Theo_Pech Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Το s3 δεν είναι 4g οπότε το έχεις σε 3g, ενώ το note 4 προφανώς το έχεις σε auto/4g. Μιλάω για απλό gsm σήμα κι όχι για 3g/4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Μιλάω για απλό gsm σήμα κι όχι για 3g/4g. Που εχεις ρυθμισει το τηλεφωνο λεει,όχι τι σημα πιανεις.Κι εγω,το 3,στο 3G το εχω,για τον ιδιο λογο.Αμα θελησω το 4G,το γυριζω τότε. (Πενία,τεχνας κατεργαζεται)...:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδιά, έχω το 910Κ (Κορεάτικο branded στην Alleh ή κάπως έτσι). Μπορώ να βάλω (με Odin) ROM του 910C; Έχω κατεβάσει τη τελευταία και το σκέφτομαι (οι μπάντες που καλύπτουν και τα δύο είναι όμοιες, αν δεν κάνω λάθος). Θα με αφησει το Odin και αν ναι, υπάρχει περίπτωση να brickάρω τη συσκευή; Τελικά το δοκίμασα με Odin και δεν προχωράει (βγάζει fail από την αρχή). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Που εχεις ρυθμισει το τηλεφωνο λεει,όχι τι σημα πιανεις.Κι εγω,το 3,στο 3G το εχω,για τον ιδιο λογο.Αμα θελησω το 4G,το γυριζω τότε. (Πενία,τεχνας κατεργαζεται)...:) Πώς το γυρνάς για πιο ευκολία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Τελικά το δοκίμασα με Odin και δεν προχωράει (βγάζει fail από την αρχή). Παιδιά, έχω το 910Κ (Κορεάτικο branded στην Alleh ή κάπως έτσι). Μπορώ να βάλω (με Odin) ROM του 910C; Έχω κατεβάσει τη τελευταία και το σκέφτομαι (οι μπάντες που καλύπτουν και τα δύο είναι όμοιες, αν δεν κάνω λάθος). Θα με αφησει το Odin και αν ναι, υπάρχει περίπτωση να brickάρω τη συσκευή; Φιλε εισαι τυχερος που δεν σου εγινε τουβλο....Για να βαλεις ρομ απο αλλο μοντελο πρεπει να κανεις re compile καποια αρχεια,δεν ξερω πως γινεται παντως πρεπει να εχεις γνωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλημέρα. Το fast charging εξαρτάται από την μπαταρία, την τεχνολογία του note ή τον φορτιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Επεξεργαστή και φορτιστή νομίζω. (Και OS ίσως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 ηηηηρθεεεε! μιλαμε η οθονη ειναι απο αλλον πλανητη! Ουγγαρικο ειναι το δικο μ! θα επανελθω σε μερικες μερες να το επεξεργαστω και να το λιωσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 ηηηηρθεεεε! μιλαμε η οθονη ειναι απο αλλον πλανητη! Ουγγαρικο ειναι το δικο μ! θα επανελθω σε μερικες μερες να το επεξεργαστω και να το λιωσω! Καλορίζικο. ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Δεν έχω λόγια το κινητό δεν κολωνει πουθενά μπαταρία τώρα είμαι στη δεύτερη φόρτιση είμαι στο 65% τώρα και έχω 1ω 52λ από τα οποία η οθόνη είναι ενεργή 1ω 40λ με τα 53λ να είναι μόνο παιχνίδι τώρα τι άλλο να πω ααα antutu έκανα 3 φορές την πρώτη χωρίς φορτίσει μόνο με πέρασμα όλων τον εφαρμογών με έβγαλε 50408 την δεύτερη μετά από λίγο παιχνίδι και με μπαταρία 11% με έβγαλε 48870 και την τρίτη το πρωί μετά από πλήρη φόρτιση και και μια επανεκκίνηση για να βλέπω και χρόνους μπαταρίας με έβγαλε 50887 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καλημερα.Παιδια η Lollipop σε εμας με τον exynos θα τρεχει στα 64 bit τελικα;Ακουστηκε τιποτα απο Samsung μερια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καλημερα.Παιδια η Lollipop σε εμας με τον exynos θα τρεχει στα 64 bit τελικα;Ακουστηκε τιποτα απο Samsung μερια; Ακούστηκε ότι θα ξεκλειδωθεί και θα τρέχει στα 64bit. Αλλά όλα αυτά είναι φήμες. Τίποτα επίσημο. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 παιδια γινεται να βαλω με το αποτυπωμα να κλειδωνουν καποιες εφαρμογες οπως οι φωτογραφιες ή μνμ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Εδώ είσαι! Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Εδώ είσαι! Σε ευχαριστώ πολύ δουλεύει άψογα το μπλε φόντο δεν μου άρεσε αλλάζει αυτό να γίνει μαύρο ή να βάλεις δικό σου wallpaper? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ δουλεύει άψογα το μπλε φόντο δεν μου άρεσε αλλάζει αυτό να γίνει μαύρο ή να βάλεις δικό σου wallpaper? Δεν το γνωρίζω Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Δεν το γνωρίζω Από ότι βλέπω είναι premium τα υπόλοιπα λοολ τεσπα θα αρκεστούμε σε αυτά....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Το ir blaster εμένα σήμερα που το δοκίμασα δεν δουλεύει. Διάβασα διάφορα στο ίντερνετ με κάποιους που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Έχει κάποιος ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Το ir blaster εμένα σήμερα που το δοκίμασα δεν δουλεύει. Διάβασα διάφορα στο ίντερνετ με κάποιους που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Έχει κάποιος ίδιο πρόβλημα; Καλημέρα. Κι εμένα στην αρχή δεν δούλευε... έκανα clear cache από το recovery και εδώ και ένα μήνα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλημέρα. Κι εμένα στην αρχή δεν δούλευε... έκανα clear cache από το recovery και εδώ και ένα μήνα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά μπορείς να γίνεις σε παρακαλώ πιο σαφής. Clear cash που; στην custom εφαρμογή που έχει σαν remote control; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά μπορείς να γίνεις σε παρακαλώ πιο σαφής. Clear cash που; στην custom εφαρμογή που έχει σαν remote control; Μα το έγραψα! Μέσω recovery.... κλειστό κινητο --> volume up + home button + power button --> wipe cache partition --> reboot system now Στο recovery ανεβοκατεβαίνεις με το volume button και επιλέγεις με το power button. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chickenakos90 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) Παιδια εχω το c αλλα νομιζω αντιμετωπιζω ενα προβληματακι.οταν εχω 4g και h+ ειναι σχετικα γρηγορο.αλλα με h ουτε search στο google δεν μου βγαζει!κοσμοτε εχω και ειμαι κομοτηνη.αλλα το νοτε 3 που ειχα νομιζω οτι ηταν ενα κλικ ταχυτερο.φταιει η εκδοση η ειναι ιδεα μου?το εχω 4 μερες το κινητο..μηπως εχει θεμα το μοντεμ του? Edited December 21, 2014 by chickenakos90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Μα το έγραψα! Μέσω recovery.... κλειστό κινητο --> volume up + home button + power button --> wipe cache partition --> reboot system now Στο recovery ανεβοκατεβαίνεις με το volume button και επιλέγεις με το power button. Ευχαριστώ. Δουλεύει τώρα αλλά δεν έχει DBT . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Ευχαριστώ. Δουλεύει τώρα αλλά δεν έχει DBT . Τι εννοείς;;; Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς;; Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Τι εννοείς;;; Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς;; Smart remote. Έχει για OTE IP SAT ,ΟΤΕ TV και ΝOVA . Δεν έχει DBT της DIGEA (ψηφίακη ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts