bas13 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Τo ALPHA το ειδα ανοιγμενο το σασι του αποτελειται απο δυο μερη το ενα ειναι το bezel που ειναι αλουμινιο εξ ολοκληρου και το αλλο εκει που παταει μητρικη, οθονη κλπ ειναι πλαστικο και ειναι κολλημενο στην εσωτερικη βαση του bezel.για το Νοτε 4 δεν εχω αποψη διοτι δεν το ειδα αλλα μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι το bezel ενω ειναι πλαστικο εχει εξωτερικη επενδυση μεταλλου γιατι να κανει αυτην την κοστοβορα διαδικασια η σαμμυ διοτι και απο αποψη κοστους ειναι βαρυτερη αλλα και απο χρονο παραγωγης.εκτος και το αλουμινιο δεν ειναι μασιφ και ειναι μορφης και το γεμισαν με πλαστικο αλλα και παλι γιατι; Πιστεύω ότι αυτό που περιγράφεις ως μεταλλικό bezel είναι αυτό που περιγράφουν οι υπόλοιποι ως λεπτή μεταλλική φλούδα. Ο μόνος που μπορεί να αποσαφηνίσει την κατάσταση είναι κάποιος που έχει ανοίξει και τις δύο συσκευές, και γνωρίζει διαφορές/ομοιότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Παιδιά χθες το βράδυ στη δουλειά εντελώς ξαφνικά μου έκλεισε και από εκείνη την ώρα πάει να κάνει reboot αλλά στο λογότυπο το αρχικό (που γράφει Galaxy Note 4) ξανακάνει reboot δηλαδή δεν ανοίγει παρά κάνει συνεχώς reboot. Με το που το συνδέω στο φορτιστή ανοίγει κανονικά και είναι μια χαρά. Με το που το ξεσυνδέω μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει μόνο του και μπαίνει σε αυτό το status των συνεχόμενων reboot. Πρέπει να του βγάλω εντελώς τη μπαταρία, να το συνδέσω στο φορτιστή και μετά να το ανοίξω. Και με το που βγάλω από το φορτιστή(η μπαταρία πάντως μου δείχνει 100%) μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξανα το ίδιο. Η συσκευή δηλαδή λειτουργεί κανονικά μόνο αν την έχω συνεχώς στην πρίζα. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο; Με μια πρώτη εκτίμηση πιστεύω τα έπαιξε η μπαταρία εντελώς. Ελπίζω δηλαδή να είναι αυτό και όχι τίποτα άλλο. Σήμερα παρήγγειλα μπαταρία και μέχρι να έρθει να τη δοκιμάσω είμαι λίγο σε αναμένα κάρβουνα.. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Εγώ χθες,[παρατήρησα το εξής.Μπήκα σε μία καφατέρια,και πήγα να συνδέσω το wifi,'εμπλεξα,γιατί έχουν βάλει ένα περίεργο σύστημα,και τότε είδα ότι το τηλ. είχε μηδέν γραμμές σήμα.Επαιξα λίγο,αλλά δεν άλλαζε,και αναγκάστηκα να κάνω ριστάρτ,οπότε επανήλθε με 5 γραμμές. Τι λέτε να έγινε,γιατί πρώτη φορά γενικώς και σε όλα τα τηλέφωνα το έπαθα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Παιδιά χθες το βράδυ στη δουλειά εντελώς ξαφνικά μου έκλεισε και από εκείνη την ώρα πάει να κάνει reboot αλλά στο λογότυπο το αρχικό (που γράφει Galaxy Note 4) ξανακάνει reboot δηλαδή δεν ανοίγει παρά κάνει συνεχώς reboot. Με το που το συνδέω στο φορτιστή ανοίγει κανονικά και είναι μια χαρά. Με το που το ξεσυνδέω μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει μόνο του και μπαίνει σε αυτό το status των συνεχόμενων reboot. Πρέπει να του βγάλω εντελώς τη μπαταρία, να το συνδέσω στο φορτιστή και μετά να το ανοίξω. Και με το που βγάλω από το φορτιστή(η μπαταρία πάντως μου δείχνει 100%) μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξανα το ίδιο. Η συσκευή δηλαδή λειτουργεί κανονικά μόνο αν την έχω συνεχώς στην πρίζα. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο; Με μια πρώτη εκτίμηση πιστεύω τα έπαιξε η μπαταρία εντελώς. Ελπίζω δηλαδή να είναι αυτό και όχι τίποτα άλλο. Σήμερα παρήγγειλα μπαταρία και μέχρι να έρθει να τη δοκιμάσω είμαι λίγο σε αναμένα κάρβουνα.. Η μπαταρία μάλλον τα έχει φτύσει τελείως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Η μπαταρία μάλλον τα έχει φτύσει τελείως Αυτό ελπίζω κι εγώ οπότε με την καινούρια μπαταρία να είμαι οκ...:confused: Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μπαταρία, φίλε! Το ίδιο έχω πάθει μ' ενα s5 και μ' ενα tab pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μπαταρία, φίλε! Το ίδιο έχω πάθει μ' ενα s5 και μ' ενα tab pro. Κατάλαβα! Ρε η άτιμη στα καλά καθούμενα όμως... Θα μου πεις τι ήθελες, να σε προειδοποιησει κιολας; Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Πάντα το έλεγα οτι ενα sms πριν τα φτυσουν τελείως, θα έπρεπε να το στέλνουν! :lol: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλημέρα, έχω ένα 910C και έχω παρατηρήσει ότι όταν σερφάρω για κάποια ώρα, κάποια στιγμή στο άσχετο, πέφτει μόνη της η φωτεινότητα της οθόνης, και μετά από λίγο, πάλι στο άσχετο, επανέρχεται στο αρχικό. Σας το έχει κάνει ποτέ εσάς? Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Όχι δεν το έχω δει Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Με την ΜΜ τι έχει γίνει παιδιά γιατι σταμάτησαν να την δίνουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Σχετικά με το μεταλλικό bezel: Είχα γράψει και στο θέμα με τα αξεσουάρ παλιότερα, πως πριν να πάρω την protective cover χρησιμοποιούσα ένα pouch. Εκεί που είχα φόβο πως θα γρατσουνιστεί το bezel , από το βάλε βγάλε ξέβαψε. Δεν δείχνει μεταλλικό. Δείτε και στην φώτο (καλύτερη δεν κατάφερα να βγάλω) . http://i224.photobucket.com/albums/dd320/drunkenstein_2007/DSC_1305.jpg Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Σε μενα το κάνει αυτό. Είναι σπαστικό αλλά δεν του δίνω σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Παιδιά έχω τώρα μισή βδομάδα έχω τέρμα κατανάλωση μπαταρίας και την τρώει το ui system χθες έχασε σε ένα βράδυ 50% κατανάλωση...έφυγε έτσι νερό αππ αυτό. .. πρώτο στην λίστα είναι..... Μια από τα ίδια. Μου συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με το ui system χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στο κινητό. Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Έχω παρατηρήσει κάτι και δεν ξέρω εάν είναι πρόβλημα..Εχω το 910c.Πριν είχα το galaxy s2 αλλά και σε άλλα κινητά όταν είναι σβησμενη η οθόνη και πατηθει κατά λάθος το κουμπί home η power ανάβει η οθόνη και παραμένει ανοιχτή για λίγο πχ15 δευτερολεπτα και μετά κλείνει πάλι, στο note4 δεν γίνεται αυτό αλλά παραμένει η οθόνη ανοιχτή για όσο χρόνο έχω βάλει να είναι ενεργή η οθόνη πχ 2 λεπτά και μετά κλείνει με αποτέλεσμα να χαλάω τσάμπα μπαταρία χωρίς λόγο.Έχω βάλει και την επιλογή η οθόνη να παραμένει ανοιχτή όσο την κοιτάω αλλά και πάλι αυτό το εικονίδιο που βγαίνει "ματάκι" πάλι στα 2 λεπτά βγαίνει και κλείνει η οθόνη.το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; είναι κάποιο σφάλμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisS2 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Γεια σας σήμερα είπα να κάνω επαναφορά το κινητό για να γινει καθαρη η εγκατασταση της μμ . λοιπον ειχα βαλει σε φάκελο ιδιωτικό φωτογραφίες μου και τις ασφάλισα με αποτύπωμα. τώρα ομως πού έγινε η επαναφορά δεν με ανοιγει τις φώτο.. όταν το συνδέω στο pc με δειχνει το φάκελο άλλα δε με δειχνει της εικονες .. τι κάνω ξέρετε..?:( Edited May 2, 2016 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Έχω Ουγγρικό και εγώ. Τι λέει η 6 για το c? Προβλήματα ακούω απο τριγύρω (εννοώ από άλλα κινητά που δόθηκε)! Απο φιλους που τους ήρθε τι feedback έχουμε? Edited May 2, 2016 by truckman Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Αν και δεν έμεινα καθόλου με 5.1.1 σαν νέος στην παρέα σας πήγα κατευθείαν στην 6. Μόνο καλά λόγια έχω να πω Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsili20 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη σε όλους. Για βοηθήστε με ρε παιδιά. Όλον τον καιρό τώρα το φορτίζω (έχω το N910C σε MM) κανονικά χωρίς τη γρήγορη φόρτιση και σήμερα είπα να δοκιμάσω με τη γρήγορη έτσι για παραλλαγή αλλά δεν δείχνει να λειτουργεί. Ενεργοποιώ το "Fast Cable Charging" και για όσο μόνο είναι ανοιχτό το κινητό λέει Fast Charging X%. Όταν το κλείνω (γιατί το φορτίζω πάντα κλειστό) ανοίγει δείχνει ένα κεραυνό στην αρχή (που υπέθεσα ότι εννοεί ότι είναι το fast charge) και συνεχίζει να φορτίζει αργά (δηλ με την ταχύτητα της απλής φόρτισης). Τι συμβαίνει; Άνοιξα το κινητό και μ έδειχνε όντως ότι ήταν συνδεδεμένος ο απλός φορτιστής, αλλά μόλις τον αποσυνδεσα μού έδειχνε την λειτουργία fast charge ενεργοποιημενη από κάτω. Το ξαναδοκίμασα, τίποτα, το ίδιο! Πώς θα κάνω το fast charge να δουλέψει ενόσω είναι κλειστό το κινητό; :-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Όσοι έχετε αναβαθμίσει σε 6 έχετε αντιληφθεί αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με την 5.1? Διαβάζω αντικρουόμενα πράγματα. Άλλοι λένε για μεγάλη αύξηση στην κατανάλωση (μείωση sot έως και 30%), άλλοι οτι πάνω κάτω είναι στα ίδια πράγματα και πολλοί λίγοι οτι είδαν καλυτέρευση. Φαντάζομαι οτι οι τελευταίοι θα είναι οι light χρήστες με μεγάλους χρόνους stby οπότε εκεί λογικό να βλέπουν καλύτερους χρόνους. Λόγω doze λογικά. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsili20 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Όσοι έχετε αναβαθμίσει σε 6 έχετε αντιληφθεί αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με την 5.1? Διαβάζω αντικρουόμενα πράγματα. Άλλοι λένε για μεγάλη αύξηση στην κατανάλωση (μείωση sot έως και 30%), άλλοι οτι πάνω κάτω είναι στα ίδια πράγματα και πολλοί λίγοι οτι είδαν καλυτέρευση. Φαντάζομαι οτι οι τελευταίοι θα είναι οι light χρήστες με μεγάλους χρόνους stby οπότε εκεί λογικό να βλέπουν καλύτερους χρόνους. Λόγω doze λογικά. Εγώ γενικά είμαι μέτριος προς βαρύ χρήστης και βλέπω ελαφρώς καλύτερους χρόνους σε σχέση με την 5.1.1 Όχι τίποτα το σπουδαίο αλλά βλέπω πχ ότι κάνει περισσότερη ώρα να πέσει το κάθε % Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Να υποθέσω δηλαδή ότι ήμαστε στα ίδια επίπεδα (πάνω - κάτω)? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Εγώ βλέπω ένα γενικό delay της ΜΜ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί! Και στα HTC είπαν θα γίνεΙ καθυστέρηση στα g3 ακόμα με το στσγονομετρο σε εμάς πήρε μια χώρα μόνο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Εννοείς στην διάθεση της ΜΜ? Η αλήθεια είναι οτι πολλές εταιρίες έχουν κανει "κράτει" στην διάθεσή της (ειτε ΟΤΑ είτε όχι). Πολλοί επείσης έχουν παράπονα από τις εκδόσεις που πήραν. Με κυριότερο την υπερβολική κατανάλωση. Ειδικά κάποια τηλέφωνα που οριακά σχεδόν έβγαζαν την μέρα τώρα πλέον "χαιρετούν" νωρίς το απόγευμα. Στο νήμα του s6 διαβάζω πολλές γκρίνιες! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokordas Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Χρόνια πολλά στην παρέα Χριστός ανέστη σε όλους κ από μένα! Για όσους χρησιμοποιούν screen miroring παρατήρησε καποιος κάποια δυσλειτουργία με την MM γιατί εγώ παρατήρησα ότι ενώ συνδέεται κανονικά μετά από λίγο κολλάει η εικόνα,ξεκολλάει μετά από λίγο και ξανακολλαει και συνεχίζεται αυτό χωρίς να μπορώ να την χρησιμοποιήσω..Να προσθέσω ότι με Lollipop συνδεόμουν κανόνικά στην συγκεκριμένη τηλεόραση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts