tsili20 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Αυτό το πρόβλημα που λέτε προκύπτει στο MM? Ή και στο LLP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Αυτό το πρόβλημα που λέτε προκύπτει στο MM? Ή και στο LLP? Εγω για lolipop στο 910F μιλαω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsili20 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εγω για lolipop στο 910F μιλαω.. Κατάλαβα. Έχει παρατηρηθεί μήπως και στο C ? Εγώ προς το παρόν δεν έχω προσέξει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Κατάλαβα. Έχει παρατηρηθεί μήπως και στο C ? Εγώ προς το παρόν δεν έχω προσέξει κάτι Ναι και στο C με lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Mm 910c έκανα προσθήκη ενός πεδίου σε ήδη υπάρχουσα επαφή και την συγχρονισε. Εντύπωση μου προκαλεί ότι δυσκολεύτηκε να συγχρονίσει. Έβγαζε error. Αν θέλετε τσεκάρω και με δημιουργία επαφής αλλά δείτε πρώτα αν όντως έχει συγχρονίσει Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Τελευταία παρατηρώ συχνά ότι σώζω μια καινούρια επαφή (στο Google Account) και αυτή τελικά δεν καταχωρείται. Νομίζω κάποιος φίλος το έχει ξανααναφέρει. Υπάρχει τελικά λύση σε αυτό το πρόβλημα; Ναι μια φορά το αντιλήφθηκα και εγώ. Τώρα αν έχασα και άλλες επαφές δεν ξέρω.:confused: Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Και σε εμενα εχει συμβεί αυτό ... Τωρα τελυταία ηταν εντάξει και τις έσωζε κανονικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 καλησπέρα, έχω το C το ουγγρικό (πότε θα πάρουμε android 6.0 ???). Είμαι με λολιποπ και έχω έν θέμα με παράσιτα. Όταν παίρνω κάποιους συγκεκριμένους αριθμούς, ακούω κάτι μεταλλικούς ήχους, κόρνες, χλαμπατσίμπαλα, γενικά σε κουφαίνουν, δε μπορείς να μιλήσεις. Αν κλείσουμε και με πάρουν αυτοί, κανένα πρόβλημα... Σας έχει τύχει ??? μήπως γνωρίζετε κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Το έχεις παρατηρήσει ότι ξεκάθαρα συμβαίνει αυτό που το κάνει μόνο όταν καλείς εσύ; έχω επίσης Ουγγρικό C και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Μήπως στο κάνει πάντα και είναι αλλού το πρόβλημα; παρατηρείς ότι δεν έχεις σήμα εκείνη την ώρα; δώσε καμιά πληροφορία ακόμα μήπως βρούμε τί φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Το έχεις παρατηρήσει ότι ξεκάθαρα συμβαίνει αυτό που το κάνει μόνο όταν καλείς εσύ; έχω επίσης Ουγγρικό C και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Μήπως στο κάνει πάντα και είναι αλλού το πρόβλημα; παρατηρείς ότι δεν έχεις σήμα εκείνη την ώρα; δώσε καμιά πληροφορία ακόμα μήπως βρούμε τί φταίει To κάνει πάντα είτε με φούλ σήμα είτε ανοιχτά δεδομένα είτε κλειστά κτλ γιατί έχω και εγώ το ίδιο θέμα με φίλους που έχουν κινέζικα κινητά.Όταν με παίρνουν εκείνοι κανένα θέμα,όταν καλώ εγώ χαμός από χλαπατσίμπαλα,κόρνες κτλ που λέει ο φίλος πιό πάνω. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μάλλον δεν έχω φίλους με κινέζικα για αυτό δεν το έχω παρατηρήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μας δουλευουν τωρα ..... τι σκ@τα το εδωσαν τοτε σε μερικους και στους αλλους τον αλλον μηνα.... http://www.sammobile.com/2016/04/22/telus-to-update-the-galaxy-note-4-galaxy-s5-and-galaxy-tab-s2-to-marshmallow-in-may/ Edit: Εκτος και αν ειναι για καποιον παροχο συγκεκριμενα και δεν μπορω να το καταλαβω απο τα νευρα μου και την κουραση της δουλειας...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) Μας δουλευουν τωρα ..... τι σκ@τα το εδωσαν τοτε σε μερικους και στους αλλους τον αλλον μηνα.... http://www.sammobile.com/2016/04/22/telus-to-update-the-galaxy-note-4-galaxy-s5-and-galaxy-tab-s2-to-marshmallow-in-may/ Edit: Εκτος και αν ειναι για καποιον παροχο συγκεκριμενα και δεν μπορω να το καταλαβω απο τα νευρα μου και την κουραση της δουλειας...! Δεν λέει για κάποιο παρόχο συγκεκριμέν.... ΜΜε βλέπω να φλασαρω την πολωνική.. τωρα που το ξαναδιαβαζω μπορει να ειναι και για καναδα Edited April 22, 2016 by leriban Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μας δουλευουν τωρα ..... τι σκ@τα το εδωσαν τοτε σε μερικους και στους αλλους τον αλλον μηνα.... http://www.sammobile.com/2016/04/22/telus-to-update-the-galaxy-note-4-galaxy-s5-and-galaxy-tab-s2-to-marshmallow-in-may/ Edit: Εκτος και αν ειναι για καποιον παροχο συγκεκριμενα και δεν μπορω να το καταλαβω απο τα νευρα μου και την κουραση της δουλειας...! Ψυχραιμια...!! Μιλαει για Καναδα για τον παροχο Telus. Το καναδικο μοντελο ειναι το sm-n910w8. Απ'οτι βλεπω οσα note πηραν την mm την πηραν μονο σε μια συγκρκριμενη χωρα και μετα αρχισαν να ξαναπαιρνουν 5.1.1. Κατι δν πηγε καλα με την mm κ πολλοι δηλωνουν διαφορα bugs. Προτιμω να παρω αργοπορημενα την mm και να ειναι πιο stable και bugfree. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Λοιπόν, σχετικά με τα χλαμπατζίμπαλα....... Το έκανε ΠΑΝΤΑ όταν έπαιρνα τον συγκεκριμένο, ο οποίος είχε και αυτός cosmote. Παλαιότερα είχε ένα ZOPO ZP-998, τώρα πήρε ένα s6 edge και δεν μου το έχει ξανακάνει. Ο άλλος μου συνάδελφος έχει LG-G3 και μου το κάνει ΚΑΙ σε αυτόν. Μόνο όταν τον καλώ, και με το που απαντήσει, ακούγεται (πριν μιλήσει) ένα ΤΖΖΖΖΖΖ για μισό δευτερόλεπτο και μετά όλα καλά. Δηλαδή το πρόβλημα έιναι στιγμιαίο και μόνο στην αρχή της κλίσης. Αυτό το στιγμιαίο μου το κάνει και με έναν άλλο φίλο με SAMSUNG-S5 Μου το κάνει ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ και στο τηλ ενός άλλου φίλου, που πήρε κάποιο κινέζικο..... Εν των μεταξύ, ΟΛΟΙ μας με cosmote. Δεν έχει σχέση με το αν τα data είναι ανοιχτά, και το κάνει επίσης ανεξάρτητα από την ποιότητα σήματος, που εδώ στα Χανιά, είναι αρκετά καλή. Από όσο έχω καταλάβει, έχει να κάνει έιτε με τον πάροχο, είτε με τη συσκευή του άλλου. Να φανταστείτε, ότι με τον πρώτο (αυτόν που τώρα έχει s6-edge), μπορεί να είμασταν σε απόσταση 5 μέτρων ο ένας από τον άλλον, απέναντι από κεραία cosmote, σήμα 850 γραμμές.... Θέλω να πω, δεν είχε να κάνει με το σήμα ή ην κεραία που συνδεόταν ο καθένας μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Καλησπεριζω την παρέα. Πήρα ενα 910c Ουγγαριας, δεύτερο χέρι, ενός μήνα και μόλις τελείωσα με το στήσιμό του. So far so good! Νεράκι πήγαν όλα και δεν έκανε κιχ το τηλέφωνο. Δεν σκοτιζομαι καθόλου για την μμ. Πάει ρολόι με 5.1.1. Αν μάλιστα κρίνω απο το Ρ8 μου, που πριν λίγο πήγε σε μμ, καλύτερα να καθυστερήσει κι άλλο και να είναι σωστή. Ειδικά στο θέμα της κατανάλωσης πολύς κοσμος γκρινιάζει. Η 6 ενώ σε αναμονή είναι πολύ καλή, σε χρήση ρουφάει την μπαταρία με το καλαμάκι. Ας αργήσει λοιπον λίγο αλλά να μην έχει τέτοια προβλήματα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Έχει να κάνει με τον πάροχο την COSMOTE και πρέπει να ευθύνεται το HD voice το οποίο αφορά καλύτερη ποιότητα ήχου. Το είχα πριν την προηγούμενη αναβάθμιση σε 5.1.1 ενώ τωρα έχει μειωθεί. Δοκίμασε να γυρίσεις τα δεδομένα σε 3G αντί LTE (4G) Λοιπόν, σχετικά με τα χλαμπατζίμπαλα....... Το έκανε ΠΑΝΤΑ όταν έπαιρνα τον συγκεκριμένο, ο οποίος είχε και αυτός cosmote. Παλαιότερα είχε ένα ZOPO ZP-998, τώρα πήρε ένα s6 edge και δεν μου το έχει ξανακάνει. Ο άλλος μου συνάδελφος έχει LG-G3 και μου το κάνει ΚΑΙ σε αυτόν. Μόνο όταν τον καλώ, και με το που απαντήσει, ακούγεται (πριν μιλήσει) ένα ΤΖΖΖΖΖΖ για μισό δευτερόλεπτο και μετά όλα καλά. Δηλαδή το πρόβλημα έιναι στιγμιαίο και μόνο στην αρχή της κλίσης. Αυτό το στιγμιαίο μου το κάνει και με έναν άλλο φίλο με SAMSUNG-S5 Μου το κάνει ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ και στο τηλ ενός άλλου φίλου, που πήρε κάποιο κινέζικο..... Εν των μεταξύ, ΟΛΟΙ μας με cosmote. Δεν έχει σχέση με το αν τα data είναι ανοιχτά, και το κάνει επίσης ανεξάρτητα από την ποιότητα σήματος, που εδώ στα Χανιά, είναι αρκετά καλή. Από όσο έχω καταλάβει, έχει να κάνει έιτε με τον πάροχο, είτε με τη συσκευή του άλλου. Να φανταστείτε, ότι με τον πρώτο (αυτόν που τώρα έχει s6-edge), μπορεί να είμασταν σε απόσταση 5 μέτρων ο ένας από τον άλλον, απέναντι από κεραία cosmote, σήμα 850 γραμμές.... Θέλω να πω, δεν είχε να κάνει με το σήμα ή ην κεραία που συνδεόταν ο καθένας μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Έχει να κάνει με τον πάροχο την COSMOTE και πρέπει να ευθύνεται το HD voice το οποίο αφορά καλύτερη ποιότητα ήχου. Το είχα πριν την προηγούμενη αναβάθμιση σε 5.1.1 ενώ τωρα έχει μειωθεί. Δοκίμασε να γυρίσεις τα δεδομένα σε 3G αντί LTE (4G) Όπως είχα γράψει και ανέλυσα και σε παλιότερο ποστ μου, είναι πρόβλημα που έχει μόνο το C και φταίει το modem της Ericsson (πιθανόν σε συνδυασμό με το δίκτυο της cosmote). Το F έχει κανένα πρόβλημα. Το έμαθα the hard way, αφού πρώτα είχα 2 συσκευές C οι οποίες μου το έκαναν αυτό. Mε εκνεύριζε το συγκεκριμένο φαινόμενο, αφού το έκανε σε άτομα που μιλούσα καθημερινά. Μετά από ψάξιμο, βρήκα αναφορές που έλεγαν τα παραπάνω και αγόρασα το F. Από τότε δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Το κάθε μοντέλο τελικά, C και F, έχει κάποια πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα. Ο καθένας τα ζυγίζει διαφορετικά και αποφασίζει τι τον βολεύει καλύτερα. Εγώ που ήμουν κάτοχος και των 2, κατέληξα στο F. Άλλοι προτιμούν το C. Edited April 23, 2016 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Όπως είχα γράψει και ανέλυσα και σε παλιότερο ποστ μου, είναι πρόβλημα που έχει μόνο το C και φταίει το modem της Ericsson (πιθανόν σε συνδυασμό με το δίκτυο της cosmote). Το F έχει κανένα πρόβλημα. Το έμαθα the hard way, αφού πρώτα είχα 2 συσκευές C οι οποίες μου το έκαναν αυτό. Mε εκνεύριζε το συγκεκριμένο φαινόμενο, αφού το έκανε σε άτομα που μιλούσα Δεν πιστεύω πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές.. Αλλά κ συ στο c θα εμενες αν δεν ήσουν άτυχος? Να πέσεις πανω σε δύο συσκευές που κάνουν Έτσι στις κλήσεις Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leadergr Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Το δικό μου note 4 c.εχει orginal csc code bgl .θα αναβιθμιστει ξέρει κανείς. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω εαν το note 4 μπορει να αντεξει χωρις θηκη και εστω με μια απλη ζελατινα στην πρόσοψη. Συζηταω παντα για μικρογρατζουνιες, οχι το να πεσει κατω. Και βεβαια οχι να το βαζω μαζι με κλειδια στην τσεπη. Μιλαμε για φυσιολογικη, με σχετικη προσοχη, χρηση. Επειδη εχει μεταλλο γύρω γύρω και μαλακης αισθησης καπακι και νομιζω οτι θα αντεχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω εαν το note 4 μπορει να αντεξει χωρις θηκη και εστω με μια απλη ζελατινα στην πρόσοψη. Συζηταω παντα για μικρογρατζουνιες, οχι το να πεσει κατω. Και βεβαια οχι να το βαζω μαζι με κλειδια στην τσεπη. Μιλαμε για φυσιολογικη, με σχετικη προσοχη, χρηση. Επειδη εχει μεταλλο γύρω γύρω και μαλακης αισθησης καπακι και νομιζω οτι θα αντεχει. Εγω το εχω 5 μηνες χωρίς τίποτα. Τους τελευταίους 2 με αυτοκολλητα απομίμηση μεταλλου. Δεν εχει παθει τίποτα, αλλα δεν εχει πέσει δυνατα κιόλας (μονο απο το κομοδινο στο υπνοδωμάτιο τα βραδυα αλλα ειναι μικρο υψος. Χωρις ζελατίνα στην οθονη και το χρησιμοποιώ και για τρεξιμο 10 χιλ 2 φορες τη βδομαδα μεσα σε τσεπη. Γενικά πάντως ολοι λενε οτι φθηρετε και ειδικα το μεταλλικό bezel που νομίζεις οτι αντεχει.. Δεν είναι και τόσο μεταλλικό.. Πλαστικο με μια φλουδα επιστρωση μεταλλου ειναι και ας μη φαίνεται.. :lol: Το καπάκι είναι το τελευταίο που σε νοιαζει, φθηνο είναι αν φθαρει παιρνεις αλλο. Edited April 24, 2016 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω εαν το note 4 μπορει να αντεξει χωρις θηκη και εστω με μια απλη ζελατινα στην πρόσοψη. Συζηταω παντα για μικρογρατζουνιες, οχι το να πεσει κατω. Και βεβαια οχι να το βαζω μαζι με κλειδια στην τσεπη. Μιλαμε για φυσιολογικη, με σχετικη προσοχη, χρηση. Επειδη εχει μεταλλο γύρω γύρω και μαλακης αισθησης καπακι και νομιζω οτι θα αντεχει. εγώ φίλε μου το έχω ένα χρόνο χωρίς κάποια προστασία. .και δεν έχει πάθει το παραμικρό! !! ...και δεν με λες και πολύ προσεκτικό! !! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) εγώ φίλε μου το έχω ένα χρόνο χωρίς κάποια προστασία. .και δεν έχει πάθει το παραμικρό! !! ...και δεν με λες και πολύ προσεκτικό! !! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τέλεια! Εψαχνα ενα ανθεκτικο τηλ με μεγαλη οθονη που να το εχω χωρις θηκες! Βεβαια εχω καλομαθει στις 6 ίντσες γιατι εχω το Huawei mate 7 αυτη την στιγμη, αλλα για 0.3 της ιντσας δεν ειναι και τρομερη διαφορα. Εαν ειχε και ραδιοφωνο θα ηταν το τελειο κινητο. Το μονο που δεν ξερω είναι αν εχει καποια τρομερη διαφορα η F εκδοση με την C. Επισης κατι τελευταιο να ρωτησω : το πλαισιο τελικα ειναι μέταλλο ή οχι; Και ο χρωματισμος που εχει γυρω γυρω στο πλαισιο δεν γρατζουνιεται, ξεβαφει κτλ; Edited April 24, 2016 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Τέλεια! Εψαχνα ενα ανθεκτικο τηλ με μεγαλη οθονη που να το εχω χωρις θήκες! Βεβαια εχω καλομαθει στις 6 ίντσες γιατι εχω το Huawei mate 7 αυτη την στιγμη, αλλα για 0.3 της ιντσας δεν ειναι και τρομερη διαφορα. Εαν ειχε και ραδιοφωνο θα ηταν το τελειο κινητο. Το μονο που δεν ξερω είναι αν εχει καποια τρομερη διαφορα η F εκδοση με την C. Επισης κατι τελευταιο να ρωτησω : το πλαισιο τελικα ειναι μέταλλο ή οχι; Και ο χρωματισμος που εχει γυρω γυρω στο πλαισιο δεν γρατζουνιεται, ξεβαφει κτλ; Δεν είναι το Note 4 το "ανθεκτικό τηλ με τη μεγάλη οθόνη που θα (ήθελες να) το έχεις χωρίς θήκη" όπως λες. Μεταλλικό είναι το πλαίσιο γύρω γύρω (αλουμίνιο χωρίς να ξέρω σε τι πάχος) αλλά μην γελιέσαι. Σου δίνει την ψευδαίσθηση οτι είναι ανθεκτικό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Δυστυχώς είναι αρκετά ευαίσθητο. Και για να μην γίνεις τελείως ψυχαναγκαστικός :cry: προσπαθώντας απεγνωσμένα να το διατηρήσεις ανεπηρέαστο και αγρατζούνιστο, βάλτο σε μια θήκη της αρεσκείας σου και θα γλυτώσεις απ' όλο αυτό το άγχος, όταν έρθει η ώρα να το πάρεις. Το σίγουρο και το σημαντικότερο είναι ένα. Είτε το C είτε το F πάρεις (απειροελάχιστες και άνευ ουσίας για μένα οι διαφορές τους), πρόκειται για εξαιρετικές συσκευές που παρά την σχετική παλαιότητα τους, αν του φερθείς καλά (και δεν είσαι άτυχος), θα περάσεις πολλά ωραία χρόνια μαζί του ακόμη και με της μαμάς του το λογισμικό. Με το καλό λοιπόν να το χαϊδέψεις σύντομα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts