφνικά τώρα που πήγα να το φορτίσω ότι η μπαταρία δεν είναι αυθεντική ή να συνδέσω κάποιο Samsung φορτιστή η καλώδιο ενώ είναι ήδη τα αυθεντικά που είχε το κινητό εκτός της μπαταρίας που είναι από το battery kit της Σάμη....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Αν στο κανει μονο με τη μια μπαταρια, τοτε μαλλον την επαιξε η μπαταρια. Αν στο κανει και με τις δυο, ισως την επαιξε ο κονεκτορας microUSB ή το καλωδιο. Το καλωδιο ειναι η συχνοτερη βλαβη, αλλα δεν βγαζει τετοιο μηνυμα (συνηθως). Με προχειρο ψαξιμο, οι πιο πολλοι με παρομοιο προβλημα, ειτε ειχαν προβληματικη μπαταρια, ειτε προβληματικη usb ή δεν κουμπωνε καλα η μπαταρια λογω καποιας θηκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Αν στο κανει μονο με τη μια μπαταρια, τοτε μαλλον την επαιξε η μπαταρια. Αν στο κανει και με τις δυο, ισως την επαιξε ο κονεκτορας microUSB ή το καλωδιο. Το καλωδιο ειναι η συχνοτερη βλαβη, αλλα δεν βγαζει τετοιο μηνυμα (συνηθως). Με προχειρο ψαξιμο, οι πιο πολλοι με παρομοιο προβλημα, ειτε ειχαν προβληματικη μπαταρια, ειτε προβληματικη usb ή δεν κουμπωνε καλα η μπαταρια λογω καποιας θηκης. Μονο με την καινούρια μπαταρία με το κάνει και αυτό από τότε που με επέσε στον δρόμο....:/ όταν την βάλω στην βάση φορτίζει κανονικά όμως τι να πω δεν ξέρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Για τσεκάρετε χειροκίνητα η έχοντες Ουγγαρίας. ;) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Μόλις μου ήρθε η νέα αναβάθμιση των 372,31 mb. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη συχνότητα αναβαθμίσεων!!:wacko: Πριν λίγες μέρες έπεσε στα χέρια μου ένα S7 EDGE nougat μιας φίλης, στο οποίο ήθελε να τις περάσω τις επαφές από το προηγούμενο samsung που είχε. Δεν μου άρεσε καθόλου εκ πρώτης όψεως το νέο μενού των επαφών της nougat. Ρύθμιζα τις αγαπημένες επαφές με το αστεράκι και το βρήκα πολύ λιγότερο πρακτικό από το έως τώρα μενού. Δεν το έψαξα αλλού για να δω διαφορές. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Και μένα το ίδιο… Κατεβάζω για Σλοβενία τώρα… Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Μόλις μου ήρθε η νέα αναβάθμιση των 372,31 mb. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη συχνότητα αναβαθμίσεων!!:wacko: Πριν λίγες μέρες έπεσε στα χέρια μου ένα S7 EDGE nougat μιας φίλης, στο οποίο ήθελε να τις περάσω τις επαφές από το προηγούμενο samsung που είχε. Δεν μου άρεσε καθόλου εκ πρώτης όψεως το νέο μενού των επαφών της nougat. Ρύθμιζα τις αγαπημένες επαφές με το αστεράκι και το βρήκα πολύ λιγότερο πρακτικό από το έως τώρα μενού. Δεν το έψαξα αλλού για να δω διαφορές. Είναι κυρίως ενημερώσεις ασφαλείας και καμία ξεκάρφωτη διόρθωση bugs :cool: Δε νομίζω ότι χαλάνε κανέναν :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Είναι κυρίως ενημερώσεις ασφαλείας και καμία ξεκάρφωτη διόρθωση bugs :cool: Δε νομίζω ότι χαλάνε κανέναν :) Προφανώς δεν χαλάνε κανένα, απλά λίγο καιρό πριν κατηγορούσαμε την SAMSUNG για το αντίθετο και τώρα δεν προλαβαίνουμε!!!;) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Προφανώς δεν χαλάνε κανένα, απλά λίγο καιρό πριν κατηγορούσαμε την SAMSUNG για το αντίθετο και τώρα δεν προλαβαίνουμε!!!;) Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της Samsung που ασχολείται με το note 4 , είναι και πιο ενεργή από τις άλλες. Βασικά δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη συσκευή Samsung που να έχει αυτή την υποστήριξη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Για τσεκάρετε χειροκίνητα η έχοντες Ουγγαρίας. ;) Μου ήρθε αυτόματα εμένα. ..Από Ουγγαρία είναι. .. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Παιδιά η dual camera λειτουργία σας δουλεύει; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Κανονικά δουλεύει. Δες από την διαχείριση λειτουργιών μέσα από την κάμερα μήπως δεν την έχεις επιλεγμένη. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Κανονικά δουλεύει. Δες από την διαχείριση λειτουργιών μέσα από την κάμερα μήπως δεν την έχεις επιλεγμένη. Tapatalked Εμένα μου κρασαρει. Wipe data στην camera, uninstall στο plugin, install πάλι. Same... wtf? Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Ελα, παμε ολοι μαζι στο twitter @samsung, @SamsungMobile Unbox our phone. Unbox our next NOTE. Dont forget the ir blaster to NOTE 8. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ελα, παμε ολοι μαζι στο twitter @samsung, @SamsungMobile Unbox our phone. Unbox our next NOTE. Dont forget the ir blaster to NOTE 8. Και το FM Radio ρε παιδια. Κριμα δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Και το FM Radio ρε παιδια. Κριμα δεν ειναι; ΜΑΖΙ ΣΟΥ. οπότε πάμε όλοι μαζί στο twitter @samsung, @SamsungMobile Unbox our phone. Unbox our next NOTE. Dont forget the ir blaster and FM radio to NOTE 8. Ελα να βλέπω κίνηση. Μη λέει μόνο ότι ακούει τους χρήστες. Να το αποδείξει κιόλας. ΝΟΤΕ είναι αυτό όχι παίξε γέλασε. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Είχαμε αναβάθμιση πάλι χθες στο samsung health; Ρωτώ γιατί μάλλον την έκανε αυτόματα όταν το άνοιξα έβγαλε μήνυμα αν συμφωνώ με τους όρους κτλ.. Αναβάθμιση έρχεται πάλι;; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Είχαμε αναβάθμιση πάλι χθες στο samsung health; Ρωτώ γιατί μάλλον την έκανε αυτόματα όταν το άνοιξα έβγαλε μήνυμα αν συμφωνώ με τους όρους κτλ.. Αναβάθμιση έρχεται πάλι;; Ναι. Εγινε οντως αναβαθμιση στο S-Health το οποιο πλεον μετονομαστηκε σε Samsung Helth. Και γω το ιδιο αναρωτηθηκα. Μακαρι να ρθει. Αυτο που εχω να πω ειναι πως το πιο σημαντικο Bug που ειχε η συσκευη (αυτο με τις κλησεις που κανενας δεν ακουγε κανεναν) δεν υπαρχει πια και ειμαι πολυ ευτυχης γι αυτο. Βεβαια ειχε διορθωθει απο προηγουμενη αναβαθμιση, δεν εγινε τωρα. Οτι δινει παντα καλοδεχουμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Καλημέρα σε εμένα εγεινε προχθές αναβάθμιση στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Παντως τα περί καλύτερης διαχείρισης της μπαταρίας είναι μάλλον μουφα. Αφενός η όλη διαδικασία της αναβάθμισης μου στοίχισε 13% της μπαταρίας, αφετέρου στο επόμενο 1 λεπτό που είχαν ανοιχτή την οθόνη μου στοίχισε άλλα 2% μπαταρίας. Τελικά από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 14:30 είχα χάσει πάνω από 52% της μπαταρίας μου. Και όχι δεν είναι παλιά μπαταρία. Εκτός αν μετά από κάθε αναβάθμιση χρειάζεται hard reset που βέβαια δεν έχω κάνει όποτε πάω πάσο και τα παίρνω πίσω. και μη ξεχνάμε: Πάμε όλοι μαζί στο twitter @samsung, @SamsungMobile Unbox our phone. Unbox our next NOTE. Dont forget the ir blaster and FM radio to NOTE 8. Ελα να βλέπω κίνηση. Μη λέει μόνο ότι ακούει τους χρήστες. Να το αποδείξει κιόλας. ΝΟΤΕ είναι αυτό όχι παίξε γέλασε. ΤΝΧ Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts